Ställ För Omklädningsrummet (64 Bilder): Prefabricerade Modeller Av Metall För Kläder I Garderoben

Innehållsförteckning:

Video: Ställ För Omklädningsrummet (64 Bilder): Prefabricerade Modeller Av Metall För Kläder I Garderoben

Video: Ställ För Omklädningsrummet (64 Bilder): Prefabricerade Modeller Av Metall För Kläder I Garderoben
Video: Vilka galgar ska jag ha i garderoben? 2024, Mars
Ställ För Omklädningsrummet (64 Bilder): Prefabricerade Modeller Av Metall För Kläder I Garderoben
Ställ För Omklädningsrummet (64 Bilder): Prefabricerade Modeller Av Metall För Kläder I Garderoben
Anonim

En klädkammare är ett bra alternativ för att hålla dina kläder, skor och accessoarer snygga och organiserade. Den kan innehålla en mängd olika förvaringssystem, från snygga garderober till rymliga hyllor. Det senare alternativet är särskilt populärt idag, eftersom det inte tar upp mycket ledigt utrymme och också ser snyggt och lakoniskt ut.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Hyllor är ett billigt och mycket praktiskt förvaringssystem . Varje konsument har råd med dem. De är tillverkade av en mängd olika material och har olika prestandaegenskaper. Högkvalitativa och praktiska hyllsystem är ergonomisk design som inte tar upp mycket ledigt utrymme, men låter dig passa ett stort antal olika saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Öppna mönster är särskilt populära idag . De väljs ofta på grund av att det är lätt att hitta rätt: det kommer alltid att finnas hyllor framför dig, där du kan se allt innehåll från olika sidor. Liknande alternativ för förvaring av kläder och skor kan installeras inte bara i ett stort och rymligt, utan också i ett litet omklädningsrum, där det inte finns plats för en stor garderob eller garderob.

Det bör noteras den neutrala utformningen av sådana detaljer. De passar lätt in i olika interiörer och stilar, eftersom de inte lockar mycket uppmärksamhet till sig själva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Installation av sådana strukturer är enkel och prisvärd för alla . Du behöver inte vara en erfaren mästare i sådana frågor för detta. Även en nybörjare klarar installationen av hyllor. Många människor gör sådana system med sina egna händer. För att göra detta måste du fylla på med fritid, högkvalitativa och hållbara material och verktyg. Som regel är sådana anordningar gjorda av trä av olika ursprung, metall, plast, etc.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klädhängare är helt säkra, eftersom de inte har glasinsatser och dörrar . Problem kan bara uppstå om hyllorna och lådorna inte installerades tillräckligt fast och effektivt. Moderna tillverkare producerar sådana lagringssystem i olika variationer. Ett lämpligt alternativ kan väljas för ett rum i vilken layout som helst. Så många ägare vänder sig till inte bara raka, utan också kantiga strukturer.

Bild
Bild

Visningar

Racken till omklädningsrummet är olika

De vanligaste är hyllkonstruktioner. De fästs på väggen, golvet och taket med olika fästen. Sådana alternativ är statiska, det blir ganska problematiskt att flytta dem till en annan plats. Sådana system kanske inte har en bakvägg . Hyllförvaringssystem i garderober är mycket enkla. De har stödramar, som består av robusta perforerade profiler . Hyllor av olika material är fästa på dessa delar.

Sådana mönster kan göras för hand utan att spendera mycket pengar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rack i ett stycke är lämpliga för förvaring av ett stort antal par skor. De har en konservativ form och installeras längs hela längden på en av väggarna. Sådana system består av celler, som alla passar ett par skor. Alternativ där ramarna är gjorda av naturligt trä har ett attraktivt utseende. Sådana föremål är inte billiga, men de tjänar mycket länge och ser bra ut

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Prefabricerade ställningar monteras och demonteras enkelt och snabbt. De bygger på en enkel hopfällbar design som alla kan hantera. I sådana modeller kan du passa många olika saker, även om rummet är litet. Sådana alternativ används oftast av invånare i stadslägenheter som inte har råd med rymliga omklädningsrum. I prefabricerade ensembler finns vertikala ställningar av olika längd och horisontella hyllor av olika storlekar. De kompletteras med justerbara fötter. Sådana delar är nödvändiga för att installera stället på en ojämn yta

Hyllorna installeras i ställ med säkra hållare med en bultfri anslutning och fästs med krokar. Som regel har de bakväggar som förhindrar att saker faller ner på golvet.

Bild
Bild
Bild
Bild

En av de mest praktiska är modulära hyllsystem. De kan enkelt omvandlas till praktiska förvaringsalternativ. Moduler i sådana konstruktioner kan bytas ut. De kräver inte komplext underhåll. Om du vill utöka det modulära hyllsystemet kan du lägga till nya moduler till det. Så här kan du sätta ihop det perfekta systemet för förvaring av dina tillhörigheter

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För smala omklädningsrum är utrullningssystem bäst lämpade. Hyllor i denna design kan ha en stor höjd och göras i form av höga montrar. Det finns också låga alternativ som ser ut som vanliga små byråer. Skor kan placeras i sådana valv: par kan ordnas mycket snyggt i flera rader. Detta arrangemang av saker gör att du snabbt kan hitta rätt alternativ. I vissa fall finns det små butiker som är utformade för att prova skor utan att lämna hyllsystemet

Ytterligare moduler kan installeras i utrullningsställen vid behov. De starkaste och mest hållbara är aluminiumkonstruktioner.

Bild
Bild

Material

Omklädningsrumshyllor kan tillverkas av en mängd olika material. Låt oss överväga de mest populära alternativen

  • Gipsskivor passar bra för bearbetning. Sådant material är lätt att skära och böja. Det finns en fuktresistent typ av gips som inte är känslig för mögel och fukt. Dessa system behåller sitt attraktiva utseende under lång tid. Men det är värt att komma ihåg att ett sådant material är för lätt och knappt tål stora vikter. Det rekommenderas inte att förvara tunga saker och föremål på sådana ställ.
  • Plastställ är slitstarka och slitstarka. De är hållbara. Högkvalitativ plast utsätts inte för förfall, parasiter startar inte i den. Men nackdelen med ett sådant material är dess brandfarlighet, så det bör skyddas från eld.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hyllor av trä har ett utmärkt utseende. Om du bestämmer dig för att vända dig till sådana strukturer, bör du vara särskilt uppmärksam på alla beräkningar så att systemet enkelt kan motstå stora vikter. Naturliga träalternativ kommer att kosta lite mer, och de måste regelbundet behandlas med särskild skyddsutrustning. Utan dem kan strukturer förlora sitt attraktiva utseende och trädparasiter kan starta i dem

Om ditt hyllsystem innehåller spånskivdelar, bör inte tunga föremål staplas på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De mest populära idag är metallhyllor. De ser harmoniska ut i vilken inredning som helst. Men det är inte lätt att montera sådana strukturer med egna händer. Anledningen till detta är den specifika bearbetningen av metallen

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man och var ska man placera det?

Först måste du bestämma vilken typ av hyllsystem du vill köpa och hur mycket pengar du ska lägga på det. Innan du köper måste du studera alla material och fästelement . De måste vara hållbara och av hög kvalitet. De flesta hyllsystem kräver avtagbara delar.

Metallsystem har en universell design . De kommer att vara i harmoni med vilken inredning som helst. Sådana mönster är lämpliga för användning i rum med fuktig luft.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra träsystem kommer att se spektakulära ut i rum i både moderna och klassiska stilar . Sådana strukturer innehåller ofta dekorativa detaljer: gesimser, socklar och pilaster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Gipsskivkonstruktioner kan avslutas med alla andra material och installeras i rum av olika stilar . Det enda undantaget är klassikerna. I sådana omklädningsrum kommer trähyllesystem att se bättre ut.

Det rekommenderas att använda kit tillverkade av fuktbeständigt material. Sådana strukturer är mer hållbara.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om omklädningsrummet är stort och rymligt kan du vända dig till en mängd olika rackalternativ. Allt beror på personlig preferens. I ett smalt omklädningsrum kommer utrullningssystem att vara praktiska, eftersom de är mycket rymliga och inte tar mycket plats.

Bild
Bild

Inredning idéer

I ett smalt omklädningsrum kan metallkonstruktioner med trähyllor installeras på alla väggar från golv till tak. Den nedre delen av mitthyllorna kompletteras med små trälådor. Sådana mönster kommer att se harmoniskt ut mot bakgrunden av ett beige eller gräddgolv, ljusgrå eller vita väggar, samt ett ljust tak med ljus belysning.

Bild
Bild

I ett rymligt omklädningsrum kommer höga ställningar med mörka trädetaljer att se bra ut. Väggar och tak bör avslutas med vit gips, och mörk matta ska placeras på golvet.

Bild
Bild

En utmärkt lösning skulle vara platsen för omklädningsrummet i sovrumsnischen. Lätta träsystem installerade i en U-form kommer att se bra ut mot bakgrunden av taket och golvet i liknande nyanser.

Rekommenderad: