Svart Sovrumsdesign (60 Bilder): Interiör I Svarta Toner Med Guld- Och Parkettbräda, Kombination Med Brunt Och Turkost

Innehållsförteckning:

Video: Svart Sovrumsdesign (60 Bilder): Interiör I Svarta Toner Med Guld- Och Parkettbräda, Kombination Med Brunt Och Turkost

Video: Svart Sovrumsdesign (60 Bilder): Interiör I Svarta Toner Med Guld- Och Parkettbräda, Kombination Med Brunt Och Turkost
Video: Bygghemmas golvskola golvläggning 2024, April
Svart Sovrumsdesign (60 Bilder): Interiör I Svarta Toner Med Guld- Och Parkettbräda, Kombination Med Brunt Och Turkost
Svart Sovrumsdesign (60 Bilder): Interiör I Svarta Toner Med Guld- Och Parkettbräda, Kombination Med Brunt Och Turkost
Anonim

Sovrum i svart ser väldigt originella och snygga ut. Men inte alla vågar designa ett rum som detta. Med rätt val av svarta finish och lämpliga möbler kan rummet förvandlas. Låt oss titta närmare på alla nyanser relaterade till det svarta sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilval

Svart kan hittas i den nymodiga neo-barockstil. I den möts mörka färger med nyanser av ädelmetaller. Interiörer i liknande stil ger närvaron av glasdetaljer, släta former, blanka och läderytor samt vackra konstgjorda stenar i interiören. Sådana ensembler ser väldigt eleganta och originella ut.

Bild
Bild

Ofta föredrar människor den icke-triviala gotiska stilen. I sådana sovrum kan olika delar av medeltiden vara närvarande. Dessa kan vara matchande sängsniderier och inredning.

Bild
Bild

Nyligen har en stil som modern minimalism blivit mycket populär. Det finns inga onödiga komponenter i den. Detta gäller inte bara inredning och möbler, utan också färger. De moderna minimalismens karakteristiska färger är de klassiska färgerna svart och vitt. Tillsammans ser de harmoniska och eleganta ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Svarta rum i vintagestil ser väldigt trevliga ut. Mot bakgrund av mörka väggar kan du placera en vit säng, en hög garderob och ett toalettbord med snidade detaljer och mönstrade linjer som är karakteristiska för vintagestilen. Sådana kit har ett ovanligt och mystiskt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den mer moderna interiören har ett sovrum i svart loftstil. Lokaler gjorda i en liknande ven späds ofta med kontrasterande grå, vita och bruna toner. Under sådana förhållanden ser möbler av trä i olika färger och metall harmoniska ut.

Bild
Bild

Idag vänder sig många till ultramoderna högteknologiska sovrumsdesigner. Färgpaletten i sådana rum liknar på många sätt loftsstilen. Hi-tech kännetecknas av tydliga och jämna linjer, liksom enkla former. Det finns vanliga sängar med rektangulära sänggavlar, fyrkantiga sängbord och metalllampor. I en sådan fashionabel miljö visas inte snidade och mönstrade element.

Bild
Bild
Bild
Bild

Märkligt nog kan ett svart sovrum inredas i klassisk stil. Föreställ dig denna skönhet: en överdådig dubbelsäng med guldkant och en elegant snidad sänggavel, sängbord i ljust trä med guldmönster och stolar med vågliknande ben och armstöd, allt mot bakgrund av svart tapet med ännu mörkare tryck och ett mörkt golv. Sådana interiörer, även om de tillhör klassikerna, ser väldigt originella och lyxiga ut!

Bild
Bild

Efterbehandling

För mörka sovrum, matcha lämplig tapet. Men tänk på att dessa element visuellt gör rum mindre, så du bör vara försiktig med dem om du dekorerar ett litet rum.

Bild
Bild

När du väljer tapeter är det nödvändigt att inte bara ta hänsyn till rummets yta, utan också nivån av naturligt ljus i det. Denna nyans är mycket viktig, eftersom i dåligt upplysta rum kan den svarta finishen få interiören att se för dyster ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag är tapeter dekorerade med olika tryck applicerade på en mörk bakgrund mycket populära. Till exempel kommer lyxiga svarta lakan, kompletterade med små guld- eller silvermönster, att göra det möjligt att skapa en fashionabel glamorös inredning i sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fokusera inte på golvbeläggningar och tak. De ska vara ljusare än väggarna, annars riskerar du att göra sovrummet till en stor svart "låda".

Bild
Bild
Bild
Bild

Oftast är taket trimmat med en vit eller gräddskugga. Du kan dekorera denna del med dekorativt gips eller ett vackert sträcktak. Allt beror bara på ägarnas personliga preferenser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Golv kan dekoreras i lugnande neutrala nyanser. Oftast för detta väljer konsumenterna en parkettbräda eller laminat av hög kvalitet. Dessa delar kan målas ljusbeige eller grå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Val av möbler

För ett sovrum måste du köpa de mest bekväma möblerna.

  • Huvuddetaljen i sådana rum är naturligtvis sängen .… Det rekommenderas att föredra modeller gjorda av naturliga och miljövänliga material. De är inte billiga, men de ser vackra ut och håller mycket länge.
  • Valet av färger för svarta sovrumsmöbler är inte så bra . De måste nödvändigtvis kontrastera med väggarna eller skilja sig från den svarta finishen i tonalitet (några toner ljusare).
  • Om du bestämmer dig för att vända dig till en djärv tandem av svart tapet och svarta möbler, rekommenderas det att välja föremål med blanka ytor .… De ser mycket mer intressanta och attraktiva ut jämfört med matta möbler i mörka färger.
  • Var försiktig med möbler av mörkt naturligt trä … Som regel ser sådana detaljer harmoniska ut mot bakgrunden av väggar gjorda i bruna toner.
  • De vanligaste och snyggaste är svartvita sovrum, som har en mängd ljusa accenter .
  • Saker vars färg upprepar guld, silver eller koppar kommer att se bra ut i sådana miljöer .… För mer moderna stilar är möbler med glas och spegelinsatser perfekta.
  • Det rekommenderas inte att störa det svarta sovrummet med mycket möbler och inredning . Det ska se mer rymligt ut.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära färgkombinationer

Svart är en klassisk färg, därför kombineras den med många färger. Om vi pratar om utformningen av sovrummet, så här är det värt att vara mer försiktig för att inte bilda för fängslande eller obekväma interiör.

Oftast kombineras elegant svart med vitt .… Resultatet är ett stramt och snyggt utseende. I sådana interiörer ser ljusa detaljer bra ut, de kan ge rummet ett mer positivt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sovrum, inredda i svart och turkos, skiljer sig på ett intressant och rikt sätt .… Sådana mönster är djärva och perfekta för ett rum i modern stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Svart ser väldigt snyggt ut i en ensemble med färger som upprepar olika metaller . Mörka interiörer med guld är särskilt värda att lyfta fram. Sådana ensembler ser väldigt dyra ut. Det bör noteras att kombinationen av svart med metalliska toner passar inte bara för moderna stilar, utan också för tidlösa klassiker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bruna element kommer att se harmoniska ut i ett svart sovrum .… Men du bör vara försiktig med möbler av mörkt trä med en rödaktig nyans.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det svarta rummet, kompletterat med detaljer i blåbärsfärg, kommer att få en verkligt kunglig bild .… En sådan tandem är ofta utspädd med vita färger och ser otroligt snygg och fräsch ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Svart ser bra ut i en ensemble med en neutral beige … Denna neutrala färg används ofta i utformningen av taket eller golvet.

Bild
Bild
Bild
Bild

I en mörk inredning ser möbler i gråtoner harmoniska ut . Ensemblen kan dock visa sig vara tråkig och tråkig om den inte är utspädd med kontrasterande färger av ljusa färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Belysning

Belysning spelar en viktig roll i det inre av sovrummet. I en svart finish kommer ljuskällor som ligger runt rummets omkrets att se harmoniska ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

En utmärkt lösning skulle vara ett tak i flera nivåer, kompletterat med inbyggda lampor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lampor måste placeras i den centrala delen av sovrummet och nära sängen. Om så önskas kan möbler kompletteras med belysning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljusdesignen för ett svart sovrum måste tas med allt ansvar, eftersom ljuset i ett sådant rum måste vara av hög kvalitet och tillräckligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör

Svart är mångsidigt och kan kompletteras med inredning i nästan vilken färg som helst.

Du kan förvandla ett rum med hjälp av ljusa detaljer som accentuerar uppmärksamhet .… De mest harmoniska och snygga sakerna kommer att se röd, orange, ljus turkos eller blå ut. Men var försiktig: det ska inte vara för många tillbehör i rummet, annars blir interiören obekväm och färgstark.

Bild
Bild
Bild
Bild

Älskare av klassikerna kommer att älska tillbehören i guld, silver och brons .… Sådana detaljer kan radikalt förändra utseendet på sovrummet och ge det ett riktigt kungligt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan skapa en mer fredlig och lugn ensemble genom att lägga in element av blått, brunt och grönt i interiören .

Bild
Bild
Bild
Bild

Interiören i ett svart sovrum kan anses vara komplett endast om du har valt lämpliga gardiner, tyll, sängkläder, ramar för fotografier och målningar, lampor etc .

Rekommenderad: