Glansiga TV -skåp: Vita, Svarta Och Beige, Långa, Höga Och Andra Modeller För Vardagsrummet

Innehållsförteckning:

Video: Glansiga TV -skåp: Vita, Svarta Och Beige, Långa, Höga Och Andra Modeller För Vardagsrummet

Video: Glansiga TV -skåp: Vita, Svarta Och Beige, Långa, Höga Och Andra Modeller För Vardagsrummet
Video: Best TV Unit Design 2021 | Modern TV Cabinet Design for Living Room #interiorindori 2024, April
Glansiga TV -skåp: Vita, Svarta Och Beige, Långa, Höga Och Andra Modeller För Vardagsrummet
Glansiga TV -skåp: Vita, Svarta Och Beige, Långa, Höga Och Andra Modeller För Vardagsrummet
Anonim

Glansiga TV-stativ passar bra in i en modern inredning, harmoniserar med högteknologiska och moderna stilar och passar bra med japansk minimalism. Vita, svarta och beige, långa, höga och andra modeller för vardagsrummet eller sovrummet - idag presenteras dessa möbler i ett brett sortiment. Hur man väljer rätt alternativ för ett glansigt TV -stativ bör diskuteras mer detaljerat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

I en möbel som ett TV -stativ kan glans vara en ganska lämplig designlösning om resten av inredningen också innehåller element av glans. Det kan vara högteknologisk eller minimalism i interiören; kombinationer med möbler i modernitetens anda eller retro-60-talet med sitt vinylmode ser också bra ut. Det är värt att notera att glansiga TV -skåp blir smutsiga ganska lätt, de visar fingeravtryck och damm bättre än matta.

Detta alternativ är definitivt inte lämpligt för dem som torkar hyllorna en gång om året mitt i allmän rengöring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I alla fall, glans kan också användas som en fördel . När du väljer ljusa TV -stativ i kombination med pastell- eller monokroma väggar kommer även ett litet vardagsrum att se rymligt ut. Sådana modeller ser intressanta ut med belysning, i kantad eller upphängd design, lägger till "luft" och ljus till interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

När du väljer någon typ av möbler är det mycket viktigt att ha en rimlig rymdplanering och funktionalitet för den köpta varan . Allt är viktigt här - höjd, installationsmetod, tillgänglighet av ytterligare funktioner. Enligt dessa kriterier kan alla befintliga typer av blanka TV -stativ delas in i kategorier.

Efter typ av utförande . Det finns stationära modeller och mobil -TV -stativ på hjul som kan flyttas vid behov. För sådana möbler är bakväggen dekorativ eller förblir öppen, som ett stativ, vad inte.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter storlek . Höga modeller tillverkas vanligtvis i en hörnversion eller i kombination med en byrå. De är utformade för att installeras i ett sovrum eller en personlig svit. Långa sängbord med en blank fasad består av 3-4 sektioner, den centrala delen är vanligtvis öppen eller inglasad, har inbyggd belysning. De är idealiska för placering i vardagsrummet, delvis ersätter den klassiska väggen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med fästmetoden . Oftast finns det piedestaler i väggdesignen, installerade längs partitionen eller inre kolonnen, placerade i portalen. Hörndesigner är också ganska populära, men de är svåra att hitta färdiga. Hängande skåp ser mer ut som ett skåp eller en hylla, är fixerade med hörn eller andra fästelement och upptar ofta en betydande del av väggen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Genom tillgången på alternativ . Det kan vara en svängbar fäste för montering av en TV, en kabelkanal för dolda ledningar, bakgrundsbelysning. Dessutom kommer närvaron av stativ för akustik, vibrationsdämpande stativ under benen att vara ett plus. En minibar eller inbyggd elektrisk spis ser intressant ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är den huvudsakliga klassificeringen som bör beaktas när du planerar att förvärva ett glansigt TV -stativ.

Material och färger

De viktigaste färglösningarna vid tillverkning av TV -stativ hänvisar till det svartvita nyanser. Svart, grå, vit modellerna ser lakoniska ut, lämpliga för nästan alla interiörer. Detsamma gäller alla nyanser av beige - från sand till mocka , det enda att tänka på: temperaturen på skuggan. För "varma" interiörer och möbler bör väljas samma. Kontrasterande kombinationer gjorda i glans anses vara win-win: mjölk eller vit ek och wenge, röd och svart.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valet av material begränsas huvudsakligen av produktens egenskaper. Det här skulle kunna vara:

  • färgat eller transparent härdat glas;
  • vinylplast;
  • lackerat massivt trä;
  • Spånskiva.

I kategorin massmarknad presenteras oftast möbler av laminerad spånskiva med en blank yta. Designskåp kan vara glas, transparent polymer eller trä.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer ett TV -stativ är det viktigt att tänka på flera viktiga punkter

  1. Utnämning … För vardagsrummet väljs horisontellt orienterade modeller, för ett sovrum eller arbetsrum - vertikala skåp som tar liten plats.
  2. Mått . Måtten beror på TV: ns parametrar - sängbordets kanter ska sticka ut 15-20 cm bortom skärmens omkrets.
  3. Rörlighet . I det inre av en studiolägenhet är det bäst att använda en mobil modul med en TV -fäste. I ett klassiskt vardagsrum är det värt att stanna vid en stationär väggmonterad modell.
  4. Säkerhet . Det är bättre att välja ett miljövänligt material som uppfyller hygienstandarder. I glasmodeller är det viktigt att vara uppmärksam på hur väl hörnen är stängda.
  5. Inbyggt lagringssystem … Det låter dig placera några av de nödvändiga sakerna, spara användbart utrymme.
  6. Överensstämmelse med interiörens stil … En blank skänk passar inte in i en skandinavisk interiör eller ett loft. Men i riktning mot Art Deco, nyklassicism, högteknologi kommer det att se harmoniskt ut.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Låt oss överväga flera framgångsrika alternativ för att använda ett glansigt TV -stativ i inredning

Ljust rosa-violett skåp med svart kant den kombineras effektivt med andra inredningsartiklar. Detta är en bra lösning för en designer lägenhet.

Bild
Bild

Monokrom svart skåp i blank yta placerad i en minimalistisk inredning med inslag av japansk stil. Den lilla höjden på möblerna är ganska vanlig för honom, tv -stativets strikta geometri fortsätter av fotoramar på väggen.

Bild
Bild

Glansigt vitt skåp på bakgrunden av en mjölkaktig vägg ser elegant ut tack vare de grå insatserna och bänkskivan i en kontrastfärg.

Rekommenderad: