Vit öppen Spis (30 Bilder): Gör-det-själv-elektriska Produkter, Meta- Och Guardia-spisar, Färger På Electrolux EFP M 5012W Minikaminer

Innehållsförteckning:

Video: Vit öppen Spis (30 Bilder): Gör-det-själv-elektriska Produkter, Meta- Och Guardia-spisar, Färger På Electrolux EFP M 5012W Minikaminer

Video: Vit öppen Spis (30 Bilder): Gör-det-själv-elektriska Produkter, Meta- Och Guardia-spisar, Färger På Electrolux EFP M 5012W Minikaminer
Video: Электрокамин для квартиры с обогревом и звуком Electrolux EFP/P 2520LS и EFP/P 3020LS. Видео обзор. 2024, April
Vit öppen Spis (30 Bilder): Gör-det-själv-elektriska Produkter, Meta- Och Guardia-spisar, Färger På Electrolux EFP M 5012W Minikaminer
Vit öppen Spis (30 Bilder): Gör-det-själv-elektriska Produkter, Meta- Och Guardia-spisar, Färger På Electrolux EFP M 5012W Minikaminer
Anonim

Uppvärmning av hus med eldstäder har en mycket lång historia. Men för att denna solida och högkvalitativa värmeenhet ska kunna fylla sin funktion måste du också ta hand om designen och det attraktiva utseendet. Eldstäder kan inte uppfattas enbart som en lyxartikel, eftersom de inte nödvändigtvis är pompösa och högtidliga i sitt utförande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

En vit öppen spis anses vara en av de mest mångsidiga designlösningarna, dessutom ganska praktisk.

Med skicklig användning blir det till en nyckelelement i rummet där härden är installerad. Du kan ansöka:

  • i klassiska vardagsrum - tyngdpunkten ligger på smidiga former av inredning;
  • för Provence -stil - det är bättre att använda naturmaterial;
  • modern - det krävs att man väljer en produkt med den striktast möjliga geometrin;
  • i ett rum utformat i enlighet med begreppet minimalism.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den snövit färgen ser högtidlig och uttrycksfull ut, gör att du kan göra eldstaden till semantiskt mitt i rummet. Men det är mycket viktigt att ta reda på om en sådan färgning kommer att vara tillräckligt praktisk, om en oklanderligt ljus yta inte blir täckt av damm och smuts för snabbt.

Elfenbensskuggan är också ganska knepig ., den har ett antal små variationer, vars skillnad bara uppskattas av en utbildad designer. I alla fall skapar denna färg en känsla av mjukhet, harmoni och sofistikering samtidigt.

Med hjälp av en mjölkaktig nyans är det lätt att betona lugn, säkerhet och lugn.

Bild
Bild

Oavsett kombinationen med andra tonaliteter i rummet skapas en neutral inredning utan uttalade specifika accenter.

Visningar

Elektriska eldstäder är säkra och billiga jämfört med vedeldade värmare. Sådana eldstäder kan användas säkert även i hem där det finns små barn eller djur. Installation av en elektrisk eldstad är mycket lättare än dess eldade motsvarighet eller en spis. Detta är den enda lösningen som låter dig njuta av åsynen av en låga i en stadslägenhet.

Den dekorativa värmekällan är också ganska ekonomisk ., det låter dig minska kostnaderna för att köpa bränsle och organisera dess lagring. Den golvstående mini-versionen av den elektriska eldstaden rekommenderas vid ett litet utrymme i rummet. Men om målet är att radikalt omvandla interiören måste du fortfarande använda väggmodifieringar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den klassiska typen av öppen spis betonar omedelbart den höga sociala statusen för husets ägare och deras starka ekonomiska ställning. Det bästa sättet att demonstrera detta anses förtjänat användningen av marmorstrukturer, som är både praktiska och estetiska samtidigt. Naturligtvis används marmor inte för huvuddelen, utan bara för fasad, men det blir en slags värmeackumulator, ökar härdens funktionalitet.

Bild
Bild

Genom att göra en portal av tegel kan du spara en hel del utan att försämra produktens praktiska egenskaper och dess utseende. En obehandlad tegelyta är lämplig för både moderna och klassiska interiörer. Huvudsaken är att murverket matchar dess design. Atmosfären som skapas på detta sätt är samtidigt diskret, bekväm och bidrar till oroliga samtal, lugn fritid.

Bild
Bild

För beklädnad är en lätt finishplatta lämplig, vilket är annorlunda:

  • styrka;
  • betydande estetiska egenskaper;
  • kombinatorisk - den kombineras perfekt med andra moderna ytbeläggningar;
  • immunitet mot höga temperaturer.

Att lägga kakel runt en falsk spis är lättare och lättare än tung naturmarmor, och de skonsamma underhållskraven kommer att glädja det praktiska.

Bild
Bild
Bild
Bild

För efterbehandling kan du använda gips och ett antal andra konstgjorda material, det enda kravet som, förutom vit färg, är värmebeständighet. Samma material kan användas för att rama in en elektrisk eldstad.

Design

Användningen av vit färg låter dig skapa en spektakulär och vacker miljö i huset, lägenheten.

Dess positiva sidor är:

  • kompatibilitet med andra tonaliteter, inklusive enkelheten att skapa svartvita kombinationer;
  • känsla av luftighet i rymden;
  • optimistisk attityd.

Nackdelarna är också uppenbara. Detta är svårigheten att välja toner som inte skulle se livlöst sterila ut, liksom behovet av konstant underhåll av ljusa ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är lika viktigt att välja en geometrisk form och material som, precis som färgen, ska motsvara den valda stilen. Så i Provence -vardagsrummet är marmorprodukter helt olämpliga, det är mycket bättre att använda natursten och keramiska plattor. Eldstaden ska vara öppen, rektangulär. Stugan är inredd med en stenhärd, liknande en spis. Den skandinaviska stilen är lakonisk, ofta är eldstaden fyrkantig och metall och slät sten används för beklädnad. Den klassiska engelska härden är gjord i form av bokstaven P, nästan ingen inredning är oförenlig med den, även en TV -apparat på toppen kommer att bryta harmonin.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Av de smycken som du kan skapa med egna händer och applicera färdiga är det värt att nämna:

  • broderade gobelänger;
  • fotografier med noga genomtänkta motiv;
  • dekorativa element i trä, målade med choklad eller i någon annan färg.
Bild
Bild
Bild
Bild

Av de köpta alternativen är det värt att notera också figurer, målade samlarplattor, ljus.

Tillverkare och recensioner

Rysk eldstad portal " Vakt "har gjorts i 13 år av fanerad MDF och täckt med italiensk färg av hög kvalitet. Produktionen distribueras i Cheboksary och ytterligare ett distributionslager ligger i Moskva. Färgning under blekt ek ser fräsch och sofistikerad ut; många andra alternativ visas också på den officiella webbplatsen.

Bild
Bild

I över två decennier har företaget " Meta "skapar eldstäder, eldstäder och spisar. Huvudmaterialet är en signatur gråvit sten. Företaget har fyra stora företag i Ryssland.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk öppen spis Electrolux EFP M 5012W utomhus tillverkas i Kina. Färgen är ren vit, huvudmaterialen är glas och metall. Liksom alla produkter av detta märke är de mycket efterfrågade.

Bild
Bild

Eldstad inramning " Korsika " kan köpas i ett brett sortiment. Det finns till exempel en färg för vit ek med guld, gråvit eller bara vit. De är tillverkade i Frankrike, och huvudmaterialet är trä av hög kvalitet.

Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

En vit öppen spis mot bakgrunden av en klassisk design upplevs fräsch och original. Varje annan färg kommer att se rik, ljus och attraktiv ut mot bakgrunden av en sådan produkt.

Bild
Bild

En engelsk eldstad är gjord med en liten, men rymlig eldstuga. Raka konturer råder i hans prestation. Alternativet för Provence utförs som en öppen spis. Klädseln är naturlig och enkel, utan onödiga krusiduller.

Rekommenderad: