Elfa Garderobssystem (73 Bilder): Svensk Tillverkare, Rysk Analog För Förvaring Av Saker

Innehållsförteckning:

Video: Elfa Garderobssystem (73 Bilder): Svensk Tillverkare, Rysk Analog För Förvaring Av Saker

Video: Elfa Garderobssystem (73 Bilder): Svensk Tillverkare, Rysk Analog För Förvaring Av Saker
Video: elfa® classic 2024, April
Elfa Garderobssystem (73 Bilder): Svensk Tillverkare, Rysk Analog För Förvaring Av Saker
Elfa Garderobssystem (73 Bilder): Svensk Tillverkare, Rysk Analog För Förvaring Av Saker
Anonim

Ett modernt, bekvämt, kompakt garderobssystem gör det möjligt att inte bara kompetent organisera placering och förvaring av kläder, skor, linne och andra saker, utan också att dekorera hemmets interiör, liksom i stor utsträckning för att förenkla procedur för val av kläder.

Det optimala alternativet för invändig fyllning av Elfa garderobssystem gör att du kan sortera kläder efter färg, årstid, funktionellt syfte, storlek och vikt av andra kriterier. Tack vare dem kommer frågan om vad man ska ha på sig idag för att arbeta (gå, festa) försvinna av sig själv. Allt du behöver är alltid till hands och fritt tillgängligt. Sådana system är dessutom mycket dynamiska och rörliga: de kan modifieras, utökas och bytas ut beroende på hur nya kläder ser ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lite om märket

Elfa International AB grundades i Sverige 1947 och tillverkade först maskintorkar, som snart blev så populära att företagets produktsortiment började expandera snabbt. Efter en tid blev företaget världsledande inom tillverkning av snygga, moderna och multifunktionella system för placering och förvaring av kläder, skor, hushålls- och sportutrustning, kontorsmaterial och hushållsartiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Numera är svenska garderobssystem mycket populära över hela världen, tack vare sin ursprungliga design, oklanderliga kvalitet och noggrant genomtänkt innehåll. Företaget har utvecklat och implementerat sin egen teknik för tillverkning av korgar och hyllor.

Epoxibelagd ståltråd används för att skapa dem . På en individuell beställning kan en kombination av alla funktionella element som hittills presenterats skapas för en entré, ett barnrum, ett kontorsutrymme, ett förråd, en verkstad, ett garage och andra funktionella lokaler.

Bild
Bild

Idag finns företagets dotterbolag i flera europeiska länder och USA (koncernens huvudkontor finns här). Alla produkter tillverkas i Sverige.

I Ryssland dök märkets produkter upp 1999. Den officiella representanten för företaget "ElfaRus" levererar till alla större städer i landet, arbetar med designstudior, arkitektverkstäder, utvecklare.

Funktioner och Fördelar

Fördelarna med Elfas varumärkessystem inkluderar:

  1. Rörlighet. Garderobssystem kan enkelt förstoras eller minskas i storlek genom att lägga till / ta bort / byta ut / byta befintliga element.
  2. Optimalitet. Systemet maximerar användningen av utrymme från golv till tak. Detta sparar betydligt utrymme även i den minsta lägenheten.
  3. Styrka och hållbarhet. Epoxibelagt stål ger hög motståndskraft mot mekaniska skador och deformationer. Dessutom är elementen i systemet lätta, vattentäta och motståndskraftiga mot extrema temperaturer.
  4. Mångsidighet. Elfa garderober ser bra ut i interiörer med olika stilistiska trender tack vare klassisk design och neutrala färger.
  5. Rationalitet. Kompetent genomtänkt fyllning av omklädningsrummet gör att du kan hantera en stor mängd kläder, linne, skor, tillbehör, inventarier och andra saker. Det finns en viss plats för alla saker, och nätkorgar, djupa hyllor och rymliga lådor gör att du alltid kan hålla dem i fri sikt och åtkomst.
  6. Estetik. Alla garderobssystem är inte lika dekorativa som Elfa. Korrekta geometriska former, tydliga, graciösa linjer, vacker, modern design gör det möjligt att vackert komplettera inredningen i alla rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland andra fördelar och funktioner i systemet kan man notera enkelheten och enkelheten i installationen, såväl som strukturens utseende överensstämmer med de senaste modetrenderna.

Bild
Bild

Olika sorter

Elfa erbjuder flera grundläggande lagringssystem

Fristående … Ett fristående system som är perfekt för alla utrymmen. Saker är ordnade i sektioner, det finns ingen anledning att använda en vägg. Ett sådant nätställ kan placeras framför ett fönster, på en balkong eller i ett hörn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Verktyg … Det bästa alternativet för maximal användning av väggplanet. Ett sådant system är perfekt för att utrusta ett garage, grovkök, liten verkstad. Verktyg, trädgårds- och sportutrustning kommer att ordnas i perfekt ordning och fixas i speciella celler, korgar och krokar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dekor . En fantastisk kombination av funktionalitet och elegans. När du skapar detta system används träelement, vilket ger omklädningsrummet ett estetiskt och färdigt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klassisk … Ett klassiskt alternativ för alla interiörer. Genom att använda olika element kan du montera ditt eget omklädningsrum, som en designer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Garderobssystemet kan vara allmänt (för förvaring av alla slags saker, kläder, tillbehör, inventarier) och individuellt (för vissa grupper av varor):

Genomskinliga utdragbara och hängande korgar användbart för förvaring av underkläder och sängkläder, T-shirts, skor, verktyg, hantverkstillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

En affärsperson kan inte klara sig utan byxsystem … Det gör att du kan placera det antal par byxor eller jeans som krävs utan att lägga veck på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Speciella ställningar finns tillgängliga för förvaring av ett stort antal skor ., bestående av lutande skoställ, mobil- och vanliga hyllor, lådor.

Bild
Bild
Bild
Bild

För en vacker och snygg förvaring av kläder erbjuder vi skenor för galgar ., hyllor, utdragbara korgar, lådor etc.

Bild
Bild
Bild
Bild

Komponenter

För att placera och lagra saker kan du inte klara dig utan de viktigaste elementen i vilka Elfa -systemen är kompletta:

  • bärskenor, hängande och väggskenor, med vilka olika element är fästa på väggen och en ram skapas för att rymma andra element;
  • tråd- och nätkorgar för förvaring av böcker, linne, leksaker;
  • korgar med ett fint nät för förvaring av användbara bagateller och detaljer;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • byxor;
  • hyllkorgar med låga sidor;
  • stavar för placering av galgar;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • skohållare (låter dig lagra upp till 9 par skor samtidigt);
  • hyllor för skor, flaskor;
  • hållare för kontorsmappar, dokument, böcker;
  • hyllor för datordiskar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är lätt att skapa de perfekta individuella garderobssystemen baserat på dina möjligheter och korridors storlek . För att göra detta måste du använda ett speciellt program - schemaläggaren. Den innehåller data om rummets dimensioner, materialet från vilket väggar, golv och tak är gjorda, antalet nödvändiga hyllor, lådor, korgar, byxor och andra element.

Bild
Bild
Bild
Bild

Programmet kommer att utforma den optimala versionen av omklädningsrummet i en grafisk, tredimensionell bild, baserat på de angivna parametrarna. Elfa -element placeras till närmaste centimeter. Dessutom kommer programmet att föreslå SKU: erna för de nödvändiga elementen och beräkna deras kvantitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Med utbyggnaden av bostadsutrymme, barns utseende, skapandet av en familj i varje lägenhet, många olika klädesplagg, varor av ekonomiskt eller hushållsvärde, sportutrustning och andra saker läggs till årligen. De behöver alla snygg placering och förvaring. Och om tidigare garderober, byråer, skåp, hyllor användes för detta, räcker det idag att beställa ett modernt förvaringssystem som perfekt klarar de uppgifter som tilldelats det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med Elfa -systemet har redan uppskattats av hundratusentals köpare i alla hörn av världen. Många av dem lämnar sin feedback, delar åsikter, intryck, ger rekommendationer eller uttrycker önskemål genom det globala nätverket.

  1. En av de viktigaste fördelarna som nämns i recensionerna är den perfekta ordern, som kan erhållas nästan omedelbart genom detta system. Många hyllor, korgar och lådor gör att du kan placera stora och små kläder så att de alltid finns till hands.
  2. Den optimala lösningen för det upptagna rummet. Nästan varje millimeter fritt område används för att hänga krokar, stavar, skohållare. Samtidigt ser den sammansatta strukturen inte alls skrymmande, massiv och tung ut. Ljusa toner och en bikakestruktur skapar en känsla av luftighet. Garderoben verkar hänga i luften. Alla strukturella element utmärks av sin elegans, som inte på något sätt påverkar deras styrka, rymlighet och funktionalitet.
  3. Enkel och enkel installation är också en påtaglig fördel. Det finns ingen anledning att bjuda in mästare, allt kan göras snabbt och enkelt med egna händer.
  4. Möjligheten till tillägg - ett sådant behov uppstår ofta vid köp av ytterkläder, måttinventarier, hushållsapparater. Det färdiga systemet behöver inte demonteras, det räcker med att fästa en ny hylla (låda, krok för att placera ett nytt föremål).
  5. Gratis layout - möjligheten att skapa en exklusiv version av omklädningsrummet, baserat på din egen smak, preferenser och önskningar. Hyllor, galgar, ställningar kan ordnas i den ordning det krävs i varje fall.
  6. Ventilation. Alla kläder ventileras genom naturligt luftbyte. Inga nattfjärilar, ingen smaklös och kakad lukt!
  7. Synlighet. Alla element är fästa på ett sådant sätt att även de minsta föremålen alltid finns i en vuxen och ett barns synfält.
  8. Enkel användning. Laddade lådor, korgar och hyllor glider mycket lätt ut, vilket inte kan sägas om lådorna i konventionella garderober och byråer.
  9. Praktisk vård. Strukturella element samlar praktiskt taget inte damm och smuts. Designen ser alltid väldigt snygg och snygg ut.
  10. Garderobssystemet kan enkelt demonteras om du behöver transportera / flytta det till en ny plats.
  11. Förekomsten av specialdesignade strukturelement för placering av tillbehör, paraplyer, bälten, smycken.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de få nackdelarna: ett ganska högt pris och avsaknaden av en fasad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Analoger

De svenska Elfas klädförvaringssystem har många fördelar och har praktiskt taget inga nackdelar, förutom deras höga kostnad. Naturligtvis är detta ett villkorligt "minus" av systemet, men för dem som inte har möjlighet att köpa det kan du hämta en liknande version av rysk produktion till ett mycket mer överkomligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inhemska tillverkare erbjuder olika alternativ för garderobssystem. En av de mest praktiska, kompakta och billiga är Aristo -systemet.

Bild
Bild

Bland dess fördelar:

  • snabb och enkel installation (installation av strukturen tar inte mer än en timme, även för en person som inte har någon erfarenhet av att montera sådana system);
  • oklanderligt utseende, graciös design;
  • frånvaron av sidoväggar (detta underlättar mycket tillgång till saker och kläder);
  • motståndskraft mot fukt (stålets lackering gör det möjligt att använda detta system även i rum med hög luftfuktighet);
  • system - konstruktör (det kan förbättras oberoende utan hjälp av specialister);
  • överkomlig kostnad;
  • hög kvalitet;
  • säkerhet, styrka och hållbarhet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla system genomgår kvalitetskontroll i flera steg och är föremål för obligatorisk certifiering.

Rekommenderad: