Skjutbara Aluminiumfönster För Balkonger, Verandor, Lusthus (24 Bilder): Inglasning Av Terrasser Och Lusthus Med Aluminiumprofil

Innehållsförteckning:

Video: Skjutbara Aluminiumfönster För Balkonger, Verandor, Lusthus (24 Bilder): Inglasning Av Terrasser Och Lusthus Med Aluminiumprofil

Video: Skjutbara Aluminiumfönster För Balkonger, Verandor, Lusthus (24 Bilder): Inglasning Av Terrasser Och Lusthus Med Aluminiumprofil
Video: Balkonginglasning 2024, Mars
Skjutbara Aluminiumfönster För Balkonger, Verandor, Lusthus (24 Bilder): Inglasning Av Terrasser Och Lusthus Med Aluminiumprofil
Skjutbara Aluminiumfönster För Balkonger, Verandor, Lusthus (24 Bilder): Inglasning Av Terrasser Och Lusthus Med Aluminiumprofil
Anonim

Verandaerna används för familjete, tyst integritet. Stora fönster, som helt fyller rummet med ljus, skapar en magisk atmosfär av komfort i dessa bilagor. Skjutfönster av aluminium används för installation på verandor, lusthus eller balkonger. Aluminiumstrukturer skiljer sig från vanliga dubbelglasfönster genom en betydande platsbesparing, vilket kan öka rummets funktionalitet kraftigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glas

Inglasning av balkonger och verandor är mycket viktigt för de hårda ryska klimatförhållandena. Du kan inte vila på en otäckt terrass eller i ett lusthus året om, men ett stängt rum är lagom för rekreation året runt. Den inglasade verandan kan alltid isoleras, så den isolerade balkongen eller verandan förvandlas till ett extra vardagsrum. Denna fördel används av många husägare som glaserar sina verandor med en glidande struktur eller panoramafönstersystem.

Dessa typer av fönster utför viktiga funktioner:

  • ge ett bekvämt mikroklimat;
  • skapa en mysig atmosfär;
  • skapa en barriär för olika insekter;
  • skydda rummet från olika atmosfäriska nederbörd.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta installeras aluminiumkonstruktioner på verandan och balkongen. Aluminiumfönster är ganska effektiva och bekväma, en annan sak är också viktig - sådana strukturer skyddar rummet perfekt från extrem kyla.

Verandaer, terrasser eller balkonger kan värmas centralt , men kan förbli ouppvärmda. Därför beror temperaturen inne i rummet på temperaturen utanför fönstret. Infällda fönsterkonstruktioner isolerar verandan.

Moderna aluminiumfönster skyddar rum perfekt, medan det inte finns någon värmeförlust och ingen växthuseffekt skapas i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan viktig fördel med glidstrukturer kallas enkel rengöring. Aluminiumfönster samlar praktiskt taget inte damm och smuts, glidande skärmar håller sig rena länge.

En mängd olika produktionstekniker möjliggör tillverkning av många olika design för glasrutor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specifikationerna för glidstrukturen

Vanligtvis är lusthus och balkonger inglasade med träramar, men den moderna stilen tvingar designspecialister att använda de mest originella och multifunktionella modellerna. Så det visar sig att kombinera husets fasad direkt med det angränsande territoriet, vilket skapar en slags övergångszon. Det mest effektiva skyddet för sådana ouppvärmda kylrum är en glidstruktur.

Sådana system är av två typer:

  • svängbart glidande;
  • parallell glidning.

Den största fördelen med att installera skjutdörrar eller fönster är en rymlig arbetsyta. Som ett resultat kommer mer naturligt ljus in i rummet.

Dessutom matchar glasinsatser perfekt vilken inredning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Vanligtvis är en balkong eller terrass med icke-standardiserade geometrier inglasad med en glidande struktur. Detta alternativ är lämpligt för trasiga eller avrundade arbors eller verandor.

Ett ovanligt och bekvämt system kallas fönsterkarmar med en lyft-och-glidmekanism . Denna design av fönsterblock är populär på grund av dess höga värmeisolering och ljudisolering. Förresten, fönster med sådana mekanismer är mycket intressanta och ser ganska originella ut.

Glidkonstruktioner av aluminium är ganska enkla att installera och använda. Det här alternativet kommer att vara det bästa för ett ouppvärmt rum som behöver skydd mot kraftigt regn eller främmande buller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med aluminium är korrosionsbeständighet . Aluminiumfönsterblockets lätta vikt kommer inte att överbelasta stöden eller överlappningen av lusthuset eller terrassen, och detta tillåter användning av strukturer även för installation i tvåvåningshus.

Tack vare den eleganta aluminiumprofilen är det möjligt att skapa ett sofistikerat tillskott till terrassen eller lusthuset. I ett rum med sådan inglasning kommer blomsterbäddar, liksom växthus, att se bra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aluminiumramarna är ganska tunna, men glaset inuti dem har en stor yta på grund av basens hållfasthet. Glidsystemet är tillverkat av ett material som absolut inte är rädd för eld, så fönsterkonstruktionerna är brandsäkra. Det är möjligt att koppla av i rummet glaserat med aluminiumramar året runt.

Fönsterramar i aluminium är mycket lätta, vilket gör att de kan installeras inte bara i nya byggnader utan även i gamla byggnader.

Glidstrukturen är utrustad med enkel- eller dubbelglas . För att förbättra värmehållningen måste du välja det andra alternativet. Kvalitetsinstallation plus robusta ramar skapar en hållbar konstruktionstyp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Aluminium anses vara tillräckligt motståndskraftigt mot olika atmosfäriska förhållanden, det är inte rädd för mekaniska skador. Dessa viktiga egenskaper värderas högt i aluminiumglidningssystem. Aluminium bleknar inte i solen, skadas inte av ultravioletta strålar, rostar inte. Det finns också andra viktiga fördelar.

Billigare produktion . För att installera en aluminiumkonstruktion krävs ingen ytterligare förstärkning i form av armering eller andra anordningar, och detta påverkar följaktligen profilernas låga pris.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Förfining och enkelhet . För transparenta strukturer används en tunn typ av ram. Sådana fönsterkarmar är mycket billigare än plast- eller träkonstruktioner. Sådana system släpper perfekt in naturligt ljus inuti rummet.
  • Inglasning av tillräckligt stora öppningar är möjlig . Aluminiumprofilen är lätt, vilket gör att fönster och dörrar med glas har de längsta öppningarna. Förfining, liksom genomskinligheten i fönstersystemet, bevaras fullt ut oavsett öppningens storlek.
Bild
Bild
  • Stort urval av färgpaletter . Aluminiumstrukturen kan enkelt målas med olika färgämnen. Följaktligen kan du enkelt välja utformningen av önskad nyans i fasadens färg.
  • Produktion enligt individuella mätningar av lokalerna är möjlig . Fönstersystem och dörrkonstruktioner görs enligt kundens personliga önskemål.
  • Lätt att använda . Glidsystem av denna typ kan tvättas regelbundet, fästelement inspekteras ibland i förebyggande syfte.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Installationen av aluminiumkonstruktioner gör det möjligt att få liv i de mest extraordinära designidéerna. Dessa fönsterramar anses vara optimala för installation i kylrum - på verandor, terrasser, balkonger, växthus.

Rekommenderad: