Kombinationen Av Grått Och Brunt I Interiören (45 Bilder): Gråbrun Färg I Sovrummet Och Andra Rum

Innehållsförteckning:

Video: Kombinationen Av Grått Och Brunt I Interiören (45 Bilder): Gråbrun Färg I Sovrummet Och Andra Rum

Video: Kombinationen Av Grått Och Brunt I Interiören (45 Bilder): Gråbrun Färg I Sovrummet Och Andra Rum
Video: Inredning i grått - tipsen som hjälper dig hitta rätt grå | INREDNING | 2024, April
Kombinationen Av Grått Och Brunt I Interiören (45 Bilder): Gråbrun Färg I Sovrummet Och Andra Rum
Kombinationen Av Grått Och Brunt I Interiören (45 Bilder): Gråbrun Färg I Sovrummet Och Andra Rum
Anonim

Den gråbruna paletten i designvärlden är taupe -färgen. Den är uppkallad efter den europeiska molen, som har en unik gråbrun päls. Denna stil har fått extraordinär efterfrågan de senaste åren. Det gråbruna sortimentet talar om återhållsamhet och raffinerad smak hos ägaren. Det kompletteras perfekt med andra färgnyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Tillbaka på medeltiden var denna palett, som påminde om damm och smuts i färg, efterfrågad främst bland de fattiga. Men nu väljer rika människor också gråbruna nyanser - mullvadstilen anses vara en indikator på det senaste modet. Många människor har tröttnat på de levande färgerna som rött eller gult som dyker upp hela tiden i annonser.

Om interiören ger en gråbrun kombination som huvudfärgschema, kan vi säga att ägaren har en stålkaraktär och raffinerad smak. Denna serie anpassar sig till ett lugnt och lugnt humör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Allt som blir modernt blir ett fodertråg för designers. Gråbruna nyanser används på väggpaneler, laminat och andra beläggningar. Möbler och inredningselement är dekorerade i gråbruna toner. Nästan vilken ton som helst kombineras med sådana nyanser. Men det finns områden i regnbågssortimentet som passar perfekt till de gråbruna nyanserna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blågrå med brun nyans - vintagestil . Trots en sådan kontrast mjukas stilen, eftersom den liknar himmel och jord, vilket gör ägaren närmare miljön. För fans av svartvitt rumsdekoration, som inte tål överdriven kontrast, är en komposition av gråbruna och ljusa beige toner lämplig. Denna mångsidiga lösning ger rummet en yttre chic och glans. Samtidigt kommer situationen att se ut snarare neutral än trotsig, i en nykonservativ stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det spelar ingen roll vad man ska kombinera gråbruna nyanser med - det är möjligt med blåaktiga och ljusbeige färgscheman . De kan kompletteras, t.ex. eller sallad, eller ametyst eller rosenträ . Utseendet är komplett och harmoniskt.

Sådan färgterapi hjälper rumsboende att sjunka in i en sund och sund sömn. Den gråbruna stilen gäller inte den trotsiga och ställer inte personen till negativitet ., vilket är extremt viktigt för inredningen av sovrummet.

Förutom tapeter eller möbler väljs sängkläder också i gråbrun - här kommer fantasin att nå en ny nivå.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den gråbruna finishen är en unik väggdekoration. Och det är lämpligt att välja möbler baserade på mörkt trä. Ljusa beige eller vita persienner, lampor som ger ljus i varma färger, blommor är den perfekta lösningen.

I ett vardagsrum inrett i samma stil kan dekorationen vid första anblicken verka tråkig för värdar och gäster, men det är det inte. Denna färg sätter dig på det lugna humör du behöver för att upprätthålla hälsosamma och starka relationer.

Om väggarna och golvet har en gråbrun skala, kommer en gråbrun matta i kombination med vita eller ljusbeige möbler att fungera som ett värdigt tillskott.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Matsalen eller köket kommer också att omvandlas om ägaren lägger till gråbruna toner. Det finns verkligen ett stort utrymme för kreativitet här: möbler eller fat i taupe nyanser, och ibland båda, kan ge ett kök eller matsal sinnesro. Gråbruna nyanser kan visuellt förstora rummet. Denna färgterapi förbättrar aptiten avsevärt medan du äter - det här är en referens till kaffe eller cocktails.

Genom att kombinera och blanda grått med brunt i olika proportioner kan du få nyanser från dammig lila till kaffemjölk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För de allra flesta ägare av sitt eget bostadsutrymme är badrummet som regel utfört i en rad gråvita nyanser eller bara gnistrar av vithet. Gråchokladpaletten passar bra med ett vitt badkar och ett handfat.

I badrummet är starkt ljus önskvärt - i dålig belysning ser dessa toner oförutsägbara ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningen av material med en specifik struktur ger dessa färger en speciell charm. Till exempel ser en satinkudde mer intressant ut jämfört med en vanlig kudde, som bär ett enkelt grå-chokladfärgat örngott. Detsamma sägs om tapeter: en gråbrun grov konsistens ser snyggare ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinationer

Oavsett hur idealiskt detta "mol" -intervall kan tyckas, kommer det inte vara överflödigt att tänka på hur varje nyans - grå och chokladkräm - används separat. Med en strikt inredningsdesign blandas inte grå och bruna färger på var och en av inredningsdetaljerna, utan tvärtom är tydligt utmärkta: för ett tillbehör eller objekt - en färg . När du använder ljusa nyanser, till exempel rött, på väggar utan grått, kan det luddiga utseendet knappast undvikas.

Till exempel blå-lila tapeter på väggarna kompletteras med mestadels grå eller bruna möbler. Möbler i grå nyanser ser mycket mer presentabla ut än liknande föremål i svart eller beige. För att framhäva en grå soffa eller säng bör den åtföljas av ljusa kuddar och filtar.

Bild
Bild
Bild
Bild

De gråaktiga färgerna på tillbehör och inredningsdetaljer är universella. Det ser mest progressivt ut med tapeter i varma färgtoner. Vaser, golvlampor, kuddar och gamla svartvita fotografier i gråbruna träramar kombineras perfekt med grå-choklad nyanser. Denna lösning liknar klassikerna, men den är fortfarande relevant idag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Måttet här är bra i allt, även när du använder tråkiga färger .… För att besökarna inte ska bli besvikna och uttråkade är det nödvändigt att kombinera de mest slående detaljerna med de viktigaste inredningarna i ett övervägande grått rum. Armaturerna är placerade i en vinkel som skapar rätt riktning för ljusstrålarna.

Gråaktiga nyanser är särskilt bra i ett rum på husets solsida - i starkt naturligt ljus kommer de att bli ett kännetecken för alla rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Jämfört med grått ser den bruna brorsan mycket rikare och lyxigare ut. Men den koncentrerade bruna färgen är inte lämplig för förgrunden som samma tapeter - den reducerar visuellt kvadraten i rummet, samtidigt som den ökar dysterheten hos värden och gästerna.

Om gråfärger huvudsakligen används för att ge väggarna önskad nyans, är brunaktiga färger mycket möbler och dekorationer. Det spelar ingen roll vad rummet är och vad dess funktion är.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Äkta trämöbler i alla nyanser (och inte spånskivor med en dekorativ filmbeläggning stiliserad som ett snitt av trä) från det bruna sortimentet har varit och kommer att förbli på mode för alltid.

Bruna möbler är en klassisk lösning för alla typer av interiörer.

Rekommenderad: