Citilux Ljuskronor (55 Bilder): Kristalltaklampor Med Fjärrkontroll Från Danmark, Kvalitetsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Citilux Ljuskronor (55 Bilder): Kristalltaklampor Med Fjärrkontroll Från Danmark, Kvalitetsrecensioner

Video: Citilux Ljuskronor (55 Bilder): Kristalltaklampor Med Fjärrkontroll Från Danmark, Kvalitetsrecensioner
Video: DECORATE WITH ME | BEST FLUSH MOUNT CHANDELIER | SAINT MOSSI MODERN K9 RAIN DROP CHANDELIER | 2024, Maj
Citilux Ljuskronor (55 Bilder): Kristalltaklampor Med Fjärrkontroll Från Danmark, Kvalitetsrecensioner
Citilux Ljuskronor (55 Bilder): Kristalltaklampor Med Fjärrkontroll Från Danmark, Kvalitetsrecensioner
Anonim

En ljuskrona är en av de viktigaste inredningsartiklarna, med vilka du kan betona en viss stil och markera dess funktioner. Men att välja en ljuskrona är inte en lätt sak, utbudet av sådana enheter är mycket brett. Det valda ljuset kan påverka en persons ögon både positivt och negativt.

Korrekt vald belysning kan förbättra en persons fysiska tillstånd, hans prestanda. Idag väljer många människor Citilux -ljuskronor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Världsmärke

Ett av de mest populära märkena för kvalitetsarmaturer idag är Citilux, som kom till världsmarknaden från Danmark.

Detta företag har funnits på marknaden sedan 1994. Märkets historia började med öppnandet av en butik för tillverkning av halogenlampor. Den unika designmetoden, hög kvalitet och rimliga priser påverkade tillverkarens inträde på världsmarknaden. Citilux ljuskronor dök upp i Ryssland 2005.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla kan välja det perfekta alternativet för sig själva - både hemma och på kontoret. Med varje ny kollektion visas förbättrade modeller som kombinerar kreativa idéer och den senaste utvecklingen för att effektivt styra ljuset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samling

Företaget för tillverkning av ljuskronor Citilux erbjuder sina kunder ett stort urval av produkter. Genom typen av belysning kan man skilja ljuskronor, lampor och golvlampor av golv- och bordstyper, hängande nyanser, lampor, taklampor avsedda för gatubelysning - och så vidare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Belysningsenheter från detta företag installeras i sovrummet, i köket, i badrummet eller barnrummet, på kontoret, samt för gatubelysning.

Alla lampor skiljer sig i stil. Du hittar modeller i jugendstil, klassisk stil, barock, hi-tech och andra alternativ. Det finns olika modeller: med en lampskärm, trälister och till och med kristall.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Citilux erbjuder konsumenter alternativ med olika typer av infästningar: på en stång, upphängd, de som är fästa direkt i taket.

I stora rum installeras ofta ytmonterade armaturer, som garanterar diffust ljus och skapar effekten av kristalljus. Denna belysningsmetod är väl lämpad för ett kontor, kök, vardagsrum och sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av Citilux hängande modeller innehåller mer än 250 nyskapade varianter i olika former och storlekar, som skiljer sig från varandra, inte bara i utseende utan också i tekniska egenskaper.

En taklampa med inbyggd funktion för val av ljusstyrka och färg passar perfekt in i ett rum med sträcktak. Denna modell förutsätter att det finns en nattljusfunktion. För ett rum med ett stort område, liksom ett vardagsrum, skulle en lampa på en stav vara ett bra alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Armaturer med fjärrkontroll är mycket populära bland konsumenter. Representanter för de nya kollektionerna som har kommit in på marknaden är taklamporna Parker och Starlight. Modeller av dessa serier används som huvudljuskällor och är de mest praktiska och mångsidiga. De täcker ett stort område, har ett brett spektrum av färgtemperaturer, så att du kan välja den mest lämpliga belysningen vid olika tider på dygnet.

Skärmar av lampor från dessa serier är gjorda av högkvalitativ optisk polymer, vilket skapar effekten av belysning från en kristallkrona. Armaturen styrs med en fjärrkontroll med ett förståeligt styrsystem.

Byte av belysning kan spara betydande el.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är möjligt att styra ljuset från ett annat rum - till exempel kan du stänga av ljuset i barnets rum. En innovativ ljusminne -teknik tillhandahålls också för att bibehålla optimal färgtemperatur och ljusstyrka.

För personer som inte kan sova i fullständigt mörker har tillverkare i vissa modeller tillhandahållit ett nattljusläge som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär i sovrummet.

Sedan de senaste århundradena är kristallkronor de vackraste och sofistikerade i interiörer i klassisk stil. Idag är kristall mycket populärt i många moderna rumsdesigner. Vanligtvis är kristall huvuddelen av lampan - detta skapar effekten av prakt av hela kompositionen. En kristallkrona, korrekt vald för en viss inredning, kommer bara att betona ägarens känsliga smak.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den ovanliga effekten av diffust ljus skapas i kristallkronor, lampor och golvlampor med hjälp av det stora antalet vinklar som finns på linserna. Genom att bryta ljusstrålarna, reflektera från dem, skapar de ett unikt ljusspel. Priset på sådana belysningsarmaturer beror på hur materialet bearbetas, det vill säga kristall.

Sådana ljuskronor kan dekorera både sovrummet och hallen, och köket, korridoren. De mest populära serierna av Citilux kristallbelysningsarmaturer är Jesse, Portal och andra. Modeller från dessa serier är utformade för alla typer av tak, inklusive sträcktak. En av funktionerna är närvaron av en dubbel omkopplare, liksom regulatorer för att styra ljusdimmarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

En av de senaste innovationerna i detta företag kan kallas utseendet på marknaden av en musikalisk ljuskrona - med inbyggda lysdioder och en kontrollpanel. Det finns en möjlighet att styra via applikationen installerad på mobiltelefonen.

Mångfald

Varje potentiell köpare vill göra inredningen i sitt hem det mest bekväma, samtidigt som rummets elegans och skönhet bibehålls. I det här fallet kommer den danska tillverkaren av lampor Citilux, som erbjuder ett ganska brett utbud av produkter, att vara en utmärkt assistent vid val av belysning. Varje år producerar företaget flera nya serier av belysningsarmaturer, som kännetecknas av sin ursprungliga design och en mängd olika tekniska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De mest populära är:

  • "Versailles" - lampor, tak- och taklampor, gjorda i klassisk stil, gjorda av brons och glas.
  • "Evora" - moderna lampor och hängande ljuskronor av krom med textilnyanser.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • "Riga" - extravaganta lampor gjorda i gotisk stil, utan nyanser.
  • "Opera" - utsökta hängande lampor och lampor, gjorda i klassisk stil, med kristallhängen, vilket skapar ett intressant ljusspel.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • "Argo" - vägglampor och hängande ljuskronor med en original design som passar perfekt in i många moderna interiörer.
  • Omega är en modern hängande lampa. Plafond är gjord av glas.
Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av kollektioner förvånar helt enkelt med sitt sortiment och gör det möjligt att tillfredsställa även den mest krävande kunden.

Recensioner

Den världsomspännande berömmelsen och efterfrågan på denna tillverkare betonas av ett stort antal positiva recensioner. De säger att:

  • Företagets belysningsarmaturer kännetecknas av ett utsökt utseende, design gjord i en mängd olika stilar - från klassisk till högteknologisk stil.
  • Bland kristallmodellerna kan du välja ett billigt alternativ som skapar effekten av mjukt diffust ljus.
  • Kvalitetskonstruktion - med slitstarka material.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Möjligheten att styra belysningsnivån med en bekväm fjärrkontroll.
  • Rätt placering av nyanser ger god belysning av rummet.
  • Tillverkning av produkter från miljövänliga material.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Av de negativa recensionerna är det värt att notera att köpare är missnöjda med förekomsten av repor och sprickor på nyanserna i vissa modeller. När de väljer produkter där träklädsel förekommer, tar köparna hänsyn till att elementen inte är gjorda av massivt trä, utan av spån.

Bild
Bild

Prisklassen på företagets produkter är lika bred som själva sortimentet. Priset på de mest budgetalternativ är från 800 rubel. och högre. Till exempel för 790 rubel. du kan köpa en intressant ljuskrona "Oliver" i barnrummet, bestående av tre nyanser. En modell för 1200 rubel kan vara ett bra alternativ.

För människor som har råd att köpa dyrare modeller innehåller Citilux -kollektionen taklampan Eletto Cubista, som kostar nästan 145 tusen rubel. Den höga kostnaden för denna modell motiveras av användningen av högsta kvalitet och naturmaterial (krom och kristall) vid tillverkningen, liksom av dess imponerande. Den levereras med en fjärrkontroll för flera belysningslägen och ett brett spektrum av färgtemperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Belysningsenheter från detta företag kommer att vara bra hjälpare både för dem som vill fräscha upp sitt interiör och för dem som vill förändra rummets stil avsevärt.

Citilux designers erbjuder både strikta klassiska modeller och de mest extravaganta produkterna som kommer att bli höjdpunkten i alla rum i modern stil.

Vid tillverkning av belysningsarmaturer följer tillverkare strikt alla europeiska standarder, därför är deras produkter av hög kvalitet och populära på världsmarknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Välj rätt modell, sträva efter att se till att den kombineras med det inre av rummet. I det här fallet kan det bli ett intressant tillägg, en höjdpunkt i rummet.

Rekommenderad: