Långa TV -stativ (69 Foton): I Modern Stil, På Väggen Och Låga Snygga Sängbord Från 2 Meter Till Golvet, Andra Vackra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Långa TV -stativ (69 Foton): I Modern Stil, På Väggen Och Låga Snygga Sängbord Från 2 Meter Till Golvet, Andra Vackra Modeller

Video: Långa TV -stativ (69 Foton): I Modern Stil, På Väggen Och Låga Snygga Sängbord Från 2 Meter Till Golvet, Andra Vackra Modeller
Video: Building a Mini Longship: part 4 keel riser 2024, April
Långa TV -stativ (69 Foton): I Modern Stil, På Väggen Och Låga Snygga Sängbord Från 2 Meter Till Golvet, Andra Vackra Modeller
Långa TV -stativ (69 Foton): I Modern Stil, På Väggen Och Låga Snygga Sängbord Från 2 Meter Till Golvet, Andra Vackra Modeller
Anonim

I den moderna världen är TV: ns huvudartikel i vardagsrumsinredningen, runt vilken möblerna är arrangerade. Många människor spenderar all fritid på att titta på tv. För en bekväm plats för TV: n i rummet används ofta speciella långa stativ . Vi kommer att prata om dessa möbler i artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Nästan varje hus eller lägenhet har en TV, och ibland inte en. Trots att moderna modeller är mycket tunnare än sina föregångare kan det vara svårt att hitta rätt plats för dem. För att se till att titta på dina favorit -tv -program inte blir ett test för ögonen, bör enheten placeras i betraktarens ögonhöjd. Trots den till synes lätta konstruktionen är vissa TV -modeller ganska tunga - detta kräver stabilitet och styrka från skåpet.

När det gäller det estetiska utseendet, alltså kantstenen ska vara mycket bredare än skärmen . Detta kommer visuellt att balansera den stora rektangeln med inredningen i rummet. Annars kommer designen att verka besvärlig.

Alla dessa uppgifter kommer framgångsrikt att utföras av ett långt TV -stativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare av sådana möbler började producera breda piedestaler för tv. I små lägenheter kan den användas hörnmodell. Fyrkantiga sidobord kan vara ett bra alternativ för en liten lägenhet. Men det mest eleganta och moderna alternativet kommer att vara långa och låga underlägg … Kompakt och smal, de har ett antal fördelar:

  • med en ovanlig form kan de visuellt utöka utrymmet i rummet, vilket gör det bredare;
  • ett stort urval av färger och designalternativ låter dig välja det bästa alternativet för ett visst rum;
  • en sådan produkt är hållbar och kan användas i många år;
  • det finns ytterligare ledigt utrymme vid kanterna, som du kan använda efter eget gottfinnande;
  • den långa längden gör att du kan placera många fack för förvaring av olika saker.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brett TV -stativ passar bra in i alla vardagsrum , om naturligtvis storleken på rummet tillåter. I ett litet rum kan sådana möbler se för skrymmande ut, men även för sådana rum kan du plocka upp ett skåp (från 2 meter) så att det med samma dimensioner ser ganska lämpligt ut. Det kan vara mer ljusa glasmodeller, konstruktion utan dörrar eller hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild

I vissa fall används stativ så att de inte sticker ut utanför tv: ns kanter. Under vissa förhållanden ser denna design väldigt harmonisk ut. När TV: n hänger på väggen försvinner det akuta behovet av ett skåp både funktionellt och estetiskt. Det är sant att i det här fallet köper många fortfarande sådana möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Långa lådor ser mycket elegant ut i kombination med större strukturer . Dessa inkluderar höga pennfodral, hyllor och toppbelysta skåp. Skåpets fria yta kan vara mycket användbar om du behöver placera skivor, böcker, en spelkonsol och mycket mer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Sådana möbler har flera sorter. Baserat på stilen i vilket rummet är gjord kan du välja en av typerna av skåp för att framhäva din ägares goda känsla av smak. … Låt oss överväga de vanligaste.

Bild
Bild
Bild
Bild

Upphängd

Detta alternativ är lämpligt för moderna rum . Det låter dig skapa en rymlig effekt i rummet . Sådana saker kan dekorera med sig själva både ett visst område i rummet och dekorera hela väggens längd.

För sin produktion används hållbara och lätta material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Golvstående

Denna typ av möbler är utrustad med ben eller hjul för installation på golvet. Ett sådant skåp är väldigt ofta har gratis lagringsutrymme för olika tillbehör … De kan tillverkas i form av öppna hyllor, hyllor med dörr eller lådor med utdragbar mekanism.

Mycket efterfrågad idag byrå , där det är tillåtet att placera inte bara kompakta plasma -TV, utan också mer skrymmande modeller. TV -stativ i kombination med ett toalettbord eller en elektrisk eldstad, runt vilken hyllor och nischer dessutom kan placeras, ser ganska ovanliga ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material och beläggning

Olika material används för varje stil. Låt oss överväga de vanligaste.

Glas . Detta material används i moderna interiörer och kan vara helt transparent, tonat, matt eller ha en spegelyta. Huvudvillkoret är att härdat glas används vid tillverkning av ett sådant skåp.

Bild
Bild

Trä . Produkten, tillverkad av massivt trä, har ett vackert och gediget utseende. Träprodukter tillverkade utan krusiduller kan vara lakoniska och minimalistiska, och närvaron av snidade sniderier gör samma modell mycket lyxigare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gipsskivor . På grund av GKL -materialets flexibilitet kan du göra ett TV -skåp av vilken komplexitet och form som helst. I det här fallet kommer det att fungera som en exklusiv del av interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva / spånskiva . Detta material anses vara ganska hållbart, praktiskt och billigt. Detta är det mest populära alternativet som används för tillverkning av skåpmöbler, även om det ser rustikt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metall . Sådant material kommer att hitta sin plats i moderna rum. Tillverkad av metallkonstruktion, den starkaste, mest snygga och hållbara. Den tål tunga belastningar och är motståndskraftig mot mekaniska skador. Metallstrukturerna i interiören ger det lite unika egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sten . Ganska originalprodukter för vardagsrummet erhålls från det beskrivna materialet. En stenprodukt kommer att ge lite naturlig touch till atmosfären.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var och en av de listade materialen har god prestanda vid användning. Med god vård av dem kan livslängden för produkterna öka avsevärt. Med sin närvaro kan de framgångsrikt fylla det lediga utrymmet i rummet.

Beläggningen av material kan vara olika och har inte bara dekorativa egenskaper, utan också skyddande

Lack … Denna beläggning fungerar inte bara som en dekorativ, eftersom ytan skimrar med glans efter bearbetningen, men har också skyddande egenskaper. Lacken tillåter inte att vatten passerar igenom, vilket innebär att produkten inte är rädd för kontakt med vatten. Detta bör dock inte missbrukas. Den konstanta närvaron av vatten på ytan kommer ändå förr eller senare att förstöra beläggningen och komma till trädet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Faner . Detta är ett tunt lager av naturligt trä, som inte bara förbättrar det underliggande materialets prestandaegenskaper, utan också ger hela strukturen ett mer representativt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Syntetiska filmer … De finns i många olika texturer och färgalternativ. Ge bra skydd mot ultraviolett strålning, hög luftfuktighet och extrema temperaturer.

Bild
Bild

Produkter av massivt trä och metall förväntas vara de mest hållbara och hållbara . Även om vikten och kostnaden för dessa strukturer kan överraska köparen. Dessutom är det lämpligt att bara använda dem i vissa stilar och riktningar. Medan plastprodukter har ett stort utbud av färger och ett överkomligt pris. Men styrkan hos sådana strukturer lämnar mycket att önska. Det är oönskat att sätta stora mass -TV -apparater på en sådan kantsten.

Kantstenar av glas , ser väldigt lätt ut, nästan viktlös. De passar bra in i vardagsrummet eller sovrummet. För tillverkningen måste materialet vara upp till 15 mm tjockt. Glas av denna tjocklek tål tung belastning.

Bild
Bild

Former och storlekar

När du väljer en kantsten kan du inte bara styras av storlek och färg, utan också av strukturens form, som representeras av ett stort urval. Tänk på de vanligaste formerna av TV -stativ:

rektangel eller kvadrat - denna produktform är den vanligaste, den kan betraktas som klassisk;

Bild
Bild

avrundad - i en sådan design förblir bakdelen platt utan förändringar, och framsidan är något rundad;

Bild
Bild

bokhylla - i denna design är bakväggen helt frånvarande och flera nivåer är anslutna med hörnstolpar;

Bild
Bild
Bild
Bild

asymmetrisk - i detta fall förskjuts sektionerna till en av sidorna och är anslutna med öppna hyllor.

Bild
Bild

För att din kantsten ska passa bra in i interiören måste du välja inte bara färgen utan även måtten

Bred - längden på sådana produkter når 1,2 m och djupet är bara 50 cm. De installeras oftast i vardagsrummet i ett privat hus, där rummen nästan alltid är rymliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hög - dessa skåp når en höjd av 90 cm och en bredd på 80 till 1,2 m. Detta är den genomsnittliga höjden och bredden på byrån - i vissa rum är detta en bra designlösning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smal - djupet på sådana piedestaler kan variera från 35 till 45 cm, och höjden kan vara vilken som helst på köparens val, men oftast är det 80 cm. Bredden på en sådan produkt kan inte skryta, eftersom den bara är 60-80 centimeter.

Bild
Bild

Låg - som regel är dessa de längsta piedestalerna.

Deras längd kan variera från 1,2 till 2 m eller mer, djupet och höjden på produkterna är liten och är cirka 40 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färgpalett och stilar

Ett stort urval av färger och material för långa TV -ställningar ger fantasi både för designern och för den potentiella köparen. Det är lämpligt att färgen på det framtida skåpet matchar den övergripande atmosfären i rummet . I det här fallet är det nödvändigt att ta hänsyn till den visuella uppfattningen av färger, möjligheten att kombinera varma och kalla nyanser. Således, ljusa och låga möbler kan visuellt utöka utrymmet . Detta kan hjälpa till med att dekorera små rum. Det kan ge lätthet och en positiv inställning till rummet. Medan de mörka möblerna längs de vita väggarna ser stränga ut och fokuserar all uppmärksamhet på sig själv. Glasinsatser anses vara neutrala och kan passa bra med vilken inredning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett mycket stort antal nyanser kan ge laminerad yta … Saker som Spånskiva , som kan imitera naturligt trä av vanliga eller sällsynta exotiska arter. Med hjälp av detta material kan du få önskat resultat. Ytteksturen kan framhäva träeffekten . Allt beror på hur uttalade alla fibrer är. Du kan hitta laminerade spånskivor gjorda av metall, mosaik eller helt enkelt med en färgad blank yta. Det är bäst att välja produktens färg från prover i butiken, och inte från fotografier från Internet, eftersom färgåtergivningen alltid är förvrängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern design använder ofta fasta vita eller svarta kantstenar . I det här fallet fungerar de som ett komplement till den mörka TV -skärmen. Det viktigaste är att en rörlig bild på skärmen med en miljö av monokromatiska föremål ser särskilt vacker ut. Glas kan också ha flera färger, men oftast är det mattvitt eller satinsvart . TV -ställen uppfylls nästan aldrig i olika ljusa färger - de kommer att distrahera uppmärksamheten medan de tittar på tv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att välja rätt TV -stativ i ett rum måste du komma ihåg viktiga förhållanden:

  • först och främst är det nödvändigt att ta hänsyn till vilken typ av belastning som kommer att utföras på den avsedda piedestalen - ju större den är, desto starkare och starkare ska produkten vara;
  • skåpets djup beror direkt på TV: n - det säkraste är det där TV -stödplattformen inte går utöver produktgränsen;
  • Vederbörlig uppmärksamhet bör ägnas åt beslag - dess kvalitet bör vara så bra som möjligt;
  • det är önskvärt att skåpets färg matchar skuggan i resten av rummet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom måste ditt skåp uppfylla alla nödvändiga funktionskrav.

Om du vill installera en främre högtalare och en hemmabioförstärkare i den , bestäm omedelbart var de ska stå och hur det ska se ut. Om detta inte är gjort, och det inte finns plats för allt du behöver på kantstenen, måste du ta med ytterligare underlägg och hållare till vardagsrummet, vilket i framtiden sannolikt kommer att förstöra utseendet på rekreationsområdet.

Tillverkare erbjuder ett stort urval av olika modeller av TV -stativ, som är gjorda av olika material med användning av alla typer av tillbehör. Det är bäst att välja en kvalitetsartikel tillverkad av bra material och reservdelar . I det här fallet kommer det att glädja ögat länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Boende alternativ

Innan du köper ett långt TV -stativ måste du i förväg bestämma platsen. Platser som:

  • ett vinkelarrangemang är det bästa alternativet för ett litet rum, om skåpets design tillåter det;
  • mitten av den fria väggen, mittemot vilken soffan och fåtöljerna är placerade - detta arrangemang är väl lämpat för stora och rymliga rum;
  • i mitten av rummet - det här alternativet används för stora vardagsrum där det finns mycket ledigt utrymme.
Bild
Bild
Bild
Bild

I andra fall det mest logiska och säkra alternativet skulle vara att placera möbler där de kommer att se bäst ut . Hyresvärdens smak är mycket användbar i detta. Upphängd struktur med rätt tillvägagångssätt kan den passa in i nästan vilken inredning som helst.

Vackra exempel i inredningen

Vitt skåp med rundade kanter mot en ljus vägg och mörkt golv passar bra in i en sådan inredning. Med svarta dekorativa inlägg ekar denna möbel golvet och väggen samtidigt. Det neutrala mönstret på dörrarna tillför dem något individuellt, men det kommer definitivt inte att distrahera all uppmärksamhet när du tittar på TV. Denna komposition kompletteras framgångsrikt med en mörk lampa, som är gjord i en modern stil.

Bild
Bild

Det vita fyrkantiga skåpet sticker ut mot de mörka väggarna och golvet . Den vinröda insatsen i mitten av kantstenen ekar den körsbärsfärgade mattan. Ett sådant urval av färger tvingar att fokusera all uppmärksamhet inte på ett separat element, utan på hela området, i mitten av vilket TV: n är placerad.

Bild
Bild

Mörkt skåp i liknande design Är en riktig klassiker. Det ekar i sin skugga med mattan och golvet, vilket skapar effekten av en komplett komposition. Ljusa väggar gör att den sticker ut från bakgrunden.

Sådana möbler, med rätt tillvägagångssätt, kan ge komfort i rummet.

Bild
Bild

Väggstativ för TV i glansigt vitt passar mycket bra med lila väggbakgrund. På grund av närvaron av en vit lampa och ett ljust golv är det möjligt att applicera en violett färg, vilket är mycket svårt att arbeta med. Ett vitt golv hjälper till att få in ljus i miljön och reducerar visuellt mängden ljus färg.

Bild
Bild

Kantsten, tillverkad i form av åldrat trä , ser lyxigt ut mot bakgrunden av en ljus vägg och en grå matta. Således är det möjligt att späda ut den moderna inredningen med en antik. Tack vare sina grå skär, som mycket väl ekar mattan, ser denna kantsten lämplig och omtänksam ut i den här inställningen.

Rekommenderad: