Aristo Garderobssystem (68 Bilder): En Garderobssystemsplanerare För Lagring Av Saker, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Aristo Garderobssystem (68 Bilder): En Garderobssystemsplanerare För Lagring Av Saker, Recensioner

Video: Aristo Garderobssystem (68 Bilder): En Garderobssystemsplanerare För Lagring Av Saker, Recensioner
Video: ARISTO Wardrobe systems 2024, April
Aristo Garderobssystem (68 Bilder): En Garderobssystemsplanerare För Lagring Av Saker, Recensioner
Aristo Garderobssystem (68 Bilder): En Garderobssystemsplanerare För Lagring Av Saker, Recensioner
Anonim

Omklädningsrum är bra lösningar för förvaring av kläder, skor och olika tillbehör. De kan installeras inte bara i ett separat isolerat rum, utan också i vardagsrummet, korridoren eller förrådet. Mycket vackra och multifunktionella garderober erbjuds av det ryska varumärket Aristo.

Bild
Bild

Särdrag

Många människor står idag inför en katastrofal brist på ledigt utrymme i sina hem. Under sådana förhållanden är det mycket svårt att hitta en plats att installera ett rymligt och funktionellt skåp. Det berömda varumärket Aristo erbjuder ett brett utbud av bekväma omklädningsrum som kan placeras även i rum med de mest blygsamma områdena.

Det är inte alls nödvändigt att tilldela ett helt rum för ett omklädningsrum. Aristos högkvalitativa och praktiska mönster hittar sin plats i ett litet skafferi, vardagsrum, sovrum, badrum eller på vinden. Ofta köps sådana alternativ för att ändra fyllningen av en befintlig garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett särdrag hos märkesvaror är massiva metallkonstruktioner som tål tung belastning . Av denna anledning vänder de sig inte bara för att komplettera vardagsrum, utan också för placering i ett garage eller verkstad. Många olika verktyg och fixeringsmaterial kan förvaras i dessa skåp.

Ofta vänder sig idrottare till Aristos omklädningsrum. De noterar den utmärkta rymligheten i sådana system, eftersom all sportutrustning och uniformer enkelt kan placeras i dem.

Allt detta talar om multitasking av märkesklädningsrum, eftersom de inte bara kan lagra skor och kläder, utan också olika verktyg, hushållsartiklar och professionell utrustning. De skiljer sig också åt genom att alla saker i dem är tydligt synliga. Du behöver inte leta efter det önskade objektet länge och skapa en röra inuti. Detta beror på bristen på djupa väggar, hyllor och skiljeväggar i konstruktionerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Aristo garderober har nätkorgar och hyllor med utmärkta ventilationsegenskaper .… Du kan säkert förvara alla kläder i dem, eftersom det inte kommer att få obehaglig lukt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installationen av märkesklädningsrum är enkel och prisvärd. Designen kan anpassas till absolut alla nischer eller öppningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lagringssystem kan omvandlas och kompletteras efter eget gottfinnande, så att du kan köpa ytterligare delar och fylla på det interna innehållet, vilket gör det mer funktionellt och användbart.

Garderobssystem från det ryska märket är mobila. Om du flyttar kan du enkelt demontera och montera dem igen på en ny plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att notera det faktum att dessa rymliga strukturer tillverkas med svensk teknik. Detta förklarar garderobernas oöverträffade kvalitet, deras attraktiva utseende, mångsidighet och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Aristo producerar ett stort antal olika garderober. De har olika modifikationer. Låt oss överväga mer detaljerat varianterna av produkter från det ryska märket

Aristos hyllkonstruktioner för arrangemang av omklädningsrum är mycket starka och pålitliga . Sådana system består av hållbara metallstyrningar som tål tung belastning. Komplett med liknande delar är gångjärnsstyrningar och bärskenor. Hyllor och lådor väljs efter eget gottfinnande.

Bild
Bild

Antalet funktionella hyllor och korgar beror direkt på modifieringen och måtten på rackstrukturen (basen) . För att underlätta valet ger märket en lista över möjliga alternativ som kan installeras i det valda systemet.

Bild
Bild
Bild
Bild

System med utdragbara korgar är mycket efterfrågade . Företaget producerar mönster där delar av olika höjder, bredder och djup finns. Du kan välja rätt alternativ enligt dina personliga krav och mängden ledigt utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Korgarna i sådana system är meshade och väl ventilerade. De kan lagra många saker som alltid kommer att finnas i ett andningsutrymme.

Oftast installeras sådana strukturer i rum i ett litet område. De tar inte mycket plats, eftersom det finns utdragningsmekanismer i korgarna.

Bild
Bild

Aristo har också garderobssystem för olika rum .… De skiljer sig från varandra i konfigurationer. De flesta alternativen inkluderar ett väggställ, stödskenor, vertikala skenor, maskhyllor, korgar och hängare. Till exempel är hallkonstruktioner utrustade med flera hyllor, stödskenor, gångjärn och skenor. I sådana modeller finns ofta fack för förvaring av skor. De är vanligtvis belägna längst ner och har tillräcklig höjd för att lagra par med en hög bagage. För en mycket liten hall kan du välja ett smalt garderobssystem med högt hängande skenor, hyllor och hängare. Liknande alternativ kan installeras i hörnet så att de tar mindre plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Aristo erbjuder vackra garderobdesigner för badrum - tvätt … Dessa kit är idealiska för förvaring av hushållskemikalier, handdukar och kosmetika. De flesta har stavar på vilka du kan hänga galgar med morgonrockar eller badrockar. Sådana system är mycket efterfrågade, eftersom de avsevärt kan frigöra ledigt utrymme i badrummet. Saker och hushållsartiklar kommer inte att ligga på olika platser, vilket skapar ett visuellt rör. De kan ordnas snyggt på metallhyllor inbyggda i väggen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

System utformade för omklädningsrum utmärks av utmärkta prestandaegenskaper . I sådana utföranden finns det fler stationära hyllor och hängare. I dessa system kan du lagra ett stort antal olika saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visuellt kan sådana system delas in i tre huvudområden. Övre mezzaniner och hyllor är oftast reserverade för föremål som sällan används. Mittzonen har den största lagringsutrymmet för kläder. Skjortor eller långa föremål lagrade på galgar finns också här. Det nedre området är utformat för att rymma skor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla strukturer har ramprofiler med hyllor och korgar fästa vid dem, som kan bytas ut efter eget gottfinnande.

Bild
Bild

Färglösningar

Alla garderobssystem från det välkända varumärket Aristo har starka metallstyrningar. De kan vara färgade eller omålade

Svartmålade system är mycket populära . De ser ljusa och attraktiva ut mot bakgrunden av ljusa eller ljusa väggar. Denna kontrast ser dyr och modern ut.

Bild
Bild

Lakoniska vita uppsättningar ser fräscha och lätta ut … De är perfekta för både omklädningsrum och badrum. Det rekommenderas att använda sådana alternativ om rummet är litet. Under förhållandena i små rum kommer mörka strukturer att se för tunga ut.

Bild
Bild

Aristo -garderobssystem kan ha trähyllor i olika nyanser .… Sådana detaljer bör väljas i enlighet med rummets allmänna inredning och stil.

Bild
Bild

Omålade mönster har ett neutralt utseende … De passar enkelt in i både mörka och ljusa interiörer.

Bild
Bild

Vad är en garderobssystemplanerare?

Aristo garderobssystemplanerare är en egenutvecklad utveckling av ett välkänt företag, som är ett enkelt och lättanvänt verktyg för att designa garderobssystem av varierande komplexitet.

Bild
Bild

Med hjälp av ett speciellt datorprogram kan du återskapa ett rum med absolut valfri layout. Det kan vara ett separat rum eller en lägenhet med flera rum, dörrar och fönster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Placera garderobssystemet du gillar i ett av rummen och lita på alla nyanser av det tillgängliga utrymmet. I slutet av projektet, liva upp rummet med olika små saker: paraplyer, väskor, portföljer, högar med saker, etc.

Bild
Bild

Som ett resultat får du ett färdigt projekt som du säkert kan använda för implementering.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Idag är högkvalitativa garderobssystem från Aristo mycket populära. Efterfrågan på sådana strukturer beror på deras mångsidighet och hållbarhet. Människor som har köpt sådana system noterar deras hållbarhet och tillförlitlighet. Hållbara och robusta material kräver ingen särskild omsorg och tål lätt tung belastning, så att du kan lagra vad ditt hjärta önskar i dem.

Med tiden förlorar inte Aristo garderober sin attraktivitet. Färgen från stålprofilerna avskalar inte eller bleknar, så de behåller sitt ursprungliga utseende länge . Alla köpare som har använt sig av målade system talar om detta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Människor lockas också av det faktum att garderobssystem av hög kvalitet är lätta att montera och demontera. Du kan ta dem med dig till din nya bostad. Olika tillägg är möjliga i sådana utföranden. Ofta köper ägare av Aristos garderobssystem hyllor, korgar och lådor för förvaring av tillagda föremål och par skor.

Ägarna till sådana system noterar deras höga kapacitet. Saker kan ordnas mycket snyggt och organiserat. Utåt ser dessa garderober attraktiva och moderna ut.

Du kan välja rätt kit för valfri plånbok. Företaget erbjuder konsumenterna inte bara dyra, utan också mycket prisvärda alternativ.

Rekommenderad: