Kudde "struts" (24 Bilder): En Ovanlig Modell "Ostrich Pillow" För Att Sova På Arbetsplatsen

Innehållsförteckning:

Video: Kudde "struts" (24 Bilder): En Ovanlig Modell "Ostrich Pillow" För Att Sova På Arbetsplatsen

Video: Kudde "struts" (24 Bilder): En Ovanlig Modell "Ostrich Pillow" För Att Sova På Arbetsplatsen
Video: Main dekhu Teri photo// Gopi//malda album video//G.R Film.s//director by Gopi// 2024, Mars
Kudde "struts" (24 Bilder): En Ovanlig Modell "Ostrich Pillow" För Att Sova På Arbetsplatsen
Kudde "struts" (24 Bilder): En Ovanlig Modell "Ostrich Pillow" För Att Sova På Arbetsplatsen
Anonim

Relativt nyligen har bland produkterna för att sova och vila ett nytt, helt ovanligt sängtillbehör dykt upp - "struts" -kudden, avsedd för dem som gillar att ta en tupplur efter middagen eller i väntan. Utseendet på den nya kudden får många att le, men trots allt har innovationen redan hittat många av sina fans.

Bild
Bild

Praktiskt sätt att hantera sömnbrist

Skaparna av uppfinningen var Kay Partillo Kavamutre och Ali Ganjavianu - unga designers från Spanien, chef för arkitektstudion Kawamura Ganjavian.

Det är anmärkningsvärt att designertandem bestämde sig för att prova sitt hjärnskap i New York - i en stad med ett snabbt liv. Här slog nyheten snabbt rot och inledde en triumferande marsch runt om i världen.

En unik uppfinning av spanska formgivare kallas "struts kudde", som bokstavligen översätts som "struts kudde". Kanske är den skyldig sitt namn till en ovanlig form. Eller anledningen till namnet var strutsvanan att gömma huvudet i sanden - ungefär samma sak gör den som vill sova, gömmer huvudet inuti kudden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utåt ser”struts” -kudden ut som en fantastisk hjälm som täcker ögon och öron. Munnen och näsan förblir öppna för bekväm syreåtkomst.

Det finns två öppningar precis ovanför öronen så att huvudet inte svettas när du sover. Dessutom är det mycket bekvämt att stoppa händerna i dem för att lägga dem under huvudet och bestämma dig för att sova under din lunchpaus på jobbet.

Produktens övre del är ganska massiv på grund av det inre mjuka fyllmedlet, som gör att du kan sova och luta dig mot absolut vilken yta som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Alla har känt till fördelarna med sömn under mycket lång tid. Men den moderna livstakten bidrar till en ständig minskning av sömntiden. Resultatet är en försämring av prestanda och hälsa, irritabilitet och stress.

Lösningen på dessa problem, enligt uppfinnarna, kan vara "Strutskudde", som gör att du kan använda vilken bekväm minut som helst för god sömn och vila.

Det kan användas:

  • för att sova på arbetsplatsen under lunchen;
  • vila under en lång resa;
  • i väntan på flygplatsen, vid tågstationen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom sin mångsidighet har kudden andra funktioner:

  • Hypoallergen.
  • Bra andningsförmåga för ett bekvämt mikroklimat inuti hjälmkudden.
  • Utmärkt ljudisolering, så att du kan sova även på trånga och bullriga platser.
  • Bekväm form och lätt vikt, så att det inte blir någon extra belastning på ryggraden under sömnen.
  • Enkelhet med skötsel och förvaring.

Dessutom kommer mikroorganismer som är skadliga för människor inte att börja i en sådan kudde och produkten kommer inte att förlora sin form på länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Skaparna av den nya originalkudden har tagit hand om inte bara dess funktionella egenskaper utan också den höga kvaliteten på de använda materialen.

Produktens omslag består av högkvalitativt stickat tyg - allergivänligt viskos med tillsats av elastanfibrer. Tack vare denna komposition sträcker sig inte den ovanliga kudden och slits inte även efter ett stort antal tvättar.

Bild
Bild

Internt fyllmedel - polymergranulat, kännetecknat av god elasticitet, men samtidigt ger tillräcklig mjukhet.

Materialets egenskaper gör att du kan sova bekvämt, även med huvudet på en hård yta.

Räckvidd

För närvarande erbjuder tillverkaren av en ovanlig enhet för att sova och vila två av dess alternativ:

  • Klassisk , eller faktiskt, en kudde "struts", som sätter huvudet i vilket du kan stänga av alla yttre stimuli och få en god natts sömn, oavsett var du befinner dig - ligga på soffan eller bara sitta på en stol vid bordet.
  • Ljus eller mini - lätt version. Utåt ser det mer ut som en snodd, som vid behov dras över huvudet. Det är mycket bekvämare att bära det här alternativet, och det ser inte så fantastiskt ut. Det ger dock inte en sådan effekt av lösgörande från verkligheten, tillåter inte att man helt isolerar sig från omgivande buller och ljus.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Både de och andra modeller på utsidan är gråa, men inuti kan de ha olika färger - från blå till syragul. Insidan kan också dekoreras med olika tryck. De mest populära är breda ränder och monogram.

Dessutom finns kudden i olika storlekar, vilket gör att du kan välja en produkt även för ett barn.

Bild
Bild

Vårdregler

För att "struts" -kudden ska tjäna sin ägare så länge som möjligt är det värt att följa enkla rekommendationer för att ta hand om den:

  • Du kan tvätta den antingen för hand eller i tvättmaskinen. Det första alternativet är dock att föredra.
  • Produkten tvättas i kallt vatten med tillsats av ett flytande tvättmedel, som sköljs ur fyllmedlet snabbare än vanligt pulver.
  • När du vrider, vrid inte kudden för mycket - det är bättre att försiktigt driva bort vattnet från det med händerna.
  • Du kan torka i ett välventilerat område eller utomhus. I det senare fallet är det värt att undvika direkt solljus om möjligt.
  • Det finns ingen anledning att stryka en sådan kudde. Om det behövs kan tyget dock rätas ut med hjälp av en ånggenerator.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dock ingen anledning att tvätta en sådan kudde ofta - det räcker med regelbunden fläckrengöring.

Val och köp

För närvarande kan du bara köpa en strutskudde i några få nätbutiker. I det här fallet är det värt att uppmärksamma:

  • Tillverkare . Födelseplatsen för originalprodukter är Spanien. Men snabbt uppskattade fördelarna med nyheten, produktionen av den nya kudden, förutom dess grundare, startades av flera företag samtidigt. Men som man kan förvänta sig är kvaliteten på de flesta av dessa produkter en storleksordning lägre än den hos den ursprungliga strutskudden.
  • Överensstämmelse med alla nödvändiga kvalitets- och säkerhetsstandarder . När du köper ett tillbehör för sömn och avkoppling är det inte överflödigt att noggrant läsa certifikaten för det.
Bild
Bild

Kostnaden för produkten kan variera beroende på storleken och priset på själva webbutiken.

Tillämpningsområde

Inledningsvis utvecklade designers en kudde för en arbetande person så att han under en paus på jobbet kunde kompensera för bristen på sömn och vila och därmed öka sin effektivitet och immunitet.

Men efter utseendet fick nyheten stor popularitet bland:

  • resenärer och affärsresenärer;
  • studenter som bor i sovsalar;
  • unga föräldrar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehöret kan vara en bra present för dem som uppskattar kreativitet, lider av konstant sömnbrist och inte är rädda för att se ovanliga och roliga ut.

Recensioner

Strutsdynans särart gör ett tvetydigt intryck. Det finns dock inga besvikna bland dem som bestämde sig för att köpa denna originalprodukt. Ägare till "struts" -kudden noterar att de nu kan slappna av helt i vilken miljö som helst, sova på en hård yta, till exempel på ett skrivbord på kontoret eller sitta i en flygplatssalong. Med ett sådant tillbehör slösas inte en enda minut utan används för att kompensera för bristen på sömn och återställa din styrka.

Uppfinningen uppskattades mycket av unga föräldrar, särskilt pappor, i vars familj ett barn nyligen dök upp. Med en sådan kudde kan de sova bra på nätterna och på morgonen, när de går upp till jobbet, de känner sig helt utvilade och fulla av energi.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men med alla fördelarna med innovationen har användarna noterat några av dess nackdelar. Till exempel låter bra ljudisolering dig inte höra en väckarklocka eller ett meddelande om ett stopp i transporten. Men ägarna till en kreativ kuddehjälm gör inga problem av detta - det räcker att be andra att väcka den sovande personen i tid.

Titta på videon för en översikt över "struts" -kudden.

Rekommenderad: