Hall I Modern Stil (116 Bilder): Idéer-2021 Om Vacker Design Av Möbler Och Andra Möbler I Korridoren I Lägenheten, Modeller Av Italienska Och Tyska Tillverkare

Innehållsförteckning:

Video: Hall I Modern Stil (116 Bilder): Idéer-2021 Om Vacker Design Av Möbler Och Andra Möbler I Korridoren I Lägenheten, Modeller Av Italienska Och Tyska Tillverkare

Video: Hall I Modern Stil (116 Bilder): Idéer-2021 Om Vacker Design Av Möbler Och Andra Möbler I Korridoren I Lägenheten, Modeller Av Italienska Och Tyska Tillverkare
Video: JAG HAR KÖPT LÄGENHET!!!!! 2024, Mars
Hall I Modern Stil (116 Bilder): Idéer-2021 Om Vacker Design Av Möbler Och Andra Möbler I Korridoren I Lägenheten, Modeller Av Italienska Och Tyska Tillverkare
Hall I Modern Stil (116 Bilder): Idéer-2021 Om Vacker Design Av Möbler Och Andra Möbler I Korridoren I Lägenheten, Modeller Av Italienska Och Tyska Tillverkare
Anonim

Interiören i huset ska inredas inte bara vackert, utan också kompetent. Detta gör att inomhusutrymmet kan vara funktionellt, även med ett litet fotavtryck. Hallar i det här fallet har mycket resurser, särskilt om de är inredda i en ergonomisk modern stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rumsfunktioner

Entréhallar är av olika typer: vestibuler (helt isolerade från resten av rummet), smala korridorer, från vilka en utgång öppnar till flera intilliggande rum samtidigt, hallar i kvadratisk eller rektangulär form, kombinerat med hela lägenheten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett vilken typ och storlek korridoren är, utför den flera funktioner samtidigt:

Genomresa . Detta är en passage från ytterdörren djupt in i lägenheten eller huset. Den ska ha bekväma förvaringssystem för utomhuskläder, skor och tillbehör i form av hattar, paraplyer, handskar och andra små saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Litet omklädningsrum . Detta villkorade namn innebär att utgångsavgifter, om de inte genomförs, fylls i i korridoren. Detta är bekvämt och praktiskt, eftersom du inte behöver ta på dig varma vinterkläder i rummet eller sovrummet och gå runt i lägenheten i det, men det kräver en plats i korridoren för att lagra dessa kläder och en spegel.
  • Distribution . Entrén öppnar mot olika funktionella områden i lägenheten. Vilket exakt beror på layouten. Ofta är detta ett badrum, kök eller vardagsrum. Med tanke på den här funktionen i rummet är det viktigt att tänka på hur rummen kommer att isoleras från korridoren, eftersom några av dem ska vara så långt bort från gatans smuts och damm som möjligt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Lager . Alla vanliga sovjetiska och post-sovjetiska lägenheter är utrustade med inbyggda garderober för förvaring av säsongsartiklar. Moderna lokaler används också av många för detta ändamål. I korridorer av korridortyp installeras skåp, ställ och hyllor, och vid första anblicken presenteras motsägelsefulla krav för dem - kompakthet och rymlighet. Ofta är det bara modern design som kan lösa detta problem, eftersom mezzaniner och skrymmande skåp redan har överlevt sin användbarhet och moderna trender är inriktade på de mest funktionella och kompakta förvaringssystemen.
  • Representativ eller estetisk . En viktig funktion i korridoren är bildandet av det första intrycket av huset och dess ägare, och det är inte den bästa indikatorn att hushållsföremål samlas ihop.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar funktioner

Populära moderna stilar är en bra lösning för dem som funderar på att renovera korridoren. Mängden av deras "karaktärer" ger en möjlighet att välja ett alternativ som du gillar både inom ramen för lugn minimalism och i ganska djärva, experimentella riktningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots skillnaden mellan en stil och en annan förenas de med ett antal fördelar:

  • Strävar efter bekvämlighet och funktionalitet. Varje hörn, varje nisch i väggen fungerar och brister i layouten blir fördelar;
  • Användning av moderna och billiga material. Naturmaterial är inte så mycket möjligt, men önskvärt, att ersättas med mer budgetmässiga, men inte mindre praktiska och högkvalitativa analoger;
  • Den ursprungliga interiören. Införandet av individuella detaljer är bara välkommet, och ingen stil innebär strikta restriktioner för inredningen;
  • Möjligheten att ge gamla saker nytt liv. Åldern, sällsyntheten, uppdaterade föremål och handgjorda är ett kännetecken för moderna stilar. Släng inte utslitna ottomaner och defekta möbler. De kan täckas med tyg, målas om och varieras med intressanta detaljer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också några nackdelar med nyskapade designtrender. Det viktigaste är att det kommer att ta mycket tid att studera alla finesser på egen hand. Du kan använda Internetresurser, tidskrifter, datorprogram, men resultatet riskerar fortfarande att bli otillfredsställande. Det är lättare att vända sig till proffs som kommer att utveckla ett projekt och slutföra det, men prislistan för deras tjänster kan knappast kallas billig.

Den andra nyansen ligger i det faktum att det inte alltid är lätt att få ihop en inre komposition om du väljer en modern stil för att dekorera korridoren, och i resten av lägenheten råder uttalade historiska eller till och med gamla reparationer utan särskilt fokus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men detta är inte en anledning att överge idén, utan snarare en anledning att i detalj förstå vad en "modern stil" är och vad den "äts" med.

Och utan designutbildning är det klart att detta inte är ett specifikt namn, utan ett kollektivt kännetecken för nuvarande trender. Det finns ungefär ett dussin stilar själva, och var och en har sina egna egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Minimalism

Många avvisar det på grund av tron att minimalism är opraktiskt i sin önskan att bli av med många möbler och tillbehör i rummet. Det är det dock inte. Hela essensen i denna stil är i en harmonisk kombination av objekt som är enkla i design och lakoniska färger. Den domineras av ljusa nyanser (vit, grädde, beige), men mättade "tjocka" färger från en ljusare palett är inte uteslutna. Det viktigaste är att följa de grundläggande reglerna - att göra en eller två väggar ljusa och inte kombinera mer än tre nyanser.

Dessa stilistiska trick kan lösa problemet med små korridorer och korridorer i "Chrusjtjov" -byggnader. Ljusa färger i dekoration, kontrasterande väggar, speglade ytor och kompetent belysning utökar rummet visuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller möblerna ska de vara raka och geometriska. Vassa hörn, glas och spegelytor är välkomna, men det är bättre att undvika komplex inredning i form av smide, snidning och färgade prydnader.

I omklädningsrummet är det acceptabelt i form av smala och långa skjutbara garderober med spegeldörrar, små skåpmöbler, inbyggda garderober, modulära strukturer. Samtidigt lider inte rymligheten i möblernas inre utrymme.

Bild
Bild

Med hjälp av klädstänger, fällbara hyllor och utdragbara korgar är det enkelt att förvara alla säsongsbetonade garderober inuti. De kan ligga intill mjuka kub -ottomaner och gångjärnsförslutna skåp under taket i stället för mezzaninerna.

När det gäller ytbehandlingar är uttrycksfulla fyrkantiga detaljer välkomna, till exempel kakel på golvet.

Minimalism utesluter inte tillbehör, men det finns inget utrymme för icke-funktionella föremål. Om det är en hushållerska, bör det ha nycklar, om det är en scubb för sko trivia, det bör innehålla sko trivia (sko skedar, krämer, borstar).

Bild
Bild
Bild
Bild

Loft

Industriell stil är en ode till ledigt utrymme. Loftet är optimalt för fyrkantiga korridorer och korridorer som förvandlas till ett vardagsrum eller kök. Högt i tak i lägenheten är en fördel som måste användas.

Denna stil är inte rik på färger, men varierad i textur. Ett karakteristiskt drag i en hall i loftstil är "efterbehandling utan efterbehandling". Det vill säga att utrymmet ska stiliseras så mycket som möjligt för att matcha följe av ett obebott rum. För detta används grova efterbehandlingsmaterial: sten, "nakna" och blekta tegelstenar, gips, cinderblock, metall, trä.

Bild
Bild

Det är inte alls nödvändigt att avbryta reparationer mitt i processen för att uppnå önskad effekt. Moderna tillverkare erbjuder ett brett utbud av material som ser bra ut men ger rummet ett snyggt utseende. Och detta är en viktig egenskap, för med yttre vårdslöshet har loftet ingen rätt att se billig ut.

Varje "ofullkomlighet" måste bära märket på mästarens hand.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detaljer som endast är lämpliga i denna stil hjälper till att stödja den inre kompositionen: takbjälkar, omaskerade ventilationsrör och stödkonstruktioner, lampor med stålskärmar, hemgjorda repskärmar.

Den industriella genren i interiören tolererar inte döv zonering av lokaler, undantaget är ett badrum. Om det finns en utgång från korridoren till köket och vardagsrummet, är det värt att stoppa valet på dörrar av härdat glas eller akrylglas så att rummen är synliga genom och igenom, och rummet har en luftighet.

Bild
Bild

Du bör inte stapla upp korridoren med dekorativa element, den ovanliga finishen ser original ut. Men det finns en möjlighet att spela på kontraster genom att placera en gammal eller sällsynt ekgarderob bredvid en tegelvägg, eller en hög stålhylla för skor utan fram- och bakvägg mot en bakgrund av blekt trä.

Möbler har rätt att vara skrymmande, rejäla, grova. "Slumpmässiga" föremål i form av antika galgar för ytterkläder, sammet ottomaner i olika former och färger, etniska detaljer ser intressanta ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktivism

Det ligger på gränsen till historiska och moderna trender, eftersom det föddes i början av revolutionära förändringar i den unga sovjetstatens industri- och hushållssfärer. Vi kan säga att detta är en inhemsk innovation. Ergonomi, som sätter vackra och funktionella föremål i framkant, exklusive allt onödigt från interiören.

Det domineras av tydliga former och kompakthet, så nödvändigt i en korridor med flera uppgifter. Därför önskan att använda transformerande möbler och lämpliga attribut, som saknar dekorativitet.

Bild
Bild

Konstruktivism är enkelhet, men dyrt, och den höga kostnaden för möbler betonas här av ädla material och textur. Möblerna i sig är monterade i nischer i väggarna för att ta så lite värdefullt utrymme som möjligt.

Väggar är ljusa tillbehör i utformningen av korridoren. Färgen ska vara klar, även om den är svart eller ljusgul. En kombination av blanka och matta ytor uppmuntras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samtida

Det faller helt under definitionen av "enkelt och smakfullt." De främsta fördelarna med denna stil är orienteringen mot material som är tillgängliga för alla och bristen på en uppfattning om den färdiga kompositionen. Det vill säga att när som helst kan du byta ut något från möblerna, lägga till eller ta bort, och utseendet på korridoren kommer inte att lida.

När du väljer en finish bör du fokusera på enkla material som plastpaneler och tapeter med mönster (i monokroma och färgränder, med heraldiska liljor).

Parade lampor, golvvaser och en ljus accent i form av en bänk eller ottoman, på vilken du kan sitta eller lägga saker, kommer att se bra ut som tillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I denna stil är en kombination av olika möbelelement tillåtna: plasthyllor, garderob, hyllor i väggnischer, skåp från massmarknaden med varor till hemmet. Men det borde inte vara många av dem. Kompaktitet och proportionalitet förblir i första hand i inredningen.

Alla moderna stilar är inte lämpliga för dekoration i korridoren. Så, shabby chic och country kommer att vara olämpligt på grund av naturmaterial, överdriven "teatralitet" och ett överflöd av små detaljer. Kitsch och popkonst krossar med sin "iögonfallande" variation, grunge är mer lämpligt i vardagsrummet och sovrummet, techno och hi-tech tenderar att opraktiska kromdetaljer och dominans av modern teknik, och fusion är för komplicerat för en liten och funktionellt område.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vägg- och takdekoration

Den kanske mest anspråkslösa delen av korridoren när det gäller material är taket. Det trampas inte av dammiga, våta eller smutsiga skosulor, husdjur strävar inte efter att vässa klorna på det, tunga påsar lutar inte mot det, därför kan du välja ett mer estetiskt alternativ vid kostnad för slitstyrka.

Bild
Bild

Oavsett färgval, traditionellt vitt eller ljust, finns det ett stort antal klädningsalternativ:

  • Rentvå . One-stop-lösning för alla moderna stilar. Dessutom är kalkning ett av de mest budgetmässiga alternativen. Du kan utföra denna procedur med dina egna händer utan särskild kunskap, och om du lägger till några droppar färg i blandningen för att tvätta taket, kommer det att få en intressant nyans.
  • Färg . Gäller även lätt tillgängliga och ekonomiska alternativ. Det enda villkoret är att arbetsytan ska vara jämn med ett kitt och i vissa fall även täckt med jord.
  • Putsning . Effektiv mottagning utan efterföljande färgning. Ett sådant tak passar organiskt in i interiören, vilket möjliggör lätt vårdslöshet och intressant
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Tapet . Billig, vacker och lätt finish.
  • Töjbart tak . Den är praktisk, hållbar och lätt att rengöra i flera år. Ett annat viktigt plus är enkel installation utan att behöva jämna ut takytan. Och det tredje är det estetiska utseendet och presentabiliteten till ett lågt pris.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Racköverdrag . Det gör det möjligt att dekorera taket med ett ovanligt präglat material, dölja bristerna i layouten och glömma att reparera taket och problem med rengöring under lång tid. Denna metod gäller dock inte för billiga lösningar, och under installationen sjunker taknivån med inte mindre än 10 cm.
  • Gipsvägg . Ett ekonomiskt och flexibelt material som gör det möjligt att skapa både en slät yta och omfattande fina former som är relevanta i moderna stilar. Gips är hållbart, miljövänligt, tillåter inte kondens mellan det och taket och kan fungera som bas för andra typer av ytbehandlingar.
  • Trä . I moderna interiörer med fokus på prisvärda material finns det praktiskt taget ingen plats för naturligt trä, såvida det inte är ett loft med takbjälkar under högt i tak.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Väggdekoration är ett mycket avgörande ögonblick. Deras yta är större än för ett tak eller golv, medan väggarna ligger i ögonhöjd, och eventuella brister kommer att märkas direkt. Ett väl valt material för väggdekoration kan bli grunden för det inre av korridoren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära typer:

  • Färgning och kalkning . Dessa tekniker lånas från takdekorationen och har redan slagit rot i de stilar som nu är populära. De används aktivt av loftet, provence och minimalism. För vissa områden är monotoni och ljus färg viktigt, för andra är textur en prioritet. En av modetrenderna är blekt tegel eller sten, vars relief är synlig genom ett lager färg.
  • Flytande tapeter och glasfiber . Den vanliga vinylen och den traditionella vinylen fungerar också, men inte i vita eller ljusa färger. Bokstavligen efter ett eller två års frekvent rengöring kommer de att tappa sin glans, medan flytande tapeter och glasfiber, efter härdning, kan tvättas, målas om många gånger och till och med återställas.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Dekorativt gips . Lätt att applicera, fuktresistent, bleknar inte. På grund av sin konsistens kan den överbrygga sprickor och dölja defekter på väggarna. Skapar en slät eller texturerad yta beroende på appliceringsmetod. Men den största fördelen med detta material är förmågan att imitera efterbehandling med marmor, bärnsten, malakit och göra stuckatur.
  • Bricka . En populär typ av dekoration för korridoren, eftersom den är resistent mot repor och mekaniska skador (men inte starka stötar), är lätt att rengöra, behåller ett vackert utseende i flera år och kan kombineras med alla material.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Tegel, sten, kvargblock, skumblock . Dessa grova material är svåra att applicera i dekoration, men om väggarna är gjorda av dem är detta ett bra tillfälle att använda relief och textur för designens intresse. Rött murverk, blekt sten, målad sten är grunden för industriella stilar.
  • Dekorativa paneler . Väggdekoration med PVC -material är bekvämlighet, ekonomi, praktik, estetik och stora stylingsmöjligheter. Panelernas yttre yta kan vara slät eller präglad, slät eller färgad, med ett litet mönster eller fototryck, imitation av träets struktur, tegel, sten.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vi dekorerar golvet

Om inställningen till takets dekoration är den mest lojala, då är golvet det mest "nyckfulla" av de funktionella fragmenten i interiören. Det finns många krav på beläggningen i korridoren. Det ska vara både vackert och billigt och motståndskraftigt mot nötning och fuktbeständigt och varmt. Vissa material, för alla sina fördelar, kan inte uppfylla dessa krav.

Så naturligt trä är inte lämpligt för golv i korridoren. Parkett är dåligt, lider av slarviga rörelser och vatten. Linoleum bleknar snabbt, bleknar och sväller ibland.

Laminat och matta är olämpliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och bland de populära materialen för golvdekoration, som inte är rädda för frekvent rengöring, hög permeabilitet i rummet, mekaniska skador och andra vardagliga manifestationer inkluderar:

Självnivellerande golv . Detta är en svår och dyr metod, men en av de mest framgångsrika i längden. Utåt ser det ut som en dyr parkett, det är behagligt att ta på som gummi, och när det gäller prestanda är det enkelt som en kakel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gummibeläggning . Det tillhör också de dyra, men det här är en smart investering i reparationer. Gummi har unika egenskaper. Det är antibakteriellt, giftfritt, resistent mot smuts, fukt, extrema temperaturer, mekaniska skador och hållbart. Dessutom ger gummigolvet bra ljudisolering.

Bild
Bild

Stengods i porslin . En vacker, solid finish i decennier. Det är lätt att tvätta, svårt att skada och är trevligt för ögat och vid beröring. Det är dock viktigt att tänka på att porslin i stengods i sig är ett ganska kallt material. När du väljer det är det viktigt att ta hand om golvvärmesystemet i korridoren om detta område leder till badrummet, köket eller andra rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Belysning

Hallbelysning har flera funktioner:

  • Dekorativ . Här spelar placeringen av ljusa accenter i ögonhöjd en roll. Lampor, lampor, glödlampor, vackra lampskärmar behövs inte så mycket för belysning, utan som tillbehör. Sådana mindre detaljer är mycket viktiga för att skapa mys och integritet i en modern inredning.
  • Praktisk . I detta fall utför belysningen sin direkta funktion. Den huvudsakliga ljuskällan anses vara en takkrona, en lampa eller en grupp lampor, och hjälpbelysning inkluderar golvlister, belysning inuti garderoben och glödlampor ovanför hyllorna.
  • Arkitektonisk . Den mest sofistikerade typen av belysning som professionella designers använder för att skapa visuella effekter i ett rum.
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta kan vara zonindelning om korridoren är stor och en visuell ökning av utrymmet om rummet är litet. I det första fallet installeras ljuskällorna direkt längs omkretsen av de funktionella områdena och styrs av olika strömbrytare. I den andra markeras ofta nischer i väggarna, för att ge väggar lättnad och volym, använder de belysning under taket, vilket gör det lite högre för ögonen, eller fokuserar på en vägg, kombinerar ljus och ritningar med perspektiv.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Val av möbler

I korridorer är två typer av möbler vanliga: skåp och inbyggda. Det är i sin tur uppdelat i öppna och slutna lagringssystem. Stängt - det här är skåp, mezzaniner och hyllor med dörrar. Öppna skåp, som enligt designerns idé inte har dörrar, hyllor, skohyllor, galgar och krokar.

Designfunktioner, färg, textur, material och dimensioner av produkten bestäms av hallens stil och storlek. En inbyggd garderob är bättre för en liten, skåpmöbler för en rymlig; i en minimalistisk inredning - ljus och i en industriell - svart.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att optimera det interna utrymmet i lagringssystem används följande:

  • Klädstång på flera nivåer.
  • Strömavtagarstång (med handtag för att lyfta och sänka från botten till toppen i höga skåp).
  • Utdragbara linnekorgar.
  • Hängare med krokar.
  • Uttagbara byxhållare.
  • Krokar för små tillbehör.
  • Lådor.
  • Fällbara scubbs (mjuka hyllor).

Garderober kompletteras ofta med bänkar eller ottomaner i små korridorer och soffor i stora.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

Ibland uppstår förvirring i användningen av ordet "korridorer", eftersom detta är både namnet på rummet och namnet på ett funktionellt lagringssystem i form av ett skåp med många fack, hyllor och delar.

När du köper en färdig korridor är det viktigt att vara uppmärksam på tillverkningsmaterial och ursprungsland. I mitten och premiumsegmentet är italienska och tyska naturliga träprodukter ledande, liksom amerikanska designinnovationer från olika material, från plast till metall.

Inom ekonomisegmentet kan du välja en anständig modell av rysk produktion från massivt trä, MDF och laminerad spånskiva och möbler från det svenska företaget Ikea.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Flera faktorer påverkar valet av färg:

  • Personliga preferenser . Den som säger något om designreglerna, ägarens önskan kommer först. Om du vill göra en hall i rosa - varför inte? Det är bara viktigt att välja rätt nyanser och material.
  • Mått . I en stor hall är det lätt att experimentera med en mörk palett (brun, mörkgrå, blå, svart, vin, smaragd, grafit, wenge, mahogny), men en liten är bekvämare att spela med ljusa färger (vit, bakad mjölk, ljusgrå, ockra, blå, silver, metallisk, persika).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Stil . Varje modern trend har sina egna färgregler, och det är inte nödvändigt att följa dem strikt, men det är värt att följa. Minimalism kommer aldrig att fungera med en popkonstfärgspalett, och vice versa.
  • Funktioner i layouten . Ett rum nära ett torg anses vara idealiskt. Det behöver inte korrigeras på grund av färg och ljus, men pennkorridorer och små korridorer med mycket högt i tak måste målas på ett visst sätt. Till exempel kan du “sänka” taket med persika på väggarna och mörk terrakotta i taket.
  • Allmänna regler för stilistik . De är enkla och okomplicerade: kombinera inte mer än 3-5 färger, välj en dominerande färg, välj färger i harmoni med färgerna i hela lägenheten och så vidare.
Bild
Bild
Bild
Bild

Designidéer

Snygga och vackra korridorer är de i designen som djärva idéer används.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Först och främst bör du tänka på hur lagringssystem ser ut. Närvaron av ett tätt stängt skåp är inte en förutsättning. Du kan placera krokar och galgar av ovanliga former i en urtagning i väggen, göra en skohylla från en gammal garderob och förvara saker som måste döljas under sikten under en liten soffbänk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den andra tekniken för att skapa en original design är att leka med ljus och utseendet på belysningsarmaturer. Eftersom entrén i nästan 100% av fallen är ett rum utan fönster, är artificiellt ljus helt enkelt nödvändigt i det. En icke-trivial typ av lampor (LED-remsor, lampskärmar gjorda av korgar, trådar, flaskor, golvlampor i högstål, mysiga gipsstrån) kan återuppliva den tråkigaste interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och det sista sättet är att fokusera på detaljerna. För att göra detta kan du låna dekorativa element från olika stilar eller förvandla hushållsartiklar till dekoration. Till exempel, om det är höst och pölar ute, låt de ljusa gummistövlarna och regnrockarna från alla familjemedlemmar inte gömma sig i garderoben, utan stå på den mest iögonfallande platsen. Halmkorgar med blommor, hattar, lantskjortor, sporthjälmar och utrustning kan också lägga till glädje. Även en höghastighetscykel, som bara hittade en plats på fästena i korridoren, kan förvandlas från ett föremål som stör alla till ett tillbehör, vilket ägnar korridoren till ett sporttema.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Du kommer att lära dig mer om hur du skapar en mysig hall i modern stil i följande video.

Rekommenderad: