Glimmar: Användning Av S-Level Självutjämnande Golv, Tillverkning Av Primer Och Kakellim Av CJSC "Glims-Production"

Innehållsförteckning:

Video: Glimmar: Användning Av S-Level Självutjämnande Golv, Tillverkning Av Primer Och Kakellim Av CJSC "Glims-Production"

Video: Glimmar: Användning Av S-Level Självutjämnande Golv, Tillverkning Av Primer Och Kakellim Av CJSC "Glims-Production"
Video: Dax för flytspackling av badrummet. Hälla ut flytspackel. Mer på www.kakelplattan.se 2024, Mars
Glimmar: Användning Av S-Level Självutjämnande Golv, Tillverkning Av Primer Och Kakellim Av CJSC "Glims-Production"
Glimmar: Användning Av S-Level Självutjämnande Golv, Tillverkning Av Primer Och Kakellim Av CJSC "Glims-Production"
Anonim

Under konstruktionen är det nödvändigt att utföra ett antal procedurer för att förbättra konstruktionens prestanda. Och en av de viktiga uppgifterna är den hydrauliska isoleringen av fundamentet. Fukt kan sippra och förstöra byggnadens bas, och detta leder inte bara till en försämring av husets skick, utan är en fara för invånarna. Det finns ett brett utbud av material på marknaden som gör ett utmärkt jobb med sin uppgift, och en av de ledande kan kallas WaterStop från Glims.

Bild
Bild

Golvets enhet, nämligen deras kvalitet, påverkar beläggningens varaktighet. Det är ett komplext system som måste tas på allvar vid förberedelserna. På marknaden erbjuder Glims ett brett utbud av produkter för bygg- och renoveringsarbete. Du kan hitta många positiva kundrecensioner, samt vara övertygad om kvaliteten på namnen enligt prestandaegenskaperna. Torra byggnadsblandningar är en av de viktigaste komponenterna under renoveringsarbete, därför måste sådana produkter väljas noggrant.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Glims självutjämnande golv skapas på en cement-sandbas. De innehåller fyllmedel med speciella tillsatser, tack vare vilka bildandet av ytor säkerställs. Som ett resultat kommer beläggningen ut slitstark, hållbar, icke-krympande, och dessa är de viktigaste indikatorerna på kvalitet. Dessa produkter är efterfrågade när du installerar olika typer av avlagringar, inklusive flytande.

För att ge golvet önskad lutning kan du använda blandningarna av ZAO Glims-Production.

Den största fördelen med materialen är frånvaron av krympning, hög hållfasthet, miljövänlighet, säkerhet, bra vidhäftning. Företagets sortiment innehåller många sorter av torra blandningar, kakellim och andra produkter för reparation eller byggnadsarbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Om du är intresserad av självutjämnande självutjämnande golv, bör du vara uppmärksam på S-nivå , som har utmärkt prestanda. Det är det bästa alternativet för slutlig utjämning och används därför ofta i torra byggnader. Så snart materialet torkar blir ytan slät, matt och därför kan vilken beläggning som helst läggas på den, oavsett om det är linoleum, kakel, matta. Du kan hälla det manuellt eller använda speciella pumpar.

I företagets sortiment kan du hitta olika typer av gips, varav en av företrädarna är Velur … Den används för kakel, och är lämplig för både utomhus och inomhus dekoration. Med dess hjälp kan du anpassa väggar med tak, oavsett rummets tillstånd.

Materialets fördelar inkluderar isoleringens funktion, inget behov av att använda gips, glättning till glans, frostbeständighet, elasticitet och vattenbeständighet. Materialet appliceras med maskin eller för hand, beroende på önskad effekt och antal lager. Skiljer sig i en lång livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lim

För att montera olika typer av mosaik måste du använda lämpligt material. Detsamma gäller för läggning med natursten utanför och inne i lokalerna. Ett av de bästa alternativen är WhiteFix -lim, eftersom det har en rik lista med fördelar . Först och främst bör det noteras att det används under installationen av pooler, terrasser, duschar och badrum.

Fördelarna inkluderar vattenbeständighet, motståndskraft mot extrema temperaturer och klimatförhållanden. Material förbrukas sparsamt, vilket har en positiv effekt på kostnaderna. Kan appliceras vid läggning på kakel eller uppifrån och ner. Det finns ingen anledning att köpa ytterligare självhäftande primrar, limet är inte hälsofarligt eftersom det inte finns några asbestfibrer i kompositionen.

Den självhäftande blandningen är lämplig för bearbetning med kakel av olika typer, mosaik, samt konstgjord eller natursten, det vill säga för olika typer av beklädnad. Finns i vitt, vilket är mycket praktiskt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ytplanering

Företaget erbjuder flera alternativ för materialet som klarar uppgiften. Separat kan SatiN särskiljas, det appliceras på olika baser, block och tegel . För detta används manuella och maskinella metoder. Fördelarna med materialet inkluderar följande. Blandningen gör ett utmärkt jobb med att jämna ut ytor, så den kan användas för att täcka väggar innan tapetsering, målning eller annan ytbeklädnad.

Rummet kan vara torrt och med hög luftfuktighet, förlorar materialet inte dess kapacitet och egenskaper. Det är lätt att applicera blandningen, ingen speciell ansträngning krävs, och som ett resultat är ytan glansig, så ingen efterbehandlingskitt behövs. Ökad elasticitet, sprickresistens och uthållighet gör att produkten sticker ut från konkurrenterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material för slutarbete

Finish Pasta är efterfrågad inom sitt område och erbjuds i en mängd olika alternativ. Ett sådant material är lämpligt för efterbehandling, R -blandningen har hög hållfasthet, hållbarhet och är miljövänlig.

Om uppgiften är att jämna ut golvet rekommenderar experter att använda basblandningen . Kan hällas manuellt, förblandas med en mixer eller använda en fungerande högpresterande pump för att blanda lösningar. Rådfråga vid behov en fackman som förstår detta område och kan ge användbara rekommendationer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beklädnad av golv och väggar

Bland Glims produktsortiment kan du hitta många olika blandningar som är designade för detta jobb. Och ett av dessa material är RealFix, som utför uppgiften som en limblandning . Liknande egenskaper som WhiteFix. Lämplig för att lägga alla typer av stenar, mosaik och kakel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grundläggande inriktning

I denna typ av arbete används basmaterialet. Den kan bilda en horisontell yta, lämplig för manuell eller mekaniserad metod. Klarar en träyta, perfekt jämn och sprider sig utan att krympa. För golvvärme anser experter att blandningen är det bästa valet, med hjälp kan du hantera sluttningar. Skiktet kommer att vara starkt och tätt, så finishen blir toppklass.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Primers

Att välja ett självhäftande kitt är ingen lätt uppgift. Du måste se till att materialet är starkt och pålitligt, vilket ger de resultat du förväntar dig. Blandningen klarar denna uppgift Styro "Prime " … Det används inom bearbetning av plattor för värmeisoleringssystem. Det fungerar som vattentätning och skapar ett förstärkande lager. Greppet är säkert.

Fördelarna med denna isolering inkluderar skydd av basen från förstörelse och effekterna av klimatförhållanden, förebyggande av krympsprickor, enkel utjämning och säkerhet för miljön. Materialet kan köpas till en låg kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

Det självutjämnande golvet från Glims uppfyller europeiska standarder, liksom alla andra produkter som tillverkaren presenterar. Sådana blandningar härdar snabbt under användning, vilket ger hög hållfasthet och motståndskraft mot stress och olika påverkan. Även efter många år kommer sprickor på ytan inte att visas, och detta indikerar materialets kvalitet. Du kan använda denna blandning utan fyrar. Basen blir perfekt platt och slät, så du kan välja vilken beläggning du vill.

För att klistra över tapeten utan problem, för att förhindra uppkomsten av svamp och för att förbereda väggarnas yta är det nödvändigt att välja rätt material. Glims deep penetration primer finns i olika versioner och kan ge vidhäftning mellan ytan på olika block, tegelstenar . Samtidigt skapar blandningen inte en film, absorberar inte fukt och täcker väggarna jämnt med färg. Basen är vattentät.

Bild
Bild

Beläggning för olika typer av ytor

Gips och gips kitt har ett antal positiva egenskaper. Dessa är mycket hållbara material som används i efterbehandlingsprocessen. De har hög vidhäftning, ökad hållfasthet, miljösäkerhet och ger en slät yta. Om det är nödvändigt att använda mosaik eller kakel under arbetets gång måste du välja lämpliga verktyg. Kakellim erbjuds i ett rikt sortiment, det finns universella blandningar som är lämpliga för olika typer av sten och andra material, samt baserade på vit cement.

Det rekommenderas att använda betongkontakt för att stärka ytan. Det är nödvändigt att klargöra att det skapar grovhet och samtidigt har ökad vidhäftning av gips, lim och olika typer av betong. Materialet behöver inte spädas och förberedande arbete utförs, det kan användas omedelbart, det räcker bara med att röra om blandningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mineralgipset på en päls är särskilt efterfrågat, eftersom det konsumeras sparsamt , lämplig för arbete inuti och utvändigt, har vattenbeständighet och hög ångpermeabilitet. Du kan använda färgen efter två dagar. Sprickor förekommer inte på ytan, vilket indikerar materialets motståndskraft mot påverkan av olika faktorer.

Lätt velourgips är lämpligt för olika underlag och har också sina egna fördelar och positiva egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konsumtionsberäkning

För att få den mängd material som krävs för att utföra ett visst jobb måste du förstå dess skala. Mycket beror på typen av blandning, liksom beredningsmetoden och proportioner. Tillverkaren anger alltid instruktionerna på förpackningen för varje artikel, så det kommer inte att vara svårt att räkna ut det . Tänk på vilken typ av material som används, kakelstorlek eller mosaik när det gäller kakellim. Av stor betydelse är den typ av substrat som kommer att bearbetas, liksom graden av luftfuktighet i rummet.

Glimsplåster kan kallas en av de mest ekonomiska. De konsumeras lite, men samtidigt ger de utmärkta resultat. Eftersom företaget erbjuder flera alternativ måste du vara uppmärksam på funktionerna i blandningen som intresserar dig. Subtletterna i materialförbrukning anges alltid för beskrivningen av varje serie varor, så att du enkelt kan navigera hur mycket du behöver.

Du kan beräkna med en elektronisk miniräknare som anger området som ska bearbetas och väljer typ av torr blandning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rekommendationer

Det finns ett antal användbara rekommendationer från kvalificerade specialister, liksom direkt från tillverkaren själv, som hjälper dig att förstå materialets egenskaper. Det är nödvändigt att ta hänsyn till dessa tips för att uppnå ett positivt resultat. En viktig punkt är överensstämmelse med reglerna för beredning av blandningar, samt lagring av materialet om det inte används fullt ut. Det är nödvändigt att lämna kompositionerna i slutna behållare i ett rum med en lämplig temperatur.

Bild
Bild

Recensioner

Ett substitut kan hittas för alla blandningar och byggmaterial, men du måste se till att analoger av gips, kitt, kakellim uppfyller kvalitetsstandarder och har de nödvändiga egenskaperna. Om vi pratar om Glims -produkter har de funnits på marknaden i cirka tjugo år, och under hela denna tid har de fått mycket positiv feedback, så många specialister och hantverkare föredrar att bara använda dem.

När det gäller analoger kan du hitta flera värdiga substitut, men frågan är om detta är vettigt. Torrblandningar av tillverkaren i fråga uppfyller europeiska standarder, är säkra, funktionella och ekonomiska, vilket är lika viktigt.

Rekommenderad: