De Mest Effektiva Lösningarna För Vägglöss: De Bästa Gifterna För Att Förstöra Vägglöss I En Lägenhet, Betyg På Starka Lösningar. Vad är Det Bästa Sättet Att Förgifta Dem Själv Hem

Innehållsförteckning:

Video: De Mest Effektiva Lösningarna För Vägglöss: De Bästa Gifterna För Att Förstöra Vägglöss I En Lägenhet, Betyg På Starka Lösningar. Vad är Det Bästa Sättet Att Förgifta Dem Själv Hem

Video: De Mest Effektiva Lösningarna För Vägglöss: De Bästa Gifterna För Att Förstöra Vägglöss I En Lägenhet, Betyg På Starka Lösningar. Vad är Det Bästa Sättet Att Förgifta Dem Själv Hem
Video: Vägglöss på resan - Anticimex trygga tips del 1 2024, April
De Mest Effektiva Lösningarna För Vägglöss: De Bästa Gifterna För Att Förstöra Vägglöss I En Lägenhet, Betyg På Starka Lösningar. Vad är Det Bästa Sättet Att Förgifta Dem Själv Hem
De Mest Effektiva Lösningarna För Vägglöss: De Bästa Gifterna För Att Förstöra Vägglöss I En Lägenhet, Betyg På Starka Lösningar. Vad är Det Bästa Sättet Att Förgifta Dem Själv Hem
Anonim

Vägglöss kan till och med bosätta sig i ett helt rent hem. Kampen mot sådana skadedjur bör startas omedelbart efter att de upptäckts. En mängd olika medel kan användas för att förstöra dessa parasiter.

Bild
Bild

Mest populära tillverkare

Till att börja med kommer vi att bekanta oss med de mest populära tillverkarna som producerar bedbugkontrollprodukter

Raptor . Detta märke innehåller kraftfulla insekticider som snabbt kan förstöra alla skadliga organismer. Oftast säljs sådana produkter i cylindrar med en volym på 350 ml.

Det bör noteras att formuleringarna är absolut säkra för människor och husdjur.

Bild
Bild

" Rent hus ". Detta märke producerar produkter som är tillverkade på basis av tetrametrin. De innehåller också cypermetrin. De är mångsidiga, de kan användas för att förstöra vägglöss, kackerlackor. De säljs i olika format: pulver, aerosol.

Bild
Bild

" Räd ". Företagets produkter gör det enkelt att ta bort alla skadliga krypande och flygande parasiter, inklusive vägglöss. Dessa gifter säljs oftast som aerosoler. De inkluderar flera typer av insekticider samtidigt. Vid tillverkningen används också speciella aromatiska tillsatser.

Bild
Bild

" Sonder ". Detta märke producerar produkter i ett koncentrerat flytande format. Samtidigt frigörs de aktiva komponenterna gradvis och dödar alla skadedjur, inklusive vägglöss. Produkterna tillverkas på basis av speciella pyretroidinsekticider.

Bild
Bild

Granskning av de bästa verktygen

För närvarande i specialaffärer presenteras ett stort antal olika importerade och inhemska föreningar som gör att du kan bekämpa sådana insekter. Därefter kommer vi att titta närmare på vissa typer av medel för att förstöra vägglöss.

Bild
Bild

Flytande

Dessa kompositioner kan framställas i form av koncentrerade emulsioner och speciella suspensioner . Det första alternativet innehåller speciella kemiska aktiva element som späds direkt i förpackningen med alkohol eller bara vatten.

Före användning behöver ämnet oftast blandas med vatten. Under långtidsförvaring kommer lösningen att börja exfoliera, så den ska spädas först innan bearbetning.

Bild
Bild

Det andra alternativet presenteras i form av kapslar, som späds i vätska före användning . Sådana komponenter innehåller också speciella kemiska aktiva ämnen. Denna metod för att döda vägglöss anses vara ganska effektiv.

Bild
Bild

Vi kommer nu att titta på några av de enskilda flytande medlen mot dessa insekter

Skaffa sig . Detta läkemedel tillverkas med klorpyrifos (5%). Kompositionen har en liten lukt. Den har en krämig färg. Före användning späds ämnet ut i vatten i förhållandet 1: 10. Behandling med ett sådant gift bör endast utföras med skyddshandskar och en mask. Produkten tillhör den tredje faroklassen. Det har låg toxicitet och kan användas i bostadslägenheter. Med Get kan du odla vägglöss, myror, myggor. I detta fall väljs koncentrationen med hänsyn till skadedjuret. Det är bäst att spraya produkten med en sprayflaska. Vätskan gör att parasitens nervsystem blockeras, vilket leder till förlamning och död. Efter bearbetning finns inga ränder eller fläckar kvar. Denna insekticid anses vara en av de mest effektiva.

Bild
Bild

Agran . Denna koncentrerade emulsion säljs oftast i 50 ml behållare. De huvudsakliga aktiva ingredienserna är klorpyrifos och cypermetrin. Verktyget tillhör också den tredje faroklassen, det kan användas för behandling av bostadslokaler. "Agran" låter dig bekämpa vägglöss, loppor, flugor och kackerlackor. För att förbereda en arbetslösning kommer det att vara nödvändigt att späda 5,5 gram av ämnet i 5,5 liter vatten. Med verktyget kan du agera på skadliga insekter så snabbt som möjligt. I detta fall når skyddstiden 4-5 veckor.

Det är värt att notera att kompositionen har en ganska skarp och stark lukt. Lösningen som återstår efter bearbetning måste kasseras, den kan inte lagras, eftersom den börjar släppa ut giftiga komponenter.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Lambda Zone ". Ämnet kan användas för att bekämpa myror, vägglöss, flugor och loppor. Det låter dig förlama parasiternas lemmar, vilket leder till deras tidiga död. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i produkten är cyhalotrin. Kompositionen levereras i behållare med en volym på 50 milliliter och 1 liter. För att förbereda lösningen måste du späda 50 ml av ämnet i 5-10 liter vätska. Behandlingen görs bäst med sprutpistoler eller speciella sprutpistoler. Omedelbart efter sprutning ska bostaden stå kvar i ungefär en timme. Under denna tid kommer läkemedlet att kunna torka ut och bilda ett skyddande lager. "Lambda Zone" tillhör den tredje kategorin av faror. Ämnet har praktiskt taget ingen skarp lukt.

Bild
Bild

" Cucaracha ". Produkten används för att döda olika skadliga insekter. Den innehåller sådana aktiva ingredienser som malation, cypermetrin. Oftast i butiker kan du hitta en sådan komposition i små behållare med en volym på 50 ml, men du kan också köpa kopior på 1 och 5 liter. För att göra en fungerande lösning måste du blanda 2,5 ml av produkten och 1 liter medeltemperatur vatten. Behandlingen utförs genom sprutning. Läkemedlet låter dig ha en kontakt-intestinal effekt på insekter. "Cucaracha" kännetecknas av den maximala snabba och långvariga effekten. Detta ämne kan användas i bostäder, men vid sprutning måste det utföras med skyddshandskar och en mask.

Bild
Bild
Bild
Bild

Medilis Ziper . Denna vätska är gjord med cypermetrin. Det säljs i 50 och 500 ml behållare. Du kan också köpa 1 ml ampuller i butiker. Kompositionen gör att du kan ha en kontakt-tarm-effekt på parasiter. Det klassificeras som faroklass 3. För att skapa en lösning måste du späda 4-5 ml av ämnet i 1 liter ren vätska. Medilis Ziper kan användas även i öppna områden, eftersom det är särskilt motståndskraftigt mot ultraviolett ljus. Produkten har en stark obehaglig lukt. Färgen är genomskinlig med en gul nyans.

Denna vätska anses vara en av de mest effektiva i kampen mot vägglöss. Det är också lämpligt för bearbetning av kläder, sängkläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aerosol

Aerosoler gör det enkelt att självdöda skadliga insekter. Samtidigt levereras ämnet i en lämplig form - en sprayflaska. Nedan följer några av de mest effektiva verktygen av denna typ.

" Raptor. Förstörelse av vägglöss” . Verktyget har en ganska stor volym och ekonomisk förbrukning. En sådan aerosol verkar i en månad efter behandlingen. Låter dig döda vägglöss och deras larver. Kompositionen kan mycket väl räcka för ett stort område. Men samtidigt har den en ganska obehaglig skarp lukt. Den har också en relativt hög prislapp. För att helt eliminera alla skadedjur rekommenderas det att utföra flera sprayer med korta intervall.

Bild
Bild

" Räd. Lavendel ". Denna aerosol är ett universellt botemedel och kan döda många insekter, inklusive vägglöss. Ett verktyg av denna typ är lämpligt för bostadslokaler. Det kan också sprutas på möbler, kläder. Efter bearbetning är det bättre att ventilera hemmet. Produkten säljs i en praktisk flaska som ger snabb och bekväm användning. Det är också värt att notera att en sådan aerosol har ett överkomligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Super rent hus ". Detta universella botemedel bör också ingå i rankningen av de bästa, det kommer att förstöra många skadliga insekter, inklusive vägglöss. Det kommer att vara lämpligt för inomhus och utomhus sprutning. Aerosolen ger snabbast möjliga effekt. Den kan användas vid temperaturer över +10 grader. Super Clean House fungerar bara genom direktkontakt. Det är praktiskt taget luktfritt.

Bild
Bild

Dichlorvos Neo . Åtgärden hjälper till att bli av med vägglöss, malar, flugor, myror, myggor och myggor. Den kan också användas både inomhus och utomhus. Dichlorvos Neo bibehåller sin effekt i två veckor efter behandlingen. Aerosolen produceras på grundval av en unik effektiv formel som innehåller tre aktiva ingredienser samtidigt. Kompositionen låter dig skapa en pålitlig skyddsbarriär inom två veckor. Ämnet har praktiskt taget ingen obehaglig lukt. Det säljs i en bekväm behållare med ett speciellt rör som möjliggör en exakt sprutning.

Bild
Bild

" Rent hus. Färdig form med kamomill. " En sådan mångsidig aerosol gör att du kan ta bort vägglöss, myror, loppor och kackerlackor. Den är lämplig för både utomhus och inomhusbruk. Ämnet produceras på basis av tetrametrin. Kompositionen kan köpas i en lämplig behållare med en speciell spray.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bekämpa SuperSpray . En sådan aerosol kommer snabbt att förstöra vägglöss, spindlar, kackerlackor och myror. Det kan sprutas inomhus, utomhus. Kompositionen är helt säker för människor och husdjur. Den innehåller aktiva ingredienser som cyphenotrin och imiprotrin. Produkten säljs i en praktisk behållare med en sprayflaska och ett extra flexibelt munstycke som gör att du kan spruta ämnet även på de svåraste platserna.

Bild
Bild

Dr. Klaus "Attack ". Detta botemedel hjälper till att bli av med buggar och andra insekter i rummet. Åtgärdens varaktighet når 45 dagar. Aerosolen ger ett långsiktigt och pålitligt skydd mot olika skadliga organismer. Det säljs oftast i burkar på 600 ml. Detta ämne är mycket effektivt. Det produceras på basis av den aktiva ingrediensen cypermetrin. Det är billigt, alla konsumenter kan köpa det.

Bild
Bild

Pulver och kritor

Väggpulver är också mycket populära bland konsumenter. De är oftast effektiva i direktkontakt med insekter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särskilda kritor är också effektiva mot dessa insekter. Som regel appliceras ränder med kritor på platser där parasiter ackumuleras eller rör sig. Låt oss överväga mer detaljerat funktionerna i några av dessa verktyg som ligger i toppen av de bästa.

" Hector mot vägglöss. " Detta pulver ger ett tillförlitligt skydd mot vägglöss och deras larver. Vid kontakt med insekter börjar ämnet suga ut alla juicer från dem, vilket resulterar i att deras död inträffar. I detta fall kommer kompositionen inte att vara beroendeframkallande. "Hector" består av de minsta partiklarna med liten vikt. Vid minsta kontakt vidhäftar pulvret omedelbart fast vid buggarnas kropp. Oftast i butiker kan du hitta en sådan produkt i en flaska med en volym på 500 milliliter.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Fenaxin ". En effektiv komposition görs på basis av fenvaleratkomponenten, som kompletteras med borsyra. Ämnet, i kontakt med vägglöss, stör sitt nervsystems arbete, vilket leder till förlamning och sedan till döden. "Fenaxin" anses vara ett universellt botemedel, det behåller sin effektivitet även en månad efter behandlingen. Har en liten lukt som försvinner några timmar efter applicering. Detta pulver anses vara ett budgetalternativ.

Bild
Bild

" Fas-take ". Ett ämne av denna typ ingår också i rankningen av de mest kraftfulla och effektiva. Det låter dig ha en dubbel effekt: direktkontakt, liksom gastrointestinala effekter. Men samtidigt är kompositionen giftig för människor och husdjur, så det är bättre att överlåta behandlingen till specialister. Om du ändå bestämmer dig för att utföra arbetet själv måste du bära andningsskydd, skyddskläder, skyddsglasögon och en mask. Ämnet har en lång verkningstid. Pulvret säljs i små förpackningar om 125 gram. Det gäller också budgetalternativ.

Bild
Bild

" Absolut damm ". Ämnet produceras på basis av fenthion och deltametrin. Den kommer i små, praktiska väskor. Tillverkaren producerar också kompositionen i speciella flaskor. "Absolut damm" bibehåller sin effekt även två månader efter behandlingen. Den har en svag lukt som försvinner snabbt. Pulvret har den mest ekonomiska förbrukningen. Det är också det billigaste.

Bild
Bild

Tornado . Ett sådant kraftfullt gift framställs på basis av cypermetrin, som kompletteras med borsyra (5%). Det anses vara ganska effektivt, det låter dig förgifta insekter och deras larver. Tornado är något giftigt för människor och husdjur. Ämnet säljs i praktiska förpackningar om 150 gram, detta kommer att räcka för att bearbeta en yta på 100 kvm. m.

Bild
Bild

" Titanic ". Detta botemedel mot vägglöss inkluderar gips, cypermetin och kaolin. Krita är effektivt efter applicering och kommer att pågå i cirka två månader. "Titanic" har en låg toxicitet, den kan användas i rum där husdjur och små barn bor.

Bild
Bild

Urvalstips

Innan du köper ett botemedel för att döda vägglöss, bör du vara uppmärksam på några viktiga nyanser. Om du ska utföra behandlingen i ett bostadsområde är det bättre att använda lågt giftiga, ofarliga formuleringar. De kan köpas på apotek. Annars kan det skada människors och djurs hälsa.

Studera noggrant sammansättningen av den valda produkten

Den måste innehålla en aktiv ingrediens (pyretrin, malation, karbamat). Det är han som säkerställer effektiviteten av användningen av ämnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om det finns väldigt få buggar i hemmet kan du använda en enkel universell aerosol, ibland används även enkla folkmedicin beredda hemma . Om det finns många av dem bör du välja professionella och mycket effektiva formuleringar i en koncentrerad form. Kom ihåg att aerosolens funktion i regel inte direkt gäller insektlarverna, så behandlingen måste upprepas.

Bild
Bild

När du väljer ett giftigt medel är det bättre att lita på behandlingen för proffs för att inte skada din hälsa. Innan du köper bör du också läsa recensionerna för de medel du har valt.

Det är viktigt att titta på kompositionens volym. Om du behöver bearbeta ett betydande område är det värt att plocka upp mer omfattande medel. Du kan också ge företräde åt ämnen med en mer ekonomisk förbrukning.

Rekommenderad: