Antistresskuddar (41 Bilder): Antistressmodeller I Form Av En Fisk Med Bollar Inuti

Innehållsförteckning:

Video: Antistresskuddar (41 Bilder): Antistressmodeller I Form Av En Fisk Med Bollar Inuti

Video: Antistresskuddar (41 Bilder): Antistressmodeller I Form Av En Fisk Med Bollar Inuti
Video: Leos lekland Linköping (som Busfabriken) 2024, April
Antistresskuddar (41 Bilder): Antistressmodeller I Form Av En Fisk Med Bollar Inuti
Antistresskuddar (41 Bilder): Antistressmodeller I Form Av En Fisk Med Bollar Inuti
Anonim

I dagens miljö är stressiga situationer inte ovanliga. På jobbet, hemma, på gatan utsätts en person för stress och är i konstant spänning. I detta fall lider inte bara det mänskliga nervsystemet, utan också kroppen.

En antistresskudde är utmärkt för att lindra stress och förbättra avslappning. Du kan sova på den, röra den i dina händer, låta ditt barn leka, och en sådan sak kommer att bli en prydnad för inredningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Själva namnet på kudden - antistress kan berätta vad det är. Det ser ut som en vanlig, men dess huvudsakliga funktion är fyllmedlet och strukturen, som med taktil kontakt låter dig lugna ner och agera på nervändarna.

Beroende på fyllmedel och form påverkas olika delar av kroppen - huvudet, nacken, nedre delen av ryggen, axelbältet, handflatorna. På vanligt språk kallas sådana kuddar "mnushkas", eftersom det är trevligt att skrynkla dem och sortera igenom de speciella granulat som kudden är fylld med.

Tack vare fyllningen får kudden en naturlig anatomisk form, vilket bidrar till komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild

"Mnushka" -kåpan representeras oftast av ett bekvämt och trevligt tyg tillverkat av 80% lycra-ett ljust, blekbeständigt och slitstarkt supplex. Den sträcker sig och tar lätt sin ursprungliga form. Det är lätt att tvätta, och under tvätten krymper eller töjs tyget inte, förblir i sitt ursprungliga tillstånd. En annan bra egenskap är att fukt inte ackumuleras i en sådan kudde, och den torkar snabbt. Detta tyg skyddar också mot dammkvalster och allergier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Det finns många varianter av antistresskuddar. Därför är det lätt att hämta dem för alla användare, både genom tyget på omslaget, påfyllningsmedlet och genom den dekorativa designen. Anti-stress kuddar är anpassade för olika delar av kroppen och åldersegenskaper:

  • Barnmodell alltid mindre och ljusare i storlek. Dessa kuddar är gjorda av naturmaterial. Det viktigaste för barn är produktens säkerhet och allergivänlighet. Det är bättre att utesluta tillbehöret från det tunna fodralet, eftersom barnet kan skada det och svälja bollarna.
  • För sömn en stor storlek kommer att göra. Även om det inte är särskilt bekvämt att sova på en modell med bollar inuti. Men du kan välja ett annat fyllmedel som gör att du kan vila bekvämt hela natten.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • För nacken en krage kudde kommer att göra. Det är oumbärligt på vägen, särskilt när du reser långa sträckor. Du kan koppla av eller sova på den, den speciella formen håller huvudet i en bekväm position och låter dig inte falla. Produkten kan också användas för vertikal vila, sittande i en fåtölj framför TV: n.
  • Nackstöd - ett litet mjukt tillbehör under huvudet. Lämplig för småbarn. Det kommer att hjälpa vuxna att slappna av med en kort vila efter jobbet, eller vid stillasittande arbete, det kommer att slappna av kroppen om du lutar dig mot den i ett par minuter.
  • Veneto kuddar . Särskilda ortopediska kuddar. Det finns lite dekorativ del i dem, men för att läka nacke, rygg och bli av med huvudvärk - det här är ett bra alternativ.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllnadstyper

Fyllningen och tyget av vilken kudden är gjord kan varieras. Förutom supplex används tyg med koltrådar ofta för omslag. De ackumulerar statisk elektricitet, så att du kan vila och sova i fred.

Fyllningen kan vara antingen syntetisk eller naturlig:

  • Silikonbollar se till att originalformen, mjukheten och möjligheten till maximal taktil kontakt bibehålls. De är allergivänliga och miljövänliga. Den antibakteriella beläggningen skyddar mot dammkvalster och gör kudden lätt att tvätta och torka.
  • Kamelull - trevligt mjukt fyllmedel som inte ackumulerar statisk elektricitet och i modern bearbetning ger inga allergiska reaktioner. Masserar försiktigt, tack vare vilket det lindrar huvudvärk, smärta i nacke och ryggrad, vilket är perfekt för personer som lider av artros, reumatism.

Det är ett profylaktiskt medel mot sjukdomar i näsa och hals, eftersom ull innehåller lanolin - ett naturligt vax tillverkat av ullfett.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bovete skal - naturligt fyllmedel, som är resterna av bovetekärnor. Slappnar av musklerna i nacke och rygg, förbättrar blodcirkulationen, hjälper till med snarkning. Den svaga sidan är styvhet, buller och fuktgenomsläpplighet. Det är viktigt att hålla denna kudde torr.
  • Skumbollar . Deras storlek överstiger inte 1 millimeter, vilket gör det möjligt att förbättra massageeffekten. De absorberar inte främmande lukt och fukt. Mjukare än silikon motsvarighet. Bollarna är behagliga vid beröring och håller sig varma, men den obehagliga sidan är suset. För vissa har denna kvalitet dock en lugnande effekt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Med granulat . Polystyren granulat är bra för antistresskuddar, så att de kan vara så nära kroppsformen som möjligt. De har en minneeffekt. De är lätta att ta hand om.
  • Bambu - bambufiber från bambustammar hör också till naturmaterial. Vadderingen liknar bomull, anpassar sig efter kroppens form och hjälper till att slappna av. Antistatisk och allergivänlig. Mindre rynkor och torkning efter tvätt.
  • Ört . Miljövänligt, men farligt för allergiker. Avlastar perfekt spänningen på grund av fyllmedel och aromatiska egenskaper. Grunden för fyllmedlet kan vara mynta, kamomill, humlekottar, lavendel, timjan. De är utmärkta för sömnlöshet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Storleksintervallet för detta tillbehör är stort - från det minsta för barn och nackkuddar till de största variationerna - en väntande leksak att sitta eller ligga på eller en speciell mammakudde i full längd som följer kroppens form.

Den lilla kudden är praktisk eftersom du kan ta den med dig överallt - i bilen, utomhus, för promenader med en barnvagn för ett barn. Den stora hjälper dig att koppla av hemma, och du kan sitta på den med hela kroppen och drunkna i komfort och mjukhet, vilket utan tvekan bara kommer att ge positiva känslor och trevlig avkoppling.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekor

Pyntkuddar kan vara väldigt olika.

Det viktigaste är att de alltid ser högkvalitativa och snygga ut:

  • För en ljus design och Provence är lapptäcke kuddar lämpliga.
  • Barn- och tonårskuddar är dekorerade med ränder i form av inskriptioner med sina favoritgrupper, intressanta fraser, seriefigurer. Plåstret skapar också en massageeffekt. I kuddar som att vänta eller Mignon är den dekorativa delen formen - armar, ben, ögon och extra tillbehör - fickor, handväskor och liknande element.
Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av ljusstyrka och paljetter erbjuder tillverkaren kuddar med paljetter, silvertrådar, paljetter. Paljetter kan också vara dubbelsidiga - genom att dra fingret över dem och därmed vrida paljetten kan du ändra färg på kudden eller skapa ett intressant mönster. Ett bra alternativ för stämningen. Silvertrådar kan antingen sys i basväven eller skapa ett vackert dekorativt nät runt det, imitera ett örngott. Detsamma gäller paljetter

Nackdelen med sådana lysande representanter är hån. Men ändå har tillverkarna lärt sig att mjuka upp dessa material och göra kudden så bekväm som möjligt.

Ljus färg för antistresskuddar är av hög kvalitet, därför bleknar den inte eller bleknar på länge, är resistent mot mekaniska skador, vilket betyder att den är perfekt för spädbarn

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller och former

Kuddmodellen kan väljas för inredningen: standardstil, rulle, med logotyp; färgschema - zebra, leopard, lapptäcke - allt som passar stilen i ditt rum

En annan aspekt när du väljer kan vara ägarens hobbyer, hans stjärntecken, favoritdjur. Fiskare kommer att uppskatta sådana former som fisk, gädda, stör, val. För djurälskare - en uggla, tvättbjörn, panda, sälar. Och för en födelsedag är zodiakformer väl lämpade - cancer, skorpion, lejon.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För barn kan du också plocka upp intressanta varianter av mushka - seriefigurer, djur, växter, "Masha och björnen", "Minion", superhjältar, räv, ko, hare, hund, blomma, bil. Och för de små finns det en kudde för att sova - en docka för att somna, som till och med imiterar mammas andning.

Kuddar av en specifik humoristisk karaktär och i form av populära hjältar på Internet är också populära - munk, idun, kote, bagel, memes. Sådana modeller kommer att vara en utmärkt present och kommer att dekorera interiören i ett tonåringsrum. En intressant modell är en kramande robot i form av en man.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valet av modeller och former är rikt. Därför kan alla hitta en kudde efter eget tycke.

Urvalstips

När du köper en antistresskudde måste du överväga varför du köper den och för vilket rum:

  • En klassisk kudde passar vardagsrummet. Lugna toner och enkel form - fyrkantig, lång, rulle. Fyllmedlet kan vara vad som helst. I sovrummet kan du plocka upp en kudde i form av en leksak så att du kan krama och värma den. En mjuk kudde av naturliga fyllmedel är lämplig för att sova.
  • Om du köper en kudde för en present, välj sedan en form och färg enligt ägarens hobbyer, ålder. Barn kommer att glädjas åt en ljus kudde-leksak i form av en tecknad hjälte eller ett djur. För vuxna är en rolig form lämplig - en fisk, en idun, verktyg, en blomma och liknande.
  • Samtidigt är naturliga fyllmedel inte lämpliga för allergiker. Trots detta utförs idag syntetiska fyllmedel så säkert som möjligt. Det är viktigt för barn att välja ett material och fyllmedel som kan tvättas och torkas snabbt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det är bra om kudden har en dold söm med dragkedja som gör att du kan torka fyllmedlet, ventilera eller byta. Det låter dig också kontrollera mängden fyllmedel för varje användare. Om det finns en synlig dragkedja i kudden är det farligt för barn. När allt kommer omkring kan en nyfiken forskare öppna den, smaka på den, andas in den.
  • För gravida kvinnor kommer denna kudde att vara ett utmärkt alternativ för vila. Det kommer att upprepa kroppens form, undvika svullnad och domningar i lemmarna. I dessa modeller är bollarna större för att säkerställa maximal massageeffekt. Kudden kan väljas i full längd eller liten för benen och nacken.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Flugkuddar har förtjänat kärlek och trovärdighet bland användarna. Även om de dök upp relativt nyligen, fångade de lätt marknaden för sovtillbehör.

För vuxna är detta ett utmärkt alternativ att koppla av och varva ner tack vare massageeffekten. Efter ett svårt jobb eller på långa bilresor kommer en antistressvän att vara en livräddare. Barn älskar att leka med sådana intressanta kuddar. De roas av formen och taktila förnimmelser. Det visar sig att när barnet leker tränar barnet finmotorik och lugnar sig.

En annan stor fördel för användarna är att det kan vara en underbar present för både familj och vänner, samt ett barn för en semester.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland svagheterna med antistresskuddar noterar användarna irriterande prassel. Att ta hand om ett naturligt fyllmedel är inte heller det enklaste. Du bör alltid se upp för kuddarnas torrhet, de är inte lätta att tvätta. Men ett stort plus noteras för kuddar, som har en speciell dold dragkedja som gör att du kan ta ut fyllmedlet och enkelt tvätta locket.

Det noterades också att ju naturligare fyllmedel, desto högre pris på kudden. Men för sin egen säkerhet är köparna redo att betala för en sådan användbar sak.

Anti-stress kuddar har fått utmärkta recensioner och har visat sig förbättra avslappning och enkelt rengöra dig själv från din soffa. Det är en massager, en leksak, en bekväm plats att sova och en liten sak för att höja ditt humör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Därefter kommer den unga hantverkaren att visa dig hur du gör en antistresskudde med dina egna händer.

Rekommenderad: