Rund Transformerande Säng För En Nyfödd (59 Bilder): Storlekar På Spjälsängar Med En Pendel, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Rund Transformerande Säng För En Nyfödd (59 Bilder): Storlekar På Spjälsängar Med En Pendel, Recensioner

Video: Rund Transformerande Säng För En Nyfödd (59 Bilder): Storlekar På Spjälsängar Med En Pendel, Recensioner
Video: Baby Essentials | Choosing Between Duyan, Crib, Bassinet, or Bed Nest 2024, April
Rund Transformerande Säng För En Nyfödd (59 Bilder): Storlekar På Spjälsängar Med En Pendel, Recensioner
Rund Transformerande Säng För En Nyfödd (59 Bilder): Storlekar På Spjälsängar Med En Pendel, Recensioner
Anonim

Utbudet av barnmöbler uppdateras ständigt med nya produkter. De är utrustade med olika mekanismer och funktionella detaljer, och skiljer sig också i sin design. Relativt nyligen har möbelmarknaden fyllts på med en ny unik modell för de små - en rund transformerande säng. Idag kommer vi att titta närmare på denna originalprodukt.

Bild
Bild

Särdrag

Numera är problemet med ett litet bostadsutrymme ett av de mest akuta och akutaste. De flesta lägenhetsägare måste vara mycket försiktiga och ta lång tid att välja lämpliga möbler för sina hem, eftersom inte alla produkter som finns i butiker är lämpliga för dem. Lyckligtvis är idag en separat nisch upptagen av flerkomponenttransformatormodeller, som kan kombinera flera separata strukturer samtidigt, samtidigt som de tar mycket lite ledigt utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Cabrioletmöbler för barn är särskilt populära nu. Dess relevans förklaras av det faktum att barnrummen i de flesta fall har ett blygsamt område och det är inte alltid möjligt att ordna alla nödvändiga möbler i dem. Transformatorer är en bra väg ut ur denna situation.

I det här fallet kan vi prata inte bara om möbler för ett skolbarn eller tonåring, utan också om ett mycket litet nyfött barn . För sådana användare är moderna runda spjälsängar idealiska, kännetecknade av användarvänlighet, hög säkerhet och intressant design. Många föräldrar föredrar sådana produkter eftersom de ser estetiskt tilltalande ut och inte tar mycket plats i rummet. Utbudet av dessa modeller är ganska brett idag. Konsumenter kan välja en av flera typer av sådana möbler för sin baby.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Om du bestämmer dig för att köpa en funktionell och praktisk rundformad säng till din baby, bör du bekanta dig med dess positiva och negativa egenskaper.

Låt oss först stanna på proffsen

  • En bebis i en sådan spjälsäng kommer att ha en underbar 360-graders utsikt över miljön. Under sådana förhållanden kommer den lilla användaren att känna sig bekväm, eftersom känslan av ett slutet utrymme inte kommer att störa honom.
  • Det finns funktionella föremål till salu, kompletterat med en rymlig byrå. Du kan placera olika barnsaker i den och därmed vägra att placera en extra garderob i rummet. Denna kvalitet är särskilt viktig när det gäller ett barnrum i en liten lägenhet, där varje centimeter räknas.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Transformatorns spjälsängar är oftast utrustade med en glidmekanism som är slitstark - den misslyckas inte vid frekvent användning. Naturligtvis beror mycket på kvaliteten på den köpta modellen, men om du köpte en bra spjälsäng kommer den att tjäna dig i cirka 10 år.
  • I moderna transformerande sängar finns det en så användbar detalj som en svängmekanism. Tack vare ett sådant tillägg kommer barnet snabbt och sött att somna utan föräldrainsatser.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Sådana möbler har en form utan farliga vassa hörn och andra liknande detaljer. Av denna anledning kommer barnet inte att skadas när det kryper eller lär sig att gå.
  • Runda modeller kännetecknas av sin lilla storlek, tack vare vilka de kan placeras även i ett små barnrum.
  • I en uppsättning med vissa modeller finns det hjul som gör att du kan flytta en sådan högteknologisk vagga runt lägenheten utan problem. De kan också låsas för att förhindra att strukturen rullar på golvet av sig själv.
Bild
Bild
  • Sådana produkter kännetecknas av ett mycket snyggt och vackert utseende. De passar enkelt in i många interiörer utan att tynga ner dem.
  • Det är helt säkert för en nyfödd att vara i en rund transformerande säng.
  • En sådan vagga kommer att ha utmärkt luftcirkulation, eftersom den har stora ventilationshål. Tillsammans med en ventilerad madrass kommer denna modell att vara en bra lösning för en bebis.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det är enkelt att montera en rund spjälsäng.
  • Som regel är dessa barnmöbler gjorda så starka och pålitliga som möjligt.
  • Bottenhöjden i många modeller kan justeras efter eget tycke.
  • Sådana modeller kan målas i en mängd olika färger, så det kommer att vara möjligt att välja en lämplig kopia för interiören, i vilken palett som helst.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många fördelar med sådana sängar, så många föräldrar rekommenderar dem att köpa. Vi får dock inte glömma några av nackdelarna med runda transformerbara produkter. Låt oss bekanta oss med dem.

  • Konsumenternas största nackdel är den höga kostnaden för sådana möbler. Konvertibla föremål är nu dyrare än konventionella stationära alternativ, och babybassänger är inget undantag.
  • Storleken på dessa sängar är en annan nackdel. Ju fler tilläggsfunktioner det finns i en sådan modell, desto större blir den.
  • Lita inte för mycket på lådor i sådana möbler - i de flesta fall lämnar deras kapacitet mycket att önska (särskilt när man jämför med andra möbelalternativ med sådan utrustning).
Bild
Bild
  • När barnet växer upp kommer längden på den runda sängen att öka, men bredden på sängen kommer att förbli densamma som tidigare och kommer att vara cirka 60 cm. Over tid kommer den lilla användaren att missa detta.
  • Att hitta en bra madrass för en rund spjälsäng är ingen lätt uppgift. Det är mycket lättare att köpa en sådan sak för vanliga rektangulära strukturer.
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

De nuvarande runda spjälsängarna är olika. Vissa sorter av de angivna barnmöblerna har sina egna egenskaper och särdrag.

Bild
Bild

Standard

I grund och botten är klassiska runda spjälsängar gjorda av naturligt trä. Sådana strukturer är utrustade med avtagbara hjul, samt en botten som kan justeras i höjd. Den största nackdelen med de klassiska rundvaggarna är deras bräcklighet. Tyvärr kommer sådana produkter inte att hålla för länge, även om de hanteras med stor försiktighet. Som med andra runda mönster är det mycket svårt att hitta en lämplig och andningsbar madrass för en vanlig säng.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Upphängd

En charmig rundformad hängande spjälsäng kommer att se mer intressant ut inuti ett barnrum. Sådana produkter ger den lilla användaren den komfort som krävs, så att sova under sådana förhållanden är ett nöje för barnet. Enligt experter är nyfödda barn väldigt lugna i sådana vaggar, så de kan bli underbara hjälpare för sina föräldrar. Men du måste ta hänsyn till det faktum att vanligtvis upphängda strukturer är dyra, men de varar inte särskilt länge. Ett barn kommer att växa ur en sådan modell mycket snabbt, varefter det inte längre kommer att kunna använda det, eftersom det inte längre kommer att vara säkert för honom - upphängda produkter är inte konstruerade för tung last. Det rekommenderas att bara välja sådana kopior om du är redo att betala ett imponerande belopp för dem och sedan, under första halvåret, gå till affären för en ny modell.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med en pendel

Praktiska att använda barnsängar utrustade med både en transformerbar mekanism och en pendel är väldigt populära idag. Sådana modeller är säkrare och mer användbara för barnet jämfört med vanliga gungstolar. Pendlar är utrustade med en specialiserad mekanism som inte tillåter barnet att svänga själv. Den största nackdelen med sådana produkter är att mekanismerna i dem snabbt försämras, de börjar avge obehagliga pipiga ljud och föremålen som finns i lådorna kan börja skramla och rulla. Pendelalternativ är dyrare än klassiska produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bifogad

Idag till salu hittar du inte mindre praktiska tillbehör. Sådana modeller är bra eftersom de kan placeras nära en vuxen säng. Tack vare detta kommer barnet alltid att kunna vara nära sina föräldrar, men samtidigt ha sin egen separata plats. Denna lösning är absolut miljövänlig och säker. Dessutom gynnas denna typ av intimitet av många psykologer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller nackdelarna med sådana modeller, här kan det noteras att du inte kommer att använda dem länge. Naturligtvis, om familjebudgeten tillåter det, är det bästa valet att köpa denna produkt.

Transformator

Omvandlingsbara alternativ kommer att vara tillåtna att utnyttjas av barn från födseln till 5 år. Den största fördelen med dessa mönster är att de förändras när barnet växer. Så det är möjligt att få en rund vaggvisa, en bekväm lekhage och en oval säng och ett bord med fåtöljer. En sådan struktur kan enkelt flyttas om till en annan plats i rummet, eftersom den vanligtvis är utrustad med manövrerbara hjul.

Bild
Bild
Bild
Bild

I denna modell kan botten justeras. Så genom att sänka den lägre kan du förbereda en mysig lekhage för barnet. Som regel är sådana strukturer utrustade med avtagbara delar, tack vare vilka det inte är svårt att skaffa barn eller byta kläder.

Transformationsalternativ

Runda sängar har vanligtvis sådana transformationsalternativ:

  • kopior med en fallande bas för en säng;
  • modell för barn från 3 till 5 år, där sängen kan ökas upp till 120 cm i längd;
  • för att förbereda arenan arrangeras den ovala basen till det nedre läget;
  • alternativet med organisering av en liten soffa - med den kommer den befintliga strukturen, efter att ha tagit bort ett staket från sidan, att låta barnet vila i sådana möbler under dagtid (vanligtvis läggs ytterligare kuddar på baksidan för bekväm vila);
  • du kan bygga 2 stolar och ett bord genom att ansluta tvärstången i mitten och element på sidorna;
  • För att få en oval formad spjälsäng (lämplig för barn från 3 till 9 år), bör du vända dig till expansionen av tvärstången som ligger i mitten.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Tänk på vad som är standardstorlekarna har mysiga rundade barnsängar:

  • diameter ca 90 cm (för en rund modell);
  • 125x75 cm (för den ovala modellen);
  • 160x90 cm (modell med förlängd kaj).
Bild
Bild

När det gäller höjden på sidorna på sådana möbler - i de flesta modeller kan de justeras efter eget gottfinnande.

Hur väljer man?

Att välja en rundad vagga för ett nyfött barn måste vara mycket försiktigt och medvetet. I det här fallet är absolut alla parametrar för de möbler du gillar viktiga.

Experter identifierar flera huvudkriterier, enligt vilka det är nödvändigt att välja den ideala modellen för en rundad transformerbar säng

  • Kvalitet . Innan du köper en rund transformerande säng måste du se till dess stabilitet och noga överväga fästelementen på sidoväggarna och botten. Tänk på att barnet kommer att växa förvånansvärt snabbt, och svaga bilagor kanske helt enkelt inte tål den ökande belastningen. Detta kan orsaka allvarlig skada på barnet.
  • Säkerhet . Detta kriterium är ett av de viktigaste. Se till att det inte finns några små saker eller andra föremål i fri åtkomst nära spjälsängen som barnet kan skada eller bryta dem, eftersom väggarna i sådana spjälsängar inte är döva.
Bild
Bild
  • Stödkvalitet . Sängknivarna ska vara så stabila som möjligt. I det här fallet kommer möblerna att hålla mycket längre. Om du köper en modell utrustad med hjul, måste du fylla på med speciella klämmor (oftast kommer de med spjälsängen).
  • Material . Köp endast högkvalitativa produkter för små barn gjorda av naturliga och miljövänliga material som inte kommer att skada små användare. Det är lämpligt att begära ett kvalitetscertifikat från säljaren när du köper möbler. Trästrukturer är de bästa alternativen, men de är vanligtvis dyra.
Bild
Bild
  • Enkel att montera . I butiken måste du kontrollera absolut alla positioner för sådana möbler. Se till att den konvertibla mekanismen inte fastnar. Från ett tillstånd till ett annat ska sängen passera utan svårigheter och misstänkta ljud (knas, pip). Om några problem uppstod under verifieringsprocessen och säljaren hävdar att de beror på designens nyhet bör du inte lita på honom. Det är bättre att välja en annan produkt där det inte finns några hakar.
  • Utrustning . Se till att du har alla artiklar som nämns i produktmanualen. Det är mycket bra om silikonfoder läggs på kanten ovanpå sidoväggarna. Barnet kan börja gnaga dessa element under tandkött. Fodret skyddar barnet från oavsiktlig skada.
Bild
Bild
  • Design . När du väljer en mysig rundad säng för en baby, bör du inte glömma att den harmoniskt ska smälta in i den befintliga interiören.
  • Tillverkare . Köp endast märkesvaror av högsta kvalitet från välkända tillverkare med bra konsumentrecensioner. Ja, sådana modeller är vanligtvis dyra, men de håller längre, skadar inte barnet och är mer hållbara.
Bild
Bild

Vackra exempel

En rund eller oval barnförvandlingssäng av mörkt naturligt trä kommer effektivt att sticka ut mot bakgrunden av snövit väggar och ett golv trimmat med ljust gräddlaminat. Lägg en dekorativ korg med en mjuk björn bredvid och du har en charmig tandem. En snövit konvertibel säng, dekorerad med en ljus genomskinlig vit baldakin, kommer att se fantastisk ut mot bakgrunden av gräddeväggar med kaffetryck och ett mörkt chokladgolv. Dekorera bassängen med rosa och randiga grå kuddar.

Bild
Bild
Bild
Bild

En vit transformator med en baldakin kommer att se bra ut i ett ljuslila sovrum med ett ljust golv.

Rekommenderad: