Favoritkronor (35 Bilder): Funktioner I Takmodeller, Där De är Gjorda

Innehållsförteckning:

Video: Favoritkronor (35 Bilder): Funktioner I Takmodeller, Där De är Gjorda

Video: Favoritkronor (35 Bilder): Funktioner I Takmodeller, Där De är Gjorda
Video: Мало кто знает об этой функции БОЛГАРКИ !!! 2024, Mars
Favoritkronor (35 Bilder): Funktioner I Takmodeller, Där De är Gjorda
Favoritkronor (35 Bilder): Funktioner I Takmodeller, Där De är Gjorda
Anonim

Belysningsenheter används inte bara i lägenheter eller hus, utan också på kontor, kontor, kaféer, byggnader och andra lokaler. De belyser utrymmet och skapar stämningen, ställer in stilen. Ljuskronor med en mängd olika mönster är särskilt populära.

Favoritkronor kännetecknas av sin utmärkta kvalitet och unika utseende. Tack vare dem är det möjligt att skapa en exceptionell interiör, en speciell stämning i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om företag

Favoritvarumärket sammanför tyska designers och arkitekter som skapar unika produkter med märkeskvalitet. Trots sin relativa ungdom är företaget en stark konkurrent till liknande märken och en utmärkt tillverkare på belysningsmarknaden. Under flera års arbete har de visat ett brett utbud av originella dekorativa lampor och öppnat två fabriker: i Tyskland och Kina. Optimala priser och bekväm service garanterade samarbete med andra länder, inklusive Ryssland.

Företaget tillverkar produkter som uppfyller alla krav i den europeiska kvalitetsstandarden och tullunionens kvalitetsstandard.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produktserien innehåller nästan alla typer av armaturer:

  • Stationär:

    • tak;
    • väggmonterad;
    • inbyggt;
    • upphängd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bärbar:

    • skrivbord;
    • golv.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna lista innehåller inte bara handhållna och huvudmonterade belysningsenheter.

För tillverkning av belysningsanordningar av alla slag använder detta märke järn. Till exempel är komplexa eller volymetriska element gjorda av aluminium, mässing och zink. Beslag och dekorelement färgas genom galvanisering eller målning på olika sätt. För dekoration av ljuskronor använder detta företag glas, kristall, keramik, tyg, trä, plast, akryl, gips och många andra material. Mängden modeller beror bara på designernas fantasi.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Favorit tillverkar produkter i en mängd olika stilar. "Classic" är en serie armaturer tillverkade i klassisk stil och målade med en galvaniseringsmetod. Modeller som heter "Crystal" kombinerar olika produkter gjorda med kristall. Techno-LED är en serie infällda lampor. Namnet "Utomhus" avser trädgårdsbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En speciell plats bland utbudet av ljuskronor upptar landstilen, som också kallas rustik. Dessa modeller är gjorda av en metallram och målade i bruna eller bronsfärger. För att betona den moderna interiören har företagets designers utvecklat moderna ljuskronor. De har en krom- eller nickelfärg och ett lakoniskt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Loftarmaturer kännetecknas av sitt praktiska och något oförskämda utseende. De liknar gatubelysningsarmaturer. För deras skapande används hållbara material: metall, glas och sten. Deras färger är mestadels enkla och naturliga nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Här är flera modeller av favoritkronor som är de mest populära och som kan tillgodose olika smaker hos kunder.

Exempelvis är Edera 1601-4C ljuskrona en klassisk, kompakt och effektiv modell. Den är gjord av en brun metallkropp och fyra vita glasskärmar.

Modell "Snow 1698-6P" med krombeslag och runda vita nyanser. En sådan ljuskrona passar perfekt in i ett ljust interiör, och krokfästet garanterar långsiktig pålitlig drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kristall och metall samlas i taklampan Rabat 1578-1PC. Dess låga pris beror på det lilla belysningsområdet - 2 kvadratmeter. Denna kompakta och originella ljuskrona med en svag glödlampa kan användas som nattlampa.

Bolos 1742-2P är en annan liten modell, men designad för två glödlampor. Tillverkad i svart och grått och designad för små rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Följande lyxkronor är inte bara dyra utan också dyra. Modell "Prismen 1891-8P" har svart matt beslag och glasskärmar för 8 lampor. Det är perfekt för stora rum i modern eller högteknologisk stil.

Den lyxiga takkronan Teresia 1650-20P är tillverkad av förgylld metall och kristall. Denna modell kommer att vara i harmoni med barockstilen i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Det unga och lovande företaget Favorite blev snabbt populärt på belysningsmarknaden. Recensioner om företaget och dess produkter är mestadels positiva. Nackdelarna inkluderar endast närvaron av märkesbutiker, inte i alla Rysslands städer. Detta problem löses dock enkelt genom leverans.

Köpare lyfter fram följande fördelar med företagets produkter:

  • kvalitet och tillförlitlighet hos belysningsarmaturer;
  • brett utbud av modeller;
  • tillgänglighet av budget och dyra modeller;
  • snabb lösning av problem med äktenskap.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sammanfattningsvis kan vi lugnt säga att Favoritkronor kombinerar ett brett sortiment, oklanderlig kvalitet och rimliga priser. Alla lampmodeller uppfyller internationella kvalitetsstandarder och möter modetrender. På grund av professionalismen hos designers skapas riktiga mästerverk som ger mys och komfort. Och hantverkare av högkvalitativa material väcker sina idéer till liv.

Rekommenderad: