Askona Barnmadrasser: De Bästa Modellerna För Ett Barn I En Spjälsäng, Hur Man Väljer Rätt Storlek, 160x80 Och Andra, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Askona Barnmadrasser: De Bästa Modellerna För Ett Barn I En Spjälsäng, Hur Man Väljer Rätt Storlek, 160x80 Och Andra, Recensioner

Video: Askona Barnmadrasser: De Bästa Modellerna För Ett Barn I En Spjälsäng, Hur Man Väljer Rätt Storlek, 160x80 Och Andra, Recensioner
Video: Buying a Crib Mattress: Tips for Choosing the Best Baby Mattress 2024, Mars
Askona Barnmadrasser: De Bästa Modellerna För Ett Barn I En Spjälsäng, Hur Man Väljer Rätt Storlek, 160x80 Och Andra, Recensioner
Askona Barnmadrasser: De Bästa Modellerna För Ett Barn I En Spjälsäng, Hur Man Väljer Rätt Storlek, 160x80 Och Andra, Recensioner
Anonim

Sömn spelar en speciell roll i ett barns liv - barnets fysiska, mentala och emotionella utveckling beror på sömnens kvalitet. Därför är det mycket viktigt att barns sömn är så behaglig och hälsosam som möjligt. Barnmadrasser från den ledande tillverkaren av sängkläder Askona kan hjälpa till med detta.

Bekvämlighet och förebyggande av hållningsstörningar

Alla (inklusive barn) madrasser som produceras under Askona-märket är högkvalitativa ortopediska produkter som skapats med avancerad teknik och det senaste materialet.

De främsta fördelarna med madrasser avsedda för barn och ungdomar inkluderar:

Säkerhet … Barnserien av madrasser skapades i enlighet med rekommendationerna från ledande ortopediska läkare, med hänsyn till alla funktioner i spädbarns fysiologi. Därför, med rätt val av madrass, kommer det inte på något sätt att leda till en kränkning av barnets hållning.

Bild
Bild

Praktiskhet . För varje barnmodell har speciella avtagbara lock skapats som är enkla att byta och tvätta.

Bild
Bild
  • Miljövänlighet … Alla produkter för barn är uteslutande tillverkade av miljövänliga material.
  • Hypoallergen . Företaget använder fyllmedel och klädsel som inte drar till sig damm, håller ut kvalster och annan ohyra - samtidigt som det ger god ventilation. Allt detta gör att du kan minska risken för allergiska reaktioner och irritation på barnets känsliga hud till nästan noll.
  • Stort utbud av . I barneseriens madrassvarianter är det lätt att hitta en produkt av rätt storlek och styvhet.
Bild
Bild

Samtidigt är kostnaden för barns ortopediska produkter för sömn och vila fortfarande överkomlig för alla kategorier av befolkningen.

Material (redigera)

Askona tar materialvalet för barnmadrasser så seriöst som möjligt. För närvarande företaget använder för sin tillverkning:

Termiskt limmat linne - helt naturligt material som hjälper till att ta bort fukt och neutralisera lukt, ger ett optimalt mikroklimat.

Bild
Bild
  • " MediFoam " - mycket elastiskt skum, till vilket silverjoner tillsätts, på grund av vilket materialet har antiseptiska egenskaper. Dessutom ger skummet maximal komfort, anpassar sig enkelt till kroppens form och är lika lätt att återskapa.
  • Frotté - används för tillverkning av avtagbara lock. Dess främsta egenskaper är "fri andning" och en lätt massageeffekt.

Dessutom finns det ett block av oberoende fjädrar i sängkläderna för barn, vilket ger goda anatomiska egenskaper, inte knarrar och är helt säkert för barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Den bästa och mest populära serien av barnmadrasser anses Mediflex Kids . Alla produkter i serien (på grund av särdragen i deras design och de material som används) säkerställer korrekt position för barnets kropp under sömnen.

Bild
Bild

Serien skapades med deltagande av chefen för det ryska medicinska och rehabiliteringscentrum för sjukdomar i muskuloskeletala systemet, akademiker V. I. Dikul.

Serien består av flera modeller:

  • " Berry Kids "- springfri madrass fylld med anatomiskt skum "MediFoam". Perfekt för barn från 0 till 12 år.
  • " Tutsy Kids " -madrass med varierande grad av fasthet på sidorna. Mjukhet garanteras av en ny generation av anatomiskt skum.
  • " Cherry Kids "- med en bas av ett block av oberoende fjädrar i kombination med naturliga fyllningar (bomull och linne). Rekommenderas för barn från 4 år.
  • " Glada barn " - produktens elasticitet och komfort tillhandahålls av systemet med ett oberoende fjäderblock, kompletterat med anatomiskt skum och naturligt linnetyg.
  • " Star Kids " - en elitmodell av fjäderlösa madrasser som perfekt stöder barnets muskuloskeletala system (oavsett ålder).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla madrasser i serien levereras med ett avtagbart frottélock med dragkedja . Dessutom produceras de i olika storlekar, eftersom experter rekommenderar att man placerar produkter 8 cm höga i spjälsängar till nyfödda och barn under 3 år. Övriga barn kan använda sängtillbehör 11 cm höga.

Urvalsregler

För att Askonas ortopediska madrass ska ge maximal nytta för barnet måste rätt tillbehör för att sova och vila väljas.

Experter rekommenderar när de väljer att följa flera regler:

Först måste du vara uppmärksam på storleken . Storleksintervallet för märkesvaror är ganska brett, tillverkaren erbjuder både standardstorlekar på 120 × 60, 125 × 65, 140 × 70, 160 × 80, 190 × 90 och andra, samt icke-standardiserade som är gjorda för att ordning.

Vid beräkning av madrassens storlek måste man komma ihåg att avståndet mellan spjälsängens inre kanter och sängkläderna inte bör överstiga 3-4 cm.

  • Ett viktigt urvalskriterium är och madrasshöjd . Eftersom den är för tunn kommer den inte att ge den nödvändiga ortopediska effekten, och mycket tjock blir mycket lång och obekväm. Vid bestämning av höjden spelar barnets ålder huvudrollen.
  • Examensfrågor madrassens hårdhet … Ortopeder rekommenderar för de minsta att skaffa de mest styva modellerna. För barn från 3 år kan du redan köpa mjukare och mer elastiska produkter. En dubbelsidig madrass anses vara ett universellt alternativ för en spjälsäng. Med en sådan modell kan du ändra graden av stelhet efter behov - i enlighet med barnets ålder och preferenser.
  • Valet är lika viktigt madrassfot … Här beror allt också på åldersegenskaper. För nyfödda anses fjäderlösa modeller vara det bästa alternativet, för barn från 3 år - madrasser på små oberoende fjädrar, för tonåringar - på ett vanligt block av oberoende fjädrar.
  • När de väljer uppmärksammar de också typ av fyllmedel och ett yttre madrassöverdrag.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

För varje förälder är att ta hand om barnets hälsa den viktigaste uppgiften. Det är därför många av dem väljer Askona sovtillbehör till sina barn. Vanligtvis ångrar de inte sitt val, vilket bekräftas av positiva recensioner av företaget och dess produkter.

Naturligtvis har inte alla unga mödrar och pappor medicinsk utbildning och kan utvärdera den ortopediska effekten av Askon -madrasser från de första dagarna. Men å andra sidan noterar de att deras barn är bekvämt och bekvämt att sova, han behöver inte ligga i en obekväm position, på grund av vilken sömn ofta störs, vilket resulterar i att barnet börjar bli nyckfull.

Bild
Bild

De glada ägarna av detta företags produkter noterar också madrassernas hållbarhet - de kläms inte över tid. Den köpta produkten räcker för barnet tills det är dags att ändra den till ett mer åldersanpassat alternativ.

Dessutom får barnmodellernas antistatiska och dammavvisande egenskaper högsta betyg från mammor till spädbarn. Tack vare detta (liksom de praktiska avtagbara kåporna) kräver de ett minimum av underhåll och orsakar inte allergiska reaktioner.

Köpare noterar den höga kvaliteten på alla Askona -produkter . Efter att ha provat det en gång blir de riktiga fans av sådana produkter.

Rekommenderad: