Rotting Byråer: Rotting Faux Och Naturliga Rotting Byråer, Smala Och Breda, Med 4 Sektioner Och 3-sektions Byråer

Innehållsförteckning:

Video: Rotting Byråer: Rotting Faux Och Naturliga Rotting Byråer, Smala Och Breda, Med 4 Sektioner Och 3-sektions Byråer

Video: Rotting Byråer: Rotting Faux Och Naturliga Rotting Byråer, Smala Och Breda, Med 4 Sektioner Och 3-sektions Byråer
Video: El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official Video) [Ultra Music] 2024, Maj
Rotting Byråer: Rotting Faux Och Naturliga Rotting Byråer, Smala Och Breda, Med 4 Sektioner Och 3-sektions Byråer
Rotting Byråer: Rotting Faux Och Naturliga Rotting Byråer, Smala Och Breda, Med 4 Sektioner Och 3-sektions Byråer
Anonim

Flätade byråer kommer att vara ett utmärkt alternativ för en mängd olika interiörer. De kommer att komplettera designen och göra den mer intressant. Sådana möbelstrukturer kan tillverkas av olika material, inklusive rotting.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Byråer av rotting har många viktiga fördelar. Låt oss markera några av dem:

  • miljövänlighet;
  • hög livslängd;
  • kräver inte särskild vård;
  • kan också användas som utemöbler;
  • tolererar lätt extrema temperaturer;
  • kan kombineras med nästan vilken stil och material som helst.

Trots alla fördelar har sådana möbler också några nackdelar:

  • högt pris;
  • under drift kan vissa element lossna från väven och sticka ut fula.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

Byråer kan skapas av både konstgjord och naturlig rotting.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Naturmaterial

Naturlig rotting består uteslutande av naturliga ingredienser, den har en naturlig färg. Detta material kan inte kallas ömtåligt, det är ganska starkt, pålitligt och hållbart, det tål lätt olika klimatförändringar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Artificiellt material

Det konstgjorda materialets struktur skiljer sig praktiskt taget inte från det naturliga. Men samtidigt har den ett särskilt motståndskraft mot hög luftfuktighet. Byråer gjorda av det är ganska lätta, om det behövs kan de enkelt flyttas från en plats till en annan . Dessutom kommer denna grund för tillverkning av möbler inte heller att kräva särskild omsorg, det är tillräckligt att periodiskt torka av den med en fuktig trasa.

Sådana möbler skiljer sig också beroende på designfunktionerna . Modeller med lådor anses vara ett populärt alternativ. Som regel innehåller en produkt 4-5 sådana element. De används ofta för att placera linne, föremål och tillbehör.

Det är också efterfrågan på sektionella byråer . De har relativt små dimensioner, oftast består sådana strukturer av 4 sektioner, men det finns också en 3-sektionsversion.

Sådana modeller är lätta att montera och demontera.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beroende på djupet är denna möbel också indelad i flera sorter

  • Standardmodeller . Deras djup är cirka 40-50 centimeter. Detta alternativ anses vara det mest praktiska, det kan placeras i alla rum.
  • Modeller med ett djup av 50-60 cm . När du väljer så breda prover är det värt att komma ihåg att den bekväma användningen av lådor försämras på mer än 60 cm djup, så saker som ligger nära bakväggen kommer inte att vara särskilt praktiska att ta.
  • Smala modeller . Strukturer av denna typ är 30 centimeter djupa. Sådana produkter bör placeras i små rum.

Man bör komma ihåg att de inte kommer att kunna rymma ett stort antal saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Designalternativ

Rotting byråer kan tillverkas i olika utföranden. Själva materialet kan vara brunt, beige, vitt, honung, kaffefärger . Ofta är huvuddelen av strukturen gjord av en ljus bas, och handtag, stöddelar, ytterligare hyllor och insatser är gjorda av mörkare råvaror.

Flätade byråer helt i mörkbrunt material med metallhandtag är inte ovanliga . Modeller med trähandtag kan ses. Alla är tillverkade med hjul eller med fasta stödben. Vissa byråer kan dessutom dekoreras med träsniderier, olika ljusa inlägg gjorda av andra material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Val av hemligheter

Om du letar efter en rotting byrå bör du överväga ett antal viktiga nyanser. Var noga med att titta på produktens typ och form. Enkla raka modeller anses vara ett traditionellt alternativ, de är också de mest praktiska att använda.

Det finns också hörnstrukturer. De är indelade i separata typer: trapetsformade, L-formade. Dessa exemplar kommer att vara perfekta för små sovplatser.

Radiella strukturer har en ovanlig krökt form . De kan vara halvcirkelformade, med konkava och konvexa ytor. Produkter av denna typ kännetecknas av sin ursprungliga yttre design.

När du väljer en lämplig byrå, se också till antalet och platsen för lådorna i den. Standardprover inkluderar flera utdragbara behållare som placeras ovanpå varandra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns modeller med lådor i olika bredder. Samtidigt är den inre delen uppdelad i flera separata delar av partitioner . Sådana möbler används ofta för att lagra ett stort antal tillbehör.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt sektionsförlängningsmekanismen . I moderna modeller kan rullguider användas. De anses vara det billigaste systemet, men samtidigt kommer sådana delar att göra mycket ljud när produkten öppnas och stängs.

Det finns också bollguider . Dessa element klarar enkelt även de tyngsta belastningarna. Men samtidigt har de en ganska hög kostnad jämfört med andra alternativ.

Det infällda systemet anses vara den mest moderna mekanismen . Det garanterar maximal utdragning av lådorna, exklusive möjligheten att de faller ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Inuti korridoren eller vardagsrummet, inrett i vita och gråa färger, kommer en lång byrå av ljus beige rotting att se bra ut. I detta fall kan handtagen och stöden vara gjorda av trä av en liknande färg. Denna produkt kommer perfekt att kombinera med andra korgartiklar (vaser, fåtölj).

Bild
Bild

En rektangulär flätad byrå i vitt passar bra i ett vardagsrum i grå nyanser . Dessutom kan den tillverkas helt i en sådan färg. Produkten passar bra med grå, svarta detaljer, med speglade ytor.

Rekommenderad: