Uppblåsbar Säng I Bilen: Välj En Madrass För Baksätet I Bilen, I Bagageutrymmet På En Bil För Resor Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Säng I Bilen: Välj En Madrass För Baksätet I Bilen, I Bagageutrymmet På En Bil För Resor Och Andra

Video: Uppblåsbar Säng I Bilen: Välj En Madrass För Baksätet I Bilen, I Bagageutrymmet På En Bil För Resor Och Andra
Video: 24 TIMMAR CHALLENGE I BILEN *SLEEP OVER* 2024, April
Uppblåsbar Säng I Bilen: Välj En Madrass För Baksätet I Bilen, I Bagageutrymmet På En Bil För Resor Och Andra
Uppblåsbar Säng I Bilen: Välj En Madrass För Baksätet I Bilen, I Bagageutrymmet På En Bil För Resor Och Andra
Anonim

Långa resor kräver nödvändigtvis vila. Det är dock ofta svårt att hitta ett hotell eller hotell när din styrka håller på att ta slut. Det finns en bra lösning på problemet - en uppblåsbar bilsäng. Det gör det möjligt för resenärer att koppla av med ökad komfort i sin egen bil och välja vilken parkeringsplats de vill.

Förpackningens innehåll och egenskaper

Den uppblåsbara bilsängen är designad i två kammare. Den nedre kammaren fungerar som ett stöd. Den övre är en mjuk, bekväm madrass.

Varje kammare är utrustad med sin egen ventil, uppblåst separat . Satsen kompletteras med en speciell pump som drivs av en cigarettändare, olika adaptrar. Det är möjligt att blåsa upp sängen manuellt med en pump.

Ett kit med ett paket med lim, flera lappar ingår också. Satsen hjälper till att reparera produkten vid skador på integriteten.

Förutom sängen har uppsättningen två uppblåsbara kuddar för en bekvämare vistelse.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

Enheten i en bilsäng är utformad för att ge maximal komfort och bekvämlighet för resenärer.

Ett stort plus med produkten är nyanserna i strukturen

  • Luftcirkulationens inre cylindrar är placerade så att luften fördelas jämnt i dem. Tack vare detta blåses produkten upp helt, exklusive de kollapsande områdena.
  • Tillverkad av vattenavvisande vinyl. Ovan är ett lager av flox, som påminner om velour. Materialet är ganska mjukt, behagligt att röra vid. Förhindrar att sängkläder glider.
  • Förstärkande revben ger den uppblåsbara sängen hållbarhet. Gör att du kan fördela kroppsvikten jämnt på ytan och skydda ryggraden från onödig stress.
  • Utmärkt ventilation förhindrar koncentrationen av obehaglig lukt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Bilsängen är bekväm att transportera, eftersom det monterade objektet tar väldigt lite plats. Satsen innehåller en förvaringspåse för sängen.

Det finns en möjlighet att välja modell för alla typer av bilar

Baksidan av sängen är sannolikheten, om än den minsta, att den uppblåsbara ytan brister. Moderna europeiska och koreanska märken använder dock material med ökad styrka.

Bild
Bild

Modeller

Det finns flera alternativ för uppblåsbara sängkläder, beroende på typ av bil.

Den universella bilsängen har följande dimensioner: bredd - 80–90 cm, längd - 135–145 cm. Monteras på baksätet i en bil. Den har en övre del speciellt utformad för att sova och en nedre som fyller utrymmet mellan fram- och baksätena. Stöder produkten. Installationen är ganska enkel:

  • framstolarna rör sig framåt så mycket som möjligt;
  • baksätet är upptaget av en madrass;
  • den nedre delen blåses upp med hjälp av en pump, sedan den övre delen.
Bild
Bild

Det finns en version av universalbäddsmodellen med delade topp- och bottendelar . Denna design eliminerar behovet av den nedre delen av produkten om utrymmet mellan sätena är upptaget av väskor.

Bild
Bild
Bild
Bild

En uppblåsbar säng med överlägsen komfort är installerad på ena sidan av bilen, som upptar fram- och baksätet. Den har en längd på 165 cm.

En egenskap hos produkten är närvaron av två nedre delar vid huvud- och fotändarna.

Installation:

  • ta bort framsätets nackstöd, flytta det så långt fram som möjligt;
  • sänk framsätets rygg helt;
  • expandera sängen;
  • pumpa upp de nedre delarna: först huvudet, sedan benet;
  • pumpa upp toppen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns modeller för bilar, där bagagerummet bildar en gemensam nisch med baksätena nedfällda: SUV, minivan. Ett ganska stort utrymme bildas, vilket möjliggör en ökning av området för den uppblåsbara ytan för maximal komfort. Denna modell är 190 cm lång och 130 cm bred. En liknande uppblåsbar säng bildas av flera sektioner som är oberoende fyllda med luft . För att minska sängens yta är det tillräckligt att blåsa upp flera sektioner. Lämna resten tomt. Detta gör att du kan justera sängens storlek för alla delar av bilen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varje modell presenteras i enkla, en och en halv, dubbla storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Innan du köper en uppblåsbar säng i en bil, mät noggrant bilens dimensioner. Detta är nödvändigt för att bestämma storleken på produkten, modellen, oavsett om du placerar sängen i baksätet, i bagagerummet eller placerar den längs kupén. Kanske är en luftmadrass utan botten tillräcklig för din resa.

Du bör också vara uppmärksam på tillverkaren, eftersom detta avgör produktens pris och kvalitet. Prover av kinesiska märken (Zwet, Fuwayda, Letin, Catuo) är billigare än europeiska och koreanska motsvarigheter . De senare är dock av utmärkt kvalitet tack vare användningen av modernt Oxford -material. Priset bestäms också av typen av modell (en universalsäng kostar mindre), mått.

Bild
Bild
Bild
Bild

En uppblåsbar bilsäng är det rätta valet för dem som vill ha komfort även i trånga utrymmen.

Rekommenderad: