Trädgårdsmöbler Gjorda Av Konstrotting: En Uppsättning Korgmöbler För En Sommarstuga, Vita Modeller, Idéer I Ekonomiklass

Innehållsförteckning:

Video: Trädgårdsmöbler Gjorda Av Konstrotting: En Uppsättning Korgmöbler För En Sommarstuga, Vita Modeller, Idéer I Ekonomiklass

Video: Trädgårdsmöbler Gjorda Av Konstrotting: En Uppsättning Korgmöbler För En Sommarstuga, Vita Modeller, Idéer I Ekonomiklass
Video: Exklusiv loungegrupp i konstrotting med inbyggd förvaring 2024, April
Trädgårdsmöbler Gjorda Av Konstrotting: En Uppsättning Korgmöbler För En Sommarstuga, Vita Modeller, Idéer I Ekonomiklass
Trädgårdsmöbler Gjorda Av Konstrotting: En Uppsättning Korgmöbler För En Sommarstuga, Vita Modeller, Idéer I Ekonomiklass
Anonim

Idag är många ägare av privata hus, sommarstugor och stugor mycket förtjusta i att utrusta vackra terrasser för avkoppling och hemträdgårdar, där möbler av hög kvalitet måste finnas. Trädgårdsmöbler av konstrotting är ett oersättligt och populärt föremål, som inte bara anses vara vackert och mysigt, utan också mycket bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

9 bilder

Vad är

Säkert har många hört talas om naturliga rotting- och korgmöbler som är gjorda av den. Detta material erhålls från palmer, som främst växer i asiatiska länder. Att skapa möbler av ett sådant naturmaterial är en mödosam process och råvarorna är dyra. Möbler av sådant material kan mycket väl slå i fickan. Det är därför många tillverkare har gått över till att skapa produkter av konstgjorda material.

I flera år har många tillverkare erbjudit hem- och trädgårdsmöbler av hög kvalitet av konstrotting ., som i alla dess egenskaper inte är sämre än dess naturliga motsvarighet. Dessutom kostar det en storleksordning billigare och kvaliteten misslyckas inte. Även de mest krångliga kunderna väljer sådana möbler.

Konstgjord rotting är oftast tillverkad av speciella syntetfibrer som har utmärkt hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudsakliga fördelar och nackdelar

Om du fortfarande tvivlar på att trädgårdsmöbler i rotting är vad du behöver, föreslår vi att du uppmärksammar dess fördelar, som inkluderar följande punkter.

  • Möbler av detta material tillverkas i det bredaste sortimentet. Dekorativa trädgårdsbord och stolar finns från många tillverkare. Möbler från både utländska och inhemska tillverkare är mycket populära.
  • Rottingprodukter av hög kvalitet används för att dekorera trädgårdspaviljonger, öppna terrasser och till och med verandor av hus, ofta köps de till sommarstugor. Ofta installeras möbler i ett rekreationsområde bredvid en utomhuspool eller jacuzzi. Du kan placera sådana produkter utan någon begränsning av din fantasi.
  • Med hjälp av en mängd olika stolar, fåtöljer, bord, ovanliga solstolar och några andra möbelattribut kan du enkelt ordna en mysig relaxavdelning utan att ens behöva ta hjälp av specialister. Du kan bli inspirerad av färdiga bilder på trädgårdsdesign, som finns i trädgårdsmagasin eller på Internet.
  • Naturliga rottingmöbler kan variera i färg från ljusbrun till mjölkaktig, medan fauxrottingmöbler kan till och med vara svarta.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det mest lönsamma, enligt många experter, är att köpa färdiga möbeluppsättningar och inte välja enskilda komponenter för att dekorera rekreationsområdet i trädgården - dessa är ofta gjorda av syntetisk rotting.
  • Rotting är mest fördelaktigt i harmoni med barrträd och andra olika gröna i trädgården.
  • Dessutom inkluderar fördelarna med konstgjorda rottingprodukter deras funktionalitet, kompakthet och naturligtvis ergonomi.
  • Ett stort plus är vikten av rottingprodukter, eftersom de är mycket lätta att bära och flytta. Dessutom kan möbler av denna typ enkelt sättas in i huset för förvaring på vintern, eftersom det är mycket oönskat att lämna det i trädgården för vintern, annars blir det snabbt oanvändbart.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna med vissa köpare och specialister inkluderar en liten färgpalett ., där denna typ av möbler produceras. Dessa är ofta ljusa och mörkbruna färger. Dessutom kan även artificiella kvalitetsalternativ vara dyra, men även denna faktor hindrar inte köpare från att göra ett köp.

Det noteras att utseendet på konstgjorda möbelprodukter inte skiljer sig från naturliga alternativ. Bestäm om materialet är konstgjort framför dig eller inte, troligen kommer bara en professionell inom sitt område att kunna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stor variation

Idag kan du enkelt hitta många olika alternativ för konstgjorda rottingmöbler. Bord och stolar av denna typ är gjorda sömlösa. Detta är en otvivelaktig fördel inte bara i produkternas utseende, utan också i det faktum att de med tiden inte kommer att deformeras under påverkan av några faktorer.

Dekorativ rotting är oftast tillverkad av konstgjord:

  • bord i olika former (de mest populära är rektangulära, fyrkantiga och halvcirkelformade alternativ);
  • stolar och fåtöljer (gungstolar ser väldigt originella ut);
  • solstolar;
  • små sängbord och soffbord;
  • soffor;
  • färdiga uppsättningar som innehåller flera möbelattribut för en hemträdgård samtidigt.

För att ge mer komfort är rottingmöbler ofta dekorerade med mjuka säten och dekorativa kuddar. När det gäller borden är bänkskivorna mycket ofta täckta med glas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utfärda pris

Även om konstrotting inte är lika dyr som naturlig rotting, kan den till och med bli dyr, särskilt när det gäller kvalitetsalternativ och hela uppsättningar. Till exempel kan genomsnittspriset för en kvalitetsuppsättning av korgträdgårdsmöbler variera från 30 till 50 tusen rubel. Dyrare alternativ kan till och med kosta mer än 100 tusen.

När det gäller budgetalternativ, så kan till exempel fåtöljer och stolar som inte är av högsta klass lätt hittas till ett adekvat pris på 1,5-2 tusen rubel. Glöm dock inte att livslängden för billiga möbler inte är så lång, varför du troligtvis måste köpa nya möbler ganska snart.

Hur som helst, om du vill hitta kvalitetsmöbler i rotting i många år framöver, snåla inte. Det är bättre att samla in en viss summa och investera i kvalitetsvaror än att nöja sig med dåliga korgprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man väljer

Idag kan du välja och köpa konstgjorda rottingmöbler både på Internet och i vanliga möbelbutiker. Produktionen kan vara både inhemsk och västerländsk. Ofta erbjuder tillverkare färdiga produkter och uppsättningar, men i sällsynta fall kan sådana möbler göras på beställning. Det kommer naturligtvis att kosta mer.

Bild
Bild

Det rekommenderas att välja denna typ av möbler direkt i butiken så att du kan se dem live och bekanta dig med alla egenskaper. Var inte rädd för att använda hjälp av konsulter som kan hjälpa till med valet av vissa möbelmodeller.

Innan du köper rekommenderas det att känna till de ungefärliga måtten på platsen där rekreationsområdet kommer att inredas

  • Försök att uppmärksamma produkter med ytterligare vävning. Oftast används för sådana produkter ett metallnät, vilket kan ge förtroende: du har möbler av hög kvalitet framför dig.
  • Det är bäst att välja möbler i rotting med en ram av aluminium eller stål.
Bild
Bild
Bild
Bild

Polirotang -modeller är mycket ofta belagda med specialfärger och lacker, vilket resulterar i att de med tiden kan avge en crunch. Det betyder inte alls att möblerna har förfallit.

Hur man bryr sig

Att sköta utemöbler av konstrotting kommer inte att skapa onödiga problem, eftersom sådana utemöbler ofta tillverkas med ett speciellt polymermaterial. Som ett resultat ser möblerna ut som plast. En fuktig trasa räcker för att ta bort damm. Hårda rengöringsmedel rekommenderas inte för rengöring.

Många tillverkare förbehandlar rottingprodukter med speciella lösningar som skyddar dem från överdriven fukt och ultraviolett strålning, så om sådana möbler lagras korrekt på vintern kommer det inte att kräva särskild vård på sommaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men enligt många experter kräver rottingmöbler i ekonomiklass bättre vård och underhåll, eftersom de är mer mottagliga för olika slags klimatpåverkan.

Intressanta alternativ

  • På terrassen eller på den rymliga balkongen installerar designers ofta svarta korgmöbler. Alternativ med ovanliga kuddar ser väldigt bra ut.
  • Chokladfärgade korgsoffor och fåtöljer i kombination med dekorativa kontrastdynor kommer säkert inte att lämna någon likgiltig. Sådana möbler kommer inte bara att vara bekväma, utan också glädjande för ögat.

Rekommenderad: