Sängkläder Från Ivanovo (24 Foton): Betyg På Ivanovo Textilfabriker, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Sängkläder Från Ivanovo (24 Foton): Betyg På Ivanovo Textilfabriker, Kundrecensioner

Video: Sängkläder Från Ivanovo (24 Foton): Betyg På Ivanovo Textilfabriker, Kundrecensioner
Video: An Englishman in Ivanovo (Англичанин в Иванове) 2024, April
Sängkläder Från Ivanovo (24 Foton): Betyg På Ivanovo Textilfabriker, Kundrecensioner
Sängkläder Från Ivanovo (24 Foton): Betyg På Ivanovo Textilfabriker, Kundrecensioner
Anonim

Frisk sömn hjälper oss att återfå styrka efter en lång arbetsdag, vars kvalitet påverkas av många faktorer. Sängkläder spelar en viktig roll för att säkerställa en bekväm vistelse. Kvaliteten på sömnen, och därmed energinivån för den kommande dagen, beror på hur lämplig den kommer att vara för ditt sovrum, behaglig vid beröring och hållbar att använda.

Funktioner i Ivanovo -textilier

Staden Ivanovo har med rätta betraktats som vårt lands textilhuvudstad i flera århundraden, och modern produktion hänger med i tiden och uppfyller europeiska kvalitetsstandarder. Ivanovskiy-textilier blev ett varumärke på grund av förhållandet pris-kvalitet, olika färger och tyger.

Stadens textilfabriker använder alla typer av tyger som är lämpliga för sängkläder vid tillverkning av uppsättningar . Lokala konstnärer skapar exklusiva mönster som appliceras på tyget med modern teknik.

Tygets kvalitet och färgernas hållfasthet gör att Ivanovo -textilier inte förlorar sitt utseende under lång tid med frekvent tvättning, inte bildar klumpar på ytan, inte slits ut och inte bleknar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är det bästa tyget för satsen?

För god vila är tyger tillverkade av naturfibrer som linne, bomull, siden att föredra. De har höga värmeskyddande egenskaper, samtidigt som de släpper in syre och skapar inte en "växthuseffekt" under filten. Men naturmaterial har också sina nackdelar: de behöver särskild vård och priset är ganska högt.

Med utvecklingen av textilproduktion har tyger med syntetiska tillsatser kommit in i daglig användning . Blandade fibrer har naturliga egenskaper i en eller annan grad, och syntetiska tillsatser förlänger produktens livslängd och underlättar tygvård.

Bild
Bild
Bild
Bild

Som nämnts ovan använder Ivanovo -fabrikerna alla typer av tyger för produktion: både naturliga och blandade

  • Bomull . Naturmaterial, behagligt vid beröring, har ökad styrka och hygroskopiska egenskaper, är lätt att tvätta och bleka och är inte utsatt för elektrifiering.
  • Linné . Ett tätt naturfibertyg, ganska grovt innan den första tvätten, men blir sedan mjukare. Linne är ett av de mest hållbara materialen, har andningsegenskaper och är behagligt i varmt väder. Färger på linnetyg slits inte eller bleknar.
  • Silke . Tyg av hög kvalitet från kategorin dyra och elit. Sängkläder anses vara ett attribut för romantiska sovrum, det utstrålar mjukhet och en behaglig glans. Naturliga trådar orsakar inte allergier, med rätt vård är de hållbara och utsätts inte för deformation och blekning.
  • Stickat . Mjukt, känsligt tyg, har hög elasticitet, deformeras inte under tvätt, tar lätt kroppens form. För större vidhäftning till madrassen sys en resår i de stickade lakan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Satin . Utåt liknar det siden med ett behagligt skimmer och iriserande, men det är tillverkat av 100% bomull. Skiljer sig i hög hållbarhet och minimalt underhållskrav. När den tvättas deformeras den inte och bleknar inte.
  • Mikrofiber . Den mjuka halvsyntetiska fibern har antibakteriella egenskaper, är lätt att rengöra och torkar snabbt. Praktisk att använda, skrynklas inte och kräver inte strykning.
  • Chintz . Det mest ekonomiska alternativet. Det tunna tyget är behagligt vid beröring och allergivänligt, men kortlivat. Väl lämpad för barnunderkläder, som efter frekventa tvättar inte kommer att vara synd att slänga.
  • Flanell . Naturligt fleecy material med värmeskyddande egenskaper. Sängkläder i flanell värmer bra under höst-vinterperioden. Materialet är hållbart, men tyget blir mjukare för varje tvätt.
  • Kalikå . Bomullstyg gjord av en tjock tråd utan speciella styrkaegenskaper, kräver viss omsorg, men är perfekt för allergiker. Består helt av naturfiber.

Förutom de viktigaste tygerna tillverkar Ivanovo -fabriker sänglinne av poplin, perkal och bambu.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

I produktionen av Ivanovsky sängkläder, alla allmänt accepterade ryska och europeiska storleksstandarder tillämpas:

  • enda;
  • en och en halv sovande;
  • dubbelsäng med eurolak;
  • eurokit;
  • familj;
  • bebis.

Storlekar kan variera något beroende på tygtyp från olika tillverkare.

Bild
Bild

Färger

Modern teknik gör det möjligt att tillämpa bilder av varierande komplexitet och mättnad av nyanser. Ihållande färgämnen orsakar inte allergier, är resistenta mot varmt vatten, bleknar inte i solen.

Ivanovo -fabriker använder två metoder för att färga sängdukar

  • Vanligt färgat tyg . Färgen appliceras på den färdiga duken vid hög temperatur. Färgämnena absorberas i fibrerna och vidhäftas fast vid tyget under lång tid efter kylning.
  • Tryckt ritning . Detta brukade vara namnet på en manuellt applicerad bild på tyg, men i den moderna världen är det processen att automatiskt applicera färgutskrifter av olika teman och färger.

Ett brett utbud av nyanser låter dig välja färgen på sängkläder som uppfyller den framtida ägarens preferenser och passar alla sovrumsinredning.

Ljusa blommor, levande landskap, fantastiska abstraktioner muntrar upp och gör sängkläder till en underbar present till nära och kära.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa fabrikerna

Textilhuvudstaden har mer än ett dussin tillverkare av sängkläder, som var och en strävar efter att förbättra kvaliteten på sina konkurrenter. I betyget som sammanställts för konsumenter från andra regioner intar flera kända fabriker toppositionerna.

  • " TexDesign ". Ledande tillverkare av sängkläder med utmärkt kvalitet och ett brett utbud av produkter. Har en egen designstudio, som låter dig skapa exklusiva mönster på tyger.
  • TD "Adel ". På marknaden i över 10 år utmärker handelsföretaget god kvalitet och rimliga priser. Förutom uppsättningarna kan du beställa individuella sängkläder, samt kökstextilier och hemstickor.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ecolan37 . Specialiserar sig på tillverkning av sängkläder av miljövänliga material. Endast naturliga tyger, miljövänliga stopp för kuddar och filtar används vid tillverkningen.
  • Goldtex . Tillverkare av lyxiga sängkläder. De erbjuder kunderna exklusiva uppsättningar av dyra material, dekorerade för hand, spetsar och broderier.
  • " Neomama textilier ". Ett brett utbud av babysängar: från uppsättningar för nyfödda till skolstorlekar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Ryska konsumenter noterar kvaliteten på Ivanovo -produkter och rimliga priser. Textilerna från Ivanovo -fabrikerna är särskilt populära som presenter till bröllop, årsdagar och barns födelse.

Användare noterar också att det är möjligt att välja färgen på satsen för vilken inredning som helst för att glädja dig själv och barnen med ljusa teckningar.

Negativa recensioner är associerade med fall av produktförfalskning, köp av varor som inte finns i märkesvaror eller ospecialiserade butiker.

Du kommer att lära dig mer om sängkläder från Ivanovo i följande video.

Rekommenderad: