Favoritarmaturer: Kristallmodeller Av Märket Från Tyskland

Innehållsförteckning:

Video: Favoritarmaturer: Kristallmodeller Av Märket Från Tyskland

Video: Favoritarmaturer: Kristallmodeller Av Märket Från Tyskland
Video: Top 10 Best Chandelier lights 2021 2024, April
Favoritarmaturer: Kristallmodeller Av Märket Från Tyskland
Favoritarmaturer: Kristallmodeller Av Märket Från Tyskland
Anonim

När du väljer lampor för ditt hem är det viktigt att vara uppmärksam på tillverkaren. För närvarande finns det många företag på den internationella marknaden som producerar högkvalitativa belysningsenheter, men inte många av dem kan skryta med ett brett utbud av moderna modeller. Intressanta produkter kan överraska favoritföretaget, till modellutbudet som många professionella dekoratörer vänder sig till.

Bland lamporna i detta företag finns alternativ som framgångsrikt passar in i både traditionella och mer moderna inredningsstilar.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Favorite specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativ och modern dekorativ belysningsutrustning för bostadslokaler av alla slag. För inte så länge sedan blev denna tillverkare representant för varumärket Favorite International Lighting Co i Ryssland, vilket väsentligt höjde betyget och förtroendet bland inhemska köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild

För närvarande är dess otvivelaktiga funktioner och fördelar jämfört med konkurrerande företag:

  • Högkvalitativa indikatorer . Specialister på internationell nivå är engagerade i utvecklingen av lampor. Alla verkstäder i företaget är utrustade med modern utrustning, vilket gör det möjligt att använda de senaste vetenskapliga prestationerna vid tillverkning av belysningsenheter. Dessutom använder produktionen tyska, ryska och italienska råvaror, som säkerställer styrkan och hållbarheten hos produkterna från favoritföretaget;
  • Olika mönster . Märkets arkitekter och designers är extremt begåvade människor som skapar eleganta belysningskollektioner. Handgjord kristall Asfour hjälper dem i detta. Tack vare honom får produkterna ett mer intressant och levande utseende. Vid tillverkning av belysningsanordningar används också olika tekniker för blåst glas. Bland hela sortimentet kan du hitta både enklare alternativ för högteknologiska och minimalistiska stilar, samt lyxigare modeller med massiva dekorationer, som perfekt kommer att dekorera interiören i barockstil eller stuga;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Multifunktionalitet . Experter inom sitt område är inte rädda för att experimentera och utveckla nya koncept för fästmekanismer, rörelsesensorer och trådlös ljusstyrning. Nu har kunden tillgång till hela uppsättningen funktioner för enskilda samlingar av belysningsarmaturer, vilket utan tvekan kommer att tilltala köpare som uppskattar sin tid och bekvämligheten med inredningen runt dem;
  • Värde för pengar . Märkets produkter ligger i mellansegmentet, vilket gör modellerna tillgängliga för de flesta som vill;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Garanterad miljövänlighet . Alla produkter från favorittillverkaren är miljövänliga, vilket bekräftas av internationella certifikat;
  • Kompetent personalpolicy . Företaget bryr sig om sina kunder och lägger därför stor vikt vid valet av personal. Tack vare detta kan du vara säker på att chefer hittar ett individuellt förhållningssätt till varje kund och ägnar tillräckligt med tid åt dem.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentet av tillverkaren av belysningsarmaturer Favorit har länge varit populärt bland inhemska köpare.

Utbud av moderna modeller

De nya kollektionerna av favoritmärket sticker ut för sin sofistikerade design, som sedan viks till en enda intressant bild som kommer att bli den perfekta dekorationen för alla rum.

  • " Fåglar ". Samlingen innehåller en ljuskrona och vägglampor tillverkade i Tyskland. Tillsammans kan de vara en stor dekoration i ett vardagsrum eller sovrum i en romantisk ljus stil. Modellerna är enkla i utformningen för att inte distrahera uppmärksamheten från de vita fågelfigurerna som graciöst frös i mitten av kompositionen. Den känsliga färgpaletten innehåller beige, mjölkaktig och svart, som effektivt harmoniserar med varandra.
  • Fleur . Denna modell kommer säkert att passa in i interiören med känsliga floristiska motiv. Ljuskronan och lamporna är utrustade med kristallnyanser i form av en halvöppnad knopp. Deras mångfald kommer att belysa till och med ett mycket stort rum i alla riktningar. Ankaret har en komplex komposition som spelar rollen som en klätterstam. En sådan mycket original version av lampan har en tråkig färgpalett: beige och guld. För en mer vågad design av rummet finns också en modell med svarta beslag.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Fahrrad ". Ett enklare alternativ för dem som letar efter lantarmaturer i land, Provence eller chalet-stil. Denna samling innehåller mycket intressanta modeller utan skugga. Runda beslag och dekorativa stavar associeras med de gamla hänglamporna i medeltida krogar. Den moderna anpassningen ser mer elegant ut, därför kommer det att vara ett mycket effektivt komplement till den eleganta interiören.
  • " Kola ". En ljuskrona och vägglampa från denna samling kommer att bli en elegant dekoration av ett litet rum. Det utmärks av frånvaron av en taklampa. Istället reflekterar ljuset kristallkristaller som hänger runt lampan. Beroende på inredningen kan du köpa en uppsättning i ädel silver eller lyxiga guldfärger.
  • " Dorotea ". För dem som letar efter något antikt, men samtidigt vill dekorera husets inredning i modern stil, bör du vara uppmärksam på denna uppsättning belysningsarmaturer. De kombinerar i sin inredning element av smidd brons och eleganta beige golvlampor, som tillsammans betonar rummets stil och diversifierar det. Smidiga linjer och tydliga former gör denna kollektion till ett mycket imponerande tillskott till inredningen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Köpare uppmärksammar först och främst den intressanta designen på de köpta armaturerna av favoritmärket. Tack vare honom får rummet ett färdigt utseende. En stor katalog låter dig välja den mest värdiga modellen för alla interiörer i huset utan problem.

Dessutom missar kunderna inte möjligheten att berömma artighet och kompetens hos chefer, som gärna hjälper dem att välja de bästa alternativen för pris och utseende. Det följer också av recensionerna att ingen hade några problem med monteringen - allt görs enkelt och snabbt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Favoritföretaget har stor framgång med inhemska köpare på grund av den höga kvaliteten och den ursprungliga designen av sina produkter.

Rekommenderad: