Kornkvarn "Kolos": översikt över Spannmålskvarnar 400 Watt. Hur Fungerar En Hushållsslipmaskin? Instruktioner Och Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Kornkvarn "Kolos": översikt över Spannmålskvarnar 400 Watt. Hur Fungerar En Hushållsslipmaskin? Instruktioner Och Kundrecensioner

Video: Kornkvarn
Video: Nordenfelt 2024, April
Kornkvarn "Kolos": översikt över Spannmålskvarnar 400 Watt. Hur Fungerar En Hushållsslipmaskin? Instruktioner Och Kundrecensioner
Kornkvarn "Kolos": översikt över Spannmålskvarnar 400 Watt. Hur Fungerar En Hushållsslipmaskin? Instruktioner Och Kundrecensioner
Anonim

Jordbrukssektorn kräver för närvarande användning av olika tekniska anordningar. En av dem är krossar, som används för att mala olika korn snabbt och enkelt. Idag kommer vi att prata om en sådan kvarn "Kolos".

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Hushållskrossar "Kolos" anses vara en specialiserad enhet för bearbetning av spannmål och omvandla det till mindre fraktioner. Efter det används det som foderblandning eller får omedelbart mata boskap. Denna shredder är ett stabiliseringssystem som fungerar med automatisk styrning, vilket gör att du självständigt kan justera hastigheten.

De produkter som passerar genom en sådan enhet blir mycket lättare för djuren att smälta. Dessa maskiner kan mala spannmål av valfri storlek (malt, vete).

Storleken på den önskade fraktionen, till vilken produkterna måste krossas, bestäms med hjälp av en sektion med en sil, där allt detta siktas. Med denna kvarn kan du enkelt förbereda foder för både små och stora boskap. Dessa elektriska enheter tillverkas av Rotor -fabriken.

De är mycket efterfrågade på dagens marknad. Dessa strimlare anses vara pålitliga och hållbara tekniska produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Hittills finns det olika modeller av dessa spannmålskvarnar med olika egenskaper. Låt oss markera de mest populära alternativen.

  • " Kolos-2m ". Denna enhet kan mala både spannmål och rotfrukter. Den är avsedd för användning på dotterbolag för boskapsuppfödning. Effektförbrukningen för modellen är 1250 W. Enhetens totala vikt når 8 kilo. Kolos-2m används ofta i industrisektorn på grund av dess höga kapacitet. Modellen är utrustad med vassa knivar, till vilka vridmomentet överförs från motorn. Dessutom är den utrustad med en speciell skyddsanordning som förhindrar eventuell överhettning av produkten när den fungerar.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Öra på 400 W ". Denna typ av hushållsförstörare är ett mer ekonomiskt alternativ. En sådan enhet kan bearbeta spannmål, majs och andra produkter noggrant. Provets totala vikt är 5,5 kg. För en industriell skala är en sådan produkt inte lämplig på grund av sin relativt låga effekt, men för hemmabruk är det det bästa alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Varje modell av sådana spannmålskrossar åtföljs av detaljerade instruktioner som indikerar att den genomsnittliga livslängden för sådana maskiner når cirka 10 år. Och även där kan du hitta rekommendationer från tillverkaren.

Så, instruktionerna säger att innan du sätter ner spannmålen i en behållare som är speciellt utformad för det, bör du slå på hackmotorn . Om du utför dessa åtgärder i omvänd ordning misslyckas enheten snabbt.

Motorn bör också stängas av efter att hela säden har bearbetats helt.

Bild
Bild
Bild
Bild

kom ihåg det bara helt torra rötter och spannmål kan sättas i tanken . Om det bara finns en liten mängd vatten i behållaren går enheten snabbt sönder.

Ta korta pauser under drift. Efter en timmes drift är det bättre att stänga av spannmålskrossen en kort stund så att motorn kan svalna lite.

Om du märker överdrivna vibrationer under användning måste du omedelbart koppla bort makulatorn från nätverket, och du måste också tömma behållaren omedelbart från innehållet . Först efter att ha utfört dessa procedurer kan du börja fastställa orsakerna till störningen och reparationen.

Bild
Bild

Granska översikt

Många konsumenter noterade den höga kvaliteten på dessa produkter, eftersom de kan bearbeta en betydande mängd spannmål och majs på en minimal tid. Förutom, det märktes att dessa modeller av krossar har ett överkomligt pris, de kommer att vara överkomliga för alla köpare.

Rekommenderad: