Bunk Bed Bus: London Bus Bunk Bed

Innehållsförteckning:

Video: Bunk Bed Bus: London Bus Bunk Bed

Video: Bunk Bed Bus: London Bus Bunk Bed
Video: Julian Bowen Double Decker London Bus Bunk Bed Review 2024, April
Bunk Bed Bus: London Bus Bunk Bed
Bunk Bed Bus: London Bus Bunk Bed
Anonim

En original kreativ lösning är valet av en våningssäng i form av en buss. Denna typ av möbler kommer att glädja de små, samt spara utrymme för leksaker och andra användbara saker.

Särdrag

Buss våningssängen liknar den berömda röda London dubbeldäckare buss i utseende. Ljus färg och vacker design gör det möjligt att diversifiera barnkammaren, vilket är mycket viktigt för utvecklingen av spädbarn. Korrekt inredning bidrar till utveckling av tänkande, kreativitet. Med hjälp av sådana element skapas motivation för att lära sig något nytt.

Londonbussen har en robust ram som tål 90 kg . Detta är särskilt viktigt när det finns två fidgety tomboys. Smidiga hörn, rundade former ger maximal säkerhet för barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

En våningssäng är inte bara två identiska platser. Första våningen ser ut som en busshytt. Andra våningen upprepar sittbrunnen med passagerarsäten. Barn är ofta intresserade av att byta plats, föreställa sig själva i olika roller. Det finns en hylla för leksaker på nedre våningen.

För att komma till andra våningen måste du använda trappan . Den har en solid, pålitlig design. Stegens höjd är 18 cm. Det är lätt att sätta en bekväm madrass på båda kojerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

En våningssäng i form av en buss presenteras av olika designlösningar, som inte bara skiljer sig åt i färg, klistermärken, hjulmodeller, utan också i konstruktionstyp, former och storlekar. Den mest klassiska varianten är den röda bussen, som mest liknar den legendariska riktiga dubbeldäckaren. Du kan också hitta andra alternativ för gul, vit, blå, beige. I form av klistermärken kan Storbritanniens flagga avbildas, eller det kan finnas djur, blommor, växter.

Det finns sängar med inskriptioner på engelska eller ryska, som talar om syftet med "bussen ". Du kan också hitta modeller med roterande hjul, vilket ger designen den största likheten med verkliga transporter, och detta är särskilt tilltalande för små ägare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer en spjälsäng måste du ta hänsyn till barnens ålder. Det bör komma ihåg att en stiliserad säng köps för barn från 5 år.

Du bör också vara uppmärksam på:

  • barnets vikt och längd;
  • önskemål och preferenser för en son eller dotter;
  • Färg.

Färgen ska vara i perfekt harmoni med den omgivande inredningen och passa även framtida användares smak.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper en modell är det viktigt att tänka på paketet.

Beroende på konstruktionstyp måste den innehålla:

  • trappa;
  • ratt;
  • lådor.

Alla ytterligare element måste vara säkra under drift.

Du måste också vara uppmärksam på vilket material strukturen är gjord av. Det ska vara säkert utan skarpa vinklar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Man bör komma ihåg att huvudråvaran för tillverkning av spjälsängar är plast, spånskiva. Utanför, polymerspray eller foton, klistermärken används. En sådan beläggning anses vara stötsäker. Det är också motståndskraftigt mot mekanisk påfrestning.

En kvalitetskonstruktion från tillverkaren kommer att pågå i många år

Förekomsten av olika färger och mönster gör att du enkelt kan välja rätt modell för vilken inredning som helst. Det bör noteras att denna typ av säng är lämplig för båda könen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Bland recensionerna på Internet kan du hitta olika åsikter.

Det finns ett vackert utseende, kompakthet. Sängen ser original ut, vilket är mycket populärt bland barn. Förutom externa egenskaper ger de en bekväm och bekväm sovplats. Madrasser av standardstorlekar passar honom. Ortopediska modeller kan användas om så önskas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland bristerna finns recensioner om att bädda en sådan säng inte alltid är bekvämt för en baby. Speciellt när det gäller andra våningen. Med en tillräcklig höjd på modellen kan detta vara svårt även för en vuxen.

I allmänhet är de flesta användare nöjda med London Bus -våningssängen . Barn gillar det särskilt, det orsakar en storm av positiva känslor, glädje. Det är inte bara bekvämt att sova i det, utan också att spela, att spendera fritid.

Rekommenderad: