Konstruktion Hårtork Bosch: Professionella Tekniska Modeller, Sladdlösa Och Andra Varmluftspistoler, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Konstruktion Hårtork Bosch: Professionella Tekniska Modeller, Sladdlösa Och Andra Varmluftspistoler, Recensioner

Video: Konstruktion Hårtork Bosch: Professionella Tekniska Modeller, Sladdlösa Och Andra Varmluftspistoler, Recensioner
Video: Black & Decker Heat Air Gun KX1650 FULL REVIEW 2024, Mars
Konstruktion Hårtork Bosch: Professionella Tekniska Modeller, Sladdlösa Och Andra Varmluftspistoler, Recensioner
Konstruktion Hårtork Bosch: Professionella Tekniska Modeller, Sladdlösa Och Andra Varmluftspistoler, Recensioner
Anonim

Ofta används speciella hårtorkar vid utförande av olika byggnadsarbeten. De gör att du snabbt och enkelt kan ta bort färg, lack och andra beläggningar från ytor. Idag kommer vi att analysera funktionerna hos dessa Bosch -enheter.

Bild
Bild

Särdrag

Bosch hårtorkar är särskilt pålitliga. De gör det möjligt att ta bort lager av mastik, färg, lödning. Dessa enheter är utrustade med olika redskap, som alla är utformade för att fungera med en specifik beläggning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana märkesprodukter värms snabbt upp till temperaturer på 350-650 grader. Många modeller kan fungera i olika lägen. Alla har en relativt liten massa, så det är ganska bekvämt att arbeta med dem.

Laguppställningen

Därefter kommer vi att titta närmare på några av de enskilda sorterna av sådana enheter för reparation och efterbehandling

GHG 23-66 Professional . Denna professionella enhet ger full kontroll över värme och luftflöde. Det kan fungera i tio olika lägen. Modellen har digital temperaturkontroll. Det har också fyra program som du kan anpassa själv. Provets effekt är 2300 W, det kan värmas till en temperatur på 650 grader. Produkten väger 670 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

GHG 20-60 Professional . Med denna varmluftspistol kan du snabbt ta bort gammalt lack och färg. Det används ofta för olika svets- och lödjobjekt. Modellen är gjord med en bekväm mjuk temperaturkontroll, som utförs med ett litet hjul. Instansen kan värma upp till 630 grader. Dess nominella effekt når 2000 W. Produktens vikt är 600 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

GHG 20-63 Professional . En sådan enhet har en automatisk avstängningsfunktion vid överhettning, vilket gör att du kan maximera produktens livslängd. Provet har tre driftstemperaturinställningar. Det erbjuder också bara tio nivåer av luftflödesjustering. Enheten kan värma upp till 630 grader. Dess nominella effekt är 2000 W. Utrustningens massa är 650 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

I en uppsättning, utöver själva hårtorken, finns det också ett bekvämt fodral för förvaring av verktyget, ett glasskyddande munstycke och ett plant munstycke.

UniversalHeat 600 0.603.2A6.120 . Denna varmluftspistol är mångsidig. Den är lämplig för att ta bort lack, lödning. Modellen kan fungera i tre olika lägen för luftflöde och temperatur. Enheten av denna typ har en gummerad beläggning, som gör att den kan placeras i rät vinkel vid behov. Enheten är utrustad med en speciell värmesköld, som ger bekvämlighet vid arbete på svåråtkomliga platser. Sorten har en effekt på 1800 watt. Den är utrustad med en borstmotor. Det finns ventilationshål på produktens kropp som tillåter kylning av motorn under drift och skyddar enheten från överhettning.

Bild
Bild
Bild
Bild

EasyHeat 500 0.603.2A6.020 . Denna tekniska hårtork kan vara lämplig för en hemverkstad. Enheten har ett bekvämt grepp, enkel användning. Modellens kropp är tillverkad av speciell slagfast plast. Sorten är utrustad med en borsttypmotor och ett bekvämt stegstyrt temperaturkontrollsystem. Enheten värms upp på bara två minuter. Det har också ventilationsöppningar på fodralet. Kopiets vikt är 470 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • UniversalHeat 600 Promo Set 06032A6102 . Denna byggnadshårtork från märket är skapad med en gummerad yta, som gör att du kan placera enheten i rät vinkel. Verktyget har en lätt och kompakt design, det gör att du kan arbeta även på svåråtkomliga platser. Enhetens märkeffekt är 1800 W. Sorten levereras med en borsttypmotor och stegtemperaturreglering. Enheten värms upp på bara två minuter. Den kan fungera i tre olika lägen. En uppsättning innehåller också ytterligare tre tillbehör, ett bekvämt förvaringsfodral. Hårtorkens massa är 530 gram.

Bild
Bild

GHG 660 LCD 0.601.944.302 . Denna professionella apparat är utrustad med en 2300 W motor. Det låter dig värma luftflödet upp till 660 grader. Arten kan fungera i fyra olika lägen. Kopian har ett bekvämt steglöst temperaturintervall. Denna modell är utrustad med en liten LCD -skärm. Uppvärmningstiden för hårtork är bara två minuter. Fyra extra tillbehör ingår också i ett set med produkten. Enheten väger 1 kg.

Bild
Bild

PHG 600-3 med tillbehör 0.603.29B. 063 . Denna konstruktion hårtork är lämplig för små hemverkstäder. Den har möjlighet att stänga av automatiskt vid allvarlig överhettning. Enheten levereras med en borstad motor med en effekt på 1800 W. Denna typ av enhet har också ett bekvämt stegstyrt temperaturkontrollsystem. Enheten levereras med ett bekvämt stängt handtag med en mjuk kudde. Uppvärmningstiden för verktyget är bara två minuter. I en uppsättning, utöver själva varmluftspistolen, finns det också ytterligare tre munstycken. Provet väger 800 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

PHG 500-2 060329A008 . Enheten antar ett bekvämt stegvis temperaturkontrollsystem. Det kan fungera i två lägen. Sorten är tillverkad med ett särskilt skydd mot överhettning, vilket gör att den kan maximera sin livslängd. Enheten drivs av en 1600 W motor. Dess vikt är 750 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

PHG 630 DCE 060329C708 . Detta verktyg erbjuder treväxlade luftflödesalternativ. Den drivs av en borstmotor på 2000 W. Provet är också utrustat med en bekväm LCD -skärm. Den kan fungera i tre olika lägen. Sorten kan värma upp till 630 grader. Modellen erbjuder också ett särskilt överhettningsskydd. Instansen värms upp helt på två minuter. Med en teknisk hårtork kan du arbeta även på de svåraste platserna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktens kropp är utrustad med små monteringsdynor, så det är tillåtet att använda det som ett stationärt verktyg. Enheten väger 900 gram.

Granska översikt

Många köpare talade positivt om dessa enheter. Så det noterades att sådana byggnadshårtorkar är ganska praktiska att använda. Alla är pålitliga och hållbara. Dessutom, enligt konsumenterna, är varumärkets produkter enkla att använda, de uppfyller alla sina funktioner . Det överkomliga priset för sådan utrustning har också fått bra recensioner.

Många hantverkare är inte nöjda med att det inte finns några batterimodeller i märkets sortiment.

Rekommenderad: