Designer Trädgårdsmöbler (28 Bilder): Författarens Idéer För Att Ge

Innehållsförteckning:

Video: Designer Trädgårdsmöbler (28 Bilder): Författarens Idéer För Att Ge

Video: Designer Trädgårdsmöbler (28 Bilder): Författarens Idéer För Att Ge
Video: Vackra möbler i bambu, kartong, plywood och betong! 100 idéer design! 2024, April
Designer Trädgårdsmöbler (28 Bilder): Författarens Idéer För Att Ge
Designer Trädgårdsmöbler (28 Bilder): Författarens Idéer För Att Ge
Anonim

Trädgårdsmöbler är ett oumbärligt attribut för någon sommarstuga, eftersom ett förortsområde låter dig bli av med tankar som ständigt stör dig. En sådan webbplats kan också låta dig ändra livets rytm, om än för en kort tid. Det är därför utemöbler är ett måste.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Många förstår med frasen "möbler för ett sommarboende" vad som redan har blivit föråldrat i staden - gamla soffor, bortskämda sängar med dåliga madrasser, lösa stolar och bord med en snygg bänkskiva. Att använda gamla möbler är osannolikt att skapa en mysig atmosfär och hjälpa dig att slappna av. Vissa trädgårdsmästare förstår med dessa ord helt enkelt nya bänkar med ett bord för att samlas i frisk luft. Det ser bra och trevligt ut - på så sätt kan du ta emot ett stort antal gäster. Men detta räcker inte för den fullständiga utformningen av förortsområdet.

Utbudet av lantliga möbler har nyligen blivit mycket större än år tidigare, eftersom du kan välja inte bara en bänk eller ett bord, utan också hängmattor, soffor, fåtöljer, gungor, markiser, solstolar, solstolar.

I det här fallet är det nödvändigt att välja exakt ett element, eftersom dacha är en semesterplats för en familj eller en grupp vänner.

Bild
Bild

För att möbler ska se bra ut på webbplatsen måste flera kriterier beaktas

  • Praktiskhet . Sommarväderförhållandena kan förändras i en rasande takt. Värme, stekande sol, nattfrost, morgondimor, skurar och hagel - sådana tester kommer att falla på utemöblerna. Särskild uppmärksamhet ägnas åt materialets fuktbeständighet - många tillverkare täcker möbler med speciella föreningar mot effekterna av vatten och fukt.
  • Rörlighet . Sommarsäsongen sträcker sig från maj till september, och att lämna alla dina möbler ute året runt är ett kortsiktigt drag. Därför väljs ofta strukturer som är lätta eller vikbara - de kan enkelt tas bort på hösten. Och på sommaren, under en lång storm eller avresa, kan sådana möbler enkelt flyttas till en annan plats. Det är också värt att notera att vikningsstrukturer i ett lanthus kommer att ta minst ett utrymme.
  • Dekorativitet . Möbler ska inte bara vara praktiska och bekväma, utan också passa platsen, landskapsdesign och inte sticka ut för mycket. Till exempel är plast absolut inte lämplig om ett hus med staket är helt och hållet av trä. Författarens eller designermöbler väljs ofta - de är skapade speciellt för beställningen. Om det inte är möjligt att locka till sig en professionell designer kan du själv välja rätt möbel för sajten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Plast . Många trädgårdsmästare väljer plast på grund av dess billighet, vissa använder det på grund av produkternas låga vikt. Men oftare än inte är den största fördelen med plastmöbler att det kan vara absolut vilken färg som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

En sten . Populariteten av detta material beror på det faktum att natursten lätt går ihop med vilket landskap som helst. Det används ofta i författarens idéer. Materialet och dess bearbetning är ett dyrt nöje, därför kan stenmöbler inte hittas i varje sommarstuga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metall . En uppsättning av detta material kommer att se organiskt ut i vilken inredning som helst. Många designers skapar sina verk av metall. Material utan ytterligare bearbetning är inte det bästa alternativet - det rostar snabbt av fukt och syre, vilket kommer att se extremt obehagligt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trä . Det är ett av de vanligaste alternativen. Det passar perfekt med alla landskap, både naturliga och konstgjorda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rotting . Rottingmöbler är alltid lämpliga för älskare av en lugn och avkopplande semester på landet. Tidigare ansågs detta alternativ av designers som en rent förort, även om många nu använder rottingstolar på kontor och lägenheter. I grund och botten är stolar eller soffor gjorda av rotting, mindre ofta bord. Rottingmöbler är ganska lätta men ändå hållbara. Det ser ganska imponerande ut, och det är ett nöje att sitta i sådana stolar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med tanke på olika trädgårdsmöbler kan vi dra slutsatsen att den är extremt populär. Hennes val beror endast på de personliga preferenser som ägaren av webbplatsen har. Designkunskaper hjälper till att skapa en unik atmosfär i sommarstugan. Efter att ha köpt och installerat möbler i landet kan du få en underbar plats att koppla av.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra idéer i inredningen

De flerfärgade stolarna kan användas både i barnhörnan och som extra sittplatser. Sådana möbler passar barn mer - de är mycket förtjusta i ljusa färger. Och möbelns vikt gör att de kan dra den till valfri plats som passar dem.

Bild
Bild

Stenbord är mycket hållbara - de tål inte bara väderpåverkan, utan också stor mekanisk påfrestning. Bänkarna är slitstarka, men det är ofta obehagligt att sitta på dem - på sommaren värms de upp och svalnar snabbt i kallt väder, så det är bäst att ta med sig en kudde eller överkast. Utseendet på denna design är dock anmärkningsvärt.

Bild
Bild

Metallmöbler ser väldigt tunga ut mot bakgrunden av blommande växter, vilket inte ger atmosfär glädje. Därför behandlas sådana möbler med färg eller trimmas med trä.

Bild
Bild

Trästrukturer ser majestätiska ut, dessutom är det bekvämt att sitta på bänkar, materialet är behagligt att röra vid. Trä måste dock behandlas med lack eller färg från effekterna av naturfenomen. Som ett resultat fungerar träkonstruktioner i flera år och är en utmärkt dekorativ lösning med hög funktionalitet.

Rekommenderad: