Hörnklädningsrum (80 Bilder): Omklädningsrum, System Och Garderober I Korridoren

Innehållsförteckning:

Video: Hörnklädningsrum (80 Bilder): Omklädningsrum, System Och Garderober I Korridoren

Video: Hörnklädningsrum (80 Bilder): Omklädningsrum, System Och Garderober I Korridoren
Video: Våra inbyggda IKEA garderober 2024, April
Hörnklädningsrum (80 Bilder): Omklädningsrum, System Och Garderober I Korridoren
Hörnklädningsrum (80 Bilder): Omklädningsrum, System Och Garderober I Korridoren
Anonim

Möbler spelar en viktig roll i inredningen av ett bostadsutrymme. Rummets lilla storlek gör att du inte alltid kan placera de nödvändiga möblerna för en bekväm vistelse. För små utrymmen är en hörnkorg ett idealiskt val.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Ett hörnklädningsrum kan bara uppta en del av rummet eller hela sitt utrymme. Omklädningsrum - ett rum som innehåller alla nödvändiga verktyg för ett bekvämt arrangemang av saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är inte svårt att skapa ett omklädningsrum, eftersom väggarna används som omklädningsrummets inre ytor. För dess fullständighet måste du sätta en fasad. Normalt används mitten av ett sådant rum som en plats för klädbyte, och alla väggar är täckta med garderober och hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnklädningsrummet är utformat för att spara utrymme i huset, eftersom det låter dig kompakt placera alla saker . Det hjälper till att spara utrymme. Ett sådant omklädningsrum kan installeras i alla rum, eftersom det är universellt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En klädkammare i hörnet mellan två dörrar skapar en illusion av inga möbler, eftersom den passar perfekt in i hörnet. Modeller med ett öppet lagringssystem ser intressanta och ovanliga ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du bestämmer dig för att installera en vinkelmodell, är det värt att känna till dess nackdelar. Hörnstrukturen finns sällan på rea, så det är inte billigt. När du fäster strukturen används pluggar. Om du flyttar omklädningsrummet till ett annat hörn kommer hål i väggen för pluggarna att förbli på samma plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Idag erbjuder designers ett brett utbud av snygga, ovanliga och originella modeller av hörngarderober. De skiljer sig åt i design, konstruktion, funktionalitet och är gjorda av olika material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Garderobssystem kan ha olika innehåll, kan variera i layout. Valet av modell beror ofta på området i rummet där det kommer att ligga.

Bild
Bild
Bild
Bild

En garderob av ramtyp i ett hörn har vanligtvis en metallram som fästs på väggarna. Det kräver inte en stor förbrukning av material, därför lockar det uppmärksamhet till en överkomlig kostnad. Vanligtvis utmärks sådana modeller av ett öppet lagringssystem. De kännetecknas av mångsidighet, eftersom fyllningen av omklädningsrummet kan utformas efter din smak efter installationen av själva strukturen.

Bild
Bild

Pennfodralversionen har ett stort antal fack, så det ser stort och krångligt ut. Men den är idealisk för högteknologisk inredning. Denna modell innehåller ett stort antal hyllor, lådor och dörrar som ger enkel användning. Täthet är en av fördelarna med denna design.

Bild
Bild

Om du gillar loftstil, bör du titta närmare på garderober i mesh. De kan också användas för att förkroppsliga lyxiga interiörer i modern stil. Sådana modeller har mycket gemensamt med ramar, men nätytor används istället för lådor och hyllor. Rymlighet och lätthet är de obestridliga fördelarna med sådana alternativ. De är ofta dekorerade med glasdörrar, och kombinerad innerbelysning finns också.

Bild
Bild
Bild
Bild

En skjutbar garderob är ett utmärkt val för att spara utrymme. Det kännetecknas av rymlighet, och samtidigt kan dörrarna öppnas bekvämt även i små rum. Modellernas fasader är ofta dekorerade med attraktiva och charmiga tryck.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörngarderober kan ha olika former . Det är värt att komma ihåg att skåpet ska vara exakt hörn. En U-formad eller linjär form tar mycket plats. Skillnaderna mellan modellerna är tydligt synliga när ett öppet lagringssystem används.

Bild
Bild
Bild
Bild

En halvcirkelformad hörngarderob är på modet idag. Hon lockar uppmärksamhet med originalitet och unikhet. Nästan alla använder möbler med en fyrkantig eller rektangulär form, så även en halvcirkel kan kallas ett djärvt val. Om du vill öka omklädningsrummets inre utrymme måste du använda ett runt omklädningsrum.

Den inbyggda garderoben passar perfekt in i rummet, eftersom den inte tar mycket plats och kompletteras med snygga fasader . De kan dekoreras med attraktiva mönster eller speglar.

Många köpare föredrar radie -modellen. Frånvaron av skarpa hörn är idealisk för ett barns rum eller hall. Radialfronter hjälper till att ge vardagsrummet charm. Förutom sitt vackra utseende sparar de utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Skåpmöbelproducenten erbjuder olika storlekar av hörnkorgar för att hitta det bästa alternativet även för små rum. Kompaktitet är en av de främsta fördelarna med dessa möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett triangulärt hörnomklädningsrum anses vara standardvalet. Om utrymmet tillåter kan du använda en rektangulär form, eftersom det ger möjlighet att skapa separat organiserade utrymmen.

Bild
Bild

För att skapa ett litet omklädningsrum kan du använda öppna hyllor samt ställningar. De kännetecknas av bekvämlighet och praktiska egenskaper. De kan användas för en mängd olika ändamål. Ett kompakt omklädningsrum gör att du kan organisera utrymmet kompetent utan att ta mycket plats.

Bild
Bild

Intern fyllning

Hörngarderober har betydande skillnader i lagringssystem

Garderobssystemet av skåpstyp representeras av klassisk fyllning, som används mycket ofta .… Detta alternativ är prisvärt och har en robust design. Den består av husmoduler som är anslutna till varandra med hjälp av kabelband.

Bild
Bild
Bild
Bild

Separata förvaringsfack eller specialinbyggda moduler kan användas . Hyllorna är rymliga - kläder faller inte ur dem på sidorna. Nackdelen med detta system är det faktum att varje hylla fungerar som en bärare, så det kan inte omorganiseras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Meshsystem perfekt för förvaring av kläder … Den består av ramar och olika galgar och stavar, hyllor och krokar. Om så önskas kan du enkelt ändra platsen för hyllorna eller andra delar av dess fyllning. Med den här funktionen kan du enkelt ändra arrangemanget av kläder när årstiderna ändras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörngarderoben av ramtypen liknar en mesh på grund av förekomsten av metalllameller som fungerar som bärande . Detta system tillåter användning av lådor, slutna skåp och träelement. Detta alternativ är perfekt för öppen förvaring av kläder. Funktionalitet och lätthet är styrkorna hos trådramar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de dyra alternativen finns ett panelomklädningsrum, som innehåller dekorativa paneler som fästs på väggarna .… Hyllor, stavar, lådor och galgar är fästa på panelen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vanligtvis är hörnskåp inredda i tre zoner: nedre, mellersta och övre. Endast de saker som används mycket sällan bör förvaras under taket .… Det behöver inte vara djupt.

Bild
Bild

Hyllor, lådor och skenor installeras i mittzonen, där alla nödvändiga, använda kläder finns … Det särskilt avsedda utrymmet för ytterkläder ska vara tillräckligt högt för att passa en lång päls eller päls.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skor lagras vanligtvis i det nedre området … Mycket ofta används de nedre facken för sängkläder, mattor eller filtar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Många tillverkare bedriver tillverkning av snygga och högkvalitativa hörngarderober. Bland det erbjudna sortimentet kan varje kund välja det perfekta alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den kända möbelproducenten IKEA erbjuder rymliga och kompakta modeller för små utrymmen … De kan användas för att enkelt ordna saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

En attraktiv och populär modell är Todalen. Denna version av hörnomklädningsrummet är mycket efterfrågad, eftersom den kännetecknas av kompakthet och rymlighet, och är också billig. Tillverkaren erbjuder flera färger-vit, gråbrun, brun och svartbrun. Omklädningsrummet har en höjd av 202 cm, så det är bättre att använda det för rum med lågt i tak. Inuti skåpet finns fyra sidor, avtagbara hyllor och en fast toppstång. Med denna fyllning kan du enkelt ordna många saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Todalen -modellen har en enkel design, så du kan montera den själv utan några speciella färdigheter och förmågor. Alla fästelement och delar ingår redan i satsen.

Var ska man placera?

En hörngarderob kan placeras i alla rum, det viktigaste är att hörnet låter dig göra detta. Den kan placeras i korridoren, vardagsrummet, barnkammaren eller sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att installera en hörnmodell i ett vardagsrum bör dess yta inte vara mindre än tre kvadratmeter. I ett så litet rum skulle ett sådant omklädningsrum vara mer lämpligt än en vanlig garderob. När man bestämmer måtten måste man tänka på att ett öppet skåp måste ha ett hylldjup på minst 55 cm och ett stängt - 60 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Omklädningsrummet bör visuellt delas upp i två delar, vilket gör det möjligt att ordna lådor och hyllor i en och stavar för galgar i den andra. Du kan använda skjutdörrar eller ett dragspel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om hörnklädningsrummet kommer att vara i sovrummet eller i vardagsrummet, bör du föredra modellen med en fackdörr.

Bild
Bild
Bild
Bild

Speglar med ovanliga utskrifter ger interiören unikhet och stil. Mycket ofta presenteras modellerna i sovrummet i en öppen typ eller täckta med en vanlig skärm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill spara utrymme i rummet, bör du göra ett hörnomklädningsrum utan dörrar så att alla hyllor och skåp förblir öppna. Små hörnhörn är perfekta i de rum där garderoben inte passar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Hörnklädningsrum väljs vanligtvis för små rum för att bekvämt placera alla saker och samtidigt inte ta mycket plats. Omklädningsrum gör att varje kund kan välja det mest optimala alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild

De presenteras i olika priser, så du kan hitta en anständig lösning bland billiga modeller. Tillverkare använder kvalitetsmaterial som ger modellen ett attraktivt och snyggt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Avtagbara hyllor gör att du kan justera deras höjd, så stora lådor kan bekvämt placeras i omklädningsrummet. Baren är utformad för bekväm placering av kläder på galgar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Även efter flera års användning behåller möblerna sitt ursprungliga utseende. Praktisk och komfort är de obestridliga fördelarna med hörnskåp.

Rekommenderad: