Omklädningsrum (149 Bilder): Design, Ställ För Skor Och Ytterkläder, Tillbehör, Idéer Från Gips, Modul- Och Radiealternativ

Innehållsförteckning:

Video: Omklädningsrum (149 Bilder): Design, Ställ För Skor Och Ytterkläder, Tillbehör, Idéer Från Gips, Modul- Och Radiealternativ

Video: Omklädningsrum (149 Bilder): Design, Ställ För Skor Och Ytterkläder, Tillbehör, Idéer Från Gips, Modul- Och Radiealternativ
Video: Top 100 shoe rack design ideas 2021 | space saving shoe storage cabinets 2024, April
Omklädningsrum (149 Bilder): Design, Ställ För Skor Och Ytterkläder, Tillbehör, Idéer Från Gips, Modul- Och Radiealternativ
Omklädningsrum (149 Bilder): Design, Ställ För Skor Och Ytterkläder, Tillbehör, Idéer Från Gips, Modul- Och Radiealternativ
Anonim

Omklädningsrummet är inte bara ett förråd för kläder, utan en riktig boudoir för en kvinna, där du kan prova kläder, sminka, skönhetsbehandlingar och till och med ta en paus från vardagens bekymmer

För att känna sig så bekväm som möjligt i omklädningsrummet är det viktigt att ta hand om en vacker design och funktionellt arrangemang.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Omklädningsrummet är ett separat rum för förvaring av kläder, skor och accessoarer . Låt det vara litet, men i själva verket kommer det att vara mycket bekvämare än någon garderob.

Vanligtvis tilldelas ett separat rum i huset för sitt arrangemang, till exempel omvandlas de från ett skafferi eller loggia. Ibland monteras omklädningsrummet från grunden och fördelar utrymme i sovrummet eller korridoren.

Bild
Bild

Fördelarna med ett förråd är uppenbara - alla dina kläder kommer att vara synliga, snyggt vikta eller hängda på galgar, du har alltid omedelbar tillgång till allt du behöver.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är bara viktigt att välja rätt antal hyllor, krokar, hängare, lådor och andra fyllningselement du behöver, så att det i framtiden kommer att vara riktigt bekvämt för dig att använda det.

Bild
Bild

Utnämning

Syftet med omklädningsrummet beror direkt på var du exakt bestämmer dig för att placera det och vad du planerar att lagra i det. Till exempel, om platsen är en hall, används den oftast för skor och ytterkläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Omklädningsrummet i sovrummet kommer också att spela rollen som en boudoir - där kan du sätta ett toalettbord, spegel, ottoman, fördela utrymme för förvaring av kosmetika och parfymer. Det är bara viktigt att ta hand om bra belysning så att du kan sminka dig utan problem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det fungerar bland annat som en dekoration för din lägenhet, eliminerar röran i garderober och byråer och låter dig avlasta utrymmet. Kanske är det därför som nästan alla ägare av moderna lägenheter försöker fördela utrymme för ett omklädningsrum.

Bild
Bild

Typer omklädningsrum

Öppen

Ett bra alternativ för en mycket liten lägenhet där det inte finns något sätt att tilldela ett separat rum . Metallramar installeras, fyllda med aluminiumställningar och hyllhållare. Själva hyllorna placeras ovanpå, galgar i mitten och olika skåp installeras nedan.

Bild
Bild

Det säregna med ett sådant omklädningsrum är att hela fyllningen inte är statisk utan rörliga element - strömavtagare, lådor och utrullningsmoduler . Föremål som inte hänger på galgar gömmer sig i lådor.

Den enda nackdelen med ett sådant omklädningsrum är att det kräver noggrant underhåll, det måste rengöras regelbundet för att hålla både systemet och kläderna rena.

Radie

Omklädningsrum för riktiga estetiker, eftersom det har en icke-standardform med släta böjda linjer. Hon har inga skarpa hörn, så hon ser väldigt ovanlig och original ut. Dessutom kan du på beställning skapa ett radiellt omklädningsrum av vilken form som helst som kommer att glädja ditt öga.

Bild
Bild

Med fönster

Eftersom ett av kraven för ett omklädningsrum är närvaron av bra belysning (ett fönster kommer att vara en ovärderlig present) . Det är inte så lätt att hitta ett sådant extra rum i en vanlig lägenhet.

Det vanligaste alternativet är en balkong eller loggia. Du kan också välja en plats i sovrummet, i den del där fönstret ligger, men då kommer lite ljus att tränga in i resten av rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men om du lägger ett toalettbord i omklädningsrummet eller använder en fönsterbräda som ett toalettbord, kan du sminka där. Att installera en spegel hjälper dig att välja kläder bekvämt. Tja, resten av rummet kan tas under sängen.

Bild
Bild

Speglad

En bra lösning för en liten lägenhet, särskilt en liten hall, eftersom de speglade dörrarna i omklädningsrummet visuellt kommer att utöka utrymmet. Oftast är det inbyggt, som en garderob, bara dörrarna behöver inte nödvändigtvis skjutas - de kan öppnas på traditionellt sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Transformator

Denna kategori inkluderar garderober av olika slag. Dessa kan vara mobila garderobshängare på hjul, som är lätta att flytta runt i lägenheten, och om det behövs eller flyttas är det tillräckligt att helt enkelt vika ihop det till en låda.

Bild
Bild

Hela transformeringsmoduler är också lämpliga när en möbel utför flera funktioner samtidigt. Till exempel en hög säng, som är en låda med en stigande kaj, inuti vilken ett litet mysigt omklädningsrum kommer att utrustas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kontrollstation

Sådana omklädningsrum görs oftast i sovrummet, ibland vid utgången från badrummet, om de ligger bredvid varandra . När du öppnar dörren till rummet kommer du först in i omklädningsrummet och genom det går du direkt till sovrummet.

Oftast är de gjorda av en öppen typ, så det är viktigt att stänga av utrymmet med en skärm eller gardin så att kläderna på hyllorna inte samlar damm och är dolda för nyfikna ögon.

Bild
Bild

Blanketter

Omklädningsrummets form beror oftast på dess plats. Ett hörnhörn är till exempel ett kompakt utrustat hörn, som kan vara L-format, halvcirkulärt eller triangulärt. Det sista alternativet är det vanligaste på grund av att det är enkelt att bygga en sådan struktur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om detta är ett rakt omklädningsrum för vilket ett separat utrymme är tilldelat i rummet, kommer det att vara rektangulärt eller fyrkantigt, beroende på layout. Dessutom kan dess fyllning vara både linjär och U-formad.

Bild
Bild

Den största fördelen med ett sådant omklädningsrum är dess rymlighet och rymlighet, jämfört med ett hörn. Men hon måste hitta tillräckligt med ledigt utrymme, vilket inte alltid är tillgängligt i en vanlig lägenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utveckling av ett designprojekt

Ett designprojekt är utformningen av ett omklädningsrum ur en funktionell, teknisk och estetisk komponents synvinkel . Oftast är utvecklingen betrodd av en specialist, men det kan göras oberoende.

Först och främst måste du bestämma det belopp som du är redo att tilldela för att skapa ett omklädningsrum. Om budgeten är begränsad kan vissa idéer behöva överges. Men det är bättre att veta om detta i skeden av att skapa ett projekt än under själva konstruktionen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Först måste du bestämma form och koncept, enligt dina önskemål och lägenhetens layout.

Därefter upprättas en detaljerad planlösning. Eftersom omklädningsrummet är ganska begränsat bör varje centimeter användas så effektivt som möjligt. Du måste tänka över stilen, välja färgschema och innehåll.

Bild
Bild

Enligt tillgängliga data skapas ett 3D -projekt som ger dig en tydlig uppfattning om hur det färdiga omklädningsrummet kommer att se ut efter alla manipulationer.

Bild
Bild

Om du själv utvecklar ett designprojekt kan detta vara ett detaljerat planschema som du kan fokusera på under byggnationen.

Bild
Bild

Internt arrangemang

Design

Väggdekoration är en viktig komponent från vilken arrangemanget av omklädningsrummet börjar . Detta kan vara plast- eller träpanel, färgning eller traditionell tapet. De är det vanligaste och mest prisvärda alternativet eftersom de är enkla att använda och ser väldigt attraktiva ut. Visst, försök att välja inte billiga papperspapper, utan sådana vinyl- eller bambu som håller dig tillräckligt länge.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gardiner kan behövas i två fall - om du vill använda dem som ett alternativ till dörrar eller om det finns ett fönster i omklädningsrummet

Dessutom kan gardinerna användas som skiljevägg genom att fästa dem på gesimsen och stänga av passningsutrymmet. Detta gäller för dem som har ett gemensamt omklädningsrum för alla familjemedlemmar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gardinernas design måste väljas i enlighet med interiören i hela rummet. De kan vara traditionella, raka, med lambrequins eller i form av romerska persienner.

Fyllning

En viktig aspekt är fyllningen av omklädningsrummet, som ska vara så funktionellt som möjligt, särskilt under förhållanden med begränsade bilder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En obligatorisk komponent är ett metallrör för galgar, flera lådor, skohållare eller skohållare, hyllor för kläder, en separat plats för säsongskläder och flera lådor för smycken och tillbehör

För dem som har många kläder hängande på galgarna är ett rörligt transportband lämpligt, vilket vid rörelse ger maximal tillgång till vad som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har många affärsbyxor i din garderob behöver du också en byxfäste. Vissa anser att det är en obligatorisk komponent, men det finns människor som helt enkelt inte bär affärskläder, så de behöver det inte.

Bild
Bild
Bild
Bild

Belysning

Bra belysning är mycket viktigt, och den bästa lösningen i denna fråga är att installera infällda lampor . Om takhöjden och omklädningsrummets storlek tillåter, kommer en stor ljuskrona inte att vara överflödig, vilket kommer att fungera som en bra ljuskälla.

Bild
Bild

Installera en lampa på varje hylla, eller på väggar eller till och med på golvet för att göra det lättare att hitta de skor du behöver.

Bild
Bild

Om det är ett litet omklädningsrum, använd flexibla baslampor, som ofta finns på klädnypor. De kan roteras och säkras var du vill.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare element

Omklädningsrummet kallas ett rum av en anledning, det är inte bara en garderob som har tillräckligt med hyllor och krokar för kläder. Därför är det bland annat viktigt att göra det mysigt och bekvämt. För detta används olika möbler och andra designelement.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nästan charmiga komponenter i alla omklädningsrum är en spegel och en trappstege eller en manuell stege, som gör att du kan nå de övre hyllorna som ligger under själva taket. Om du vill installera ett komplett toalettbord behöver du också en ottoman eller en bekväm stol.

Ibland installeras dessutom en bänk eller en bänk, på vilken du kan sätta dig ner när du väljer en outfit eller provar skor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om omklädningsrummet ligger i korridoren eller kombinerat med badrummet är det bekvämt att installera en tvättmaskin i det, eftersom du har enkel tillgång till vattentillförsel. Det är viktigt att det inte är över vardagsrummet för dina grannar på nedervåningen!

I närheten kan du installera en strykbräda och en tvättkorg. Men du måste ta hand om god ventilation för att undvika smaklös och mögel.

Bild
Bild

Att välja ställ

En bit

De är en monolitisk struktur med många hyllor. Nackdelarna inkluderar omöjligheten att fästa ytterligare element på dem eller koppla bort onödiga. Därför måste du välja dem mycket eftertänksamt så att de är så funktionella som möjligt för dig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modul

Denna typ av omklädningsrum kallas ofta en vuxen designer. Den består av hyllor, lådor, fästelement, ställningar och tvärstänger, från vilka du kan montera nästan vilken struktur som helst. De kan vara gjorda av metall, trä, spånskiva, plast och andra material.

Bild
Bild

Det finns flera typer av modulära garderober:

Skrov . Fyllningen av detta omklädningsrum består av skåp, därav namnet. Vanligtvis placeras flera kopior längs omkretsen längs väggen; du kan välja skåpets konfiguration som du vill. Dessutom kan de ordnas om under drift. Om lägenheten har böjda golv eller väggar, var uppmärksam på de inbyggda garderobsmodellerna som döljer detta.

Bild
Bild

Maska . Vanligtvis väljs de för små lägenheter eller icke-standardiserade lokaler. Det är lätt att gissa att alla strukturella element är mesh, de är lätta och kompakta, och du kan bygga allt från dem. För det första fixeras fästen och guider på väggarna, och funktionella element är redan fästa på dem, vars plats enkelt kan ändras efter behag. Fördelen med ett sådant system är att saker ständigt ventileras och ständigt är i sikte. Dessutom är de billiga och lätta att montera även med egna händer.

Bild
Bild

Ram (kolumn) . En typ av konstruktion som passar perfekt in i en lägenhet med en modern industriell inredning. Den har metallpelare som är fixerade mellan golvet och taket utan luckor. Sedan fästs alla lådor, galgar, hyllor etc. på kolumnerna. Liksom i den tidigare versionen kan strukturerna omarrangeras efter behag. Eftersom hyllorna oftast är gjorda av trä eller dess analoger, erhålls en mycket vacker blandning av metall och trä. Du kan passa in ett sådant omklädningsrum i inredningen i nästan vilken färg som helst, bara genom att välja rätt nyans av trä.

Bild
Bild

Material (redigera)

Omklädningsrummet behöver inte bara ha en typ av hyllor; det är tillåtet att använda inte bara olika mönster, utan också material.

Bild
Bild

Gipsvägg

Hyllor av detta material är skapade för hand, så de är av högsta kvalitet och exklusiva. Gips är lätt att bearbeta, det är lätt att böja och skära, även för en nybörjare. Det finns en fuktbeständig version av detta material som är lämpligt för ett omklädningsrum, även med hög luftfuktighet, som till exempel kombineras med ett badrum.

Bild
Bild

Trä

Trähyllor anses vara de vackraste, men massivt trä har en mycket imponerande kostnad, med tanke på att du måste fylla ett stort utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att spara pengar kan du använda spånskiva eller spånskiva. Dessa material har dock sina nackdelar - de har inte tillräcklig styrka, så det kommer inte att vara möjligt att installera tunga föremål på hyllorna, till exempel en tvättmaskin.

Bild
Bild

Metall

Metallhyllor anses vara den perfekta lösningen för alla omklädningsrum. Det är ganska svårt att göra dem med egna händer; det är bättre att föredra färdiga moduler som erbjuds av många tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan också köpa ett speciellt garderobssystem av rör, det är en konstruktör som måste monteras med dina egna händer.

Setet innehåller rör och olika anslutande strukturer, som kan portas till varandra efter behag. De kan kompletteras med hyllor av spånskiva, glas och andra material.

Bild
Bild

Glas

En klädkammare helt och hållet av glas är en sällsynt förekomst, oftast kombineras detta material med något annat material . Till exempel är glasdörrar och skiljeväggar populära, som ser bra ut i kombination med trä eller metall. Om du till exempel använder metallkonstruktioner kan du installera hyllor i frostat glas på dem, vilket kommer att skapa en fantastisk tandem.

Bild
Bild

Vävnad

Tygskåp är skapade för dem som är vana vid att resa mycket eller flytta från plats till plats . Den kan användas på landet, på vandrarhemmet och till och med utomhus.

Den består av en prefabricerad metallram på vilken tyghyllor sträcks, och sedan täcks denna struktur med ett tygskydd. Den har flera dragkedjor sytt i den, tack vare vilken den kan öppnas och stängas som en resväska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelen med ett sådant omklädningsrum är dess låga kostnad, enkel montering och transport, men det kan knappast vara ett permanent alternativ för förvaring av kläder.

Bild
Bild

Färglösningar

Valet av färger beror på vilken stilriktning du har valt och utformningen av omklädningsrummet intill omklädningsrummet

Det är också viktigt att överväga storleken - om den är liten är det bättre att använda ljusa pastellfärger i designen, vilket visuellt ökar utrymmet. Oftast väljs vita, grädde, beige eller pastellfärger av rosa och blått som dekoration.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om det är tillräckligt rymligt kan du fokusera på dina egna preferenser genom att välja ljusare färger - rött, crimson, mörkblått, brunt och andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Klassisk

Den klassiska stilen är av mode och tid, det är lyx, rikedom och aristokrati. Det är värt att ge företräde åt personer vars inkomst är över genomsnittet, eftersom all fyllning endast ska göras av naturligt trä, kan det inte vara fråga om några förfalskningar.

Bild
Bild

Ask, ek, poppel och andra arter används för tillverkning, ibland ytan på skåpen revas med faner. Tillbehör bör också vara klassiska, ofta ges företräde åt artificiellt åldrade handtag och fästelement.

Bild
Bild

Classic är en bra investering i framtiden, eftersom den inte kommer att förlora sin relevans och inte kommer att förlora sitt attraktiva utseende.

Det är en stor framgång om det finns ett fönster i omklädningsrummet, eftersom det kan vara vackert draperat. Organza, mönstrat siden, satin - klassiska textilier används till gardinerna. Det kommer att gå bra med en mönstrad matta på golvet

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis ska ett klassiskt omklädningsrum vara vackert inrett. Det enklaste alternativet är ett par mjuka fåtöljer, ett soffbord och en golvlampa. Stolar kan enkelt bytas ut mot en långsträckt bänk med vadderad yta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om ägaren till omklädningsrummet är en kvinna, var noga med att ta hand om närvaron av ett toalettbord och en ottoman, anpassad till resten av de stoppade möblerna.

Bild
Bild

Loft

Denna stil är nu på toppen av sin popularitet. Om du bestämmer dig för att ge det företräde, använd tegel, gips eller helt enkelt måla dem i en ljus, diskret nyans för väggdesign

Fördelen med loftet är att väggarnas ojämnheter, grovhet och andra brister förvandlar, om inte till fördelar, förstör definitivt inte interiören och ser organiska ut.

Bild
Bild

Det är bra om golvet är av trä, men laminat med åldrad effekt kommer också att fungera.

Bild
Bild
Bild
Bild

För fyllning är metallställ, kompletterade med trä eller glas, lämpliga . Du kan experimentera som du vill, du får fullständig frihet att vara kreativ. Till exempel är rörställ i kombination med maskhyllor och korgar en bra lösning.

Försök att inte ha något överflödigt i omklädningsrummet - en bankett av slitet läder och en metalllampa kommer att räcka.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Provence

Denna rustika stil är känd för sin enkelhet och lätthet; den domineras av ljusa färger och nyanser som doneras av naturen - grädde, lavendel, terrakotta, ljusgrå, ljusblå, sand

Väggens inredning ska vara antik, det kan vara tapeter med ett blommönster eller gips med decoupage -element, som också kommer att kopieras på möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllningen av rummet ska vara gjord av naturligt trä. Öppna garderobssystem kommer till nytta här, som om så önskas kan stängas av med en skärm med ett litet blommigtryck - Provence välkomnar ett överflöd av textilier.

Bild
Bild

Var noga med att installera en elegant byrå med många lådor kompletterade med smidesjärnbeslag. Glöm inte sminkbordet i samma stil. I närheten kan du installera en snidad trästol med en mjuk kudde på.

Bild
Bild

Skandinaviska

En garderob i skandinavisk stil är praktiskt taget inget överflödigt, en slags mysig minimalism . Huvuddragen är mycket vitt, ljust trä, lådor och perfekt organiserade hyllor med kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

En förutsättning är närvaron av blomkrukor, eftersom det helt enkelt är omöjligt att klara sig utan grönska.

Bild
Bild

Som i fallet med ett loft borde det inte vara något överflödigt här. En stor spegel och några enkla bilder i snygga ramar kommer att räcka.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Boende alternativ

En klädkammare kan ta upp både ett helt rum och ett litet utrymme i en lägenhet

Om du bestämmer dig för att avsätta ett separat rum för ett omklädningsrum i en vanlig "Chrusjtjov", kan det ordnas på balkongen, på loggian eller i garderoben.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I en enrumslägenhet är det som regel väldigt lite utrymme, så omklädningsrummet ska vara så kompakt och funktionellt som möjligt . Det är ofta placerat i en nisch eller bakom sängens huvud, och även om det inte kan kallas ett fullvärdigt rum, är närvaron av öppna hyllor mycket bekvämare än en garderob, eftersom allt är i synlig syn.

Bild
Bild
Bild
Bild

I ett privat hus finns det många fler alternativ för att placera ett omklädningsrum . Om huset är två våningar kan det bekvämt placeras under trappan. Naturligtvis är det bra om du har möjlighet att avsätta ett separat rum för det, och om inte, skulle en bra lösning vara en passage mellan badrummet och sovrummet, en hall eller ett vardagsrum.

Bild
Bild

Kom ihåg att de viktigaste kriterierna när du väljer boende är området i din lägenhet eller hus, antalet personer som kommer att använda omklädningsrummet och den inredningsstil du väljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Garderob alternativ

Det är absolut nödvändigt att tilldela tillräckligt med utrymme för ett omklädningsrum, som tyvärr inte finns i varje lägenhet. Ett alternativ kan vara en garderob, som a priori tar mindre plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den kan monteras även i en smal och lång korridor eller ett hörn i rummet. Det ser snyggt och estetiskt tilltalande ut och tack vare sin vackra fasad kan det bli en riktig inredning.

Urvalstips

Som ni ser är utbudet av omklädningsrum enormt. Efter att ha övervägt de flesta möjliga modifieringarna och materialen är det i slutet värt att överväga några av de mest populära märkena, bland vilka du kan välja det alternativ som passar dig

Svenska garderober - Elfa och Ikea är mycket efterfrågade. Den första är förfader till alla masksystem, ända ner till diskmaskinen. Det är en uppsättning nät och korgar som är fästa vid basen. De är väldigt bekväma och lätta att montera, men eftersom märket tillhör elitkategorin har inte alla råd med det.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett alternativ kan vara det ryska märket "Aristo", som är en komplett analog av "Elfa". De är gjorda på samma anläggning, men det ryska systemet har modifierats något, med hänsyn till utformningen av inhemska lägenheter, vilket bara är ett plus.

Bild
Bild

Ikea garderobssystem är inte mindre populära. De har hög funktionalitet och fantastiska layoutalternativ som gör att du kan anpassa systemet till alla rum. Det kan också kompletteras med tillbehör från samma märke, vilket resulterar i en modern och snygg inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm inte italienska garderober, som över hela världen är förknippade med tillförlitlighet och hög kvalitet . Traditionellt anses de vara elit och dyra, men bland det stora sortimentet av tillverkare kan du hitta vackra alternativ för ekonomisegmentet.

Till exempel är Poliform -fabriken mycket populär, som erbjuder idealiska garderobssystem, vars fyllning består av nästan osynliga moduler på en metallram. En särdrag - fyra alternativ för dörrkonfigurationer som passar alla rum med valfri layout.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med rätt tillvägagångssätt blir omklädningsrummet förkroppsligandet av komfort, skönhet och oklanderlig smak, vilket gör dina modebeslag så bekväma som möjligt.

Rekommenderad: