Polyuretanskum "Kudo": Brandbeständigt Professionellt Limskum, Version Proff 65 Artika Nord

Innehållsförteckning:

Video: Polyuretanskum "Kudo": Brandbeständigt Professionellt Limskum, Version Proff 65 Artika Nord

Video: Polyuretanskum "Kudo": Brandbeständigt Professionellt Limskum, Version Proff 65 Artika Nord
Video: Polyuretanskum 2024, Mars
Polyuretanskum "Kudo": Brandbeständigt Professionellt Limskum, Version Proff 65 Artika Nord
Polyuretanskum "Kudo": Brandbeständigt Professionellt Limskum, Version Proff 65 Artika Nord
Anonim

Idag är ingen typ av byggnadsarbete komplett utan polyuretanskum. Detta moderna material blir mer och mer utbrett både inom yrkesområdet och i renoveringsarbeten hem. Det förbättrar avsevärt installationens kvalitet och tillförlitlighet, har ett brett användningsområde, kan användas i olika väderförhållanden och är lätt att använda.

Det finns många tillverkare på marknaden idag. Kudo är en av de mest värda.

Bild
Bild

Särdrag

Företaget har funnits i nästan 20 år och är en av ledarna inom tillverkning av tekniska aerosoler. Företaget har ett eget forskningscenter med modern utrustning. En av centrets avdelningar är specialiserad på tillverkning av polyuretanskum. Produktutveckling utförs av tekniker med praktisk erfarenhet.

För kunderna genomförs ett urval av färdiga recept . Receptet kan också utvecklas och i enlighet med kundens individuella krav.

Produktionsanläggningen är utrustad med två nya automatiska linjer för fyllning av aerosolburkar med polyuretanskum. De gör det möjligt att producera 12 miljoner cylindrar per år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla produktionsstadier är föremål för teknisk kontroll, och produktkvaliteten övervakas också. Dessutom bedriver företaget leverans av färdiga produkter och utveckling av aerosolförpackningsdesign.

Företaget producerar ett brett utbud av polyuretanskum med olika egenskaper och egenskaper . Kudo Foam är unikt eftersom det har en original ingrediensformel. För tillverkning av brandbeständigt skum används en speciell teknik som låter dig kontrollera graden av dess brandmotstånd när du fyller skarvar med olika djup och bredd.

En speciell teknik som använder ett komplex av strukturomvandlare bidrar till bildandet av en homogen rumslig struktur, vilket ökar värmeisoleringsegenskaperna hos skummet i härdat tillstånd och gör det möjligt att minska trycket på strukturelementen. Kudo -skum har låg expansion och hög vidhäftning till ett brett utbud av byggmaterial.

Bild
Bild

Som en effektiv produkt av den senaste generationen kännetecknas Kudo -polyuretanskum av kort initial härdningstid, snabb härdning och volymetriskt utbyte.

Förutom alla fördelar har Kudo -produkter ett mycket rimligt pris ., och inte bara proffs kan använda den, utan också alla människor som behöver reparera. Från det sortiment som företaget presenterar kan du enkelt välja önskad produkttyp. Produkten kommer att glädja dig med sin hållbarhet, motståndskraft mot skadliga miljöpåverkan och lång livslängd.

En liten nackdel med denna typ av skum är att dess polymerisation endast utförs i närvaro av fukt, därför bör det behandlade området fuktas före installationen.

Dessutom måste skummet appliceras på området så att det inte längre är nödvändigt att klippa av det, annars ökar dess förmåga att absorbera fukt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Ett brett utbud av tillverkade produkter gör att du kan välja ett alternativ för olika typer av arbete och olika miljöförhållanden, för professionellt och hushållsbruk. Vissa skum finns i två smaker: sprutade med en pistol eller med ett plaströr. Det senare är lämpligt när det finns ett behov av att fylla volymetriska hålrum och hålrum.

Proff 65+ har goda egenskaper . Detta sommarskum, som har en originalformulering, kan användas vid temperaturer från 0 till +35 grader. Cylindrarna är utrustade med en nydesignad ventil. Det kommer garanterat att fungera, inte benägen att fastna. En 1 liters burk ger upp till 65 liter skum. Produktens effekt kan justeras med skruven på pistolen.

Ytfilmen bildas redan efter 10 minuter. Fullständig polymerisation sker på 24 timmar. När skummet stelnar lämpar det sig bra för puts och målning. Det ska dock inte användas i områden där det kommer att utsättas för stark ultraviolett strålning.

Bild
Bild

Proff 65 NS används vid installation av block av fönster och dörrar , vid fixering av väggpaneler, eftersom deformationer av strukturer med det är uteslutna. Skummet har utmärkta värme- och ljudisoleringsegenskaper, fäster bra på de flesta byggmaterial.

För professionell användning är Kudo Proff 70+ lämplig . Den används i en mängd olika jobb. Detta enkomponentsskum är vintrigt, så det kan användas i temperaturer under noll. Dessutom är den resistent mot hög luftfuktighet. En burk på 1000 ml ger upp till 70 liter skum.

Rush Firestop Flex är en dedikerad produkt designad för användning med genomskinliga strukturer. Dessutom kommer det att vara ett utmärkt tätningsmedel med utmärkta ljud- och värmeisolerande egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

De ämnen som ingår i kompositionen kommer att säkerställa högkvalitativ fyllning av monteringssömmarna och därigenom utesluta deformation i strukturerna. Detta uppskattas särskilt när man installerar fönster, fönsterbrädor, dörrblock och andra element.

En av funktionerna i Rush Firestop Flex -skum - dess brandmotstånd, därför är dess användning tillrådligt i rum där brandsäkerhet måste iakttas. Dessutom är den resistent mot fukt och mögel.

Kudo 65 ++ Arktika Nord tillhör också vinterskum . Den används vid temperaturer från -23 till +30 grader, har utmärkta isoleringsegenskaper och är lämplig för användning med nästan alla byggmaterial. I detta avseende kan den användas för alla efterbehandlings- och installationsarbeten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytfilmen bildas i den på 10 minuter, fullständig härdning sker på en dag eller två.

Limskum PROFF 14+ har visat sig utmärkt . Denna helkomponent-enkomponentsprodukt används för isoleringsarbete, fixering av paneler och plattor och tätning av skarvar. Den kan användas för att limma gips, metallplattor, dekorativa element. Limning kan göras på putsade ytor, liksom på trä- och metallunderlag.

Skumlim förbrukas ekonomiskt, mängden i en 1 liters flaska motsvarar 25 kg torrt lim. Dessutom är det bekvämt att använda: inga specialverktyg och enheter behövs, och kompositionen är helt klar för användning.

Skumlim påskyndar efterbehandlingen och installationsarbetet avsevärt, det fungerar vid temperaturer från -10 till +35 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var tillämpas

Med Kudo -skum kan du:

  • för att utföra installation av block av fönster och dörrar;
  • fyll sömmar i dörr- och fönsteröppningar;
  • montera genomskinliga strukturer;
  • fixa fönsterbrädor och väggpaneler;
  • för att täta sömmar, sprickor och hålrum;
Bild
Bild
  • producera värme- och ljudisolering;
  • kombinera olika material;
  • att täta fogarna i takkonstruktioner;
  • fylla tomrum runt rör;
  • fäst olika inredning vid inredning av rum.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Du kan läsa många recensioner om Kudo -skum, som mestadels är positiva.

Först och främst noteras ett brett utbud av produkter, vilket gör det möjligt att välja rätt produkt för det kommande arbetet.

Dessutom säger köpare att produkterna är enkla att använda, och instruktionerna på förpackningen beskriver i detalj alla nyanser av arbetet - även icke -yrkesverksamma lärde sig snabbt hur man använder produkten.

Cylindrar ger ett stort skumutbyte och är mycket ekonomiska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konsumenter noterar att produkten torkar under en kort tid och bildar ett mycket pålitligt, starkt och hållbart lager. Dessutom är detta lager resistent mot brand, fukt och mögel.

Folk gillar också det faktum att när man fyller hålrummen bildas täta elastiska sömmar ., skum håller perfekt ihop nästan alla byggmaterial, förutom polyeten, och kan användas för alla reparationer.

Konsumenterna har uppskattat den innovativa ventildesignen som verkligen inte fastnar.

Köpare är också nöjda med det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet.

När du arbetar med polyuretanskum av detta märke rekommenderas det att använda skyddshandskar, eftersom det kommer att vara mycket problematiskt att tvätta det senare.

Rekommenderad: