Hilding Anders Madrasser: De Bästa Märkesmodellerna, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Hilding Anders Madrasser: De Bästa Märkesmodellerna, Kundrecensioner

Video: Hilding Anders Madrasser: De Bästa Märkesmodellerna, Kundrecensioner
Video: En introduktion till Hilding Anders 2024, Mars
Hilding Anders Madrasser: De Bästa Märkesmodellerna, Kundrecensioner
Hilding Anders Madrasser: De Bästa Märkesmodellerna, Kundrecensioner
Anonim

Det kända företaget Hilding Anders är en tillverkare av madrasser och kuddar av hög kvalitet, sovrumsmöbler, sängar och soffor. Varumärket har butiker i mer än 50 länder, eftersom deras produkter är efterfrågade. Hilding Anders madrasser med ortopedisk effekt presenteras i ett brett sortiment, vilket gör att alla kan välja det perfekta alternativet för att skapa en bekväm miljö för en natts vila.

Särdrag

Den välkända innehavet Hilding Anders dök upp 1939 och är än idag engagerad i produktion av högkvalitativa produkter som efterfrågas. Idag intar företaget en värdig plats bland tillverkarna av ortopediska madrasser på världsmarknaden tack vare användningen av högkvalitativa råvaror och modern teknik.

Grundaren av det svenska företaget är Hilding Anderson. Han skapade en liten möbelfabrik som så småningom blev ett populärt varumärke. På 50 -talet av 1900 -talet började företagets produkter vara efterfrågade, eftersom många föredrog design av möbler och produkter för att sova i skandinavisk stil. Vid denna tid började företaget samarbeta med de då kända IKEA-nätverket.

Idag sysslar varumärket Hilding Anders med att producera en serie madrasser, kuddar och andra tillbehör för att sova. Hon producerar bekväma och snygga sovrumsmöbler inklusive sängar och soffor. Märket, som kom till världsmarknaden från Sverige, har nu ett stort antal andra märken med ett världsomspännande rykte.

Bild
Bild

Hilding Anders utvecklas aktivt och följer den grundläggande regel-parollen " Vi ger världen färgglada drömmar! " … Företaget närmar sig utveckling och produktion av madrasser ur vetenskaplig synvinkel. Så för tre år sedan skapade hon forskningslaboratoriet Hilding Anders SleepLab i samarbete med det schweiziska hälsoinstitutet AEH.

Bild
Bild

Vid tillverkning av möbler och madrasser tar designers hänsyn till kundernas personliga preferenser, deras vanor och till och med hela nationernas traditioner för att skapa bekväma och bekväma produkter. Företaget styrs av principen att det är omöjligt att skapa en universell modell av en ortopedisk madrass, men det är möjligt att utveckla alternativ så att varje kund kan hitta den perfekta madrassen för sig själv.

Bild
Bild

I laboratoriet utsätts produkter för olika tester. Det anställer de bästa läkare, sjukgymnaster, somnologer, designers och teknologer som är proffs.

Ortopediska madrasser testas i olika riktningar:

Ergonomi - varje produkt ska ha en ortopedisk effekt, ge det mest bekväma stödet för ryggraden under sömnen och fördela lasten jämnt över hela ytan.

Bild
Bild
  • Varaktighet - en madrass av hög kvalitet bör kännetecknas av en lång livslängd. För daglig användning bör perioden överstiga 10 år.
  • Temperaturmikroklimat för produkten - för att säkerställa hälsosam sömn bör en ortopedisk madrass vara bra för luftgenomsläpplighet, fuktavlägsnande och värmekontroll.
  • Hygien - produkten måste skyddas från tillväxt av bakterier och mikrober, samt obehaglig lukt. I företagets personliga laboratorium arbetar forskare med utvecklingen av nya antibakteriella föreningar som utsätts för upprepade tester.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Hilding Anders erbjuder ett brett utbud av modeller, bland vilka du kan hitta alternativ i olika storlekar, med olika fyllningar och material, för att passa olika behov.

De mest populära modellerna av Hilding Anders -innehavet är:

Bicoflex flygbolag - modellen kännetecknas av elasticitet, eftersom den är baserad på ett innovativt block av fjädrar Airforce fjädersystem. Madrassen innehåller ett lager elastiskt skum, och ett behagligt att röra stickat tyg används som klädsel. Modellen har en höjd av 21 cm och klarar en belastning på upp till 140 kg.

Bild
Bild

Andre Renault Provance kännetecknas av lätthet och elasticitet. Modellen är gjord av elastiskt skum Elastic vilket gör madrassen mjuk. Madrassens klädsel representeras av högkvalitativa stickade plagg med yoghurtimpregnering, vilket ger produkten styrka, hållbarhet och mjukhet. Madrassen har ett monolithiskt elastiskt block med sju zoner, som har en mikromassage-effekt och allergivänliga egenskaper.

Bild
Bild

Jensen majestätisk är en av de mjukaste madrasserna av märket. Denna exklusiva modell har de patenterade Micro Pocket Springs. Produkten har en höjd av 38 kg och tål en belastning på upp till 190 kg. Premium jacquard är mjukt och känsligt. På en sådan madrass kommer du att känna dig som på ett moln. Madrassen är tillverkad av miljövänliga material och ger skonsamt och känsligt stöd för kroppen under sömnen.

Bild
Bild

Bicoflex klimatkomfort har en annan grad av elasticitet på sidorna, vilket gör att alla kan välja den mest bekväma sidan för en sund och hälsosam sömn. Denna modell är lämplig för alla åldrar och kroppsstorlekar. Företaget ger en produktgaranti i 30 år, så denna modell tar hänsyn till att preferenser för val av madrassfasthet kan förändras med åldern. Airforce fjädersystem ger bekvämlighet och komfort.

Bild
Bild

Hilding line master - den perfekta lösningen för dem som klagar över rastlös sömn. Produkten har medelstyvhet, har en höjd av 20 cm och är konstruerad för en vikt på upp till 140 kg. På en sådan madrass kan ingen störa din sömn, du kommer inte att känna din partners rörelser tack vare användningen av ett system av oberoende fjädrar, vilket eliminerar effekten av en våg. Madrassen har ett lager av minneskum som lätt anpassar sig efter kroppens form och håller den på plats.

Bild
Bild

Hilding kids moony är en framstående representant för barnmadrasser. Modellen har hög styvhet, tål en belastning på upp till 90 kg. Detta alternativ är idealiskt för aktiva barn. Företaget erbjuder produktstorlekar för att passa babysängar. Madrassen innehåller bambuskolimpregnerat skum. Modellen kan enkelt rengöras från damm och smuts, eftersom den presenteras i ett avtagbart lock av naturlig bomull.

Bild
Bild

Urvalstips

Det svenska företaget Hilding Anders erbjuder ständigt nya modeller med moderna material och utvecklingar samt innovativ teknik. Eftersom sortimentet av det erbjudna modellutbudet är mycket stort, därför att hitta det bästa alternativet, med hänsyn till dina önskemål, är en ganska svår uppgift:

När du väljer styvheten för en ortopedisk madrass måste du ta hänsyn till hälsotillståndet . Det hårda alternativet är en bra lösning för personer som lider av cervikal osteokondros. Modeller med medelhårdhet är lämpliga om en person har sjukdomar i bröstregionen. En mjuk madrass ger en god sömn om du klagar på smärta i nedre delen av ryggen.

Bild
Bild

Madrassens fasthet bör väljas beroende på ålder . För skolbarn och ungdomar är styva fjäderlösa modeller bättre lämpade. Äldre människor ska sova på mjuka och fasta madrasser.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • För att välja rätt storlek för produkten måste du först mät din höjd i ryggläge och lägg till 15 cm . Standardbredden för den ena versionen är 80 cm och bredden för den dubbla modellen är 160 cm.
  • Det är också värt att uppmärksamma modeller som har olika fyllmedel på båda sidor . De kan användas beroende på säsong. Ena sidan är perfekt för kalla vintrar och den andra för varma somrar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Hilding Anders ortopediska madrasser har dykt upp i Ryssland sedan 2012 och är mycket efterfrågade idag. Många köpare av varumärkets produkter lämnar extremt positiva recensioner.

Bild
Bild

Svenska ortopediska madrasser är av utmärkt kvalitet, attraktiv design, styrka och hållbarhet. Företaget ger en garanti för sina produkter i upp till 30 år, eftersom det är tryggt i hållbarheten och tillförlitligheten hos de presenterade produkterna . Det populära innehavet Hilding Anders använder modern teknik och miljövänliga material av utmärkt kvalitet vid tillverkning av madrasser, utvecklar nya system för att skapa de mest bekväma och bekväma modellerna.

Bild
Bild

Kunderna älskar olika produkter, eftersom du kan hitta ett bra alternativ beroende på ålder och personliga preferenser. Experter är väl bekanta med funktionerna i varje modell, därför ger de professionellt stöd när de väljer en ortopedisk madrass. Ett brett utbud av produktstorlekar gör att du kan hitta en madrass för olika sängar.

Men om du behöver en modell av icke-standardstorlek kan du beställa den, eftersom företaget bryr sig om sina kunder och alltid försöker ge hjälp i alla frågor.

Användare av Hilding Anders -produkter noterar bekvämligheten som kvarstår även vid långvarig, daglig användning av produkten. Under nattens vila slappnar de av och återhämtar sig helt. Ortopediska madrasser säkerställer en sund och sund sömn.

Rekommenderad: