Diskmaskin För 8 Uppsättningar: Modeller Och Mått På Skrivbordskompakt Och Andra Modeller För 8 Uppsättningar Rätter

Innehållsförteckning:

Video: Diskmaskin För 8 Uppsättningar: Modeller Och Mått På Skrivbordskompakt Och Andra Modeller För 8 Uppsättningar Rätter

Video: Diskmaskin För 8 Uppsättningar: Modeller Och Mått På Skrivbordskompakt Och Andra Modeller För 8 Uppsättningar Rätter
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Diskmaskin För 8 Uppsättningar: Modeller Och Mått På Skrivbordskompakt Och Andra Modeller För 8 Uppsättningar Rätter
Diskmaskin För 8 Uppsättningar: Modeller Och Mått På Skrivbordskompakt Och Andra Modeller För 8 Uppsättningar Rätter
Anonim

För en liten familj på 3-4 personer kommer den optimala diskmaskinen att vara en kompakt modell eller bordsskiva som inte går på tomgång på grund av låg belastning. Dessutom passar en liten diskmaskin perfekt in i ett litet kök utan att störa dess design. För att förstå hur bekväm och pålitlig en kompakt diskmaskin är, räcker det med att studera alla positiva och negativa aspekter av den.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

En diskmaskin för 8 uppsättningar är en modern och funktionell enhet som underlättar varje hemmafrus liv och frigör tid för vila, uppmärksamhet på nära och kära och hobbyer . Precis som enheter i full storlek, är kompakta och diskmaskinmoduler ganska kapabla att klara den tuffaste smutsen av disk och andra köksredskap. Det viktigaste är att välja det optimala tvättläget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland fördelarna med stationära och kompakta diskmaskinmodeller är det värt att lyfta fram flera huvudsakliga

  • Optimal grundläggande uppsättning program och temperaturförhållanden nödvändig för högkvalitativ tvätt av disk av olika material, vare sig det är porslin, härdat glas, silikon eller rostfritt stål. Nästan varje liten diskmaskin har läget "Eco", "Fast", "Standard", "Delikat", "Intensive".
  • Ekonomisk förbrukning av resurser - vatten och ljus . De flesta enheterna har en hög energieffektivitetsklass - A +, A ++.
  • En pålitlig och effektiv torkningstyp . Många kompakta diskmaskiner är utrustade med torkningstyp, det vill säga att disken torkar ut naturligt.
  • Ett tillräckligt antal ytterligare alternativ och innovativ teknik . Som regel är dessa skydd mot läckage, barnspärr, försenad start, möjlighet att påskynda cykeln, lägga till diskar under drift, ljudmeddelande etc.
  • Kompakthet . Bordsskiva och inbyggda strukturer för 8 uppsättningar är kompakta, så de kommer inte att störa utrymmet i ett litet kök.
  • Intuitiva kontroller . Moderna modeller är utrustade med elektronisk kontroll, som även en tonåring kan hantera.
  • Prisvärd kostnad . Jämfört med design i full storlek är kompakta diskmaskiner mycket billigare.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dock några nackdelar med miniatyrdiskmaskiner

  • Bullrigt arbete . Trots att sådana enheter har ganska kompakta parametrar skapar många av dem märkbart brus.
  • Oförmågan att tvätta stora rätter - bakplåtar, ugnsformar, stora salladsskålar och formar.
  • Många användare rapporterar dålig rengöringsprestanda när de använder surfplattor därför är det bättre att använda tvättmedel i pulverform.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Diskmaskinmoduler för 8 uppsättningar kan placeras på ett sängbord, bordsskiva, inbyggda i möbler och även installeras på golvet. En egenskap hos sådana hushållsapparater är just deras små dimensioner.

Bordsskivan (fristående) diskmaskin är enkel att ansluta och installera. Det enda kravet för anslutning är en perfekt plan och stabil yta, liksom närliggande vattenförsörjning och avloppssystem. Standardmåtten för en bordsdiskmaskin är 55x50x60 cm och 60x60x50 cm.

Kompakt diskmaskin - helt / delvis inbyggd, enkel att installera och liten i storlek.

Följande parametrar anses vara standardstorlekar: höjd - 41-60 cm, bredd - 55-60 cm, djup - 46-60 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Alla tillverkare är inte engagerade i utveckling och produktion av kompakta diskmaskinmoduler för 8 standarduppsättningar. Bland de som har lyckats i denna kategori finns följande serie tillverkare.

  • Bosch . Designerna som efterfrågas är modellerna SCE52M55RU och SCE52M65EU.
  • Godis . Populära modeller är D / CP 8 / E-07 och CD / CP 8 / E-S.
  • Intressanta kompakta moduler är också anmärkningsvärda. Gunter & Hauer SL 3008 Compact, Siemens SC76M541EU, Toshiba DW-08T1CIS (S) .

Vissa modeller erbjuds i 2-3 färger (rött, grått, svart), vilket gör att du kan välja det mest lämpliga alternativet som passar in i köksinredningens övergripande design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Ett stort sortiment av kompakta diskmaskiner komplicerar ofta urvalsprocessen, särskilt om den första diskmaskinen köps. För att undvika onödiga svårigheter är det tillräckligt att följa vissa kriterier när du väljer diskmaskin.

  • Ta hänsyn till konstruktionens dimensioner och typ av installation.
  • Var uppmärksam på antalet program, temperaturförhållanden och utrustning med hjälpfunktioner.
  • Var uppmärksam på den interna utrustningen i bunkern, på vilken bekvämligheten att placera disken beror.

Dessutom är en viktig indikator energieffektivitetsklassen, bullernivån, liksom typen av kontroll, som bör vara intuitiv.

Garantin för tillförlitlighet, hållbarhet och utmärkt kvalitet på enheten kommer att vara en beprövad tillverkare som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av diskmaskiner.

Rekommenderad: