Byråer I Loftstil (78 Bilder): Designer-byråer Av Wengefärgat Trä, Smala Byråer Med 5 Metalllådor Och Andra Modeller I Korridoren Och Sovrummet

Innehållsförteckning:

Video: Byråer I Loftstil (78 Bilder): Designer-byråer Av Wengefärgat Trä, Smala Byråer Med 5 Metalllådor Och Andra Modeller I Korridoren Och Sovrummet

Video: Byråer I Loftstil (78 Bilder): Designer-byråer Av Wengefärgat Trä, Smala Byråer Med 5 Metalllådor Och Andra Modeller I Korridoren Och Sovrummet
Video: Split Drawer Hidden Compartment 2024, April
Byråer I Loftstil (78 Bilder): Designer-byråer Av Wengefärgat Trä, Smala Byråer Med 5 Metalllådor Och Andra Modeller I Korridoren Och Sovrummet
Byråer I Loftstil (78 Bilder): Designer-byråer Av Wengefärgat Trä, Smala Byråer Med 5 Metalllådor Och Andra Modeller I Korridoren Och Sovrummet
Anonim

Loftstilens ursprung ägde rum i slutet av 1900 -talet. Det användes ursprungligen vid konstruktion och rekonstruktion av fabriksbyggnader i Amerika. Efter en tid fick loftet offentligt erkännande. Det började användas vid skapandet av inredning och möbelproduktion. Men det mest anmärkningsvärda är att loftprodukter kan kombineras med andra stilar. Men vi pratar inte om stora möbler, utan om små bord, sidobord och byråer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

I början av 40 -talet av 1900 -talet genomgick Amerikas ekonomiska sfär en allvarlig kris . Tillverkningsföretag har stoppat sitt arbete, och vissa har stängt helt. Under en så svår tid har kostnaden för produkter, tjänster, lös och fast egendom stigit. När det gäller hus och lägenheter har amerikanerna slutat överväga att köpa bostäder i nya byggnader och nybyggda stugor. De gjorde sitt val till förmån för gamla, övergivna byggnader. Kreativa personligheter valde övergivna byggnader av fabriker och fabriker för att leva. De konverterade enkelt produktionsrum till verkstäder med vardagsrum. Möblerna restaurerades och användes. Efter en tid kom goda tider i Amerika, men kärleken till att använda gamla saker försvann inte och förvandlades till en separat stil, som kallades loftet.

Idag är loftet mycket populärt när man skapar en intressant inredning och utvecklar en unik möbeldesign

Väggens murverk dekorerade med träinsatser eller en byrå av massivt trä med glasfyllning kommer att se ganska intressant ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den moderna loftstilen har flera särdrag

  • Vid design och dekoration används uteslutande kalla nyanser.
  • Loftstil innebär användning av en minsta mängd möbler. Det är viktigt att rummet endast är utrustat med nödvändiga föremål. Rummet ska ha maximalt ledigt utrymme, vilket innebär att alla typer av partitioner bör överges.
  • Loft låter dig kombinera föremål som verkar olika med varandra. Till exempel tegelväggsytor, bara värmerör och speglar. Gamla möbler förvandlas till designmästerverk tack vare tillägget av krom-, glas- eller metallinsatser.
  • Alla möbler i loftstil ska se enkla ut. Öppna möbler i stora rum kan fungera som en avdelare, till exempel en bardisk. Men det är att föredra att dela zonerna i ett rum med individuell belysning.
  • Huvudkarakteristiken för loftstilen är stora fönster, helst i hela väggens höjd. Gardiner, tyll eller gardiner kan inte användas som ram - endast persienner.
  • Den avsedda insidan av ett loft behöver inte uppfylla allmänt accepterade standarder. Även om vi tar ett exempel på en färdig inredning som grund, är det nödvändigt att lägga till ett personligt uppfunnet sinne för rummet som skapas.
  • För att skapa ett vardagsrum i loftstil behöver du inte bara korrekt reparationer och korrekt valda möbler, utan också lämpliga dekorativa element, till exempel: målningar, paneler eller affischer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudregeln för loftstil är ett öppet utrymme med nödvändiga möbler i rummet.

Översikt över arter

Loftstilens popularitet tar bara fart varje år. Denna ganska unga design fick människor att ändra sin smak och personliga preferenser.

Idag har loftstilen 3 typer

Industriell

I det här fallet talar vi om fabriker och växter som har övergivits. Kommunikationer som sticker ut utåt, synlig förstärkning av byggnadens bas, bara betongpelare … Under sådana förhållanden är det omöjligt att framhäva vissa delar av rummet . Och det rekommenderas inte att sätta ytterligare inredning. För att slutföra skapandet av en loftmiljö behöver du bara placera några få öppna multifunktionella hyllor. Idag kan ett sådant rum användas som en konstverkstad. Det är opraktiskt att bo i sådana byggnader. För det första är det gammalt och ständigt sönderfallet. För det andra den fullständiga avsaknaden av civilisationens fördelar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glamorös

När du utformar inredningen i den presenterade stilistiska sorten, är det tänkt att använda ljus inredning och många kontrasterande element. Väggdekorationen är traditionellt grov, detsamma gäller basen för de möbler som skapas.

Spegelinsatser kan användas som kontrasterande inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bohemisk

När man använder denna typ av presenterad stil får designers visa sina vildaste fantasier, eftersom ett bohemiskt loft låter dig förvandla gamla saker och möbler till snygga produkter som kompletterar den moderna interiören. Traditionellt ges treskåp, wenge och vita byråer för restaurering . Hantverkaren, med lämplig teknik, återställer produktens form och förvandlar de åldrade möblerna till en stilistisk funktion.

Förresten, loftstilen används oftast när man skapar individuella möbler, till exempel: ett bord, en skänk eller en byrå . Byrån i detta fall spelar rollen som en multifunktionell produkt som kan stå i vilken del av huset eller lägenheten som helst. Denna möbel kommer att se spektakulär ut i korridoren, i vardagsrummet och till och med i badrummet. Gästerna som har kommit kommer inte att kunna ta sina entusiastiska blickar ifrån honom.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trä

När man skapar loft-byråar av trä, genomgår produkten, efter montering, ett artificiellt åldrandeförfarande: skav appliceras, repor görs och vissa delar av ytan skalas av. Efter att de skapade defekterna har kommit till perfektion. Som en extra design kan designers erbjuda att göra en tavla eller göra en gammal teckning.

Sedan täcks massivet med den färdiga inredningen med en speciell olja, vilket skapar en tonad effekt och låter dig betona basmaterialets struktur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glas

Som nämnts tidigare ligger grunden för loftstilen i golvets och väggarnas grova finish. En byrå av glas kan späda ut sådan fyllning . Detta material kontrasterar så subtilt som möjligt med murarna i väggarna och det massiva utförandet av golvet. Det viktigaste att komma ihåg är att frostat vanligt glas hjälper till att späda ut den grova basen - inga ritningar, graveringar och vidhäftningar.

Bild
Bild

Metallisk

När du väljer en metall byrå är det viktigt att vara mycket försiktig. Naturligtvis ser metallkonstruktioner strikta och solida ut. Men efter att ha skaffat en sådan byrå måste du anpassa dig till den och köpa andra möbler som matchar den valda grunden.

Men det bästa är att metallstrukturer kan tillverkas i olika färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du köper en byrå i loftstil är det oerhört viktigt att vara guidad av flera regler och uppmärksamma vissa nyanser som delas av kända designers

  • Exekveringsmaterial . Det är mest att föredra att stoppa ditt val på en produkt av naturligt trä. Det kan vara massiv tall eller ek. När det gäller skuggan, trots den valda basuppsättningen, kommer alla att kunna välja den mest lämpliga tonen i produkten för sig själva. Vissa människor gillar lätta byråer, medan andra tvärtom vill sätta en mörk möbel i rummet.
  • Ett dekorativt tillvägagångssätt . Den köpta byrån måste fyllas med industrialism och fabrikskaraktär. I rollen som dekorativa element är glas- eller metallinsatser lämpliga. En liten ritning på produktens yta kommer att se ganska intressant ut.
  • Praktisk och mångsidighet . Köp helst en byrå med mobilitet. Tack vare hjulen längst ner på produkten kommer det att vara bekvämt att flytta det från ett rum till ett annat. För en stationär plats är modeller med ben ganska lämpliga, men de är inte så lätta att bära.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Loftstil är minimalism och praktisk i alla avseenden. När det gäller byråer måste tillverkarna ibland komma på något ovanligt för att produkten ska uppfylla kraven . Oftast överger de handtag på dörrar och lådor till förmån för en tryckmekanism, som är känd för sin användarvänlighet och tysta drift.

Traditionellt har byråer lådor . Deras innehåll beror på platsen för denna möbel. Om vi pratar om sovrummet, lagras sängkläder, personliga hygienartiklar och handdukar där. En byrå i korridoren lagrar kosmetika för skor, klädvårdsprodukter och utomhustillbehör. Det följer av detta att måtten på byrån i olika rum också bör skilja sig åt.

Till exempel, för ett sovrum, kan modeller som är breda i längd men smala i bredd övervägas. Och för korridoren är en miniatyr byrå med 5 lådor ganska lämplig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur passar man in i interiören?

Av ovanstående information blir det uppenbart att byråer i loftstil kan ha lugnande färger eller ljusa nyanser. En byrå med en rik färg är rummets accent . Den klassiska loftstilen innebär användning av mönster med lådor, men samtidigt kan de skilja sig åt i färg. Traditionellt är byråerna rektangulära med skarpa hörn, men om du vill kan du sätta en rundad struktur i rummet. Det är anmärkningsvärt att loftskåp kan kombineras med högteknologiska och vintagestilar.

Ofta är byråer i loftstil artificiellt åldrade . Men som en extra dekoration kan du lägga till skär från ett annat material eller ett mönster till produkten. För att dekorera ett rum i en industriell typ av loft, är det tänkt att använda designen av byråer i erfarna kalla färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det kommer att vara möjligt att skapa en vintagestämning i interiören med hjälp av en gammal byrå eller en ny produkt som har genomgått ett åldrandeförfarande. Det viktigaste är att inte överdriva det med att fylla rummet . Det ska finnas få möbler, men varje bit ska vara multifunktionell.

En byrå är en mycket bekväm möbel, speciellt placerad i sovrummet . Inuti lådorna kan du förvara de nödvändiga sakerna, och du kan placera en spegel på ytan. Bättre att ha den i en träram. Således förvandlas byrån till ett toalettbord, där kosmetika kan förvaras i den övre lådan.

Om höjden på byrån matchar sängens höjd kan produkten användas som ett sängbord.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En byrå i vardagsrummet är en bra lösning för att dela in ett rum i flera zoner. Det kan också användas som ett TV -stativ, men i detta fall bör dess tjocklek vara minimal, och det är inte särskilt bekvämt för förvaring av andra saker.

En byrå i loftstil är en oumbärlig möbel i utformningen av korridoren och korridoren . En lampa kan placeras på konstruktionens yta. Skor placeras inuti hyllorna. En hög spegel kommer visuellt att öka utrymmet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En byrå i loftstil som är installerad i köket kommer att se ganska lakonisk ut. Lådorna är praktiska för förvaring av dukar och handdukar, samt bestick och olika rätter . Det viktigaste är att själva designen kombineras med köksuppsättningen, inte bara i färg utan också i form.

Det är mycket svårare att placera en byrå i ett badrum . Ofta spelar sådana mönster rollen som handfathållare.

När du väljer en modell av en byrå är det viktigt att ta hänsyn till den sammanställda inredningen i badrummet, dess funktioner och dimensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Få tankar, men en byrå kan spela rollen som ett matbord och till och med en bardisk. Men om produkten ska användas för det föreslagna ändamålet bör bordsskivan vara tillverkad av värmebeständigt och fuktbeständigt material, till exempel knäglas.

De enklaste modellerna av loftstil-byråer, som har en ljus färg, kan sättas i ett barnrum . I det här fallet spelar dess storlek inte så stor roll, men det är naturligtvis opraktiskt att välja miniatyrmodeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Snygga exempel

För att känna sofistikering, skönhet och se mångsidigheten hos loftstil-byråer, föreslås att man överväger flera färdiga interiörer för olika rum.

Rekommenderad: