Elite -sängkläder: Vi Väljer Vackra Uppsättningar Dyra Tyger Från Italien Och Turkiet

Innehållsförteckning:

Video: Elite -sängkläder: Vi Väljer Vackra Uppsättningar Dyra Tyger Från Italien Och Turkiet

Video: Elite -sängkläder: Vi Väljer Vackra Uppsättningar Dyra Tyger Från Italien Och Turkiet
Video: Five Italian tailors to have on Speed Dial | ANC Soundbytes 2024, Mars
Elite -sängkläder: Vi Väljer Vackra Uppsättningar Dyra Tyger Från Italien Och Turkiet
Elite -sängkläder: Vi Väljer Vackra Uppsättningar Dyra Tyger Från Italien Och Turkiet
Anonim

Ett sovrum är ett rum där en person måste känna sig bekväm för att få en kvalitetsvila. Sängkläder spelar en viktig roll i detta, eftersom det är i sängen som en person tillbringar större delen av sitt liv. Särskilt populärt är sänglinne av elittyger som är mest behagliga för kroppen.

Bild
Bild

Särdrag

Elite -sängkläder anses vara otillgängliga för många kategorier av människor. Detta beror på priset på varor som är tillverkade av naturliga material av hög kvalitet. Men dekoratörer tror att alla borde ha minst en uppsättning av sådana dyra premiumunderkläder. Det är med hjälp av det som du kan känna maximal komfort i sängen, koppla av och få en skön sömn.

Bild
Bild

De flesta tror att lyxiga sängkläder är en produkt som tillverkats av stora och välkända märken, till exempel från Italien och Turkiet. Andra är övertygade om att alla underkläder av dyra material kan betraktas som elit. Båda har rätt, eftersom stora tillverkare värderar sitt rykte och producerar underkläder som lockar uppmärksamhet inte bara med intressanta och multifunktionella mönster, utan också med högkvalitativt tyg, som vanligtvis har ökat motståndskraft mot nötning och slitage.

Sortimentet av elitvaror skiljer sig i samma sort som det vanliga . Speciellt nyligen är modeller med broderi, dammning och spets relevanta. De gör produktens utseende mer intressant och fyller också rummet med mysighet.

Innan du köper exklusiva modeller bör du komma ihåg att sådana produkter kräver särskild uppmärksamhet vid rengöring och tvätt. Varje tyg har sina egna förutsättningar för detta, vilket måste beaktas för att behålla linnets vackra utseende under lång tid. I annat fall kan duken med felaktig vård förlora sin kvalitet och få en obehaglig konsistens.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det finns flera punkter att tänka på när du väljer lyxiga underkläder.

Vävningsmetod . Som regel, ju mer komplex och tätare väven är, desto bättre är den. För elittyger används perkalvävning oftast. Det är mycket tätt, men på grund av specificiteten hos vissa fibrer visar sig tyget vara lätt och i vissa fall till och med luftigt. En sådan filt är särskilt trevlig vid beröring och kommer att vara bekväm att spendera tid i.

Bild
Bild

Fibrer . Beroende på vilket material som används för att göra linneduken kan fibrerna variera i tjocklek och struktur. Exklusivt linne är huvudsakligen tillverkat av naturmaterial, som silke eller bambu, eller med ett överlägset innehåll.

Bild
Bild

Tillverkare . Vanligtvis, ju mer känt och populärt ett märke är, desto mer intressant och högkvalitativt sortiment presenteras. Innan du gör ett köp är det dock värt att bekanta dig med recensionerna om dem i förväg och välja den tillverkare som är optimal i alla parametrar för dig själv. Således kommer det att vara möjligt att undvika obehagliga konsekvenser av det perfekta köpet.

Alla dessa villkor kan diskuteras med en konsult eller genom att undersöka etiketten på den produkt du gillar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Huvudkriteriet för elitunderkläder är det material som det är tillverkat av. De mest populära är följande tyger.

Silke

Sidenfibrer erhålls från silkesmaskkokongen. Det mest anmärkningsvärda är sidentyger utan orenheter. Tack vare den triangulära fibern ser produkterna extremt imponerande ut på grund av den vackra transfusionen i ljuset. Vid beröring är detta tyg väldigt lätt och smidigt, därför kan det smidigt omsluta kroppen för en bekväm sömn. Natursilke är icke-elektrifierande och mycket motståndskraftigt mot smuts.

Stora tillverkare kompletterar ofta sidenprodukter med termoregulatoriska egenskaper. På grund av detta håller underkläder dig sval i varmt väder och varmt under kalla årstider.

Bild
Bild

Linné

Ett utmärkt alternativ för personer med känslig hud. Detta naturliga tyg är allergivänligt och miljövänligt. Sängkläder av sådant material kommer att ge sin ägare en mysig, vilsam sömn.

Fördelarna med ett sådant material inkluderar också en hög styrka, på grund av vilken det är mindre mottagligt för slitage än andra typer av dukar. Och det låter också luft passera bra, men rynkor mycket.

Bild
Bild

Bambu

Silkeslen fiberduk, som har dykt upp på marknaden relativt nyligen, men redan har fått tillräckligt med uppmärksamhet för att komma in på elitlistan. Den har en mjuk och luftig konsistens som ger en speciell charm att sova.

Mestadels är det valt för den kalla årstiden, eftersom det behåller värmen väl, men samtidigt andas. Dessutom har den antibakteriella egenskaper och är resistent mot slitage.

Bild
Bild

Egyptisk bomull

Ett lätt tyg som anses vara en mer hållbar silkesanalog. Det är utmärkt för luftgenomsläpplighet och kyler kroppen under varma perioder. Intressant nog, med tiden blir detta tyg ännu trevligare vid beröring och bildar inte piller. Utseendet påminner något om siden - samma släta och glänsande.

Bild
Bild

Men också den inhemska köparen uppmärksammar sängkläder tillverkade av följande material:

  • batist;
  • grov kaliko;
  • satin;
  • flanell;
  • perkal.

Var och en av dessa tyger ligger i mellansegmentet och högprissegmentet, så innan du köper är det värt att hitta ett alternativ för din budget i förväg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära märken

Issimo . Turkisk tillverkare. Varumärkets sortiment kännetecknas av eleganta mönster som ger komfort och mysighet i rummet. Dess produkter är endast tillverkade av naturliga tyger av hög kvalitet. Issimos produkter är mycket populära i många stora länder runt om i världen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Opera Prima . Märket kommer ursprungligen från Italien och ger sina kunder ett brett utbud av sängkläder tillverkade av förstklassig egyptisk bomull. Produkterna utmärks av ett rikt utbud av färger med broderi och olika sprutor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Asabella . Ett kinesiskt märke som erbjuder produkter tillverkade av premiumtyger. Deras sofistikerade design kan ge lyx till det inre av rummet och säkerställa en behaglig sömn för sin ägare.

Rekommenderad: