Skåp I Loftstil: För Ett Akvarium, För Skor Och I Korridoren, Golvet, Hängande Och Andra Modeller, Exempel I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Skåp I Loftstil: För Ett Akvarium, För Skor Och I Korridoren, Golvet, Hängande Och Andra Modeller, Exempel I Interiören

Video: Skåp I Loftstil: För Ett Akvarium, För Skor Och I Korridoren, Golvet, Hängande Och Andra Modeller, Exempel I Interiören
Video: Svetsning av plastmatta i våtutrymme - Golv 2024, April
Skåp I Loftstil: För Ett Akvarium, För Skor Och I Korridoren, Golvet, Hängande Och Andra Modeller, Exempel I Interiören
Skåp I Loftstil: För Ett Akvarium, För Skor Och I Korridoren, Golvet, Hängande Och Andra Modeller, Exempel I Interiören
Anonim

Möbler i loftstil är mer lämpade för hem- och stadsinredning. Återhållande i inredningen välkomnas här; interiören innehåller oklädda element i form av balkar, pelare, ventilation och vattenledningar. Möblerna är vanligtvis av trä och passar bra till opussade betong- eller tegelväggar. Lådor i olika former och storlekar hjälper till att betona den valda stilen. Förutom deras funktionalitet passar sådana produkter perfekt in i interiören och lägger till de nödvändiga accenterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Loft översätts från engelska som "vind". De karakteristiska egenskaperna hos denna stil är grov vinkel, enkel design . Denna riktning uppstod på 40 -talet av förra seklet, när New York -byggnaderna för fabriker, fabriker och vindar började byggas om till lägenheter. Denna stil kännetecknas av en viss vårdslöshet, närvaron av åldrade möbler.

Vanligtvis väljs rymliga rum för att implementera loftstil, eftersom närvaron av skrymmande och grova möbler kommer att se olämpliga ut i ett litet rum . Denna stil accepterar inte olika läckerheter. Formen på möblerna är oftast den enklaste.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att skapa en unik design för ett loftskåp åldras möbler avsiktligt i form av repor, nötningar eller patina på smidda strukturer.

En egenskap hos möblerna i loftstil är att de är mycket funktionella och mycket praktiska . Ofta innehåller produkterna ytterligare hörn och nitar för att stärka ramen.

Hyllor och olika hyllor är viktiga möbler för sådana interiörer. Vanligtvis är ett loftställ en metallram med fasta trähyllor . Förutom trä, plåtar av rostfritt stål eller mässing används ofta koppar till hyllor. Sängbord, liksom konsoler eller bord för loftstil, monteras med samma teknik.

Byråer av trä är mycket populära, medan strukturen och mönstret bevaras . Ofta är sådana modeller artificiellt åldrade och mörknade. Fasader i sådana produkter tonas ofta med ljusare men dämpade nyanser. För varje låda kan en annan design användas med en original finish.

Bild
Bild

Ett karakteristiskt drag hos möbler i liknande stil är inskriptioner. Om de tidigare angav användningen av återvunnet industriellt trä, görs nu sådana inskrifter med avsikt.

Traditionellt anses svart vara en loftfärg . Andra nyanser kan också användas i interiören. Så de traditionella färgerna är grå, tegel och brun. Ljusa färgstänk används bäst i inredningen.

Ett rum inrett i denna stil bör inte vara rörigt och likna ett bortglömt garage eller en vind med gamla onödiga saker. Medvetet vårdslöshet är inte synonymt med svinighet.

Bild
Bild

Material (redigera)

Sängbord i loftstil är vanligtvis gjorda av trä. Detta material föredras av många tillverkare, eftersom sådana råvaror har en utmärkt konsistens, vilket är mycket viktigt för den valda stilen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra trähyllor kommer att se bra ut i interiören och markera det positivt. Modeller med smidda metalldelar, lockiga ben eller rullar ser också mycket intressanta ut. Spånskivor och MDF -modeller förblir inte mindre populära . Sådana produkter har hög hållfasthet och hållbarhet. Ofta är skåp av dessa material trimmade med läderklädsel. Sådana möbler kommer att se särskilt harmoniska ut i kombination med en säng, fåtöljer gjorda i en liknande stil, i ett enda färgschema.

Bild
Bild

Typer och modeller

Loft sängbord i sovrummet kan delas in i två typer: golvmodeller och upphängda strukturer.

I små rum används hängande hyllor eller skåp oftare . Sådana strukturer är vanligtvis mindre i storlek, men samtidigt är de mer praktiska för att lagra saker du behöver. Ett hängande skåp ger rummet en speciell lätthet, vilket gör interiören mer intressant och elegant.

Bild
Bild
Bild
Bild

Golvstående modeller har olika tolkningar som avgör arbetsdelens position och dess syfte. Så, för att rymma en liten lampa, klocka eller surfplatta, är ett enkelt golvstativ utan dörrar eller lådor mer lämpligt. En liknande design är också lämplig för installation av ett akvarium.

För att lagra olika små saker är det bättre att välja en modell med fack, det är också användbart för förvaring av skor, så det är lämpligt att lägga det i korridoren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängmodeller är vanligtvis enkla att implementera, men de har bra funktionalitet. Du kan hitta ett stort antal liknande produkter som skiljer sig åt i olika detaljer i designen i form av genomarbetade lådor, ovanliga dörrar eller rymliga nischer . Om strukturen endast består av lådor, installeras den på ett stöd av dukar på sidorna eller på benen, vilket säkerställer obehindrad öppning av de nedre lådorna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana produkter kan skilja sig åt i form

De mest traditionella alternativen är fyrkantiga och rektangulära modeller. De passar perfekt in i alla interiörer, samtidigt som de är särskilt praktiska

Bild
Bild
Bild
Bild

Runda och ovala mönster är mer sällsynta, men de kommer att se bra ut i en ovanlig inredning

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnskåp är mer lämpliga för små rum där det finns ledigt utrymme i hörnet

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerade modeller. Dessa inkluderar trapetsformade produktformer samt modeller med fästen och skär

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett vridbart bord som ökar sängbordets funktionalitet kan vara en originallösning för alla rum. Den kan användas som stativ och för förvaring av porslin, bricka, bok eller surfplatta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

I en mängd olika möbler kommer skåp och hyllor i loftstil att se bra ut i alla rum . Du kan placera sådana produkter i ett stort gemensamt rum, i korridoren eller i sovrummet. De rymmer allt du behöver.

Det är viktigt att alla möbler kombineras med varandra, utan att komma ur designkonceptet. Framgångsrika foton på loftstilarna hjälper dig att göra rätt val och hitta den lämpligaste platsen för placering av sådana produkter.

Genom att installera den i korridoren eller vardagsrummet kan du kombinera produkten med en original spegel av vilken form som helst eller med smideelement.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett ljust, något mörkt "gammalt" skåp kan vara ett idealiskt alternativ för att placera en modern TV på den . För att ge det ett åldrat tillstånd kan möblerna "promeneras" med sandpapper eller målas.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett lämpligt sängbord på loftet för ett sovrum, bör du överväga utformningen av rummet och sängen själv. Designen måste vara lämplig för sängens höjd. Det är önskvärt att sängens huvud och sängbordet kombineras med varandra. I det här fallet kommer hela rummet att se väldigt harmoniskt ut. I sovrummet kan du installera sängbord på sängens sidor. Det är önskvärt att de har en liknande design. Det är inte alls nödvändigt att iaktta de allmänna parametrarna. För att motverka sådana modeller kan du hänga lampor, affischer eller målningar i närheten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I hallen finns plats för det ursprungliga sängbordet . En viss slarv i linjerna och vinkel på produkterna kommer att ge möblerna en speciell stämning.

Bild
Bild

När du väljer möbler för sanitära anläggningar bör du komma ihåg att de måste vara gjorda av fuktbeständiga material.

Rekommenderad: