Hängande TV -stativ (60 Foton): I Modern Stil, Vita Och Olika Färgväggskonsoler, Deras Storlekar

Innehållsförteckning:

Video: Hängande TV -stativ (60 Foton): I Modern Stil, Vita Och Olika Färgväggskonsoler, Deras Storlekar

Video: Hängande TV -stativ (60 Foton): I Modern Stil, Vita Och Olika Färgväggskonsoler, Deras Storlekar
Video: TVS-8 Assembly Guide Video 2024, April
Hängande TV -stativ (60 Foton): I Modern Stil, Vita Och Olika Färgväggskonsoler, Deras Storlekar
Hängande TV -stativ (60 Foton): I Modern Stil, Vita Och Olika Färgväggskonsoler, Deras Storlekar
Anonim

Numera finns det en TV i nästan alla hem. Denna teknik kräver ett skåp i rätt storlek med lämpliga dimensioner. Idag, på toppen av populariteten är ultramoderna hängsmodeller som ser väldigt intressanta och fräscha ut . I den här artikeln kommer vi att titta närmare på sådana möbeldesigner och ta reda på vilka typer de är indelade i.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Nya modeller av TV -ställningar dyker regelbundet upp i moderna möbelutställningar. Om det tidigare var klassiska golvversioner av olika modifieringar, finns idag ofta fashionabla hängande exemplar. De är avundsvärda efterfrågan eftersom de kännetecknas av många attraktiva funktioner.

Moderna väggmonterade skåp perfekt matcha utformningen av dagens platt-TV . Denna kombination ser särskilt imponerande och moderiktig ut i en progressiv inredning.

Bild
Bild

Upphängd möbelstruktur förenklar processen med att rengöra rummet … Det är enkelt och obehindrat att rengöra golven under.

Bild
Bild

Om du korrekt tilldelar utrymme för ett sådant skåp kan du justera med fördel det tillgängliga utrymmet och visuellt göra det mer rymligt, fräscht.

Bild
Bild
Bild
Bild

I moderna hängande TV -stativ tillhandahålls oftast ytterligare lådor och skåp , där du kan lagra ett stort antal olika saker. Således visas ett annat multifunktionellt lagringssystem i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras chic design av sådana möbler … Hängande TV -stativ, som tillverkas av moderna tillverkare, ser original och snygg ut. En sådan produkt kan effektivt komplettera interiören och till och med bli en ljus accent i den befintliga miljön.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

TV: n behöver inte placeras ovanpå ett sådant sängbord. Du kan fixa utrustningen på väggen ovanför den upphängda strukturen . En sådan lösning kommer att se inte mindre estetiskt tilltalande och relevant ut. För sådana ändamål måste du använda speciella fästen, som ofta är utrustade med TV -apparater. Det är sant att denna lösning har en nackdel - trådarna kommer att förbli i sikte. Men det fantastiska utseendet motiverar delvis denna nackdel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika hushållsapparater och ledningar kan ofta döljas bakom dörrarna till det hängande skåpet. Sådana lösningar ser mer attraktiva och snyggare ut. Ofta ytterligare tuners, routrar och andra begagnade enheter visas i piedestalerna.

Många köpare tror att hängande TV -stativ är mycket dyra på grund av deras "ovanlighet". Detta är faktiskt inte fallet. Till salu hittar du många högkvalitativa, vackra och bekväma modeller med ganska demokratisk prislapp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över typer av öppningssystem

Idag producerar välkända möbelföretag olika typer av hängande TV-stativ. De skiljer sig inte bara i design, storlek och inre struktur, utan också i dörröppningssystem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Svänger öppet

I väggmonterade möbelkonstruktioner är skärmen fixerad på en skärning eller en sidostycke. För detta används speciella rörliga möbelgångjärn. Detta är en av de mest pålitliga, praktiska och hållbara metoderna för att installera och hänga skåp- och skåpdörrar i. Det beskrivna systemet bör dock drivas utan onödiga ryck, plötsliga rörelser och tryck.

Om du använder möbelstrukturen slarvigt kan detta framkalla ett avbrott i fästelementen. När de är öppna tar dessa möbler vanligtvis mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hopfällbar

Ett mycket bekvämt system för att öppna luckorna på de hängande TV -ställen. Förutom de klassiska gångjärnen av standardtypen innehåller sådana konstruktioner dessutom speciella sidhållare med spärrar i öppet läge. Om du har valt denna typ av sängbord, du du måste se till att det finns tillräckligt med ledigt utrymme framför det - annars kommer det inte att finnas utrymme för ett öppet fönster.

Försök inte dra ner dörren till ett sådant skåp efter att spärren har gjort ett karakteristiskt klick. Om du gör det kan du snabbt skada hållarna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Infällbar

Ett populärt dörröppningssystem inte bara i hängande skåp, utan också i många andra typer av skåp. Således öppnas lagringssystem ofta i en produkt som en byrå eller en liten konsol.

Lådorna med infällbara delar ger speciella fästelement smala styrningar på sidorna. Och även designen innehåller små hjul, tack vare vilka de inbyggda lådorna kan dras framåt … Den inre fyllningen av dessa modeller är pålitligt skyddad från damm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glidande

I dessa möbelstrukturer hålls skärmarna ihop på grund av speciella gångjärn av gångjärn, i par . Kompletteras med ett övre styrstycke med rullvagn. För att öppna en sådan struktur måste du flytta skärmen i sidled. Samtidigt viks själva dörrarna och liknar en bok. När de är vikta kommer de att sticka utåt. Det beskrivna systemet kännetecknas av hög användarvänlighet och minimal ljudnivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Hängande TV -stativ är gjorda av olika material. Detta är ett viktigt kriterium som har en direkt inverkan på produktens slutkostnad. Tänk på vad dessa modeller av TV -stativ är gjorda av.

Trä . Miljövänligt, vackert material. Det är lämpligt att köpa strukturer av välbearbetat trä så att det inte börjar torka ut och försämras med tiden. Modeller gjorda av sällsynta och särskilt spektakulära raser kan vara oerhört dyra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glas . Det kan inte bara vara transparent, utan också matt eller tonat. Mycket vackra och graciösa skåp är gjorda av detta material. Butikerna säljer härdat glasprodukter, som är svåra att skada (men naturligtvis möjligt). Glaset måste hållas rent hela tiden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gipsvägg … Strukturer av nästan vilken form som helst är gjorda av GKL -ark, eftersom detta material är flexibelt och smidigt. De är billiga och kan anpassas hur du vill. Det är sant att sådana produkter inte kan skryta med speciell tillförlitlighet och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva . Ett praktiskt och billigt material från vilket många olika möbler är gjorda. Oftare ser laminerade spånskivor ut rustika, men det är verkligen svårt att hitta en intressant och original modell. Dessutom är materialet giftigt - det innehåller formaldehydhartser. Endast produkter tillverkade av laminerad spånskiva i klasserna E-1 och E-0 kan vara säkra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metall . De mest hållbara, pålitliga och starka skåpen är gjorda av metall. De är perfekta för moderna inredningsstilar, men de bär en imponerande vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild

En sten … TV -stativet i sten kännetecknas av en verkligt unik konsistens och ett lyxigt utseende. En sådan design kan berika interiören, men det kommer också att bli dyrt, särskilt om inte konstgjord, men natursten användes i produktionen.

Bild
Bild

Dimensioner

Moderna väggmonterade TV -stativ kan ha olika dimensioner

  • Bred . I grund och botten hänger dessa strukturer längst ner på nyckeln "tom" vägg i vardagsrummet. Bredden börjar från 1, 2 m. De bredaste exemplaren kan nå ett märke på 3 m. Dessutom är deras höjd och djup vanligtvis blygsamma.
  • Smal . Dessa sorter blir aldrig basen. Men i många fall kompletteras de som ytterligare delar av ett fullvärdigt headset. Deras vanliga höjd är 1 m, och den genomsnittliga bredden är 30-35 cm.
  • Hög … Standardhöjden är vanligtvis 80 cm, förutsatt ett djup på 45 cm. Bredden kan variera, men det är osannolikt att den är mindre än höjden.
Bild
Bild
Bild
Bild

I ett litet rum Om det inte finns mycket ledigt utrymme rekommenderas det inte att installera för stora TV -stativ. Sådana möbler kommer bara att överbelasta utrymmet och visuellt göra det ännu trångare.

Och för mycket rymliga rum kan du säkert välja en stor möbelstruktur - här kommer det att se harmoniskt och snyggt ut.

Bild
Bild

Extra utrustning

Ett hängande skåp kan bli ljusare och mer intressant om du utrustar det med ytterligare komponenter

  • Motljus . En populär och mycket vacker lösning. Bakgrundsbelysta skåp ser särskilt moderna och attraktiva ut. Om detta tillägg inte ingår i grundkonfigurationen är det fullt möjligt att installera det själv.
  • Uttag . Troligtvis måste dessa delar också installeras på egen hand. De måste fixas på det bekvämaste avståndet från själva TV: n.
  • Nischer för teknik … Dessa sektioner bör helst inte ha några bakväggar. Tack vare denna funktion kommer gratis kylning av driftsutrustningen att tillhandahållas. Konstruktioner med extra hyllor är mer funktionella och lättare att använda.
  • Avsnitt för placering av rätter . Detta tillägg kommer att se särskilt attraktivt och originellt ut om det är dekorerat med belysning på insidan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Designalternativ

Dagens hängande TV -stativ är tillverkade i olika stilar. Varje art har sina egna individuella egenskaper och särdrag.

Klassisk … För klassiska interiörer är exemplar av naturligt trä idealiska. Det är önskvärt att formen på produkterna är lakonisk och enkel. Rekommenderade färger är pastellfärgade. Snidade komponenter är acceptabla, men inte i överskott.

Bild
Bild

Högteknologisk . Progressiv, modern riktning. För en sådan inställning är ett glas-, metall- eller monokromatiskt stenalternativ lämpligt. Kantstenen kan vara vit, svart, grå, silver. Glans på ytor, frånvaro av snidade dekorationer och andra "tecken på klassikerna" är önskvärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Minimalism . Namnet på stilen talar för sig själv. I en sådan inredning bör det finnas enkla, monokromatiska skåp utan dekorationer och dekorationer. Samma färger är lämpliga som i den högteknologiska stilen, liksom en fashionabel och lakonisk nyans av wenge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Provence . Fransk bystil. Designar av naturligt trä av ljusa och pastellfärger kommer att vara lämpliga här. Smidesjärndekorationer kan förekomma, men med måtta. Textilkomponenter med rustika tryck är acceptabla. Effekten av craquelure är möjlig på vissa ställen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Det är inte svårt att hitta en anständig modell av ett väggmonterat TV-stativ. Låt oss ta reda på vilka kriterier som ska beaktas när vi letar efter "vårt" alternativ.

  • Mått . Kantstenen ska inte bara motsvara rummets yta, utan också storleken på TV: n. Mät alla nödvändiga områden i förväg för att komma till butiken med alla nödvändiga parametrar och enkelt hitta önskad kopia.
  • Material . Du bör köpa pålitliga, fasta produkter tillverkade av praktiska och miljövänliga material. Du bör inte snåla med denna parameter om du vill köpa en hållbar och hållbar modell.
  • Design, stil . TV -stället du väljer ska motsvara både inredningsstilen och dess färgpalett. Var noga med att uppmärksamma detta om du vill att möblerna inte ska slå ut från den övergripande ensemblen och förstöra den.
  • Enhet . Välj ett skåp med en sådan konfiguration som du verkligen behöver och kommer att vara användbar.
  • Produktens skick … Undersök möbelstrukturen noga. Väggenheten måste vara i perfekt skick. Det ska inte finnas de minsta bristerna på ytorna. Om du hittar defekter, repor, repor eller bleka områden på produkten är det vettigt att vägra att köpa.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att köpa högkvalitativa och pålitliga TV-stativ i specialiserade möbelaffärer . Det är bättre att inte ta sådana mönster på marknaden eller i tvivelaktiga butiker.

Bild
Bild

Hur ska man hänga?

Vägghängande TV -skåp det är viktigt att fixa det korrekt i det valda rummet . Tidigare var det vanligt att fästa stora strukturer på väggarna med ankarfästen, men det såg inte särskilt estetiskt tilltalande ut. För närvarande används möbeltaksprång oftare, som är ett par tallrikar som fästs på varandra på ett rörligt sätt. Ett fäste är konstruerat för en belastning på upp till 120 kg. Efter avslutat installationsarbete blir det möjligt att självständigt justera skåpets placering på djup och höjd (med 2 meter på varje sida).

Till det är säkert att hänga kantstenen, basen bör uteslutande vara den bärande väggen . Du kan inte hänga en sådan möbelstruktur på en improviserad och svag skiljevägg - den tål inte en imponerande massa. Om du inte följer denna enkla men viktiga regel kan installationen av en piedestal resultera i extremt dyra reparationer och onödiga problem med grannar.

Bild
Bild

Exempel i interiören

Ett hängande skåp som har valts korrekt kan fräscha upp och komplettera interiören. Det finns produkter i olika former och färger till salu, så det kommer att vara möjligt att hitta ett win-win och attraktivt alternativ för alla interiörensembler. Låt oss ta en titt på några framgångsrika kombinationer.

Mot bakgrund av ljusa väggar och samma ljusa golv ett långt hängande skåp av trä i en trevlig chokladskugga kommer att se bra ut. Det är önskvärt att designen har helt raka linjer. I närheten kan du hänga en hylla för böcker, gjorda på samma sätt. På liknande sätt skulle en stor platt -TV med gråa ben se bra ut.

Bild
Bild

I ett rum med grafitfärgade väggar och ett vitt golv du kan hänga ett snövit stängt TV-stativ. Det kommer att vara möjligt att dekorera interiören med stora målningar och detaljer i en mjuk grön nyans.

Bild
Bild

Mot bakgrund av en vacker lila eller lila vägg ett vitt hängskåp med en TV, en vit lampa och en grön växt på toppen kommer att sticka ut.

Rekommenderad: