Trädgårdsmöbler Från Pallar (43 Bilder): Idéer För Ett Sommarresidens, En Original Lantbänk Och Andra Funktionella Saker Från Träpallar

Innehållsförteckning:

Video: Trädgårdsmöbler Från Pallar (43 Bilder): Idéer För Ett Sommarresidens, En Original Lantbänk Och Andra Funktionella Saker Från Träpallar

Video: Trädgårdsmöbler Från Pallar (43 Bilder): Idéer För Ett Sommarresidens, En Original Lantbänk Och Andra Funktionella Saker Från Träpallar
Video: Idéer För Återvinning träpallar 2024, April
Trädgårdsmöbler Från Pallar (43 Bilder): Idéer För Ett Sommarresidens, En Original Lantbänk Och Andra Funktionella Saker Från Träpallar
Trädgårdsmöbler Från Pallar (43 Bilder): Idéer För Ett Sommarresidens, En Original Lantbänk Och Andra Funktionella Saker Från Träpallar
Anonim

Var och en av oss är redo att investera mycket ansträngning och pengar i arrangemanget av vårt hem, i en vackert designad interiör som skulle skapa komfort för många års levande. Och förmodligen har få hört att ett sådant resultat kan uppnås med hjälp av improviserade material utan att investera stora ekonomiska kostnader. Ett av dessa alternativ är användningen av vanliga träpallar i utformningen av ditt hem, eftersom du självständigt kan skapa nästan alla nödvändiga möbler för att inreda ett rum och en trädgård från dem, med minimal ansträngning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inredning med pallar i loftstil

När man inreder lokaler har loftstilen blivit allt populärare. Närvaron av denna stil i hemmet uttrycks i de grova tegelväggarna och rostiga golvbjälkar. Den är utrustad med ett litet antal nödvändiga möbler, vilket inte kommer att vara svårt att montera dig själv från tillgängliga material. Och träpallar passar bäst för en sådan inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Palthantering

När man gör möbler av träpallar finns det många sätt att kombinera dem med andra föremål, lägga ihop, demontera, måla eller dekorera med tyg. Men eftersom detta material redan har använts under vissa förhållanden tidigare är det förorenat. Därför måste den behandlas noggrant och förberedas för vidare användning.

Nedan följer en sekvens av steg för bearbetning av sådant material

Det första steget är att rengöra materialet från smuts så bra som möjligt. Det bästa alternativet är att skölja med varmt vatten och tvättmedel och torka

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla grader och grovhet tas bort från den förtorkade ytan, eftersom sådana möbler måste vara i kontakt varje dag, så deras yta ska vara helt slät. För en högkvalitativ process är det bättre att använda en slipmaskin, när du arbetar med vilken du måste bära en mask. Slipning görs bäst i ett välventilerat område

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Pallar kan inte flåsas helt, utan bara på den sida som personen kommer i direkt kontakt med. Men om planerna är att skapa en stor struktur, då är det bästa alternativet att demontera dem och bearbeta varje element separat på varje sida.
  • Om du tänker placera framtida tillverkade möbler på platser med högt fuktinnehåll måste du tänka på dess skydd. För att göra detta måste träprodukter behandlas med ett fuktskyddsmedel för utomhusbruk. Om de tillverkade möblerna ligger utomhus, skyddar en sådan beläggning den från vått och fuktigt väder, och den kommer inte att täckas med blått, mögel eller ruttna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad kan göras?

Tillverkning av bord, underlägg, soffbord

Att göra bord från det presenterade materialet kräver inte speciella färdigheter och erfarenhet - de är ganska enkla att utföra, och därför används de ofta i hushållsbruk. Ett medelstort bord kan byggas med två eller tre pallar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många sätt och alternativ för att göra ett sådant bord på egen hand . Den kan slipas till en slät yta och lackeras för att ge en varm ton. Denna beläggning kommer att fungera som ett skydd mot fuktinträngning i träet. Ytan på det designade bordet är också målad och olika mönster appliceras i kombination med interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att dekorera ytan på ett sådant bord med glas i form av en bordsskiva, skuren ut i form av ett ark - sådan inredning kommer att särskilja produkten med unik originalitet, ge möblerna ett underbart utseende och enkelt underhåll av ytan.

Bild
Bild

Att bädda sängar

Dessa begagnade produkter fungerar bra som sängbotten. Om du vill ha en låg säng inredd i asiatisk stil i ditt interiör, bör flera pallar placeras i rad på basen. Du kan också använda ett annat alternativ: bygg två eller tre nivåer av pallar och fixa dem med trästöd - på så sätt kan du få en kaj i klassisk stil. Fördelen med en sådan säng är att den har utmärkt ventilation, och nackdelen är att en tung belastning inte kan utövas eftersom det är en stor fara för förstörelse av strukturen: brädorna tål inte och kan gå sönder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om inredningen innehåller element i loft eller lantlig stil, kommer en sådan självgjord säng att passa mycket harmoniskt i atmosfären som råder i rummet. Pallar kan anpassas istället för en sänggavel och om så önskas kan en liten hylla för böcker eller en lampa göras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkning av fåtöljer och soffor

I de flesta fall används pallar för att skapa fåtöljer och soffor i ett friluftsområde i hemmet. Men med lite fantasi och tillägg av nya element är sådana produkter väl lämpade för heminredning, och soffkuddar kommer att vara en utmärkt ersättning för rygg och säten.

Fördelen med sådana tillverkade föremål är att det är möjligt att ändra deras parametrar: höjd och bredd, och armstöd kan fästas om så önskas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med ett stort antal pallar kan du enkelt designa och utföra en uppsättning möbler , som kommer att innehålla en soffa, två fåtöljer och ett bord för tidskrifter. Det är viktigt att bevara strukturens grundläggande stil och integritet under tillverkningen.

Bild
Bild

Produktion av dekorativa element

När du bygger dekorativa föremål från pallar för att dekorera ett rum kan du slå på obegränsad fantasi, till exempel skapa en utmärkt panel med ett märkligt mönster applicerat eller göra de så nödvändiga hyllorna för en mängd små saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pallens övre yta med plankorna konverterade nära varandra kan användas som en extraordinär bricka - du behöver bara hitta på och fästa originalhandtag på den, och basen för spegeln gjord av olika rester av olika former blir en underbar dekoration till badrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

En original viloplats för husdjur

För att göra detta måste du fästa två pallar vinkelrätt mot varandra och utrusta det med ett mjukt sängkläder, om det behövs kan du klippa hål för skålar med vatten och mat - dina husdjur kommer att uppskatta en så mysig plats.

Bild
Bild

Tillverkning av lantliga och utemöbler

Träpallar har en oändlig resurs att använda i landet eller på territoriet bredvid ditt eget hem. Utomhus med utsikt över naturen kombineras föremål monterade från pallar perfekt även utan extern behandling. De är mycket organiskt lämpliga för att dekorera landskapet på en innergård eller trädgård, och brädorna passar bäst för konstruktionen av en grillplats.

Bild
Bild
Bild
Bild

En bra gunga kan byggas av pallar, som är lämpliga för människor i olika åldrar, och för enkelhets skull kan de täckas med vilket mjukt material som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också realistiskt att utrusta ett utmärkt rekreationsområde tack vare hörnsofforna monterade från dessa produkter, för att sätta ett litet konstruerat bord där du kan tillbringa en bra kväll med din familj eller vänner. En sådan miljö kommer att vara lämplig för att ta luncher och frukostar i frisk luft.

Bild
Bild

Förutom landskapsdesign är det lämpligt att göra en mängd olika krukor och blomsterställ. De kan inte bara placeras utan också hängas på olika vertikala enheter.

Rekommenderad: