Uppvärmd Handdukstork Inuti (46 Bilder): Badrumsdesign Med En Modern Elektrisk Och Vattenuppvärmd Handdukstork

Innehållsförteckning:

Uppvärmd Handdukstork Inuti (46 Bilder): Badrumsdesign Med En Modern Elektrisk Och Vattenuppvärmd Handdukstork
Uppvärmd Handdukstork Inuti (46 Bilder): Badrumsdesign Med En Modern Elektrisk Och Vattenuppvärmd Handdukstork
Anonim

Badrummet är en viloplats med en intim karaktär, så det ska vara rent, varmt och mysigt här. Snygg renovering och installation av en uppvärmd handdukstork hjälper till att bibehålla denna atmosfär. Moderna apparater av vatten och elektriska typer skapar inte bara en behaglig temperatur, utan fungerar också som en utmärkt inredning för ett badrum.

Bild
Bild

Vi väljer formen

Uppvärmda handdukstorkar är inte längre begränsade till sicksackformen och rörens kromglans. Materialen för tillverkning av en sådan anordning är imponerande i mångfald: metaller, kompositlegeringar, glas och så vidare . Beroende på detta kan badrumsradiatorer skilja sig åt i design, hållbarhet och slitstyrka.

När du väljer en värmeenhet måste du inte bara vara uppmärksam på dess kvalitet beroende på uppvärmningstyp och effekt, utan också på dess form och dimensioner . Liksom alla andra enheter kan de vara standard eller icke-standard i sina parametrar. De nuvarande bestämmelserna har ett mycket vagt begrepp. Varje tillverkare visar en individuell syn på vad klienten kräver.

En handdukstork är den mest okomplicerade designen, men fantasiflygningen hos moderna designers är inte begränsad till ramar och standarder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den nuvarande marknaden för uppvärmda handdukstorkar är mättad inte bara med en mängd olika mönster, utan också med dimensioner, som också förvånar över ett omfattande urval. Idag kan du hitta en torktumlare av vilken typ av installation och konfiguration som helst, inklusive de med dekorativa element . Detta hjälper mycket när det gäller en exklusiv badrumsdesign.

Den enklaste torkstrukturen är gjord i form av en spole eller U-form . En enhet med ett minsta antal avrundningar är lättast att ansluta till rör.

Ett populärt alternativ med en mer invecklad design är "stegen ". Denna form består av två parallella rör anslutna med tvärbalkar. De ska torka våta handdukar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa tillverkare glädjer finsmakare av exklusiv design med ovanliga former. Deras syfte är inte bara värmefunktionen, utan också dekorationen av det inre av rummet. Komplexa vattenstrukturer kompletterar konstruktivismen, hi-tech, loft perfekt. Men detta kräver en kompetent anslutning till vattenförsörjningssystemet, vilket inte alla befälhavare kan hantera.

Enhetens form väljs enligt badrumsdesignen, med hänsyn till dess yta

Eftersom denna enhet är utformad för att värma ett rum, bör du inte köpa en stor produkt för ett trångt utrymme.

Bild
Bild

Kombinera färger

Den uppvärmda handduksstången måste harmoniskt överlappa med färgerna i rummets design.

Tack vare pulverfärgen av hög kvalitet kan handdukstorkaren målas i valfri färg . Design kan också göras på många intressanta sätt, vilket skapar en verkligt unik effekt. Men om det är lämpligt i stil med ett badrum kan koppar i allmänhet hållas omålat, eftersom det ädla utseendet ser väldigt värdigt ut.

För ett badrum i modern stil är en vit krom eller matt yta eller liknande produkt med silver metallisk glans perfekt. En sådan för ögat känd värmare ser bra ut i stil med minimalism och liknande.

Konsistensen och strukturen på marmorytan av polymerbetong kommer att ge kortfattadhet till insidan av scandi. Denna innovation kommer att vara nyckeln i japansk riktning, som tar fart.

Estetik i Landet för den stigande solen på toppen av popularitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vägg- och golvvärmare i mattguld och bronsfärger kommer att återspeglas i kinesiska och indiska stilar och kommer att spela en dekorativ roll i interiören.

Handdukstorkar i silver och svarta nyanser är lämpliga för många moderna badrumsdesigner . Och de färgade modellerna ger en ny touch till den färgglada popkonsten. Färgen på beläggningen väljs efter smak och efter behag. För inte så länge sedan var det en rejäl högkonjunktur i kontrasterande färgkombinationer, och nuvarande designtrender ger monokroma lutningar och ovanliga ombreeffekter i framkant.

Den modulära polymerbetonghandduksvärmaren är en annan innovation i utformningen av handdukstorkar . Det är en blandning av mineraliska och syntetiska material, tillgängliga i valfri storlek och färg. Mönstret kan också beställas efter din smak. Inredningstrender dikterar färgen på vägganordningen för att matcha själva väggen.

Radiatorer kan enkelt dekoreras i interiörens färger och strävar efter att uppnå enhetlighet i den valda designsammansättningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel i det inre av badrummet

Ett rikt, hållbart och imponerande guldhandlat handdukstorkställ är det perfekta tillägget till en elegant inredning. Naturligtvis används inte guld som grund för en sådan produkt, utan en metalllegering av zink, mässing och järn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du gillar artiklar av mässing i det inre av badrummet, är det värt att lägga till ett element som en mässingsuppvärmd handdukstork till designen . Den enda nackdelen med det här alternativet är att mässingsföremål gradvis försämras och förändras. Dessutom kräver de ett visst underhåll.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En elegant glasskärm med hål för handdukar ser utomordentligt kosmisk ut . Den uppvärmda glasstrukturen ser väldigt elegant och luftig ut. Delikat estetik i matt eller transparent glas lämnar inte dina ögon likgiltiga och värmer dig genom sitt utseende.

Bild
Bild

En vattenuppvärmd handdukstork av en icke -standard design - istället för de vanliga parallella skenorna har den vikbara element . Detta är mycket bekvämt för att hänga upp flera handdukar samtidigt. Apparaten är lämplig för ett skandinaviskt eller minimalistiskt badrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mode för hexagoner har flyttat in i området för uppvärmda handdukstorkar . Detta alternativ kommer att tilltala anhängare av minimalistisk badrumsinredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du fortfarande behöver en massiv och opretentiös uppvärmd handdukstork för en stor familj , är det viktigt att välja en färg som "löser sig" mot bakgrunden av det gemensamma rummet. Till exempel en estetisk vit radiator i ett snövit badrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Idag finns det ett utmärkt urval av handdukstorkar, bland vilka det är lätt att hitta rätt . Värmeenheter har anständig funktionalitet och extra attraktivitet.

Rekommenderad: