Puffsäng: Stor Modell Som Fälls Ut Som En Säng

Innehållsförteckning:

Puffsäng: Stor Modell Som Fälls Ut Som En Säng
Puffsäng: Stor Modell Som Fälls Ut Som En Säng
Anonim

Puffsängen är mycket efterfrågad för att dekorera små rum. Det är perfekt för en ett-rums lägenhet. Den kan användas för att dekorera inte bara rymliga hallar utan även små barnrum. Puffsängen ser inte annorlunda ut än en vanlig puff, men om det behövs kan den enkelt förvandlas till en enkelsäng.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Ägare av små lägenheter känner sig alltid generade om de planerar att anordna en fest eller ett galahändelse hemma hos dem. Mest av allt oroar de sig för var de ska ta emot gäster om de vill övernatta. Tack vare den osmanska sängen kommer du alltid att vara glad att se dina gäster. Moderna designers har skapat bekväma, funktionella och snygga möbler.

Puffen, som fälls ut som en säng, är en innovativ skapelse av vår tid. Vanligtvis finns ottomaner i vardagsrummet, korridoren eller sovrummet nära sängbordet. Utseendet lockar puffsängen inte uppmärksamhet, eftersom den är utrustad med en stoppad fåtölj och kännetecknas av frånvaron av armstöd och ryggstöd.

Bild
Bild

En puff är ett valfritt element för att dekorera ett vardagsrum. Men det erbjuder många funktioner. Den kan användas som en bekväm stol, litet bord, vadderat fotstöd eller rymlig låda för sängkläder.

För att vackert och elegant utrusta en liten studiolägenhet bör du vara uppmärksam på puffsängen. Den kan användas som en vanlig stol eller som en bekväm säng.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Moderna tillverkare av stoppade möbler erbjuder flera alternativ för puffsängar: ram-, ramlösa och clamshell -modeller:

Ramalternativ presenteras på grundval av en utdragbar mekanism, tack vare vilken den kompakta ottomanen snabbt och enkelt förvandlas till en bekväm enkelsäng.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ramlösa ottomaner består av flera fyrkantiga skumdynor. Normalt inkluderar modeller tre eller fyra kuddar. Sådana ottomaner monteras enligt samma princip som matryoshka dockor. Som ett resultat skapar alla kuddar en kubisk ottoman. För att få en sovplats bör kuddarna läggas ut i rad. Sådana modeller är mycket efterfrågade, eftersom kuddarna kan användas både separat och tillsammans.

Bild
Bild

Fällbar puff i utseende ser det ut som en kub, utformad för bekväm sittplats för två personer. Det finns en vikmekanism under locket. Vikpuffen kan bara användas för att sova en person. För att göra sovplatsen mer bekväm och bekväm bör du dessutom använda en ortopedisk madrass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klädsel

När du väljer en puffsäng bör du vara uppmärksam på materialet från vilket den är gjord. Kvalitetstillverkare måste ha alla kvalitetscertifikat.

Olika material används för klädseln på den ottomanska sängen, vilket gör att varje kund kan hitta det bästa alternativet beroende på personliga preferenser och inredningsdetaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturläder eller velour används ofta som klädsel . Även om dessa material är dyra, är de attraktiva i utseende.

Velour kännetecknas av en mjuk struktur, därför garanterar den komfort och värme när du använder puffen. Men dess nackdel är att den blir smutsig snabbt och kräver rengöring i kemtvätt.

Osmanerna av naturligt eller konstläder utmärker sig genom sin elegans och praktiska egenskaper. De kan enkelt rengöras hemma.

Klädseln på den ottomanska sängen måste dessutom behandlas med ett speciellt medel som avvisar smuts och fukt väl, vilket förlänger dess livslängd avsevärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer en puffsäng är det värt att följa flera rekommendationer från experter:

  • Visuellt bör puffsängen matcha utformningen av rummet där den kommer att placeras.
  • Du bör inte köpa stora modeller, eftersom den största fördelen med puffar ligger i deras miniatyrstorlek. Produktens vikt bör också vara lätt.
  • För enkel rörelse kan du köpa en modell på hjul.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

För att förlänga den ottomanska sängens livslängd bör du följa produkttillverkarens rekommendationer. Om du hanterar det slarvigt, kommer ottomanen inte att vara mer än ett år.

  • För att utveckla en sovplats måste du utföra alla åtgärder noggrant och försiktigt.
  • Du bör regelbundet inspektera produktens ram, samt byta fyllmedel regelbundet, då kommer den mjuka delen inte att sjunka.
  • Klädseln på puffsängen lider mest av mekanisk belastning, så du bör vara så försiktig som möjligt. Om trådar sticker ut vid sömmarna är det värt att sy upp alla problemområden.

Du kommer att lära dig mer om dessa strukturer i följande video.

Rekommenderad: