Barns Fleecefiltar (17 Foton): Hur Man Väljer Rätt Produkter För Barn, Hur Man Tar Hänsyn Till Certifikat Och GOST När Man Väljer

Innehållsförteckning:

Video: Barns Fleecefiltar (17 Foton): Hur Man Väljer Rätt Produkter För Barn, Hur Man Tar Hänsyn Till Certifikat Och GOST När Man Väljer

Video: Barns Fleecefiltar (17 Foton): Hur Man Väljer Rätt Produkter För Barn, Hur Man Tar Hänsyn Till Certifikat Och GOST När Man Väljer
Video: Så väljer du rätt bilstol till ditt barn - Nyhetsmorgon (TV4) 2024, April
Barns Fleecefiltar (17 Foton): Hur Man Väljer Rätt Produkter För Barn, Hur Man Tar Hänsyn Till Certifikat Och GOST När Man Väljer
Barns Fleecefiltar (17 Foton): Hur Man Väljer Rätt Produkter För Barn, Hur Man Tar Hänsyn Till Certifikat Och GOST När Man Väljer
Anonim

Tillräcklig sömn är källan till hälsa för alla människor. Sunt sömn är särskilt viktigt för barn. Detta är den främsta anledningen till att du måste vara särskilt uppmärksam på sängkläder, inklusive täcken. Idag kommer vi att prata om barns cykeltäcken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, komposition, fördelar

Många unga föräldrar föredrar filt av filt för sina nyfödda barn. En sådan filt kan användas året runt, inte bara hemma, utan också på gatan, på vägen, på resande fot. Det mjukaste och mjukaste fleecefiltet är babytäcken.

Det är en sådan produkt som är perfekt för spädbarn i tidigaste åldern och intar en ledande position bland liknande produkter för barn.

Genom att gå från generation till generation har cykeltäcket inte tappat sin popularitet.

I sin sammansättning innehåller fleecefiltet inte syntetiska tillsatser, utan bara naturlig bomull. Ull kan också användas för att tjockna tyget. Men detta material kan orsaka allergier. För ökad mjukhet och elasticitet tillsätts viskos till produkterna. Produkter som innehåller viskos kommer att kosta mer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Cykelfiltar har sina fördelar:

  • säkerhet och allergivänlighet;
  • hög fuktabsorption;
  • utmärkt uppvärmning och andningsförmåga;
  • enkel tvätt och skötsel;
  • förmågan att använda som filt eller överkast på grund av dess estetiska egenskaper;
  • mjuk yta;
  • kompakt storlek och lätt vikt;
  • lång livslängd;
  • mångsidighet när det gäller användning för barn och vuxna;
  • överkomlig kostnad.
Bild
Bild

En cykeltäcke är inte bara avsedd för ett litet barn, utan också för en nyfödd.

Produkter tillverkade av 100% bomull används ofta i medicinska och förskoleinstitutioner. Hemma kan en sådan filt till och med användas som en yogamatta eftersom den är mycket hållbar.

Bild
Bild

Hur väljer man rätt?

Idag kan du i butiker hitta ett rikt överflöd av filtar för barn. Vilken är bäst för barnet? I varje fall väljer köparen. För varje person har sin egen smak och önskan. Det finns vinter- och sommarfiltar, som är lätta.

Färg

Observera objektets färg innan du köper. Vanligtvis finns flanellfiltar i en enda färg eller är rutiga. Men det finns andra olika varianter av mönstret.

Om du köper en filt till en bebis kan du välja bland en mängd olika produkter som visar karaktärer från tecknade serier och sagor, samt olika ljusa teckningar och mönster. Om färgerna på bilderna är väldigt ljusa kan de ha en spännande effekt på barnet.

Det är bättre att uppmärksamma tystare, neutrala alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Storleksområde

För några år sedan reglerades storlekarna på barnfiltar av GOST. Idag väljer köparen själv önskad storlek, eftersom tillverkarna ger alla möjligheter för detta.

Innan du köper bör du vara uppmärksam på modellens längd och bredd. Detta gäller både ryska och produkter från utländska tillverkare. Bland de mest populära storlekarna är: 80x100, 90x100, 100x118, 100x120, 100x140, 110x140 och 120x120 cm.

När du väljer en filt efter storlek bör du ta hänsyn till barnets tillväxt och hy samt sängens övergripande parametrar. Om filten är liten kommer barnet att helt eller delvis fällas ut under sömnen. Vid en stor filt kommer det att bilda veck, vilket kommer att leda till obehag för den sovande.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper bör du definitivt kontrollera att säljaren har ett intyg om överensstämmelse för produkten. Detta är ett mycket viktigt dokument. Certifikatet intygar att produkter uppfyller tekniska krav.

Användningsfall

Cykeltäcket är perfekt för att lämna sjukhuset. De vanligaste alternativen är 110x140 cm -modeller, men det finns andra storlekar som inte är lika populära och efterfrågas på samma sätt. Den icke-standardiserade storleken är bra eftersom ett kuvert till ett barn enkelt kan göras av en sådan filt.

Denna filt kan användas i en barnvagn för att täcka barnet eller helt enkelt genom att placera den på insidan av madrassen. Det tillåter luft att passera perfekt, så att barnet inte överhettas och svettas. Om du vill lägga en fleecefilt i spjälsängen, gör det djärvt. Faktum är att en sådan produkt är lämplig för både sommar- och vintersäsonger, eftersom den andas, värmer perfekt, men tillåter inte barnet att överhettas.

När barnet är äldre kan filten bredas ut på golvet så att barnet kan krypa på eller leka vidare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vård

Innan du laddar i tvättmaskinen bör du vara uppmärksam på etiketten för att studera produktens sammansättning, vilket ska indikera att produkten är tillverkad av bomull. Välj i så fall läget "bomull" i maskinen och börja tvätta. Om etiketten anger att produkten innehåller en viss mängd viskos eller ull, ställer vi in tvättläget för dessa typer av tyger.

Vid tvätt kan du använda vanligt pulver eller gel. Du kan också lägga till lite balsam. Det är bäst att tvätta sådana föremål vid en temperatur på 40 grader så att de inte krymper i storlek. Om tvättmaskinen har ett "barnläge", installera den och börja gärna tvätta. I det här fallet är det definitivt möjligt att undvika deformation av produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Se recensionen av "Bug" baby filt.

Rekommenderad: