Electrolux Eldstäder: Elektriska Modeller EFP C 1000RC Och F 100, W 2000S Och 1200URLS, 1250ULS Och 1100URCL, Vita Och Svarta Versioner

Innehållsförteckning:

Video: Electrolux Eldstäder: Elektriska Modeller EFP C 1000RC Och F 100, W 2000S Och 1200URLS, 1250ULS Och 1100URCL, Vita Och Svarta Versioner

Video: Electrolux Eldstäder: Elektriska Modeller EFP C 1000RC Och F 100, W 2000S Och 1200URLS, 1250ULS Och 1100URCL, Vita Och Svarta Versioner
Video: Обзор настенного электрокамина EFP/W-2000S от Electrolux 2024, April
Electrolux Eldstäder: Elektriska Modeller EFP C 1000RC Och F 100, W 2000S Och 1200URLS, 1250ULS Och 1100URCL, Vita Och Svarta Versioner
Electrolux Eldstäder: Elektriska Modeller EFP C 1000RC Och F 100, W 2000S Och 1200URLS, 1250ULS Och 1100URCL, Vita Och Svarta Versioner
Anonim

Varje ägare vill dekorera sitt hem stilfullt och moderiktigt. Electrolux eldstad blir höjdpunkten i ditt rum.

I den här artikeln kommer vi att titta på de viktigaste funktionerna och fördelarna med detta företags produkter.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Det svenska företaget har länge vunnit köparens kärlek över hela världen. Alla uppfinningar bygger på praktiska egenskaper, stil och hög kvalitet. Elektriska eldstäder kommer att skapa en mysig hematmosfär.

De främsta fördelarna med sådana produkter inkluderar:

  • Kreativ design … Många köpare strävar efter att köpa inte bara en användbar sak, utan också en snygg möbel. Varje modell är unik. Även de mest krävande kunderna hittar en produkt som passar dem.
  • Säkerhet … Denna parameter är en av de viktigaste. Produkten ska inte bara vara snygg och vacker, utan också brandsäker. Detta kommer att hindra dig från att oroa dig för dina familjemedlemmars välbefinnande.
  • Lönsamhet … Många köpare tror att en eldstad kommer att medföra betydande kostnader. Electrolux erbjuder alternativ med energiförbrukning från 0,9 till 2 kW. Detta är ännu mindre än en vattenkokare.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Lätt att installera … Produkten kan enkelt installeras. Det kommer också att vara enkelt att använda en elektrisk eldstad. Varje enhet har en enkel och enkel manual.
  • Brett utbud av ytterligare funktioner … Till exempel kan det vara ett system för att simulera en brinnande härd "Real Fire", möjligheten att justera ljusets ljusstyrka, liksom andra element som hjälper till att skapa en känsla av realism hos en riktig eldstad.
  • Med ytterligare alternativ kan du känna komfort och bekvämlighet i ämnets användning. Det kan till exempel vara närvaron av en fjärrkontroll, en termostat för att upprätthålla en viss temperatur och skydd mot överhettning och andra.
Bild
Bild
  • Stort utbud av … Electrolux är anmärkningsvärt inte bara för kvalitetsprodukter. Här kan du hitta en mängd olika alternativ för ditt hem.
  • Tillgänglighet … Den demokratiska kostnaden blir en trevlig bonus för varje kund. Du kommer att kunna köpa en vara till ett överkomligt pris utan att göra hål i din plånbok.
  • Bra humör … När du inreder ditt rum med en snygg produkt, kommer du att känna komforten och värmen i ditt hem. Stämningen kommer att stiga, och en atmosfär av vänlighet och förståelse kommer att regera runt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Den otvivelaktiga fördelen med Electrolux -företaget är ett brett utbud av modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Golvstående

EFP C 1000RC … Denna originalversion kommer att tilltala de köpare som uppskattar utmärkt kvalitet och prisvärda varor. Samlingsserien "Eldstad Classic" låter dig organiskt kombinera klassiker och innovativ teknik. Denna produkt har en speciell modul där det finns en vinkelorientering.

Enheten passar in i vilken inredning som helst och tar inte mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

EFP / F 100 -modellerna är också populära .… De har en högkvalitativ MDF-metallhölje. Sådana produkter väger cirka 20 kilo.

Bild
Bild
Bild
Bild

väggmonterad

Snygga väggalternativ kommer att se bra ut i varje vardagsrum. De hjälper till att fylla rummet inte bara med realistisk eld, utan också med värme. Ultratunn kropp och lätt vikt gör det enkelt att placera enheten. Modeller finns i olika varianter, till exempel EFP / W-1150URLS … Dess vikt är 12,8 kilo.

Modellen kan väggmonteras. Det finns också en fjärrkontroll som hjälper dig att enkelt använda produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativ EFP / W-1200URLS känd för sin kreativa stil, har en vertikal orientering. Din interiör kommer säkert att glittra på ett nytt sätt, bli mer exklusivt och moderiktigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modell EFP / W 2000S kommer att locka köparnas uppmärksamhet med sin snygga design. Den speglade frontpanelen är en trendig accent som kommer att förvandla din inredning. Dekorativa stenar fungerar som bränsle, vilket skapar komfort och mys i ditt hem. Produkten har två värmeeffektnivåer. Så du kan skapa det klimat du behöver i lägenheten.

Produkten har också ett särskilt överhettningsskydd. Detta kommer att garantera säkerheten för enheten, såväl som alla runt omkring. Tack vare fjärrkontrollen kan du bekvämt styra produkten utan att resa dig från din favoritstol.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggt

Inbyggda modeller är perfekta för alla finsmakare av klassikerna. Dessa alternativ kommer att bli attraktionscentrum för hela familjen. Det viktigaste är att organiskt kombinera produkterna med det allmänna konceptet i rummet. Intressanta alternativ och 1250ULS och 1100URCL … Tack vare den utmärkta kvaliteten ser enheterna ganska realistiska ut.

Svart modell EFP / P-3020 kommer att erövra alla finsmakare av riktiga härdar. Effekten av en naturlig låga uppnås tack vare bränt trä, precis som i en riktig kamininsats. Du kan när som helst stänga av värmefunktionen och lämna bara ljusa eldstungor. Tegelfinish inuti eldstaden gör att du kan förbättra den dekorativa effekten av eldstaden.

Alternativ EFP / P-2520 attraktiv med många alternativ. Här kan du justera effekten, det finns en termostat, bekväm fjärrkontroll. Produkten kan fungera som ett dekorativt element, samt aktivt värma upp rummet.

Det är anmärkningsvärt att du kan bygga en elektronisk härd i olika nischer. Så det kommer att vara bekvämt att visuellt dela in rummet i olika zoner. Till exempel kan du skilja köket från vardagsrummet. Du behöver bara bestämma en lämplig plats i förväg, installera enheten och anslut den till ett uttag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Miniatyralternativ

Särskilda mini-eldstäder, som t.ex. EFP / M-5012B , har sina egna fördelar. Förutom kompakta mått kan enheterna placeras på en plats som passar dig. Du kan placera modellen på golvet, på en hylla, på ett soffbord. En liten elektronisk enhet hjälper till att skapa ett mysigt hem. Denna mobila värmare kan kombineras med andra apparater. Finns i blank vit eller matt svart.

Modeller kan installeras med egna händer. Dessutom, om du inte är säker på dina förmågor, är det bättre att konsultera en specialist. På så sätt sparar du din energi, nerver och tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vi har övervägt de främsta fördelarna med Electrolux eldstäder, liksom de mest populära modellerna som kommer att dekorera ditt hem. Var noga med att bestämma rätt dimensioner för produkten innan du köper .… Det är också värt att fokusera på rummets allmänna stil så att eldstaden passar organiskt in i rummet.

Rekommenderad: