Vit Sovrumssats (39 Bilder): Färger I Inredningen, Glansiga Och Klassiska Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Vit Sovrumssats (39 Bilder): Färger I Inredningen, Glansiga Och Klassiska Modeller

Video: Vit Sovrumssats (39 Bilder): Färger I Inredningen, Glansiga Och Klassiska Modeller
Video: VITA FÄRGER I DIN INREDNING: Så lyckas du med färgen som överlever alla inredningstrender 2024, April
Vit Sovrumssats (39 Bilder): Färger I Inredningen, Glansiga Och Klassiska Modeller
Vit Sovrumssats (39 Bilder): Färger I Inredningen, Glansiga Och Klassiska Modeller
Anonim

Ett sovrum i vitt är drömmen för många romantiska par. Kommer vitt att se anständigt ut i det personliga området? Låt oss ta reda på hur man väljer rätt miljö i ett klassiskt sovrum, tillbehör och sängkläder.

Bild
Bild

Medan de arbetar med utformningen av sovrummet föreslår många designers att korrekt "slå" den vita färgen och då blir utrymmet avsett för personlig komfort inte bara oklanderligt, utan också attraktivt, eftersom mode för vitt aldrig kommer att passera.

Funktioner av vita möbler

När du väljer en utsökt interiör för ditt sovrum måste du inte bara vara uppmärksam på färgen på väggarna och taket, tillbehör och gardiner, utan också för att harmoniskt välja möblernas nyans.

Bild
Bild

Genom att arbeta med denna fråga är många experter benägna att dra slutsatsen att den ljusa tonen i sovrumssviten visuellt kommer att utöka området för även ett litet sovrum. Naturligtvis kommer ett sovrum i nyanser av mörkt trä att se elegant ut, men bara i ett rymligt rum.

I små och mysiga sovrum blir det för krångligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vitt är ett klassiskt alternativ . Ädel, ren, för många är han standarden för familjens välbefinnande och harmoniska relationer. Det är på vita möbler som du kan känna dig lugn och utvilad, och känslan av friskhet kommer att stärka dig hela dagen.

Bild
Bild

Var inte rädd för att välja vit färg på möbler i sovrummet-det kommer att se bra ut i vilken stil som helst: klassisk, minimalism, Provence, hi-tech eller ultramodern design . Sådana möbler kommer att kombineras med valfri inredning; många tillbehör passar perfekt.

Bild
Bild

Den som tror att den vita färgen är dålig i nyanser har fel - dess gränser är oändliga : vit färg kan vara med knappt märkbar gulhet, glansiga, grå nyanser och blåaktiga nyanser syns i den. Och om du älskar kontraster är headsetets vita färg i det här fallet helt perfekt: det kontrasterar med valfri ton.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har bestämt dig för en absolut snövit inredning - från taket till den vita mattan, kommer känslan av en festlig atmosfär aldrig att lämna dig. Vitt sovrum, som påminner om vispad grädde eller kokande vit spets på brudens klänning, kommer att göra din lägenhet unik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Välja modeller

Som vi sa tidigare kan vitt "låta" olika beroende på inredningen i rummet. Till exempel kommer lyxiga glansiga sängar med samma sängbord och garderob att skapa en kunglig atmosfär när de kombineras med stora speglar eller dekorativa tillbehör.

Och en sak till: glansiga möbelfasader, nästan speglade, kan också visuellt förstora utrymmet i ditt rum.

Bild
Bild

Om träet från vilket dina snygga möbler är gjorda har en matt yta, kan ditt sovrum göras i retro-, country- eller Provence -stil - allt beror på din fantasi.

Bild
Bild

En komplett uppsättning av ett vitt headset i ett sovrum är vanligtvis en säng - dubbel eller lastbil, en garderob, en byrå, sängbord och en spegel . Det här är så kallade färdiga lösningar som kan kompletteras med toalettbord eller ottomaner.

Bild
Bild

Allt beror på storleken på ditt personliga utrymme. Sängen kan beställas enligt ett individuellt projekt, du kan lägga till en byrå om du vill. En sådan nödvändig sak som ett toalettbord ingår kanske inte i paketpaketet, men dess närvaro hjälper till att betona kvinnans inre.

Bild
Bild

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt närvaron av en garderob, som också kan väljas efter eget gottfinnande.

Det är mycket bekvämt i alla rum, små eller stora:

  • sparar utrymme på ledigt utrymme;
  • speglar kan installeras på den, vilket visuellt ökar sovrumsytan;
  • den kan "passa" in i hörnet om det behövs.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det viktigaste är att skapa en organisk atmosfär där ditt vita headset kan betona alla dess fördelar . Sängar kan ha en hög eller låg sänggavel, vilket kan vara svårt eller inte särskilt hårt, beroende på kundens önskemål.

Bild
Bild

Idag erbjuder tillverkare möbler av olika material, men de flesta köpare väljer traditionellt möbler av trä .… Han har en naturlig värme, en unik nyans och naturligtvis ett avsevärt pris. Därför kan älskare av kvalitetsmöbler erbjudas ett billigt alternativ för modulsystem av spånskiva eller MDF. Utåt sett är sådana möbler praktiskt taget oskiljbara från trä. Till exempel är en fasad av solid europeisk körsbär eller bok, ibenholt eller valnöt väldigt moderiktig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sovrumsset ser väldigt snygg ut, vars fasader är klädda i vitt läder - snyggt och modernt.

Beslag och dekoration av sådana headset har inte heller några fantasigränser - metall, förkromad metall, bronsstil etc.

Bild
Bild

Tips om sovrumsdekoration

Många av vanliga människor som har hyllat det vita sovrummet klagar över att de saknar ljuspunkter. Enligt råd från kända designers måste du följa några regler:

Ett trägolv är perfekt för ett sovrum med en vit svit . Väggar kan målas vita eller täckas med beige tapeter. Och låt golvet vara den enda kontrasterande platsen, detta kommer att räcka för ditt ädla "sängkammare". Väggbeklädnader kan vara gjorda av träpaneler, och färgen på överkasten på sängen ska vara helt vit.

Bild
Bild

Är ditt vita sovrum lantlig stil? I detta fall är små korgstolar eller stiliserade "träliknande" bänkar perfekta för headsetet

Bild
Bild

Måla ditt sovrum tegelväggar också vita - skillnaden i texturer kommer att betona det sofistikerade du väljer. Väggarna i en kontrasterande ton hjälper också till att ge sovrummet en viss glädje - ljusa tapeter betonar bara luftigheten i headsetets vita färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Oslagbart alternativ: vit och svart inredning . Du kan dekorera sänggaveln på ditt vita headset med svart - vanlig eller stormönstrad tapet. Du kan upprepa det svarta trycket på textilier, gardiner eller väggmålningar, men snyggt, utan krusiduller.

Bild
Bild

Vi ordnar möbler korrekt

I vilket rum som helst är det nödvändigt att korrekt installera möbeluppsättningen, särskilt i sovrummet, där det oftast inte finns någonstans att vandra. Det viktigaste är att observera proportionerna mellan rummets storlek och möblerna som placeras i det.

De så kallade modulmodellerna av ett sovrumsset kan komma till undsättning, varvid varje objekt visuellt bör utöka rummets yta.

Bild
Bild

Detta gäller även ovannämnda garderober: de kan beställas i hörnversion . Förresten, du måste placera dem nära fönstret så att allt innehåll belyses av naturligt ljus.

Det harmoniska arrangemanget av möbler i rummet beror på avståndet till dörr- och fönsteröppningar. Den centrala platsen är naturligtvis sängen, som bör placeras med sänggavel mot väggen, och inte vid fönstret om möjligt.

Sängbord, symmetriskt placerade på båda sidor av det vita headsetet, kommer att ge ditt sovrum ett färdigt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära stilar

Om du ännu inte har bestämt vilket vitt sovrum som passar dig, låt oss vända oss till designerns tips som hjälper dig att bestämma stilen på rummet:

Klassisk . Möbler i denna stil är alltid raffinerade och lakoniska, inredningen ska inte vara prickig. Djup och proportioner är det som utmärker klassiska möbler.

Bild
Bild

Palats . Här välkomnas olika pretentiösa och raffinerade saker på själva möblerna - böjda ben, ett snidat sänggavel, allt som liknar palatslivets gyllene era. Vid design av möbler i denna stil används imitation av patina, guld eller silver. Lyxen med palatsbollar, vitt, luftigt linne - och du kan känna dig som en hovman i Hans Majestät.

Bild
Bild

Komfort och ömhet - provence . Olika tillbehör, textilier, tapeter med blommönster hjälper till att betona den graciösa atmosfären.

Bild
Bild

Högteknologisk - modern stil, överflöd av glas och speglar, förkromad metall. Ditt vita headset blir attraktionscentrum i ett sådant rum.

Bild
Bild

Välj din stil och kom ihåg: den vita färgen på ditt headset kommer att se lyxig ut i någon av dem.

Rekommenderad: