Plitonit C -lim: Specifikationer Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Plitonit C -lim: Specifikationer Och Recensioner

Video: Plitonit C -lim: Specifikationer Och Recensioner
Video: НЕ СТРОЙТЕ БАНЮ пока не увидите Это. 17 приемов правильной бани. Обзор бани из Кело 195 м2 2024, April
Plitonit C -lim: Specifikationer Och Recensioner
Plitonit C -lim: Specifikationer Och Recensioner
Anonim

Idag på byggmarknaden kan du hitta ett brett utbud av produkter, inklusive lim. Det kända företaget Plitonit producerar ett brett utbud av lim för kakel, marmor och mer. Idag kommer vi att prata om Plitinit C -produkter, materialets fördelar och dess egenskaper.

Bild
Bild

Särdrag

Byggspecialister talar mycket positivt om Plitonit C -produkter. Denna produkt kan anses vara universell, eftersom den är utmärkt för att lägga nästan alla typer av beklädnadsmaterial . Det kan vara keramiska plattor för vägg- eller golvläggning, marmor, natursten och konststen och andra material. Dessutom används detta lim ofta under installationen av den så kallade golvvärmen och under dekorationen av simbassänger.

Plitonit lim fungerar bra under installationen. Materialets speciella sammansättning gör att det kan vara frostbeständigt och vattenbeständigt.

Det är viktigt att notera att limmet på grund av dess plasticitet förhindrar att plattorna glider under installationen. Och det betyder att du säkert kan utföra jämn vertikal stapling uppifrån och ner och resultatet blir perfekt.

Till skillnad från andra blandningar tillåter detta lim inte underlagets keramiska yta att sätta sig starkt, vilket gör det möjligt att utföra installationen så korrekt och effektivt som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också viktigt att notera att detta lim kan användas även för arbete med en svår yta, till exempel målad eller med rester av ett visst golvbeläggning . Blandningen torkar ganska snabbt, så under styling rekommenderas att ta hänsyn till det faktum att du bara har en halvtimme tid att justera.

Den utspädda lösningen ska användas inom de närmaste fyra timmarna, varefter den börjar förlora sina egenskaper, och det slutliga arbetet kommer inte att vara av hög kvalitet.

Och efter en dag kan du säkert börja injektera och till och med använda ytan, det vill säga att du redan kan gå på plattorna utan rädsla.

Om denna typ av blandning uteslutande användes under installationen av ett varmt golv, kan systemet startas först efter tre dagar. Om du bestämmer dig för att testa golvvärmeeffekten tidigare, kommer arbetet att förstöras. Du behöver inte längre vänta på reparationens hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Det är viktigt att notera att Plitonit C -produkterna är olika. I en järnaffär kan du hitta tre olika typer av detta lim.

För att göra rätt val, var noga med att uppmärksamma blandningens syfte, tekniska egenskaper och egenskaper.

  • Produkter märkta " lätt "den kännetecknas av låg förbrukning under arbetet och är utmärkt för att klä alla svåra ytor. Tack vare detta lim kan du dessutom arbeta med absolut vilken kakel som helst. Denna typ av produkt har utmärkt vidhäftning, är ekonomisk att använda och mycket lätt att arbeta med. Det bör noteras att till skillnad från blandningar med en annan sammansättning kan dessa produkter spara upp till fyrtio procent. Denna ekonomiska kostnad lockar många byggare och montörer.
  • Lim, på förpackningen som det inte finns någon beteckning på, det vill säga helt enkelt Plitonit C , perfekt för arbete på de svåraste ytorna. Det kan vara en yta som har målats med en alkalisk färg, bestående av cementplattor, med gamla plattor etc. Denna produkt är ett universellt alternativ för alla typer av kakel, golvvärme, pool.
Bild
Bild
Bild
Bild

Lim märkt " marmor " perfekt inte bara för en mängd olika plattor av denna sten, utan också för mosaik. Som regel är denna komposition vit, vilket gör den lätt att använda även när du arbetar med glasplattor. Efter avslutat arbete bildar denna blandning ingen plack och ändrar inte färgen på de läggda plattorna. Limet är flexibelt, enkelt och trevligt att arbeta med. Experter rekommenderar att du använder den här produkten när du installerar golvvärme och för att dekorera pooler.

Alla produktkategorier som produceras under märket Plitonit C har höga tekniska och operativa egenskaper, vilket gör att arbetet kommer att utföras med hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tips

Om du planerar att arbeta med denna blandning inom en snar framtid behöver du säkert små rekommendationer och tips om dess användning.

  • Du måste späda blandningen strikt enligt instruktionerna på varje förpackning. Under arbetet, glöm inte att regelbundet röra om kompositionen för bästa arbetskvalitet och vidhäftning till den behandlade ytan.
  • Det är viktigt att komma ihåg att den torra blandningen gradvis införs i rent, förberedt vatten och inte tvärtom.
  • Innan denna blandning appliceras rekommenderas att grunda ytan med en speciell förening från samma tillverkare. Detta kommer att möjliggöra bättre efterbehandling.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Applicera inte limet direkt på ett stort område av den förberedda ytan, eftersom du bara har trettio minuter på dig att installera plattorna.
  • Om det finns drag eller hög luftfuktighet i rummet, halveras korrigeringstiden.
  • Om du har applicerat för mycket blandning på ytan och den redan har börjat skorpas, är det lämpligt att ta bort blandningen och applicera en ny.

Plitonit C -lim får många positiva recensioner från kunder som redan har uppskattat dess kvalitet. De noterar tillgången på material, höga tekniska egenskaper, användarvänlighet och hållbarhet.

Rekommenderad: