Konstruktion Hårtork "Interskol": Tekniska Modeller Med Temperaturkontroll, Granskning Av Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Konstruktion Hårtork "Interskol": Tekniska Modeller Med Temperaturkontroll, Granskning Av Recensioner

Video: Konstruktion Hårtork
Video: TÄNK INTE att slänga burkarna! Bra idé med egna händer 2024, April
Konstruktion Hårtork "Interskol": Tekniska Modeller Med Temperaturkontroll, Granskning Av Recensioner
Konstruktion Hårtork "Interskol": Tekniska Modeller Med Temperaturkontroll, Granskning Av Recensioner
Anonim

På den ryska marknaden känner många till produkterna från varumärket Interskol, som tillverkar trädgårdsutrustning, kraftutrustning och elverktyg. Företaget "Interskol" producerar inte bara elverktyg utan tillhandahåller också service. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på Interskols byggnadshårtorkar, deras funktioner, sortiment och recension av recensioner.

Bild
Bild

Särdrag

Konstruktion hårtork "Interskol" är ganska populärt, eftersom många människor använder dem i konstruktion. De kallas också varmluftspistoler eller termopistoler.

De används för att skapa den önskade formen av plast, de tillåter lödning av PVC -delar, desinfektion av naturliga träytor och avlägsnande av gamla beläggningar, såsom faner, tapeter eller färg.

Interskols varmluftspistol är lämplig för både proffs och amatörer . Den kännetecknas av hög effekt, tillförlitlighet och har en garantitid från tillverkaren, vilket indikerar den höga kvaliteten på denna utrustning. Tillverkaren ger möjlighet att smidigt reglera temperaturförhållanden.

Bild
Bild

Konstruktion av varmluftspistoler "Interskol" har följande fördelar:

  • utför ett brett spektrum av uppgifter;

  • förmågan att arbeta upp till 14 timmar utan paus;
  • genomtänkt utrustning;
  • utmärkt ergonomi;
  • överkomlig kostnad.
Bild
Bild

Om vi pratar om bristerna, så är de obetydliga. Många människor ogillar bristen på en display.

Laguppställningen

Företaget "Interskol" tillhandahåller ett brett utbud av varmluftspistoler. Låt oss titta närmare på flera populära modeller.

  • FE-2000EM 2000 W - teknisk utrustning, som ofta köps av proffs. Den är gjord med temperaturkontroll, med ett steg på 10 grader. Detta verktyg kännetecknas av ökad tillförlitlighet, och det har också överhettningsskydd. Enheten fungerar i två lägen vid temperaturer från 50 till 600 grader, men flödet kan vara antingen 300 l / min eller 500 l / min. Setet innehåller 4 munstycken och en skrapa. Denna utrustning säljs i ett bekvämt transportväska. Efter avstängning aktiveras rensningsläget automatiskt. Tack vare sin genomtänkta form är det möjligt att installera hårtork så att munstycket är riktat uppåt. Effekten hos denna modell är 2000 W, temperaturen kan variera från +50 till +600 grader. Det finns ingen luftflödesreglering. Priset på produkten är 3490 rubel.

Bild
Bild

FE -2000E - teknisk hårtork vilket är väldigt populärt. Den har tre driftlägen med olika prestanda och temperatur. Detta verktyg har kraftfulla funktioner. Setet innehåller en skrapa och flera tillbehör. Ett speciellt fodral har skapats för lagring av utrustning, vilket ingår i den totala kostnaden. Enheten kännetecknas av närvaron av en återanvändbar termisk säkring. Tillverkaren ger en produktgaranti i upp till två år. Temperaturregimen varierar från +80 till +600 grader. Effekten är 2000 W. Displayen saknas, liksom justeringen av luftflödet. Produktens vikt - 800 gram. Kabellängd - 2 m. Kostnad - 2190 rubel.

Bild
Bild

Granska översikt

Konstruktion hårtork "Interskol" är ganska kända, så det är inte förvånande att det finns många recensioner om dem på Internet, både positiva och negativa. Kunderna väljer Interskol -produkter för sin höga tillförlitlighet och utmärkta kvalitet, de är helt nöjda med utrustningens kraft och närvaron av flera tillbehör i satsen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användarvänlighet är ett plus, liksom hållbarhet och bekvämlighet.

Det bör noteras en bekväm och snygg design, samt en genomtänkt form, som gör att du kan placera enheten med munstycket uppåt under en paus i arbetet . Kunder älskar att tillverkaren tillhandahåller service för all utrustning, så att du enkelt kan hitta var du kan hjälpa dig att lösa alla problem. Garantitiden är 2 år, vilket också gillas av användare av Interskol byggnadshårtorkar. Utrustningen har en lång kabel, vilket förenklar arbetsflödet så mycket som möjligt, enheten värms upp snabbt och luftflödet är ganska kraftfullt. Och naturligtvis betonar många ett rimligt pris, för för bara 2000-3000 rubel kan du köpa en pålitlig och högkvalitativ bygghårtork.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de negativa recensionerna kan det noteras att enheten fungerar ganska bullrigt, men denna nackdel beror på detaljerna i arbetet . Vissa köpare tror att priset kan vara lägre, även om liknande produkter ofta är dyrare.

Rekommenderad: