Garderob "PAX" (60 Bilder): Hur Den Vita Hörngarderoben IKEA Ser Ut I Omklädningsrummet, Dess Mått Och Montering Av Systemet, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Garderob "PAX" (60 Bilder): Hur Den Vita Hörngarderoben IKEA Ser Ut I Omklädningsrummet, Dess Mått Och Montering Av Systemet, Recensioner

Video: Garderob
Video: IKEA PAX WARDROBE I How to design and plan 2024, April
Garderob "PAX" (60 Bilder): Hur Den Vita Hörngarderoben IKEA Ser Ut I Omklädningsrummet, Dess Mått Och Montering Av Systemet, Recensioner
Garderob "PAX" (60 Bilder): Hur Den Vita Hörngarderoben IKEA Ser Ut I Omklädningsrummet, Dess Mått Och Montering Av Systemet, Recensioner
Anonim

En garderob idag finns i alla lägenheter eller privata hus. En rymligare och bekvämare plats för förvaring och placering av kläder har ännu inte uppfunnits. Sådana skåp kan ha olika former, storlekar, färger, innehåll, tillverkningsmaterial. Det är dock inte alltid bekvämt att köpa standardmöbelmodeller. I sådana fall kommer PAX-skåpkonstruktören från IKEA att vara ett riktigt fynd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och fördelar med systemet

PAX -systemet från IKEA låter dig montera en individuell garderob utifrån dina egna preferenser och önskemål . Med hjälp av planeraren kan du montera en exklusiv version av skåpet, med hjälp av något av de föreslagna alternativen för dörrar, karm och fasad. Samtidigt kommer kostnaden för den färdiga produkten att vara överkomlig även för en familj med en genomsnittlig inkomst.

Om det inte är möjligt att montera ett individuellt alternativ kan du alltid använda ett av flera standardalternativ för att organisera garderobens inre utrymme. De erbjuds i företagets produktkatalog.

De otvivelaktiga fördelarna med systemet inkluderar dess fulla överensstämmelse med moderna kvalitetsstandarder. Möblerna kännetecknas av sin höga hållfasthet, hållbarhet och utmärkta dekorativa egenskaper. Alla produkter som tillverkas under detta märke passerar den striktaste kontrollen av tillverkningsföretaget . Vid köp av möbler får köparen en 10-års kvalitetsgaranti, som även täcker tillverkningsfel och defekter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Idag erbjuder IKEA olika alternativ för att komplettera PAX -systemskåpen, designade för varje smak, plånbok, inredning och rumsstorlek.

Wuku

Säsongens nyhet är en textilgarderob . Setet innehåller 2 krokar och en klädstång för galgarna. Gör att du kan placera kläder, väskor och andra saker. Kompakt och praktisk "resa" -version av garderoben.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Anebuda

En liten och lätt garderob i spånskiva låter dig placera sängkläder och underkläder, flera klädhängare, skor. På grund av sin kompakta storlek passar den perfekt in i sovrummet eller korridoren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brimnes

Tredörrars garderob med spegelinsats som kan placeras till vänster, höger eller i mitten. Setet innehåller avtagbara och icke-avtagbara hyllor, hängare, tillbehör. Och ett effektivt genomtänkt inre utrymme klarar kläder och sängkläder för 1-2 personer.

Kompakta mått gör att du kan placera skåpet även i det minsta rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Winterbro

Snövit enkeldörr garderob med tre fack. Flera nedre lådor finns för placering av skor, kläder hängs på baren som ingår i satsen. De justerbara benen gör att skåpet kan installeras även på ett golv som inte är särskilt plant. Materialet som används är spånskiva med melaminbeläggning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vikedal

Skåpet-pennfodralet med en ving är tillverkat i en kombination av vita och ljusbruna färger. Modellen är utrustad med en klädstång och lådor för skor. Justerbara fötter. Material - melaminbelagd spånskiva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En hörngarderob hjälper dig att optimalt utrusta även ett litet rum . Skåpet tar inte mycket plats. Avtagbara hyllor gör att du kan organisera det inre utrymmet på olika sätt. Dörrarna kan hängas på höger och vänster sida. För tillverkning av skåpet används melaminbelagd spånskiva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bergsbu

En av de mest snygga och vackra garderoberna. Ett snövitt skåp med frostade glasinsatser eller en mörkbrun modell med blinddörrar kombinerar två skåp isolerade från varandra på en gång. Garderoben är utrustad med lådor, nätkorgar, hängare på olika nivåer och hyllor för linne, tillbehör, hattar eller annat.

Detta alternativ är mycket bekvämt för en familj på två.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trisil

Mörkbrun garderob med skjutdörrar och lådor. Det bästa alternativet för sovrummet: lådor är lämpliga för förvaring av sängkläder, garderobens inre utrymme - för att placera kläder, handväskor, användbara små saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Garderober från IKEA är utformade för användning i rum i olika storlekar. De har inte bara en snygg, modern design, utan är också mycket praktiska och passar perfekt in i en "Chrusjtjov" eller annan liten lägenhet . Till exempel har den mest kompakta textilversionen dimensioner på endast 74x51x149 cm. En sådan garderob kan "döljas" under trappan eller i hörnet av korridoren.

Det finns ännu fler miniatyralternativ med en yta på 60x50 cm och en höjd på 192 cm . Dessa modeller är idealiska för att möta behoven hos en person. Garderober är utrustade med en dressing bar, hylla och trådkorg. För rymligare rum erbjuds 2 och 3-dörrars garderober med måtten 120x58x202 cm eller 131x57 x190 cm.

Utbudet av Pax garderober är tillräckligt stort och innehåller många andra alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färg

Den klassiska färglinjen som garderoberna är gjorda innehåller olika nyanser av naturligt trä. Det är vitt och svart, och alla nyanser av brunt . Sådana modeller är universella, de kombineras perfekt med andra inredningsartiklar och möbler, är inte föremål för modetrender och ser alltid fashionabla och relevanta ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fans av mer extravaganta och fräscha alternativ kommer säkert att uppmärksamma garderober i grönt, turkos, ljusblått, blått, gult, olivolja och andra färger . Fasaden kan ha en matt eller blank yta, dekoreras med glas- eller spegelinsatser, ha en slät eller texturerad yta och dekoreras med olika prydnader och mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

monteringsanvisningar

Pax garderob är en möbel som inte kommer att orsaka problem vid montering . Saken är att instruktionerna är skrivna på ett mycket enkelt, begripligt språk, kompletterat med illustrationer och försedda med användbara rekommendationer.

Varje steg i arbetet beskrivs i detalj, enkla ritningar visar varje steg i detalj med utgångspunkt från anslutningen av hörnen med hjälp av fästelement med skåpets sidoväggar och vidare enligt planen. Rekommendationer om nödvändiga verktyg ges separat.

Instruktionerna beskriver också de viktigaste felen som du bör vara uppmärksam på när du monterar dig själv.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

IKEA -möbler är mycket populära bland köpare . För det första på grund av den överkomliga kostnaden. För det andra modern design, optimal fyllning av garderober, högkvalitativa material och utmärkt prestanda. Därför kan du på World Wide Web ofta se en mängd olika svar på modellen för Pax -systemet.

Kunder noterar den snygga, moderna designen och vackra dekorativa element och fasadbeläggningar.

Bild
Bild

Nästa plus är möjligheten att montera en garderob utifrån personliga önskemål och behov . Det är nästan omöjligt att träffa två identiska Pax -garderober.

Utmärkt kvalitet - noteras av köpare som köpte sådana skåp för flera år sedan . Fasader förlorar inte sitt vackra dekorativa utseende, hyllor, korgar och lådor deformeras eller går inte sönder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ser det ut i inredningen?

En snygg tvådörrars garderob i vitt ser perfekt ut inuti ett sovrum eller något annat litet rum. Hyllor, lådor och en bar för galgar hjälper till att snyggt och kompakt placera en ganska stor mängd kläder och andra saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En liten garderob med skjutdörrar är inredd i en mörk färg med svart frostat glasskär. Hängare placerade på olika nivåer hjälper till att placera en affärspersons garderob på ett idealiskt sätt. Alla saker är i perfekt ordning och fritt tillgängliga.

Rekommenderad: