Konstruktion Hårtork Makita: Tekniska Sladdlösa Varmluftspistoler För 2000 W Och Andra, Modeller Med Och Utan Temperaturkontroll

Innehållsförteckning:

Video: Konstruktion Hårtork Makita: Tekniska Sladdlösa Varmluftspistoler För 2000 W Och Andra, Modeller Med Och Utan Temperaturkontroll

Video: Konstruktion Hårtork Makita: Tekniska Sladdlösa Varmluftspistoler För 2000 W Och Andra, Modeller Med Och Utan Temperaturkontroll
Video: Parkside Cordless Hot Air Gun PHLGA 20 Li A1 TESTING 2024, April
Konstruktion Hårtork Makita: Tekniska Sladdlösa Varmluftspistoler För 2000 W Och Andra, Modeller Med Och Utan Temperaturkontroll
Konstruktion Hårtork Makita: Tekniska Sladdlösa Varmluftspistoler För 2000 W Och Andra, Modeller Med Och Utan Temperaturkontroll
Anonim

För att utföra alla typer av byggnadsarbete krävs särskild utrustning. En multifunktionell enhet är Makita hårtork, som erbjuds i ett brett sortiment. Med den här enheten kan du påskynda arbetet och förbättra dess kvalitet.

Företaget presenterade ett brett urval av modeller, som alla har sina egna tekniska egenskaper och funktioner . Fördelen med sådana verktyg är att några av dem är laddningsbara, så att de kan drivas bort från elkällor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Makita hårtork är en industriell apparat som har en rik uppsättning funktioner som kan användas för att lösa specifika uppgifter på webbplatsen. Huvudsyftet med varmluftspistolen är att snabbt torka väggspackel, lim, kakel eller kakeltätningsmedel . Dessutom låter enheten dig rengöra golvbeläggningen, möblerna och fönstren från resterna av gammal färg och lack, med dess hjälp kan du ta bort gamla tapeter. Tack vare en industriell apparat kan du städa upp ditt laminat och parkettgolv. Det är säkert att säga att denna utrustning har sina egna fördelar, vilket hjälper till att göra arbetet bättre och ta bort lasten.

Varmluftspistolen kan forma PVC och andra polystyrenprodukter vid 300 grader. Varje enhet har en temperaturkontrollfunktion, som utökar användningsområdet. Enheten hjälper till att hantera frysta lås och rörledningar, den kommer snabbt att smälta is på trappor och bänkar, den används ofta för att rengöra kabelinfrastruktur under den kalla årstiden . När det gäller andra fördelar desinficerar varmluftspistolen trä och dödar olika skadedjur, så om du arbetar med naturmaterial kan du inte klara dig utan en sådan enhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras att enheten är efterfrågad inte bara bland proffs, den kommer att bli användbar i vardagen.

Företaget erbjuder olika alternativ för att bygga hårtorkar, som alla har sin egen uppsättning funktioner och egenskaper . Enhetens konstruktion består av en fläkt, som är utformad för att driva luft genom enheten, och ett element som värmer luftmassorna. Modellerna har olika effekt, driftläget kan växlas, det är möjligt att välja önskad temperatur. Vissa enheter är utrustade med en LCD -skärm.

Installation hårtorkar från Makita är utrustade med en förstärkt plastkropp som är resistent mot mekaniska skador. När det gäller inredning är hårtorken tillverkad av stål som tål höga temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckviddsöversikt upp till 1800 W

För att välja en varmluftspistol måste du bekanta dig med sortimentet av en välkänd tillverkare

Teknisk anordning Makita HG 5012 fungerar med en effekt på 1600 W, en omkopplare är installerad på handtaget för att välja ett av tre lägen. Valet av temperatur varierar från 350 till 500 grader Celsius. Enheten kännetecknas av sin höga prestanda, den levereras med tre munstycken för att välja luftflödets form. Det finns gummiinlägg på kroppen för enkel grepp.

Enheten är motståndskraftig mot mekaniska skador och kommer att hålla länge.

Bild
Bild

Nästa i listan över enheter med en effekt på 1800 W är HG 550 V . Den lägsta temperaturen som kan väljas på denna varmluftspistol är 100 grader. Således hjälper enheten till att arbeta med kretskort, där känslig hantering av lödning krävs. Termopistolen är ergonomisk, produktiviteten är 250 och 500 liter per minut, beroende på det valda alternativet. Den japanska tillverkaren skapar utrustning som är säker att använda, varmluftspistolens handtag har gummiinlägg och det finns dubbel isolering på enhetens baksida.

Bild
Bild

Professionell enhet HG 551 VK har ett viktigt tillägg - den är utrustad med en LCD -skärm där du kan se lufttemperaturen (den mäts med en speciell sensor).

Bild
Bild

Hårtorkar med en effekt på 2000 W

Sådana enheter är mer kraftfulla, så företaget presenterade ett sortiment med tekniska egenskaper som gör att du kan utföra komplexa byggnadsarbeten

Enhet HG 650 C utrustad med elektronik, som är utformade för att kontrollera temperaturunderhåll. Det är värt att notera att indikatorn kan ställas in oberoende, intervallet varierar från 80 till 550 grader Celsius. Enheten har en LCD -display, så processer kan enkelt övervakas. Effekt på 2000 W utökar enhetens möjligheter. Handtaget har gummerade insatser, så greppet blir pålitligt och säkert. Varmluftspistolen kan placeras på gummifötterna för kylning.

Bild
Bild

Konstruktion hårtork HG 651 C skiljer sig från den föregående inte bara i det uppdaterade trevliga fodralet, utan också i närvaro av ett brett temperaturintervall, eftersom den maximala indikatorn är 650 grader Celsius. När det gäller prestanda beror allt på det valda läget. Detta elverktyg tillhör den professionella kategorin, så om du behöver något för hushållsbehov är det bättre att överväga enklare modeller.

Bild
Bild

Företaget erbjuder ett brett utbud av varmluftspistoler, som inte bara skiljer sig åt i kostnad, utan också inom området för uppvärmningstemperaturer och prestanda. Samtidigt tillhandahåller de flesta enheterna närvaron av bilagor i deras konfiguration, vilket är mycket bekvämt, eftersom detta utökar tillämpningsområdet.

Det japanska företaget har redan lyckats vinna konsumenternas förtroende med högkvalitativ utrustning, inklusive att bygga hårtorkar, som är funktionella, kraftfulla och pålitliga.

Rekommenderad: