Apeyron LED -remsor: 12 V För 5 M Och Andra Alternativ För Diodremsor. Kit Installation

Innehållsförteckning:

Video: Apeyron LED -remsor: 12 V För 5 M Och Andra Alternativ För Diodremsor. Kit Installation

Video: Apeyron LED -remsor: 12 V För 5 M Och Andra Alternativ För Diodremsor. Kit Installation
Video: LED strings - 12v or 5v - Which should you Buy and Why. 2024, Maj
Apeyron LED -remsor: 12 V För 5 M Och Andra Alternativ För Diodremsor. Kit Installation
Apeyron LED -remsor: 12 V För 5 M Och Andra Alternativ För Diodremsor. Kit Installation
Anonim

LED -remsor har redan blivit en del av vardagen. Vi ser dem på skyltar, möbler, skyltfönster och andra saker som lockar vår uppmärksamhet med sitt slående utseende. Dessa band representeras av ett stort antal tillverkare, bland vilka produkter från Apeyron kan noteras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

När det gäller modellutbudet hos denna tillverkare bör det sägas att sortimentet har ett genomsnittligt antal produkter. Vissa typer av Apeyron LED -remsor finns i flera varianter, så att konsumenten kan välja mellan att köpa . Företaget tillverkar också tillbehör för band, bland vilka det finns ett stort antal installationssatser, kabelkanaler, hållare, pluggar och allt annat som används direkt under installationen av produkter.

I grund och botten representeras produkterna av konventionella 12 V -diodmodeller, som används mest i ekonomisk verksamhet . Och det finns också flexibla neon LED-remsor och högeffektsprodukter för 220 V.

När det gäller priset är det genomsnittligt bland produkter från andra tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över band

00-08 är det enklaste och mest populära bandet som har flera färger . LED typ 3528, strömförbrukning är 4,8 W / min, vattentät IP65, vilket gör det möjligt att använda produkten både inomhus och utomhus. Färgtemperaturen når 6500K, ingångsspänningen är 12 V. Det är värt att notera antalet lysdioder per meter, vilket är 60 stycken. Ljusflöde 280 lm / m, mått 8x2,5 mm, livslängd 50 tusen timmar med 2 års garanti, längd 5 m.

Strålningsvinkeln är 120 grader. Tejpens bas är gjord av en dubbel vit baksida som ökar modellens styrka och skyddar den från fysiska skador. En sektion är 50 mm, vilket gör det möjligt att klippa 00-08 efter eget gottfinnande och plats baserat på erforderliga dimensioner på ytan som belysningen kommer att installeras på . Denna tejp kan kallas en av de mest attraktiva när det gäller pris och kvalitetsförhållande.

Bild
Bild
Bild
Bild

00-302 är en uttrycksfull 24 V-modell med ett stort antal lysdioder . Deras antal per meter band motsvarar 240 stycken, vilket ger en smidig och effektiv belysning längs hela produktens längd. Effektförbrukning 26 W / min, fuktskydd IP20, vilket innebär användning endast i torra och ventilerade rum, färgtemperatur 6400K, ljusflöde når 2300 lm / m. Mått 10x1,2 mm, strålningsvinkel 120 grader.

Det är värt att notera kvaliteten på denna modell, tack vare vilken tillverkaren hävdar en 5-års garanti och 50 tusen timmars pålitlig drift. Tejpens bas är standard och har 2 lager för att ge nödvändigt skydd.

Bild
Bild
Bild
Bild

10-59 är ett mycket kraftfullt och effektivt band som drivs från en 220 V . Strömförbrukning 12 W / min, fuktskyddsnivå IP44, vilket gör det möjligt att använda produkten på platser med högt fuktinnehåll, men utan direkt inträngande av vatten på lysdioderna. Ljusflöde 1200 Lm / m, 1 års garanti, livslängd på 50 tusen timmar. Mått 15x8 mm, färgtemperatur upp till 6400K.

Kopparunderlag och PVC-mantel ökar kylning och enkel installation, vilket gör 10-59 lämplig för storskalig permanent belysning. Den ökade prestandan och högkvalitativa lysdioder har en positiv effekt på tejpens effektivitet . Låg energiförbrukning i jämförelse med andra modeller gör det möjligt att ha hög effektivitet och sänka driftskostnaderna.

Bild
Bild

Hur ansluter jag?

Installation av en LED -remsa består av flera steg. Placera produkten i profilen först för att säkerställa belysningen. Skala sedan av den dubbelsidiga tejpen på enhetens baksida så att du kan fästa den på den yta du vill ha.

Anslut sedan lysdioderna till strömförsörjningen enligt de önskade produktspecifikationerna. Klipp tejpen endast vid de prickade linjerna som markeras på önskat avstånd.

Glöm inte graden av fuktskydd, beroende på detta, installera belysningen på rätt plats.

Rekommenderad: