Ljuskrona "Aurora" (16 Bilder): Takmodeller Av Rysk Produktion, Recensioner Av Fabriken

Innehållsförteckning:

Video: Ljuskrona "Aurora" (16 Bilder): Takmodeller Av Rysk Produktion, Recensioner Av Fabriken

Video: Ljuskrona
Video: Kristallkronemakaren 2024, Maj
Ljuskrona "Aurora" (16 Bilder): Takmodeller Av Rysk Produktion, Recensioner Av Fabriken
Ljuskrona "Aurora" (16 Bilder): Takmodeller Av Rysk Produktion, Recensioner Av Fabriken
Anonim

Att välja en takkrona för ditt hem är ett mycket viktigt och ansvarsfullt företag. En korrekt utvald belysningsarmatur kommer att ge tillräckligt med ljus i rummet, samt lyfta fram inredningen. Dessutom, med hjälp av en bra ljuskrona, kommer det att vara möjligt att visuellt expandera rummet, betona dess fördelar och dölja mindre brister.

Ett brett utbud av olika modeller av lampor presenteras på den moderna marknaden. Nyligen har produkterna från den inhemska fabriken "Aurora" varit mycket populära.

Bild
Bild

fördelar

Tänk på de främsta fördelarna med ryska varor:

  • Anständig kvalitet . Dessa ljuskronor är resultatet av samarbete mellan italienska, tyska och inhemska tillverkare. Alla produkter genomgår strikt kvalitetskontroll, defekter är uteslutna. Genom att köpa lampor av detta märke får du en förstklassig produkt som uppfyller europeiska och internationella standarder.
  • Tillgänglighet för alla . För att köpa en ljuskrona "Aurora" är det inte alls nödvändigt att gå till en annan stad för det. Idag finns det ett stort antal onlinebutiker som erbjuder snabb leverans av varor var som helst i Ryska federationen. Lägg bara en beställning på den officiella webbplatsen och vänta på ditt paket.
  • Godtagbar kostnad . Företaget erbjuder ett brett utbud av belysningsarmaturer för varje budget. I katalogen kan du enkelt hitta ekonomiska alternativ och lyxiga dyra modeller. På grund av det faktum att produktionen av takkronor sker på Rysslands territorium kommer den totala kostnaden för varor att vara betydligt lägre än om ljuskronorna tillverkades i Europa. Du behöver inte betala extra för transport.
  • Snygg och modern design . Skaparna av sådana lampor följer noga modetrenderna på detta område, liksom konsumenternas behov. Till salu finns apparater tillverkade i olika stilar, från klassisk till modern.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • För tillverkning av takkronor tillverkare använda alla typer av material : trä, plast, metall, brons, glas och så vidare. En sådan lampa kommer att bli en riktig dekoration för alla hem. Du kan enkelt hitta exakt den enhet som passar perfekt in i din lägenhet.
  • Lång livslängd . Belysningsenheter av detta märke är mycket slitstarka. De förlorar inte sin orörda skönhet genom åren. I genomsnitt har armaturer fungerat som de ska i tjugo år.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk på huvudkategorierna av takkronor som erbjuds av det inhemska företaget "Aurora":

  • för sovrum, vardagsrum, korridorer och korridorer;
  • med malakit, onyx;
  • stor och liten.

Butikens katalog innehåller en speciell serie belysningsarmaturer för lågt i tak.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mest populära modeller

Vissa produkter framhävs särskilt av köpare. Det är värt att titta närmare på de mest populära modellerna.

Taklampa Vaccari

Denna ljuskrona är ett uttryck för lyx och sofistikering. Dess design innebär placering av sex lampor. Ramen är gjord av brons och onyx. Delikat mousserande ljuskrona hängen är gjorda av högkvalitativ kristall.

Enhetens storlek är relativt liten - fyrtio centimeter. Detta alternativ är idealiskt för klassiska vardagsrum. Det kommer att ge tillräckligt med ljus i rummet, samt effektivt dekorera interiören.

Bild
Bild

Fiorella ljuskrona med malakit

Kanske finns det ingen sådan person som inte skulle bli förvånad över skönheten i malakit. Denna fantastiska natursten är fascinerande. Alla slags nyanser av smaragdfärg skimrar mycket vackert.

En bronskrona dekorerad med detta material kommer att lägga till sofistikering och sofistikering till din inredning. Det är perfekt för en stor hall eller matsal.

Bild
Bild

Brons dubbelarmslampa

Denna snygga och vackra enhet är perfekt för en liten hall, korridor eller något annat rum. Designen består av endast två lampor. I det här fallet kommer ljuskronan att ge en tillräcklig mängd ljus.

Armaturens bas är gjord av brons. Det kompletteras med mousserande och iriserande kristallhängen. Genomskinliga bollar och trådar skapar intrycket av viktlöshet och nåd. Denna modell passar in i alla miljöer, samtidigt som den kompletterar den väl.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sex lampkrona Magnolia

Den magnifika kombinationen av massivt brons och ömtålig kristall skapar en otroligt vacker komposition. Denna armaturmodell passar perfekt in i ditt sovrum - särskilt om rummet är inrett i antik eller klassisk stil.

Sådana produkter betonar ägarens status och goda smak.

Bild
Bild

Recensioner från riktiga köpare

För att få en mer fullständig bild av företagets produkter bör du noggrant studera konsumenternas kommentarer. Hittills har ett stort antal recensioner av moderna produkter analyserats. Många köpare är mycket stolta över att den ryska tillverkaren erbjuder anständiga produkter.

Andra köpare pratar om bra värde för pengarna på armaturerna. Ljuskronor har fungerat korrekt i många år. Samtidigt förlorar de under tiden, med tiden, inte sin ljusstyrka och attraktiva utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

För de allra flesta konsumenter är en viktig fördel ett brett utbud av takkronor, köpare är nöjda med olika designalternativ. När du gör ett köp är det inga problem när du hittar en modell som passar inredningen.

Rekommenderad: