Vit Våningssäng I Barnkammarens Inredning: Modeller I Två Våningar Med Vit Ram, Trappor Och Byrå

Innehållsförteckning:

Video: Vit Våningssäng I Barnkammarens Inredning: Modeller I Två Våningar Med Vit Ram, Trappor Och Byrå

Video: Vit Våningssäng I Barnkammarens Inredning: Modeller I Två Våningar Med Vit Ram, Trappor Och Byrå
Video: Barnrum med våningssäng! 2024, April
Vit Våningssäng I Barnkammarens Inredning: Modeller I Två Våningar Med Vit Ram, Trappor Och Byrå
Vit Våningssäng I Barnkammarens Inredning: Modeller I Två Våningar Med Vit Ram, Trappor Och Byrå
Anonim

Barnrummet ska spegla barnets individualitet - och samtidigt vara bekvämt för hektiska lek- eller utbildningsaktiviteter. En vit våningssäng i barnkammarens inre gör att du effektivt kan göra dig av med det lediga utrymmet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Våningssängar gör att du kan spara utrymme, eftersom det är mycket lättare att ordna en våningssäng än två separata. Denna modell är relevant inte bara i små lägenheter. En sådan säng kan bli en originell designlösning, det kommer att skapa en underbar atmosfär och lämna ledigt utrymme - oavsett storlek på sovrummet.

Vissa sängmodeller kan inte bara vara en plats att koppla av och sova, utan också hjälpa dig att spela roligt eller uttrycka din personlighet. Detta kan också uppnås med hjälp av inredning - till exempel limning av fotografier eller klistermärken på väggar och tvärstänger.

Bild
Bild
Bild
Bild

En våningssäng låter dig zonera ett rum om två barn bor i den samtidigt. Var och en av dem kommer att ha sitt eget privata hörn.

Oftast innebär säkerhetsåtgärder inte användning av våningssängmöbler för barn under sex år. För en god sömn behöver ett barn 80-90 cm brett och 190-200 cm långt.

Barnmöbler ska vara säkra och miljövänliga. Det är bättre att välja massivt trä som material - till exempel tall eller ek, metall. Barnsängar ska inte ha vassa hörn. Förekomsten av sidor på den andra nivån krävs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vitt är inte bara populärt utan också optimalt. Det är neutralt: även om barnets smak förändras kan den gamla sovplatsen lämnas kvar i den nya inredningen. Den vita våningssängen har inga barnsliga drag, så det kommer att vara relevant när du växer upp.

Denna färg är också bekväm ur designmässig synvinkel. Vitt passar in i många stilar och är lätt att matcha med en annan nyans. Dessutom tillåter möbler i en neutral färg accenter på golv och väggar, textilier eller inredning.

Bild
Bild

Visningar

Alla våningssängar kan separeras för dubbel- och singelmodeller … I det första fallet kommer möblerna till nytta i ett rum där det finns två barn samtidigt - och samtidigt kommer var och en av dem att ha sin egen sovplats.

Det finns modeller med en utrullningsplattform under det nedre däcket. Denna säng kan kallas en tre-säng. Det finns alternativ med en enkelsäng på övervåningen och en dubbelsäng på nedervåningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sovplatser vid en säng med två nivåer är oftast placerade parallellt med varandra, på samma nivå - och mindre ofta är de något förskjutna i olika riktningar från varandra. Golven är anslutna med en trappa - eller så går det från det övre planet direkt till golvet.

Det finns modeller där övervåningen ligger längs, och den nedre är vinkelrät mot den, på grund av vilken silhuetten liknar bokstaven "g". Sovplatser är inte alltid desamma, de kan skilja sig från varandra i längd eller bredd, beroende på barnens ålder och fysiska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Loftsängen är också en våningssäng . Överst har hon en sovplats, och längst ner finns ledigt utrymme, som oftast är reserverat för en byrå, en arbetsplats eller ett område för spel och sport. Dessutom kan en plats att koppla av ordnas nedan - med en soffa, eftersom en sådan modell inte alltid är bekväm för detta. Spelprocessen blir särskilt spännande när det inte bara finns en stege, utan också en bild.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller från tillverkare

Ikea erbjuder flera modeller av vita våningssängar på en gång. " Sverta " med två kojer av stål. Golven är anslutna med en kort trappa.

Bild
Bild

Andra modeller - " Sturo" och "Stuva " … Dessa är loftsängar.

Ramen på den första modellen är gjord av massiv furu. Det finns ledigt utrymme under kajen.

Den andra modellen är huvudsakligen gjord av spånskiva och fiberboard, det är en säng överst och lådor, skåp eller ett arbetsbord längst ner. Vissa element i "Stuva" -modellen kan göras färgade - rosa, beige.

Bild
Bild
Bild
Bild

Golden Kids -företag erbjuder flera modeller att välja mellan: med en dubbelsäng nere och en enkelsäng på övervåningen, med två enkelsängar, en loftsäng med en arbetsyta. Alla möbler är gjorda av laminerad spånskiva och är utrustade med extra hyllor, skåp och förvaringslådor. Vissa delar (t.ex. dörrar och paneler) är färgade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sweet Home -företag erbjuder dubbla vita sängar från spånskiva med en original och säker byrå. Varje stege i denna design är en låda för förvaring av saker. Sängens väggar kan dekoreras med mönster och temateckningar.

Bild
Bild

Du kommer att lära dig ännu fler alternativ för våningssängar i följande video.

Rekommenderad: