Skjutgarderob "E1" (44 Bilder): "Express" Och Minimodeller, Monteringsanvisningar, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skjutgarderob "E1" (44 Bilder): "Express" Och Minimodeller, Monteringsanvisningar, Recensioner

Video: Skjutgarderob
Video: ikea pax шкаф с раздвижными дверцами инструкция и ящики 2024, April
Skjutgarderob "E1" (44 Bilder): "Express" Och Minimodeller, Monteringsanvisningar, Recensioner
Skjutgarderob "E1" (44 Bilder): "Express" Och Minimodeller, Monteringsanvisningar, Recensioner
Anonim

Interiörrenovering är ingen enkel process, särskilt när det gäller val av nya skåpmöbler. Det ska inte bara vara av hög kvalitet och funktionellt, utan också idealiskt passa inredningen i rummet. Gamla skrymmande skåp har länge gått av mode, förstör hela rummet med sitt utseende och tar dessutom mycket plats. För att spara utrymme uppfanns en gång en garderob som idag kan köpas i vilken möbelbutik som helst. Att välja det bästa av alla olika produkter på marknaden är dock inte så lätt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lite om märket

Möbelfabriken "E1" har engagerat sig i serieproduktion av garderober i 10 år . Salongbutiker, där du kan leva bedöma kvaliteten på material och designfunktioner, finns i många städer i Ryssland. Företaget erbjuder sina kunder ett brett utbud av seriella garderober, inklusive skräddarsydda garderober med individuella mönster, garderober.

Den förvärvade tioåriga erfarenheten och högkvalitativ utrustning gör att företaget kan tillverka märkesvaror under en period av 7 dagar och ge en garanti för sina produkter upp till 4 år. För dem som vill möblera ett vardagsrum med unika möbler erbjuder företaget en kostnadsfri projektutveckling.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På butikens officiella webbplats kan du ladda ner en katalog för att bekanta dig med bilderna och de exakta egenskaperna hos de föreslagna modellerna, samt läsa företagets råd om val av kvalitetsprodukt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Bland de mest populära produkterna från E1 finns två rader av klassiska seriella skåp: Express och Optim

" Express" är en serie av priskategorin som är tillgänglig för alla konsumenter utan onödiga detaljer och okomplicerad design . En garderob av denna typ är lämplig för dig om du har en budget, men ändå leta efter funktionella och snygga möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den mest populära linjemodellen är Express Mini . Detta är ett kompakt tvådörrars budgetalternativ med flera färger i sortimentet: wenge och mjölkek. Köparen kan ändra fyllningen efter eget gottfinnande: placera hyllor längs hela höjden eller lämna en hylla med två utdragbara galgar överst.

Denna fashionabla moderna modell med parametrarna 900x1900x450 tar inte mycket plats i rummet, men samtidigt är den mycket rymlig. Profilen är tillverkad av aluminium, vilket säkerställer en smidig rörelse av dörrarna; karossen och fasaden är tillverkade av laminerad spånskiva 16 mm tjock, så dörrarna förblir starka utan att öka belastningen på rullarna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Optim -serien kännetecknas av en mängd olika parametrar, fyllningsarrangemang, design och efterbehandlingsmaterial . Vid beställning av produkter i denna serie ger säljaren möjlighet att erbjuda en bild för fotoutskrift.

Bild
Bild

Om du vill ha en individuell garderob som inte bara kommer att ha hög funktionalitet, utan som också passar perfekt in i dina lokaler, så är alternativen i kategorin Optim vad du behöver.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom de klassiska garderoberna producerar "E1" också elitgarderober "Esta", som är lämpliga för finsmakare med elegant utseende . Serien kombinerar bekvämlighet, hållbarhet och snygg design. Sådana möbler kommer definitivt att bli centrum för inredningen och kommer att locka beundrande blickar från dina gäster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

monteringsanvisningar

Naturligtvis är montering av skåpmöbler inte en fråga om 5 minuter. Speciellt när det gäller en inbyggd garderob.

I detta fall rekommenderar vi att du kontaktar en professionell montör så att möblerna monteras utan brister och kommer att tjäna dig längre.

Om du inte har möjlighet att beställa en professionell montering kan du göra det själv. Om du har köpt en färdig fristående garderob, kommer du inte att möta stora svårigheter efter att ha följt instruktionerna.

  • Så, steg ett - innan du börjar, kontrollera om det finns verktyg som definitivt kommer att vara till nytta vid montering (en hammare, en skruvmejsel och en imbusnyckel för åtdragning av fästelement med sexkantig hylsa). Kontrollera också integriteten för alla komponenter som levereras till dig; se till att det inte finns repor, bucklor eller flisade delar.
  • Steg två - vi monterar mekanismen. Börja montera från de nedre delarna. Först, tillsammans med golvet i garderoben, monteras en separat bas, som strukturellt bör vara en rektangulär låda. Detta följs av installationen av en ram bestående av golv, sidoväggar och tak.

För enkelhets skull rekommenderas att montera den på golvet om måtten på den köpta produkten tillåter det (mindre än 3 meter i bredd). Om den är mer än 3 meter bred är det bättre att montera den från början i upprätt läge - ständigt flytta strukturen, du riskerar att skada panelerna.

Bild
Bild
  • Efter montering av chassiramen, ställ den upprätt. Hitta stavarna för de små cylinderformade hyllstöden och fäst dem på väggarna. Nu kan du säkert installera hyllorna. Glöm inte att också fixa stavarna med stavarna. Om paketet innehåller moduler utöver hyllor och skenor, installera först basen, modulkåpan och skenorna i huset. Först då monteras själva lådorna.
  • Efter montering av alla insidor är det nödvändigt att fästa bakväggen till skåpet, för vilket strukturen igen måste överföras till ett horisontellt läge för att undvika skador.
  • Slutligen kommer vi till det sista och viktigaste stadiet av monteringen - installation av skjutdörrar. Sätt först de övre och nedre styrreglagen längs vilka klaffarna kommer att röra sig. Det är viktigt att montera dem exakt på samma nivå så att det inte uppstår inkonsekvenser och snedvridningar, dörrarna fungerar som de ska, inte knarrar eller fastnar.
  • Bestäm vilken skärm som kommer att vara längst och vilken som kommer närmast (det är viktigt att inte förvirra, särskilt om det finns en fotoutskrift på fasaden). Skjut in den bortre skärmen i den översta skenan. I detta fall är rullarna installerade i den bakre nedre styrningen. Den mellersta skärmen går till den nära översta styrreglaget och rullarna, respektive, till den nedre.
  • Justera dörrarna med imbus -nyckeln. Om dörrarna glider upp utan problem, grattis - ditt skåp är monterat och klart att använda.

Recensioner

I allmänhet är recensionerna om E1 -fabriken positiva . Mest av allt noterar konsumenterna den vackra, moderna designen av produkter, möjligheten att beställa möbler via webbplatsen och, viktigast av allt, överkomliga priser. Leverans- och monteringstjänsterna är också en viktig faktor för konsumenten.

Vid problem med leverans eller beställning kommer personalen definitivt att gå till ditt möte, hjälpa dig med valet och uppfylla de överenskomna skyldigheterna, vilket vittnar om personalens professionalism. Fabriken värdesätter sina kunder och försöker tillhandahålla tjänster på bästa möjliga sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På webbplatsen för företaget självt råder recensioner med poängen 4-5 på en 5-punkts skala. På andra webbplatser varierar användarens åsikter mer. Till exempel är det genomsnittliga betyget bland användare av market.yandex.ru -portalen 3,4 av 5 baserat på 86 åsikter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Rekommenderad: